Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koskoca kır düğünü yapacak adam, üstune bi sigara da mı içmesin yav yasal dayanağı var mı bilmiyorum ama en azından düğun masrafı paylaşılir gibi, tektaşı da geri verirsiniz

Mantık evliliğinde sevgi bağı olur en azından. mutluluk için evlenilir. Sizinki uzaktan bakılınca bende negatif düşünceler doğuruyor.
Adam cimri de olabilir yalancı da. Çevrenizde onu tanıyan başka birileri daha yok müdür?

Ne isteyecek peluş ayısını mı?
Dayanamadım yine yazdım
Hani bilmem kaç tane altın takılırda davalık olunur falan anlarım.
Evde oturacaksa eşya aldıysa kendiside oturacaktı.
Eşyasını alsın gitsin

Nişan akdi bozulduğunda sadece tarafların birbirlerine bu sebeple verdikleri altın takı gibi hediyeler istenebilir, dava konusu olabilir. Onun dışında haksız olan taraftan tazminat talep edilebilir ama bunlarla uğraşmak için önce cimri olmamak lazım. Zaten bu adamdan aldıklarınızı verebilirsiniz, vermelisiniz de. Onu dışında birşey talep edebilir gözükmüyor. Mantık evliliğinin de kendi içinde bir mantığı var. Kendinize yazık etmeyin. Ve eğer ayrılırsanız kendinizi biraz nadasa bırakın . Belli ki çok yorulmuşsunuz ikili ilişkilerde. Kendinizi iyileştirmeden böyle işlere girmeyin. Bazen yalnızlık da çok iyidir.

Ne isteyecek peluş ayısını mı?
Dayanamadım yine yazdım
Hani bilmem kaç tane altın falan takarda davalık olunur falan
Evde oturacaksa eşya aldıysa kendiside oturacaktı.
Eşyasını alsın gitsin
Yok düğün parası ödendi ya az bir para değil o o nedenle geri de vermiuorlar sanırım

Herşeye maddiyat odaklı bakıyorsunuz. Bu insanla yola çıkarken de aynı düşünce varmış
şimdi de ayrılırsam harcamaları talep eder mi diye düşünüyorsunuz.Mutsuz olacaksanız ne önemi var yaptığınız harcamaların? Birliktelikte alınan maddi değeri yüksek şeyleri ayrılırken vermelisiniz bence. O da siz de. Ama ayrılmaktan emin değilseniz biraz daha düşünün fevri karar vermeyin. Ev ya da diğer konularla ilgili kafanızı kurcalayan şeyleri sorun, isteklerinizi dile getirin baktınız hala aynı o zaman ayrılırsınız.

Aşk yok,mantık yok.Bu evlilik olursa mutsuz olacağınızı tahmin edebiliyorum ve bence karşı tarafın maddi geliri size yansıttığından farklı

Valla al benden de o kadar
Degil nisandan donmek,10 koca bosasam boyle herifi almam. Ne munasebet

Edemez hicbir yasal dayanafi yok. Sizin de hicbir yerde imzaniz yok. 10. Kere de nisani atsaniz hic sorun değil mutsussaniz arkaniza bakmayın

Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .

Nekadar gecerliligi olur bilmiyorum ama elinizde kanit olsun diye mesaj atabilirsiniz. O evde oturmak istemiyorum, tutma. Bu konuda benim de soz hakkim olmali beni hice sayamazsin falan tarzinda birseyler. En azindan nisani atmak icin hakli sebebin olmus olur yasal olarak. Telefonda konusmussunuz bunu ispatlayamazsin

Edemez hicbir yasal dayanafi yok. Sizin de hicbir yerde imzaniz yok. 10. Kere de nisani atsaniz hic sorun değil mutsussaniz arkaniza bakmayın
Ya ama nikah başvurusu var imzalarımız var. Nikah bozuldu nişan gitti düğün masrafını nikah gününe yapmış sonuçta bana yaptığı belli ben alabiliyor diye biliyorum da o nedenle sordum

Yok hic alakasi yok. Ne diyecek hakime düg7n salonu parasini mi istiyorum diyecek ? İptal edilenilir ayrica. Su anda parasini değil olsa olsa kaporasini vermistir.
Ya ama nikah başvurusu var imzalarımız var. Nikah bozuldu nişan gitti düğün masrafını nikah gününe yapmış sonuçta bana yaptığı belli ben alabiliyor diye biliyorum da o nedenle sordum
Alamaz kapora vermiştir ancak onu da geri iade alır. Zaten avukat masrafi vermez o cimrilikle.

Bu baya baya mantık evliligi olucak sanırım. Dikkat edin de birbirinizle evlenceginizi unutmayın, karsı tarafta pek bi garip geldi bana cünkü.

Düğün ücreti derken mekanı kastettiniz sanırım. Sözleşme kimin üstüne ise o öder. Sizden talep edilmez endişe etmeyin. Diğer türlü neyi fazlasıyla talep etmek isterse ancak bir dava konusu olabilir.

Bana pek mantık evliliği gibi de gelmedi. mantık evliliği niye yapılır yoğun duygu beslemezsin ama karşı taraf seni çok sever yada maddi olarak çok iyi imkanlar sunar vs.Ee bunların hiçbiri yok mantık neresinde ben onu anlamadım

Ah ah...sizi başka bir konunuzdan hatırlıyorum. Ben prensesim nişanlım beni el üstünde tutmalı diyordunuz. Nişanlınız size hiç de prenses gibi hissettirmiyor belli ki.
İğnelemek için söylemiyorum bunu. Gerçekten üzüldüm çıkmazda hissetmenize. Kendi mutluluğunuzu düşünün lütfen elalemin sözünü değil.

Şimdiye kadar çıkar ilişkisini ön planda tutmuşsunuz belli ki ama bakın olmuyor işte. Siz böyle hesap kitap yaparsanız karşınıza da böylesi çıkıyor. Bunu bir düşünün bence. Prenses değilsiniz ama değerlisiniz. Bu tür hesap kitaplarla değerinizi düşürmeyin derim. Size gerçekten değer veren biriyle olun. Ama böyle biri de ancak siz de ona değer verirseniz sizinle olur.

Hakli bir sebebi yok. Manevi tazminat icin aldatma vs.. gibi seyler getekliymis anladigim kadarıyla. Mesela bir tarafin diğerini cekemeyecegine karar vermek ayrilmak icin haklı sebepmiş korkmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…