En azından dakik adammışBilmiyorum artik napiyordu ama ne erken ne geç hep dakikasi dakikasina ayni saatte her gece ariyordu nedenini hiç ogrenemedim.
Sarhoşken, yoldayken bile boş geçmiyordu illa o saatte arayacak. Bi kere kaza yapmisti telefondayken
En azından dakik adammış
Hayır sende hiç dank diye 9da aramamışsın adamıAhhh ahhh şuraya bekarken üye olsaymişim keske diyorum haberim yoktu o zamanlar bu siteden.
Butun 1 haftalik, 1 günlük,1 aylik ilişki mecarelarimla şurda paylasir kritik yapardik.
Hayır sende hiç dank diye 9da aramamışsın adamı
Hep 11i beklemişsin arasın diye
9da arasan ayrı bi ekşın yaşayabilirdin oysa ki
En azından "o adam neden öyleydi ki" diyeceğine "o da şöyle böyle çıkmıştı" diyerek söverdik şu an arkasından
Hee 1 ayAçmazdi en fazla cok ekşin cikmazdi ordan.
O öyle davraninca ben de hiç aramadim, yazmadim acikcasi gorustugumuz sure boyunca hep o aradi, hiç teşebbüs etmedim aksine ve neden diye sormadim da.
Zaten öyle uzun soluklu bir ilişki degildi 1 ay filan gorustuk heralde, uzasa sorgulamaya girerdim.
Hee 1 ay
Eh kısaymış sövmeye değmez
Yooo benim önceki tek taşım 18 ayar altın . 8 ayar altın olan tek pırlantaydı zaten o markada. Bir tek o vardı. En ucuz opsiyon olarak koymuşlar resmen .Pırlanta yüzüklerin altını zaten düşük ayar olur, orada önemli olan pırlantadır zaten. 22 ayar altın olsa nolacak ki, pırlanta altından daha değerli. Ev güzelse 1+1 şuanda size yeter de artar bile, eğer ev almayı da düşünüyorsa. Bu arada yüzük kaç karat merak ettim.
1+1 istemiyorum 2+1 ve balkonlu ev bak de evde senden çok ben kalcam de. Artı sen bu adamı gerçekten tanıyormusun ailesini evini falan da yani, belki işin sahibi kendisi değil yani tanımıyormuş gibi hissettimYaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!
Ya biz her dışarı çıktığımızda en sıradan günde mesela 500 600 lira parayı rahat rahat harcardık. Kendisi içki de içiyor zaten yemeye içmeye hiç bakmazdı. Ben oradan yanıldım resmen. Kendisi de öyle hep yer içer gezer çok para harcardı. Nerden bilebilirdim 1000 liralık ev tutacak. O harcadığımız paralarla en az 5000 liralık ev kiralar kiralayacaksa diye düşünüyorsunuz. Benim yerimde kim olsa öyle düşünür ki .Nereye harcamış her ay o kadar parayı3 çocuk olacak gelirimiz çeyreği kadar değil. Ya Adam in serveti var sizi deniyor parası içinmi evleniyorsunuz diye. yada başka bisey var bu iste
Yooo benim önceki tek taşım 18 ayar altın . 8 ayar altın olan tek pırlantaydı zaten o markada. Bir tek o vardı. En ucuz opsiyon olarak koymuşlar resmen .
:) bende hemen bakayım dedim internetten. En düşüğü 14 ayar sanıyordum, ilk defa duydum. Altının kokusu sinmiş sadece demekki.8 ayar nedir yahu, yillardir kuyumcuya giderim ilk kez duydumAdam cimrilikte cag atlamis ??!
Sigara içmiyorsan sigara içen biriyle nasıl öpüşeceksin? Misal benim hassasiyetim var buna katlanamamYaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!
Bu kadar paraya hayatta cimri olamazdım.Bence de yok veya var ama adam aşşırı cimri
Bu adam seni cepte görüyor net! Üstünde daha önce iki kez nişan atmış olmanın verdiği psikolojik baskıyı o sezmiyor mu sanıyorsun, ya da senin onunla oh rahat yaşarım bundan sonda diye maddiyatına güvendiğini anlamadığını mı sanıyorsun? Adamın geliri bence dediği gibi belki daha bile fazlası vardır ama senin için harcamak istemiyor, üzgünüm tatlım. Senin ayrılmayacağını bildiği için zorluyor, ceptesin yani onun içinYaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!