Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın . Gözümden kaçtı. Yani bilmiyorum ki. Diyorum bu son aşamada bunca şey tamamken ve benim evlenmem gerekiyorken nişanı atsam bana ne faydası var ona ne faydası var ?

Ama sen tam olarak soruma cevap vermedin ki yine
Mesela kendini evli olarak hayal et ve seni bekleyen hayati düsün. Istedigin tam o olarak o mu? Yoksa su an ki durumun daha mi iyi?
Mesela o begenmedigin, gicik oldugun adami her gün göreceksin. Her gün yaninda uyuyacaksin. Hatta uyumayi birak, haliyle daha fazlasini da isteyecek. Uzaktan bile tahammül edemiyorsun sanki, bunlara gelebilecekmisin?
Her seyin farkindayim, bilerek yapiyorum ve ben buna raziyim diyorsan ayri tabi.

Bende evlenirsem ya Kıbrıs ya Ölüdeniz istiyorum.
Erkek arkadaşım Kibrisa gitmiş. Beğenmiş.
Kıbrıs da güzel dedi..

Istersen kaldığı oteli sorarım..
Ben kıbrısa gittim bi kaç kez güzel ama eylül gibi gidilse daha iyi çok sıcak çünkü. Ama denizi cidden muhteşem özellikle magosa tarafının denizine bayılmıştım. Kumsalına .
Ölüdenize de çocukken rahmetli babam çok götürürdü o çok severdi orayı. O yüzden merakım yok pek.

Ben pek orasını düşünmüyorum diyelim . Bu konuyu açarken bunları düşünüyordum evet doğru mu değil mi endişelerim vardı ama şimdi önce o imzayı atabilecek miyim ? O var . Diğerlerini sonra düşüneceğim gibi duruyor. Artık onları aştım. Onları zaten istemediğim gün gibi açık eminim artık soğumuşum . Konuyu açtığımda hala içimde bişeyler vardı. Ama günler düğüne yaklaştıkça beni ondan uzaklaştırdı.

Digerlerini sonra mi düsünceksin? Hayatini belirleyecek onlar.

Ya cok cesaretlisin. Ya vurdumduymaz. Ama galiba en cok bosvermislik var sende.

Hayirlisi olsun senin icin.

Bunu çok soran olmuş ben dahil ama net bir cevap yok. Ve sanırım ayrılmayacak da. Hala niye yazıyoruz bilmiyorum
Hayır adam da tek mantıklı birşey göremedim zengin sozum ona ama var yemez
duygusal anlamda da eksik ilgi alaka.
ee cazibesi ne hicbirsey .
konusahibi nisanin neden atıldı bilmiyorum ama sanırım sen evliliği hirs yaptın

Evliliği hırs yapmak gibi bir durum yok . Zaten evlenmenin beni genel anlamda korkuttuğunu fark ettim bu süreçte. Ama işte sebepler gerekçeler Çok fazla anlatmak istemiyorum dedim ya iyice fake şu bu denmeye başlayacak cidden yoruldum. Öyle görünce üzülüyorum sinirlerim geriliyor. Tamam kişisel görüş elbet söylenir ama yalancılıkla itham edilince çok üzülüyorum. Sanki site sahibi benim , bu konunun çok yorum alması gündemde kalması bana ne fayda sağlayacaksa artık ... Özür diliyorum konuyla iyiniyeti ile ilgilenip , yardımcı olmaya çalışıp, aklında soru işareti bıraktığım arkadaşlardan . ama bilmesi gerekenler de sebeplerimi zaten biliyorlar şuanda .

