Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hheheheh söz kapatmıycam. Sana yazarım bir şekilde zaten emeğin hakkın var bu konuda
Sağ ol canım..
Keşke ayrılmanda emeğim olsaydı ceylancim..

Ama hala umudum var. Belki bir gün hesabımı açınca kızlar ayrıldım...vs vs yazısı görürüm diye düşünüyorum..

Neyse evlenirsen de umarım güzel bir evlilik hayatin olur. Gez toz gönlünce yaşa..hemen çocuk sakin yapma.. en az 1-2 sene bekle. Ama adam 43 yaşında.

Daha fazla bekler mi bilemem..

Son düzenleme:
İnşallah sebeplerim ortadan kalksa emin ol yapmayacağımdan. Ama umudumu kesmedim henüz. Bir saat bile olsa vakit vakittir . Yeter ki sebepler ortadan kalksın .

Mantık evliliği istemiyorsunuz, evliliğin kendisi mantıklı geliyor size :)

İnşallah sebeplerim ortadan kalksa emin ol yapmayacağımdan. Ama umudumu kesmedim henüz. Bir saat bile olsa vakit vakittir . Yeter ki sebepler ortadan kalksın .
Tüm üyeler bunun için şu an duaya başlasın o zaman..
Yok yok normal oturma grubu yemek masası var tabiki yok şark köşesi
Iyi bari..sevindim..

Bende evlenirsem sadece salonda bir L koltuk, 2 berjel istiyorum.. bir de duvara monte tv. Bitti..

Tüm üyeler bunun için şu an duaya başlasın o zaman..

Iyi bari..sevindim..

Bende evlenirsem sadece salonda bir L koltuk, 2 berjel istiyorum.. bir de duvara monte tv. Bitti..
Çok ihtiyacım var gerçekten yürekten bir duaya Allah sebeplerimi ortadan kaldırsın ve istemediğim hiç bir şeye mecbur olmayayım Kalbim bu kadar acı ve sıkıntıyı kaldırmayacak gibi hissediyorum
Bizde iki tane üçlü açılabilir iki tane berjer sehba duvara tv yemek masası var salonda eşya olarak.

Ceylancim dua ederim sana..
Buradakiler de eder.
Ama esas iş sende bitiyor.
Allah sana karar verme gücü vermiş canım.
Senin yerine hiçbirimiz karar veremeyiz.
Inan verecek olsam verirdim.
Sana gerçekten üzüldüm. Çaresizliğin içime dokundu. Ondan yazdım sürekli. Yoksa başka üyeler gibi bir yorum atar bırakırdım.. sevdim seni üye olarak. Iyi birisin belli..

Evlilik inan kurtuluş değil.. şu an öyle geliyor ama değil. Sevince yapılabilecek bir şey. Adamı her haliyle göreceksin. Sevmiyorsan zor iş. Bazen affedersin ter kokacak bazen hasta olacak bazen duş almamış olacak. Sevmezsen tahammül edemezsin.

Tabi ki bakımlı olsun. Ama bazen olamayadabilir.
15 günün kaldı. Yani iki hafta..
Iyi düşün taşın lütfen..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma..

Teşekkür ederim canım Allah kimseyi çaresiz hissettirmesin. Çok zor

Senin canıni sıkan ne asıl biliyomusun?mantık evliliği yapıyosun ama adamın hem ucuz yüzük almasından hemde ucuz ev tutmasindan dolayı zengin olmadığını düşünüyosun bence canını sıkan da bu eğer adam herşeyin en lüksünü yapsaydı dusunemzdin bile ama böyle bı evlilik ne kadar sağlıklı yürütülebilir bilmiyorum sanki çıkar ve menfaat sevgiden daha önde

Ceyl_an cım acaba fikir değiştirmiş misin diye her akşam konuna girerken aklıma gelen video.
Neşemiz yerine gelsin diye atıyorum :)
Heheheh ev le ne cem
Beni veriyorlar ama hatta annem bi kız arkadaşı var uzakta yaşıyor nazarlı biri biraz ona hala söylemedi. Ay nikahın kıyılsın söyleriz modunda . Benden çok istiyor. Dedim söyleseydin de nazar değseydi keşke

2007de abim evlendi dedigin gibi yine 2 bindi. Bilmem kiralamak aslinda mantikli neticede bir kere giyiliyor ama yine de ben hatira olarak saklamak isterim. Simdi dugunden sonra dis cekim yapiyorlar gelinlikle denize falan giriyorlar
Konudan alakasız ama. 2017 mart ayında gelinlik aldım. Full dantel, nakış ve taş işlemeli 2500 fiyatlar uçmuş. Hala modası olan bir gelinlik kiraya mı versem diye düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…