- 26 Ocak 2018
- 1.044
- 1.177
- 133
- 29
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Ay Insallah yaaManuelden şaşmam otomatiğe kullanamıyorum ben akülü araba gibi geliyor bana ama sen hangisinde rahat edersen onu al canim sen bı ehliyetini al hırs yapıp arabanida alırsın
Bende en cok bu yuzden istiyorum zatenOtomatik al , ben manuel kullanıyorum bir türlü rahat kullanamıyorum , vites küçültcem mi yükseltsem mi, yokuş da kalır mıyım stresi geriyor beni ..
Bi yakinimiz 20 bine de otomatik var dedi. acemiligi atana kadar oyle bi araba alirim zatenButcenize bagli. Otomatik arac alabilecekseniz bosuna manuel vitese alismaya zorlamayın kendinizi. Ben manuel aldim. Manuel vitesiyle otomatik kullanabiliyorsunuz ama otomatik vitesiyle manuel kullanilamiyor.
Manuel ehliyet alsam calisacak hicbi arac yok. Bi arkadasimda ayni benim gibiydi 3 kere sinava girdi 3unde de gecemedi. Oyle olurum diye cok korkuyorum..Manuel öğrenin ama otomatik araç alın.
Manuel alamam diye dusunuyorum o yuzden otomatige daha sicak bakiyorum ama dediginiz gibi otomatik alirsam manurl kullanamayacagimOtomatik araç kullanımı kesinlikle daha kolay bir bayan için. Ehliyetimi manuel olarak aldım ancak otomatik araç kullanıyorum. Kesinlikle daha rahat. Siz de öyle yapabilirsiniz. Ehliyetinizi manuel alıp, aracınızı otomatik alabilirsiniz. İleride manuel araç kullanmak mecburiyetinde kalırsanız bilginizin olması daha iyi olur diye manuel almanızı öneriyorum ehliyeti. Otomatik vitesi öğrenmek çok çok kolay ancak manuel için iyi bir eğitim gerekiyor.
Kadin olmayla ne ilgisi var manuelin?Otomatik araç kullanımı kesinlikle daha kolay bir bayan için. Ehliyetimi manuel olarak aldım ancak otomatik araç kullanıyorum. Kesinlikle daha rahat. Siz de öyle yapabilirsiniz. Ehliyetinizi manuel alıp, aracınızı otomatik alabilirsiniz. İleride manuel araç kullanmak mecburiyetinde kalırsanız bilginizin olması daha iyi olur diye manuel almanızı öneriyorum ehliyeti. Otomatik vitesi öğrenmek çok çok kolay ancak manuel için iyi bir eğitim gerekiyor.
Bende manuele gidersem muhtemelen dosyam yanacak ve o kadar para cope gidecek sanirim bende otomatik alacagimManuel kullanan hepsini kullanır derler ama benimde tecrübem olmadığı ve işten dolayı dersleri kaçırdığım için direksiyon sınavını geçememiştim. Dosya yanmıştı sonra otomatik araba aldığımızda kullanabiliyordum şahsen bende yakın zamanda otomatik ehliyeti alıcam bu nedenle. Büyük rahatlık sadece dikkat ve direksiyon hakimiyetine önem verince işiniz kolaylaşır. Hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?