Bana inandırıcı gelmedi. 20-30bin aylık kazancı var 40 yaşında ama hâlâ ev alamamış... Kazancı net kâr değil o zaman gideri çok. Örneğin stopaj vergi gideri çok olabilir.
Siz ona bir şekilde mantıklı geliyor olabilirsiniz. Çok sevse bunu hissederdiniz. Altın vs takmıyorsa muhtemelen evlendikten sonra da size çok fazla maddi bir şey almayacaktır. 1+1 Ev bana bu şartlarınızda tutarsız geldi.
Aklınızda şüphe varsa söyleyin mal gibi istenmez değil de ailenin olurunu almak onların gönlünü almak için deyin. Aileler geleneklere göre bir konuşur çok hoş olmasa da 'taki altın konuları da bu konuşmada geçer. Adam uzaklaşmak isterse bil ki bu kişi 40 yaşına kadar hiç birikim yapmamış ya da kazancı o kadar da iyi değil.
Çalışmayacaksınız. Adam da üzerine belki hayatı boyunca bir şey almayacak mesela alınan şeyi kardeşinin üzerinde gösterecek o zaman olur da boşanırsanız elinize harcanmış yıllardan başka bir şey geçmez. Altın takılırsa en azından onlar size kalır.
Sizi gerçekten seven biri sizi maddi manevi elinden geldiğince memnun etmeye çalışır diye düşünüyorum..

Ablan olacak yastayim ve mantik evliligi yapmis biriyim ve neredeyse 20 yillik evliyim . Mantik evliliginin sartlari sudur bence :
1- gecim sikintisi cekmeyecegine emin olmak
2- arzu ettigin bir hayati yasabilmek (gezip, tozmak v.s gibi)
3- evlenecegin kisinin sahip oldugu karakter özelliklerine bakarak sevebilcegin biri oldugunu düsünmek
4- seni mutlu edecegine inanmak (isteklerine ne kadar deger verdigini düsünüp buna cevap bulabilirsin)
5- doguracagin cocuklarina iyi babalik yapacagini düsünmek
6- cinsel anlamda seni kesinlikle mutlu edecegini bilmek
7- hayatinda basina ne gelirse gelsin yaninda olacagini bilmek.

bu yukarida saydigim maddelerin en azindan 5'ine olumlu yanit veremiyorsan o mantik evliligi olmaz .

Çok teşekkürler..
Bunlardan 3-4-6-7 maddeleri aşk evliliğinde de yok mu..Duygu evliliğinde de var bu maddeler..
Bir adamın kişiliği karakteri ve seni sevmesi çok önemli. Sende onu seviyorsan çok şanslısındır.

Ceylan maalesef nişanlısını sevmiyor. Nişanlısı belki ona çok boş değil ama çok aşık da değil. Nişanlısı çekici buluyor ama. Yoksa evlenmezdi.

Adam için mantık evliliği olabilir ama ceylan için kesinlikle mantık evliliği değil bence..

Ceylanın durumunda bu şartlardan hiçbiri olgunlaşmamış.

Canım niye üzülüyorsun..
Konu bu bazen çok yorum alır bazen çok yorum almaz. Başkalarının yazıp yazmamasına müdahale edemezsin ki.
Benimde bir konum çok yorum almıştı. Bir konum çok yorum almadı. Çok yorum alan konuma son sayfalarda bazen yazamadığım halde. Üyeler yazıyordu.
Üstüne alınma üzülme sen..

Bu arada gelinlik modelini cok merak ettim..

Nasıl bir model?

Böyle bir model canım ama eteklerinin aşşağı kısmına dantel detaylar o kadar inmiyor. Simli kumaştan eteği yarıya kadar iniyor o danteller öyle düşün geri kalan aynısı

Eklentiler

• CBE38528-CE11-4A4F-B156-333BFA8C75B4.jpeg
    180,4 KB · Görüntüleme: 159
Böyle bir model canım ama eteklerinin aşşağı kısmına dantel detaylar o kadar inmiyor. Simli kumaştan eteği yarıya kadar iniyor o danteller öyle düşün geri kalan aynısı
Gelinlik çok güzelmiş..
Beğendim..
Ne kadara mal oldu???

(Bende evlenirsem diye soruyorum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…