Manuel mi otomatik mi

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.044
1.177
133
29
Hanımlar hepinize merhaba, buradan çok güzel fikirler edindiğim için yine size sormak istedim.

Ben ehliyet almak istiyorum, yaşım 22 çalışıyorum, ailemle yaşıyorum. Bizim arabamız hiç olmadı. Yani şöfor koltuguna hayatimda hic oturmadim. Şimdi ehliyet almaya kalksam manuel alsam, altımda araba olmadıgı icin calisamayacagim. Tabii otomatik alıncada çalisamayacagim ama otomatik araba kullanmak daha kolay oldugu icin onun ehliyetini mi almaliyim. Sizce ne yapmaliyim?

Butcenize bagli. Otomatik arac alabilecekseniz bosuna manuel vitese alismaya zorlamayın kendinizi. Ben manuel aldim. Manuel vitesiyle otomatik kullanabiliyorsunuz ama otomatik vitesiyle manuel kullanilamiyor.

Butcenize bagli. Otomatik arac alabilecekseniz bosuna manuel vitese alismaya zorlamayın kendinizi. Ben manuel aldim. Manuel vitesiyle otomatik kullanabiliyorsunuz ama otomatik vitesiyle manuel kullanilamiyor.
Bi yakinimiz 20 bine de otomatik var dedi. acemiligi atana kadar oyle bi araba alirim zaten

Ben manuel derim ilk başta biraz zorlanırsınız ama sonrası çorap söküğü gibi gelir
Ayrıca şartlar ne gösterir bilemezsin
Otomatik alsan manuel kullanmayacaksın
Manuel alsan otomatik çocuk oyuncağı gibi gelir

Otomatik araç kullanımı kesinlikle daha kolay bir bayan için. Ehliyetimi manuel olarak aldım ancak otomatik araç kullanıyorum. Kesinlikle daha rahat. Siz de öyle yapabilirsiniz. Ehliyetinizi manuel alıp, aracınızı otomatik alabilirsiniz. İleride manuel araç kullanmak mecburiyetinde kalırsanız bilginizin olması daha iyi olur diye manuel almanızı öneriyorum ehliyeti. Otomatik vitesi öğrenmek çok çok kolay ancak manuel için iyi bir eğitim gerekiyor.

Manuel alamam diye dusunuyorum o yuzden otomatige daha sicak bakiyorum ama dediginiz gibi otomatik alirsam manurl kullanamayacagim

Kadin olmayla ne ilgisi var manuelin?

Manuel kullanan hepsini kullanır derler ama benimde tecrübem olmadığı ve işten dolayı dersleri kaçırdığım için direksiyon sınavını geçememiştim. Dosya yanmıştı sonra otomatik araba aldığımızda kullanabiliyordum şahsen bende yakın zamanda otomatik ehliyeti alıcam bu nedenle. Büyük rahatlık sadece dikkat ve direksiyon hakimiyetine önem verince işiniz kolaylaşır. Hakkınızda hayırlısı.

Manuel kullanıyorum, gayet iyide kullanırım. Ama çekilecek dert değil, otomatik alın. Özellikle şehirlerde araba sayısı çok arttı, inanılmaz trafik oluyor bazı zamanlarda. O trafiğin içine manuel araba ile düştüğünde suçum neydi diye düşünüyorsun. Annemin otomatik arabasını da kullanırken pek zevk almıyorum ama bu saatten sonra otomatik alırım araba yenilersem. Çünkü artık gereklilik oldu.

Ehliyet konusuna gelirsek, sizde otomatik araba alabilecekseniz otomatik alın. Yok 10 bin fazla para koyamam araba alırken diyorsanız manuel alın. Manueli kullanmak, kullanmaya alışmak daha zor. Ama öğrenince bir numarası yok, alışmak ve alışkanlık meselesi.

Bende manuele gidersem muhtemelen dosyam yanacak ve o kadar para cope gidecek sanirim bende otomatik alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…