Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adamda nazarlik bir durum yok sorun orada :))) disaridan bakinca cok da uzucu bir evlilik

Demek 18 yasinda nisanliydin ve evlenmek üzere?
Kendi isteginle mi?
Evet çok severek , aşık olarak . Annemi kendimi öldürmekle falan tehdit ederek Sağlam salakmışım ( hala çok akıllı sayılmam ya neyse ) düğünden 1 hafta önce ağır bir şiddet ile bitti .

Evet çok severek , aşık olarak . Annemi kendimi öldürmekle falan tehdit ederek Sağlam salakmışım ( hala çok akıllı sayılmam ya neyse ) düğünden 1 hafta önce ağır bir şiddet ile bitti .

Ceylancim o zaman yasin cok kucukmus ve hata payin yuksekmis. Simdi yasin aklibasinda bir yas ve goz gore gore hata yapiyorsun.

Bak demek bitmesi bazen cok hayirli oluyormus. Bir hatadan dönmemize yardim edebiliyormus.

Cok cok erken bir yas bence - o yaslarda insan kendini bile taniyamiyor ki böylesine önemli bir karar veresin.

Ceyl_an cım acaba fikir değiştirmiş misin diye her akşam konuna girerken aklıma gelen video.
Neşemiz yerine gelsin diye atıyorum :)

Bakın bunu da BKM de Mehtap yaptı..
2.46 dakikada başlıyor...
Şarkı yapmış..
Evlenecem vermezlerse kaçacam.. Vermezlerse kaçacam..

Bak demek bitmesi bazen cok hayirli oluyormus. Bir hatadan dönmemize yardim edebiliyormus.

Cok cok erken bir yas bence - o yaslarda insan kendini bile taniyamiyor ki böylesine önemli bir karar veresin.
Aynen iyi ki olmamış. Yüksek ihtimalle şuan ben yoktum zaten. Psikopat birisiydi . Ama o zaman da az kalsın ölüyordum yani kıl payı kurtuldum denebilir

Parası olabilir bu yaşına kadar ev almalışta olabilir evlilik düşünmüyomuş sonuçta
Yüzüğün değerini ölçmeniz yanlış bence maddi durumu iyi diye herşeyin en lüksü en iyisi olcak diye bişey yok
Size karşı çok ilgisiz bi insan belki karakteri öyledir 40 yaşına kadar evlenmemiş bi adam zaten özgürlüğüne düşkündür
Mantık evliliği yapıyorsanız bunları göz önünde bulundurun

Bursa dan aldım ben gelinlikçiler çarşısı diye geçiyor. İstanbulun fatihi gibi gelinlik konusunda öyle anlatayım.
Ay Ceylan'ın konusunda bunu soracağım aklıma hiç gelmezdi Bursa'dan gelinlik bakacağım da öneriniz varmı:))

Bu onun gibi değil ya uzaktan yakından alakası yok. Bu cimri , odun, gıcık, egolu bu başka bir versiyon
Ceylannn her gece bi uğruyorum konuna son durum ne diye ve her akşam içimden geçen şu kızla karşılıklı oturup 2 tek atsak ne güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…