- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
Otomatik candir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende otomatikte karar kildimOtomatik alın.
Hanımlar hepinize merhaba, buradan çok güzel fikirler edindiğim için yine size sormak istedim.
Ben ehliyet almak istiyorum, yaşım 22 çalışıyorum, ailemle yaşıyorum. Bizim arabamız hiç olmadı. Yani şöfor koltuguna hayatimda hic oturmadim. Şimdi ehliyet almaya kalksam manuel alsam, altımda araba olmadıgı icin calisamayacagim. Tabii otomatik alıncada çalisamayacagim ama otomatik araba kullanmak daha kolay oldugu icin onun ehliyetini mi almaliyim. Sizce ne yapmaliyim?
Nasil yani ehliyet sinavinda her turlu manuel mi kullanacagimManuel icin ayri otomatik icin ayri bi ehliyet yoktur tek bir sinif ehliyet vardir ama ehliyet sinavinda manuel kullandiriyorlar.. yani ehliyetinizi aldiktan sonra arabayi otomatik almanizi tavsiye ederim cok daha rahat kullanirsiniz conforlu olur sizin icin![]()
Polemik yaratılması için yazmadım bunu. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Ben bir bayanım ve benim için fazlasıyla konforlu. Tanıdığım, bu konuda konuştuğum bayanlar da bu şekilde düşünüyor. Aksini düşünen de vardır elbette ki saygı duyarım. Burada herkes kendi fikrini paylaşıyor. Mesajımın başına bu benim fikrim diye ayrıyetten belirtmeliydim sanırım kusura bakmayın.Kadin olmayla ne ilgisi var manuelin?
Nasil yani ben otomatik araba kullanamiyor muyum ehliyet sinavindaEhliyetin otomatik veya manuel diye ayrımı yok. Ehliyeti alıyorsun, araba seçimin sana kalıyor.
Otomatik arac ehliyeti alabilirsin sıkıntı yok.Nasil yani ben otomatik araba kullanamiyor muyum ehliyet sinavinda
Otomatik vites araç için ehliyet alanlar manuel araç kullanamayacak, sadece otomatik araçlarda geçerli olacak gibi bir şey duymuştum. Tabii doğru da olmayabilir sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum bilen kişilere sormak gerek şu an öyle bir kaide var mı diye. Ehliyetimi aldığım dönemde de böyle bir söylenti vardı, sırf o yüzden manuel aldım ehliyetimi.Manuel alamam diye dusunuyorum o yuzden otomatige daha sicak bakiyorum ama dediginiz gibi otomatik alirsam manurl kullanamayacagim
artık ehliyet manuel yada otomatiğe göre mi veriliyor![]()
Ne ilgisi oldugunu merak ettigim icin sordum neden polemik olsunki. Benim esim otomatik kullaniyo ben manuel. Ben zaten normal bi kadin degilim kabul ediyorum:)Polemik yaratılması için yazmadım bunu. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Ben bir bayanım ve benim için fazlasıyla konforlu. Tanıdığım, bu konuda konuştuğum bayanlar da bu şekilde düşünüyor. Aksini düşünen de vardır elbette ki saygı duyarım. Burada herkes kendi fikrini paylaşıyor. Mesajımın başına bu benim fikrim diye ayrıyetten belirtmeliydim sanırım kusura bakmayın.