Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh her ceylan, umarım bizi yanıltır çok mutlu olursun. Bu adamla evlilik kararı aldığına göre vardır bir guzel tarafi.

Canım bari hemen çocuk yapma... Sakın ayrı yaticaz, cocuk nasıl olsun deme.
1+1de ne ayri yatmasi allasen adam koltuk bile almiyodu ayri yatmamak icin sark kosesi yaptiracakti
Saka saka..
Ceylan burada yazilanlardan da stres oluyosun acaba cik kapat uyeligini bence.artik kacis yok evleneceksin madem en azindan stres yapip hasta olma.burayi okudukca sinirlerin ziplamasin.neticede belki guzel olur bilemeyiz ki...eskiden seviyorsan yine sevebilirsin adami.belki is stresi,dugun stresi,isi tasi evi hazirla adam strese girdi de sogudu araniz belki evlenince duzeltir o da yeniden isinirsiniz
O zaman gelir cok mutluyum diye mesaj atarsin ama bence uyeligi kapa cik buradan.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Yok strese girmiyorum burada yazılanlardan. Hatta bana bazen iyi bile geliuor. Çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum bu ara.

ben tam olarak anlayamadım, sizin mesleğiniz var ama çalışmıyorsunuz ve çalışmayı da düşünmüyorsunuz. diğer üyelerin yorumlarına bakınca yaşınız da genç. ben ne sizde ne de adamda herhangi bir mantık göremedim. eğer sahiden 24 yaşında iseniz size göre bu hayatın amacı nedir çok merak ediyorum. sevmediğiniz ve sevilmediğiniz bir evlilik yapıp çocuk bakmak mı? bazıları öyledir çünkü ailem olsun, çocuğum olsun bana göre hayat ve huzur budur der siz de böyle mi düşünüyorsunuz? bence kendinize meşgale edinin. paraya pula bu kadar takılmak pek sağlıklı gelmedi bana. ne olursa olsun sevginin olmadığı bir evlilik, e karşı taraf da sevmiyor belli ki ucuza kaçıyor vs. hayatınızı mahvetmeyin lütfen.

30 yaşımdayım.

Stresten adet olamıyorum ya 5 gün olacak geçeli Yavaş yavaş kafayı çizicem galiba
Yaa bu kadar stres yapma..
En kötü boşanırım diyordun bari öyle düşün..bunu diyorum ne yapayım elimde verecek tavsiye kalmadı..

Adet olamamak çok kötüdür. Babaannem bizde vefat edince üzüntüden bende bir süre olamamıştım. Lohusa gibi ota böceğe ağlıyordum.

Kendine yüklenme.. bu adam seni kolay kolay bırakmaz. Bulmuş 30 yaşında çıtır kadını asla bırakmaz. Anca sen ayrılırsan ayrılırsın.

Bu arada konuyu takip etmeyenler adam çok zengin diye evleniyorsun sanıyor. Halbuki adam varyemez..

Bari ilk sayfaya altına edit yap da ikide bir üzücü yorum atmasınlar..

Bu arada konuyu evlenmeden kapatma ceylancim.
Evliliğin nasıl olacak merak ediyorum..

Son düzenleme:
Hheheheh söz kapatmıycam. Sana yazarım bir şekilde zaten emeğin hakkın var bu konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…