Ben konuyu ilk açtığım zamanlardan bir müddet sonraydı buraya da hepsini yazdım zaten . Evlilik fobisine ilk girmeye başladığımda ona sürekli bunu açık açık söyledim telefonda . O zaman yüzyüze görüşememiştik . Sebeplerimi, önceden bir şiddet hikayem olduğunu vs vs( önceki şiddetini yeni mi öğrendi diyecekseniz evet çünkü kendisi eski nişanlarımdan dahi asla bahsettirmezdi duymak istemiyorum eskisini derdi ama bende sorun çıkmaya başlayınca duymak zorunda kaldı) anlattım. Bu ilk anlattığımda yanımda oldu destekledi gel terapiste gidelim veya ben geleyim beraber gidelim muhakkak gitmeliyiz dedi çok sevindim. Gene ona ısındım . Sonra ertesi gün birden beni aradı ufak bir şeyden birden bağırınmaya başladı . Zaten sen gel git akıllısın şu bu diye kavga etti benle . Ortada ne terapist kaldı ne bişe. Hani seviyordu beni hani yanımda olacaktı hani anlıyordu ? Nerde ? Kavgayla daha da mı evlilik fobisine beni çıkmazlara itiyor ? O kavga zamanları fln hep konuda yazdım. Neyse sonra o suudi arabistan meselesinde bilen bilir gene konuda yazıyor. Terk ettim. Bu sefer kendisi aradı şu bu derken barışıldı. Ben istanbula gittim gene ne terapist var ne bir şey. Ortada hiç bir sorun yokmuş gibi davranmaya başladı. Benim yanıma istanbulda olduğum süre boyunca daha heyecanlı olacağına bakımlı güzel geleceğine hepsinde saçı sakalı birbirine karışmış vaziyette geldi. Arkadaşımla tanışmaya götürdüm onu o zaman kendinden rahatsız olup kafasına şapka aldı şapka takıp öyle çıktı kızın karşısına . Yani ne ? Elalem önemli ! Ceylan değil! Ben ceylanın yanına bu kılıkta gelirim nasılsa ceylanı aldım artık ama elalem bu kılıkta görmesin beni! Zaten düğüne kadar traş olmak istememe sebebi de o değil mi elalem görsün ceylan ben iğrenç de görünsem koynuna almak zorunda !!!! Neden ?
Yine istanbulda olduğum süre boyunca düğünle alakalı pek çok şeyde elalemi düşündü elalem gözündeki intibasını ! Düğün şarkımızı başka bir dilde bir şarkı olarak seçti onda bile çevirisine bakıyor dedi ki ya düğüne gelenlerden biri şu dili biliyorsa da sözleri kötüyse bunu mu seçmişler dans şarkısı olarak derse
Konu farklı bir yere gitmiyor aslında. Konu devamlı mecburen şekilleniyor. O benim sorunlarımı biliyor . Buna rağmen ört bas eden yokmuş gibi davranan üstüne daha da uzaklaştıran o. Varsa yoksa düğün düğün düğün. Benim sorunlarım konuşulamıyor. Umrunda değil.