Ama ferhundenin yolu bu kel mithat ve sonrası
Ferhunde kötüydü sevmezdim ama şevketle cinsel hayatları gayet iyiydi canım..
Yanlış örnek..
Hayırlı olsun yeni eviniz..Allah yardımcısı olsun ne diyelim, elden bişey gelmiyor. Nasıl barıştılar tekrar kararlı gibiydi ? o arada ben 10 gün banlandımsonra ev taşıdım, değilen bişey yok aynı noktaya gelmiş.
Hoşgeldiniz, hepimiz sayfalardır bunu soruyoruzbunu yazıyorsanız ne diye evleniyorsunuz acaba
Benim konuda inanmadığım noktalar var o yüzden çözemem. Ama arkadaşın da mutsuz ve yalnız olduğunu düşünüyorum kırmak istemiyorum.Sanırım birşeyi başarmak için evlenecek, hani level atlamış olacak. Cinsellik işi karışık bakireliğe önem vermiyor dediği adam dağ ayısı çıkabilir, zorla birlikte olabilir. Adamda yaptım oldu kafası var, bencil ve basit düşünüyor. Ev için teşekkür ederimHayırlı olsun yeni eviniz..
Oyle oldu.
Bende banlanmıştım. En son ayrılmıştı. 1 hafta sonra Nasılsın moralin iyi mi diye yazdım. Ayrı sandigim için.
Baktım barışmış..
Şimdi evleneceğim diyor. Adam kendini affettirmis ısrarla.. şimdi de ilk gece beraber olmak istemiyorum. Cinsellik olmasa keşke diyor.
Giderek istememe katsayısı artıyor ama evlenme isteği baki..
Çözemedik.. belki siz çözersiniz..
Ferhundenin kel Mithatla sonunu hatırlıyor musun canım?Ama ferhundenin yolu bu kel mithat ve sonrası
Hatırlıyorum kel mithat öldürüyordu az daha bunu. Aldatmışmıydı ne yapmıştı ama feruş .
Ferhundenin kel Mithatla sonunu hatırlıyor musun canım?
Ben hatırlıyorum hiç iyi bitmemişti..
Level atlamak değil. Yazdım bir kaç sayfa önce .Benim konuda inanmadığım noktalar var o yüzden çözemem. Ama arkadaşın da mutsuz ve yalnız olduğunu düşünüyorum kırmak istemiyorum.Sanırım birşeyi başarmak için evlenecek, hani level atlamış olacak. Cinsellik işi karışık bakireliğe önem vermiyor dediği adam dağ ayısı çıkabilir, zorla birlikte olabilir. Adamda yaptım oldu kafası var, bencil ve basit düşünüyor. Ev için teşekkür ederimama sizin banlanmanıza şaşırmadım desem yalan olur her zaman kontrollü, makul yazarsınız niye banlandınız
Ay tövbe ya asla değil . Ara sayfaları okusanız takıları dahi vermek istediğime emin olurdunuz . Ne nafakası yaBirinci ve 95. Sayfayı okudum. Galiba konu sahibi evlenip sevişmeden boşanmak istiyor. Amacı kendisine nafaka bağlatmak olabilir mi?
Ay tövbe ya asla değil . Ara sayfaları okusanız takıları dahi vermek istediğime emin olurdunuz . Ne nafakası ya
Bir konuda bir yanlış anlaşılma oldu. Ama onun öncesinde polemik yaşadık buradan bildiğim bir üyeyle. Iyi biri yorumlarını severim. Konuyu halletsek de polemik olduğu için 1 hafta ceza aldım. Duygu kontrolüm iyidir ama sanırım o gün hassastım. Duygu kontrolüm gitti..normalde empati yaparak yazarım evet güzel yorumunuz için tesekkur ederim..Benim konuda inanmadığım noktalar var o yüzden çözemem. Ama arkadaşın da mutsuz ve yalnız olduğunu düşünüyorum kırmak istemiyorum.Sanırım birşeyi başarmak için evlenecek, hani level atlamış olacak. Cinsellik işi karışık bakireliğe önem vermiyor dediği adam dağ ayısı çıkabilir, zorla birlikte olabilir. Adamda yaptım oldu kafası var, bencil ve basit düşünüyor. Ev için teşekkür ederimama sizin banlanmanıza şaşırmadım desem yalan olur her zaman kontrollü, makul yazarsınız niye banlandınız
Hep beraber düğünü basıp beni kaçırın
Bir konuda bir yanlış anlaşılma oldu. Ama onun öncesinde polemik yaşadık buradan bildiğim bir üyeyle. Iyi biri yorumlarını severim. Konuyu halletsek de polemik olduğu için 1 hafta ceza aldım. Duygu kontrolüm iyidir ama sanırım o gün hassastım. Duygu kontrolüm gitti..normalde empati yaparak yazarım evet güzel yorumunuz için tesekkur ederim..
Benim yorumum da size benzer. Konu sahibinin 3.nisani bu. El-alem evlendi desin diye evlenecek.
Ama sorun şu adamı hicbir şekilde istemiyor. Cinsel olarak istemiyor çok anlaşamıyor. Anlattığına göre uyuşma olmayan kişilikleri var. Nasıl olacak bu evlilik kendi de bilmiyor.
Konu sahibinin duygu durumu şu an çalkantılı. Dışarıdan elalemden etkilenmeye açık. Sırf belki evlenmez diye yazıyorum. 7 Ağustosa kadar yazacağım.
Olmadı gelin olmuş gidiyorsun türküsünü tüm üyelerle söyleriz artik.. napalim..
O da bir sebep ama asıl sebebi zaten yazmıştım. Sürekli dillendirmek istemiyorum . Hoş mutsuz olacağımı zaten biliyorum yaSevgiliCeyl_an
Konunuza hic yazmadim, aslinda bir iki gun once gördüm zaten yazdiklarinizi.
Aklınızda şöyle bir düşünce mi var " tekrardan, hersey bu kadar hazirken bir sürü seye para harcamisken nişan atacağıma evlenirim mutsuz olursam boşanırım" yani sansınızı denemek mi istiyorsunuz ? soru işaretleri varken evlilik karari almanizin sebebi bu mu
Boğazını sıkarak öldürüyordu hemde..Hatırlıyorum kel mithat öldürüyordu az daha bunu. Aldatmışmıydı ne yapmıştı ama feruş .
Asıl sebebinizi göremedim aslinda hep okudum da.. evlilik fobisi ? Ondan mi bahsediyorsunuz?O da bir sebep ama asıl sebebi zaten yazmıştım. Sürekli dillendirmek istemiyorum . Hoş mutsuz olacağımı zaten biliyorum ya
Sen kaçmazsın ki..Hep beraber düğünü basıp beni kaçırın
Ooo en sevdıgımden bahsediliyor...Hatırlıyorum kel mithat öldürüyordu az daha bunu. Aldatmışmıydı ne yapmıştı ama feruş .
Herkes tekrar tekrar sormuş. Konu sahibi daha önce cinsellik yaşadığı için şimdi evlilikle bu durumu örtmek istiyor. Bunu pek ilerde bir başkasina açıklama olsun diye değil de kendi içindeki suçluluk psikolojisini atmak için istiyor gibi anladım ben.Asıl sebebinizi göremedim aslinda hep okudum da.. evlilik fobisi ? Ondan mi bahsediyorsunuz?