- 19 Kasım 2013
- 18.605
- 33.521
Ehliyetimi aldığımda manueldi aracım ben trafiksiz yokuş alanlarda uzun süre pratik yaptım,dur kalk çalıştım,kullanmakta sorun yok aslında alışınca ama manuelde sorun arabayı kaldırmak,yokuşta kaydırmamak ,stop ettirmemekte,gerisi zaten otomatikleşiyor kullana kullana ,kullandım da uzunca bir süre aracımı ama otomatiğe geçince dünya varmış dedim. İstanbul trafiğinde manuel zulüm. Geçen gün yolumun üzerinde 50 aracın karıştığı bir zincirleme kaza olmuş,45 dakikalık yolu tam 4 saatte gittim, zaten kaza olan alandan 3 saat çıkamadık. Manuel olsaydı kafayı yerdim adım adım dur kalk. İnsanın siniri bozuluyor bu gibi durumlarda,aşıri trafik olan lokasyonlarda yada manuelle. Ben şu an bu trafikte manuel kullanmayı asla istemem,uzun yolda keyifli olabilir ancak manuel. Onun dışında kimsenin halihazırda keyifle kullanabileceğini sanmıyorum.
Ders alabiliyorsanız alın zira şirket aracıda manuel kullanacakmışsınız. Kendinize de alabiliyorsanız otomatik almaya çalışın derim gerekirse biraz daha para biriktirip.
Ders alabiliyorsanız alın zira şirket aracıda manuel kullanacakmışsınız. Kendinize de alabiliyorsanız otomatik almaya çalışın derim gerekirse biraz daha para biriktirip.