Hehehehev le ne cem
Beni veriyorlar ama hatta annem bi kız arkadaşı var uzakta yaşıyor nazarlı biri biraz ona hala söylemedi. Ay nikahın kıyılsın söyleriz modunda . Benden çok istiyor. Dedim söyleseydin de nazar değseydi keşke
Bursa dan aldım ben gelinlikçiler çarşısı diye geçiyor. İstanbulun fatihi gibi gelinlik konusunda öyle anlatayım.Çok iyiymiş cidden nereden aldınız semte göre de çok değişiyor fiyat
Hmmm ben fatihten 2008 de 2 bine aldığım gelinliği düşününce fiyat çok iyi geldi .Bursa dan aldım ben gelinlikçiler çarşısı diye geçiyor. İstanbulun fatihi gibi gelinlik konusunda öyle anlatayım.
Yani orası öyle tabi. Değişik bir kafa yapısı var maalesef. Parası gitmesin de canı gitsin gibiAdamda nazarlik bir durum yok sorun orada :))) disaridan bakinca cok da uzucu bir evlilik
Konu o mu şimdi?Fark etmez geliri işteMaaşı değil ki kendi işi yani değişken
Hmmm ben fatihten 2008 de 2 bine aldığım gelinliği düşününce fiyat çok iyi geldi .
Evet çok severek , aşık olarak . Annemi kendimi öldürmekle falan tehdit ederekDemek 18 yasinda nisanliydin ve evlenmek üzere?
Kendi isteginle mi?
Evet çok severek , aşık olarak . Annemi kendimi öldürmekle falan tehdit ederekSağlam salakmışım ( hala çok akıllı sayılmam ya neyse ) düğünden 1 hafta önce ağır bir şiddet ile bitti .
Ama maaş daha garanti gibi ya sonuçta kendi işin olunca her ay sabit olmayabilir . Hani maaşına göz dikmek gibi olmuyor aslında.Konu o mu şimdi?Fark etmez geliri işte
Evet çok severek , aşık olarak . Annemi kendimi öldürmekle falan tehdit ederekSağlam salakmışım ( hala çok akıllı sayılmam ya neyse ) düğünden 1 hafta önce ağır bir şiddet ile bitti .
Ceyl_an cım acaba fikir değiştirmiş misin diye her akşam konuna girerken aklıma gelen video.
Neşemiz yerine gelsin diye atıyorum :)
Aynen iyi ki olmamış. Yüksek ihtimalle şuan ben yoktum zaten. Psikopat birisiydi . Ama o zaman da az kalsın ölüyordum yani kıl payı kurtuldum denebilirBak demek bitmesi bazen cok hayirli oluyormus. Bir hatadan dönmemize yardim edebiliyormus.
Cok cok erken bir yas bence - o yaslarda insan kendini bile taniyamiyor ki böylesine önemli bir karar veresin.
Hahahahhaaha ay bunu izlemiştim ben
Bakın bunu da BKM de Mehtap yaptı..
2.46 dakikada başlıyor...
Şarkı yapmış..
Evlenecem vermezlerse kaçacam.. Vermezlerse kaçacam..
Aynen iyi ki olmamış. Yüksek ihtimalle şuan ben yoktum zaten. Psikopat birisiydi . Ama o zaman da az kalsın ölüyordum yani kıl payı kurtuldum denebilir
Bu onun gibi değil ya uzaktan yakından alakası yok. Bu cimri , odun, gıcık, egolu bu başka bir versiyonO zaman bu sefer caninin kiymetini bil, evlenecegin kisiyi iyi sec...
Ay Ceylan'ın konusunda bunu soracağım aklıma hiç gelmezdiBursa dan aldım ben gelinlikçiler çarşısı diye geçiyor. İstanbulun fatihi gibi gelinlik konusunda öyle anlatayım.
Ahaha mükemmel
Bakın bunu da BKM de Mehtap yaptı..
2.46 dakikada başlıyor...
Şarkı yapmış..
Evlenecem vermezlerse kaçacam.. Vermezlerse kaçacam..
Ceylannn her gece bi uğruyorum konuna son durum ne diye ve her akşam içimden geçen şu kızla karşılıklı oturup 2 tek atsak ne güzel olurBu onun gibi değil ya uzaktan yakından alakası yok. Bu cimri , odun, gıcık, egolu bu başka bir versiyon