koskoca kır düğünü yapacak adam, üstune bi sigara da mı içmesin yavYaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam
4?#?1@ etti ve tutucam dedi !!!
yasal dayanağı var mı bilmiyorum ama en azından düğun masrafı paylaşılir gibi, tektaşı da geri verirsinizÇok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Arkadaşlar ilk nişanım düğünden bi kaç gün önce bitti ama dayakla sonuçlandığı için benden bir talepleri olamadı. Diğerinde de henüz nişandan bir kaç gün sonra bittiğinden gene bir masraf yapılmamıştı bitti gitti . Fakat şimdi düğün masrafı verildi. Evdir vs paralar verilince nişan atsam benden talep eder mi bu adam bunları ?
Ne isteyecek peluş ayısını mı?Çok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Arkadaşlar ilk nişanım düğünden bi kaç gün önce bitti ama dayakla sonuçlandığı için benden bir talepleri olamadı. Diğerinde de henüz nişandan bir kaç gün sonra bittiğinden gene bir masraf yapılmamıştı bitti gitti . Fakat şimdi düğün masrafı verildi. Evdir vs paralar verilince nişan atsam benden talep eder mi bu adam bunları ?
Nişan akdi bozulduğunda sadece tarafların birbirlerine bu sebeple verdikleri altın takı gibi hediyeler istenebilir, dava konusu olabilir. Onun dışında haksız olan taraftan tazminat talep edilebilir ama bunlarla uğraşmak için önce cimri olmamak lazım. Zaten bu adamdan aldıklarınızı verebilirsiniz, vermelisiniz de. Onu dışında birşey talep edebilir gözükmüyor. Mantık evliliğinin de kendi içinde bir mantığı var. Kendinize yazık etmeyin. Ve eğer ayrılırsanız kendinizi biraz nadasa bırakın . Belli ki çok yorulmuşsunuz ikili ilişkilerde. Kendinizi iyileştirmeden böyle işlere girmeyin. Bazen yalnızlık da çok iyidir.Çok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Yok düğün parası ödendi ya az bir para değil o o nedenle geri de vermiuorlar sanırımNe isteyecek peluş ayısını mı?
Dayanamadım yine yazdım
Hani bilmem kaç tane altın falan takarda davalık olunur falan
Evde oturacaksa eşya aldıysa kendiside oturacaktı.
Eşyasını alsın gitsin
Herşeye maddiyat odaklı bakıyorsunuz. Bu insanla yola çıkarken de aynı düşünce varmışÇok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Valla al benden de o kadarBir çiçek çikolata parası için istemeden kaçmış adam resmen
Adınıda ben kız istemem o ne alış veriş mi yapıyorum koymuş
Bayılıyorum entel dantellik adı altında çıkarını gözetenlere
Kendini çok akıllı zannediyor sanırsam ben olsam peluş ayısıyla boğarım bu adamı
son sözüm konu sahibi o daha kaç tane nişan atacaksın diyen, dalga geçen sözde arkadaşların 1+1 evde sevmediğin mantığınında uymadığı cimri bir adamla senle beraber oturmayacaklar.
Sakın gaza gelip bu saçma sapan evliliğe sırf bende evleneyim ne olacak diye girmeyin.
Adam baştan belli etmiş kendini
Edemez hicbir yasal dayanafi yok. Sizin de hicbir yerde imzaniz yok. 10. Kere de nisani atsaniz hic sorun değil mutsussaniz arkaniza bakmayınÇok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .Nişan akdi bozulduğunda sadece tarafların birbirlerine bu sebeple verdikleri altın takı gibi hediyeler istenebilir, dava konusu olabilir. Onun dışında haksız olan taraftan tazminat talep edilebilir ama bunlarla uğraşmak için önce cimri olmamak lazım. Zaten bu adamdan aldıklarınızı verebilirsiniz, vermelisiniz de. Onu dışında birşey talep edebilir gözükmüyor. Mantık evliliğinin de kendi içinde bir mantığı var. Kendinize yazık etmeyin. Ve eğer ayrılırsanız kendinizi biraz nadasa bırakın . Belli ki çok yorulmuşsunuz ikili ilişkilerde. Kendinizi iyileştirmeden böyle işlere girmeyin. Bazen yalnızlık da çok iyidir.
Ya ama nikah başvurusu var imzalarımız var. Nikah bozuldu nişan gitti düğün masrafını nikah gününe yapmış sonuçta bana yaptığı belli ben alabiliyor diye biliyorum da o nedenle sordumEdemez hicbir yasal dayanafi yok. Sizin de hicbir yerde imzaniz yok. 10. Kere de nisani atsaniz hic sorun değil mutsussaniz arkaniza bakmayın
Yok hic alakasi yok. Ne diyecek hakime düg7n salonu parasini mi istiyorum diyecek ? İptal edilenilir ayrica. Su anda parasini değil olsa olsa kaporasini vermistir.Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .
Alamaz kapora vermiştir ancak onu da geri iade alır. Zaten avukat masrafi vermez o cimrilikle.Ya ama nikah başvurusu var imzalarımız var. Nikah bozuldu nişan gitti düğün masrafını nikah gününe yapmış sonuçta bana yaptığı belli ben alabiliyor diye biliyorum da o nedenle sordum
Düğün ücreti derken mekanı kastettiniz sanırım. Sözleşme kimin üstüne ise o öder. Sizden talep edilmez endişe etmeyin. Diğer türlü neyi fazlasıyla talep etmek isterse ancak bir dava konusu olabilir.Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .
Hakli bir sebebi yok. Manevi tazminat icin aldatma vs.. gibi seyler getekliymis anladigim kadarıyla. Mesela bir tarafin diğerini cekemeyecegine karar vermek ayrilmak icin haklı sebepmiş korkmayın.Sizin icin arastirdimDüğün Salonu Sözleşmesi İptali, Feshi Ve Cayma | Topo Hukuk Bürosu
Düğün salonu sözleşmesi nasıl yapılır? Düğün salonu sözleşmesi iptali, feshi ve cayma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.www.topo.av.tr