Amin..Herkesin hakkinda hayirlisi olur umarim
Kusura bakmayın . Gözümden kaçtı. Yani bilmiyorum ki. Diyorum bu son aşamada bunca şey tamamken ve benim evlenmem gerekiyorken nişanı atsam bana ne faydası var ona ne faydası var ?
Ben kıbrısa gittim bi kaç kez güzel ama eylül gibi gidilse daha iyi çok sıcak çünkü. Ama denizi cidden muhteşem özellikle magosa tarafının denizine bayılmıştım. Kumsalına .
Bende evlenirsem ya Kıbrıs ya Ölüdeniz istiyorum.
Erkek arkadaşım Kibrisa gitmiş. Beğenmiş.
Kıbrıs da güzel dedi..
Istersen kaldığı oteli sorarım..
Ben pek orasını düşünmüyorum diyelim . Bu konuyu açarken bunları düşünüyordum evet doğru mu değil mi endişelerim vardı ama şimdi önce o imzayı atabilecek miyim ? O var . Diğerlerini sonra düşüneceğim gibi duruyor. Artık onları aştım. Onları zaten istemediğim gün gibi açık eminim artık soğumuşum . Konuyu açtığımda hala içimde bişeyler vardı. Ama günler düğüne yaklaştıkça beni ondan uzaklaştırdı.Ama sen tam olarak soruma cevap vermedin ki yine
Mesela kendini evli olarak hayal et ve seni bekleyen hayati düsün. Istedigin tam o olarak o mu? Yoksa su an ki durumun daha mi iyi?
Mesela o begenmedigin, gicik oldugun adami her gün göreceksin. Her gün yaninda uyuyacaksin. Hatta uyumayi birak, haliyle daha fazlasini da isteyecek. Uzaktan bile tahammül edemiyorsun sanki, bunlara gelebilecekmisin?
Her seyin farkindayim, bilerek yapiyorum ve ben buna raziyim diyorsan ayri tabi.
Ben pek orasını düşünmüyorum diyelim . Bu konuyu açarken bunları düşünüyordum evet doğru mu değil mi endişelerim vardı ama şimdi önce o imzayı atabilecek miyim ? O var . Diğerlerini sonra düşüneceğim gibi duruyor. Artık onları aştım. Onları zaten istemediğim gün gibi açık eminim artık soğumuşum . Konuyu açtığımda hala içimde bişeyler vardı. Ama günler düğüne yaklaştıkça beni ondan uzaklaştırdı.
Bunu çok soran olmuş ben dahil ama net bir cevap yok. Ve sanırım ayrılmayacak da. Hala niye yazıyoruz bilmiyorumNeden evleniyorsun nasıl bir mantık buldun adamda merak ettim
Hayır adam da tek mantıklı birşey göremedimBunu çok soran olmuş ben dahil ama net bir cevap yok. Ve sanırım ayrılmayacak da. Hala niye yazıyoruz bilmiyorum
Evliliği hırs yapmak gibi bir durum yok . Zaten evlenmenin beni genel anlamda korkuttuğunu fark ettim bu süreçte. Ama işte sebepler gerekçelerHayır adam da tek mantıklı birşey göremedimzengin sozum ona ama var yemez
duygusal anlamda da eksik ilgi alaka.
ee cazibesi ne hicbirsey .
konusahibi nisanin neden atıldı bilmiyorum ama sanırım sen evliliği hirs yaptın
Çok teşekkürler..Ablan olacak yastayim ve mantik evliligi yapmis biriyim ve neredeyse 20 yillik evliyim . Mantik evliliginin sartlari sudur bence :
1- gecim sikintisi cekmeyecegine emin olmak
2- arzu ettigin bir hayati yasabilmek (gezip, tozmak v.s gibi)
3- evlenecegin kisinin sahip oldugu karakter özelliklerine bakarak sevebilcegin biri oldugunu düsünmek
4- seni mutlu edecegine inanmak (isteklerine ne kadar deger verdigini düsünüp buna cevap bulabilirsin)
5- doguracagin cocuklarina iyi babalik yapacagini düsünmek
6- cinsel anlamda seni kesinlikle mutlu edecegini bilmek
7- hayatinda basina ne gelirse gelsin yaninda olacagini bilmek.
bu yukarida saydigim maddelerin en azindan 5'ine olumlu yanit veremiyorsan o mantik evliligi olmaz .
Ceylanın durumunda bu şartlardan hiçbiri olgunlaşmamış.Ablan olacak yastayim ve mantik evliligi yapmis biriyim ve neredeyse 20 yillik evliyim . Mantik evliliginin sartlari sudur bence :
1- gecim sikintisi cekmeyecegine emin olmak
2- arzu ettigin bir hayati yasabilmek (gezip, tozmak v.s gibi)
3- evlenecegin kisinin sahip oldugu karakter özelliklerine bakarak sevebilcegin biri oldugunu düsünmek
4- seni mutlu edecegine inanmak (isteklerine ne kadar deger verdigini düsünüp buna cevap bulabilirsin)
5- doguracagin cocuklarina iyi babalik yapacagini düsünmek
6- cinsel anlamda seni kesinlikle mutlu edecegini bilmek
7- hayatinda basina ne gelirse gelsin yaninda olacagini bilmek.
bu yukarida saydigim maddelerin en azindan 5'ine olumlu yanit veremiyorsan o mantik evliligi olmaz .
Canım niye üzülüyorsun..Evliliği hırs yapmak gibi bir durum yok . Zaten evlenmenin beni genel anlamda korkuttuğunu fark ettim bu süreçte. Ama işte sebepler gerekçelerÇok fazla anlatmak istemiyorum dedim ya iyice fake şu bu denmeye başlayacak cidden yoruldum. Öyle görünce üzülüyorum sinirlerim geriliyor. Tamam kişisel görüş elbet söylenir ama yalancılıkla itham edilince çok üzülüyorum. Sanki site sahibi benim , bu konunun çok yorum alması gündemde kalması bana ne fayda sağlayacaksa artık ... Özür diliyorum konuyla iyiniyeti ile ilgilenip , yardımcı olmaya çalışıp, aklında soru işareti bıraktığım arkadaşlardan . ama bilmesi gerekenler de sebeplerimi zaten biliyorlar şuanda .
Böyle bir model canım ama eteklerinin aşşağı kısmına dantel detaylar o kadar inmiyor. Simli kumaştan eteği yarıya kadar iniyor o danteller öyle düşün geri kalan aynısı
Canım niye üzülüyorsun..
Konu bu bazen çok yorum alır bazen çok yorum almaz. Başkalarının yazıp yazmamasına müdahale edemezsin ki.
Benimde bir konum çok yorum almıştı. Bir konum çok yorum almadı. Çok yorum alan konuma son 20 sayfa hiç yazmadigim halde. Üyeler yazıyordu.
Üstüne alınma üzülme sen..
Bu arada gelinlik modelini cok merak ettim..
Nasıl bir model?
Gelinlik çok güzelmiş..Böyle bir model canım ama eteklerinin aşşağı kısmına dantel detaylar o kadar inmiyor. Simli kumaştan eteği yarıya kadar iniyor o danteller öyle düşün geri kalan aynısı
Saol canım
Gelinlik çok güzelmiş..
Beğendim..
Ne kadara mal oldu???
(Bende evlenirsem diye soruyorum)
Kira mi? Hem de 4500. Fiyatlar boyle mi? Ben bilmiyorum 7 seneyi geçti evleneliSaol canımben 4500 e kiraladım.
İyi mi ki anlamadım ?Kira mi? Hem de 4500. Fiyatlar boyle mi? Ben bilmiyorum 7 seneyi geçti evleneli