Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beğendim.. fiyatı da fena değil. Artık zaten ucuz gelinlik yok..:KK66:
Tabi benim cimri bayaa bir pazarlıkla 4500 e kapattı. Vermiyorlardı da işte 😂😂 pis pazarlamacı 😂
Kendisine damatlığı da almış. Benim almamı beklememiş onu da öyle bir almış ki yani akıl tutulması. Dedim muhteşemsin ya cimrilikte level atladın. İyi bir markadan bedavaya getirdi gibi bişe 😂

Tabi benim cimri bayaa bir pazarlıkla 4500 e kapattı. Vermiyorlardı da işte 😂😂 pis pazarlamacı 😂
Kendisine damatlığı da almış. Benim almamı beklememiş onu da öyle bir almış ki yani akıl tutulması. Dedim muhteşemsin ya cimrilikte level atladın. İyi bir markadan bedavaya getirdi gibi bişe 😂
Damatlığı kız tarafı alır ama..
Niye sen almadın..
Bak oradan belli nişanlın senden çok evlenmek istiyor.
Sabredemeyip almış bile damatlığını..:KK8:

Buradan anla işte..:KK70:

Sanırım bir de semte göre değişiyor. Ümraniye, esenler, avcılar taraflarında daha uygun diye duydum. Kadıköy fatih nispeten daha pahalı .
Fatih tarafı gelinlikte bir numara..
Illa uygun fiyata da vardır yok mu acaba..

Gelinliğe 5 binden fazla verme taraftarı değilim..

Sonuçta ben düğün istemiyorum. Sadece nikâhta giyeceğim. Aile yemeği verince de bir after party elbisesi alıp onu giyerim diye düşündüm.

Damatlığı kız tarafı alır ama..
Niye sen almadın..
Bak oradan belli nişanlın senden çok evlenmek istiyor.
Sabredemeyip almış bile damatlığını..:KK8:

Buradan anla işte..:KK70:
Aman ben oradayken denk gelmedi. Bi yerini kaldırıp gelemiyor ki ben ne yapayım. Onun ailesi veya o geleneklere uygun hiç bişi yapmadı ki zaten ben neden damatlığı alayım . Ama çenesi kapansın diye alacaktım dert etmemiştim. O almış beklememiş. İstiyor istiyor da işte o istiyor 🤦🏻‍♀️

Fatih tarafı gelinlikte bir numara..
Illa uygun fiyata da vardır yok mu acaba..

Gelinliğe 5 binden fazla verme taraftarı değilim..

Sonuçta ben düğün istemiyorum. Sadece nikâhta giyeceğim. Aile yemeği verince de bir after party elbisesi alıp onu giyerim diye düşündüm.
Ya zaten gelinlik de uzun uzadıya giyilecek bir şey değil. Bilmiyorum 12 sene önce de gelinlik almıştım ama o zamanlar herhalde çok zayıf olduğumdan mıdır nedir içinde koşup zıplıyodum evde deneyip 😂😂 rahatsız etmiyordu. Şimdi provada kadın üstüme oturtuyor gelinliği allahım nefes alamıyorum. Kaskatı kaldım direk gibi 😂 düğünde daralıp değişebilirim her an .

Aman ben oradayken denk gelmedi. Bi yerini kaldırıp gelemiyor ki ben ne yapayım. Onun ailesi veya o geleneklere uygun hiç bişi yapmadı ki zaten ben neden damatlığı alayım . Ama çenesi kapansın diye alacaktım dert etmemiştim. O almış beklememiş. İstiyor istiyor da işte o istiyor 🤦🏻‍♀️
Nişanlın seninle evlenmeyi çok istiyor.
Bu da beklentisi çok yüksek demek..
Gardını al derim.. :oops:

Ya zaten gelinlik de uzun uzadıya giyilecek bir şey değil. Bilmiyorum 12 sene önce de gelinlik almıştım ama o zamanlar herhalde çok zayıf olduğumdan mıdır nedir içinde koşup zıplıyodum evde deneyip 😂😂 rahatsız etmiyordu. Şimdi provada kadın üstüme oturtuyor gelinliği allahım nefes alamıyorum. Kaskatı kaldım direk gibi 😂 düğünde daralıp değişebilirim her an .
Bir düğünde 2 3 gelinlik değişenler var. Ama ben gereksiz görüyorum.
Onun yerine değişecek isen bir elbise giyersin zaten..
Elbise ile oynar zıplarsın.. ama ben senin oynayıp ziplayacağını düşünmüyorum.

Ama damat göbek atabilir..:KK6:

Nişanlın seninle evlenmeyi çok istiyor.
Bu da beklentisi çok yüksek demek..
Gardını al derim.. :oops:

Bir düğünde 2 3 gelinlik değişenler var. Ama ben gereksiz görüyorum.
Onun yerine değişecek isen bir elbise giyersin zaten..
Elbise ile oynar zıplarsın.. ama ben senin oynayıp ziplayacağını düşünmüyorum.

Ama damat göbek atabilir..:KK6:
Aynen bende düşünmüyorum oynayacağımı. Neyse ankaranın bağları aslında sözleri çok acıklı olan bir şarkı. Dertlenebilirim 😂

Sanırım bir de semte göre değişiyor. Ümraniye, esenler, avcılar taraflarında daha uygun diye duydum. Kadıköy fatih nispeten daha pahalı .
2013 mayista fatihte 2 bine diktirmistim, tamamen benim istedigim modeli dikmislerdi. Her yeri de danteldi etek ucu tam tur danteldi. Demek bedavaymis

• Beğen
Reactions: 000
2013 mayista fatihte 2 bine diktirmistim, tamamen benim istedigim modeli dikmislerdi. Her yeri de danteldi etek ucu tam tur danteldi. Demek bedavaymis
O tarihlerde öyleydi ama ben de 2008 de aldım fatihten gene 2 bindi . Ama çok taşlıydı. Taş işlemesi de fark ettiriyor. Şimdi taş yok. Bel kısmı transparan danteller yarıya kadar ben tam dantel sevmiuorum perde gibi geliyor bana. Şimdi çok pahalı düşün kiraladım yani almadım bile. 4500 e ucuz bile diyebiliriz şuan için asıl kiraladıkları fiyat 5500 dü bin lira indirtti 😂

O tarihlerde öyleydi ama ben de 2008 de aldım fatihten gene 2 bindi . Ama çok taşlıydı. Taş işlemesi de fark ettiriyor. Şimdi taş yok. Bel kısmı transparan danteller yarıya kadar ben tam dantel sevmiuorum perde gibi geliyor bana. Şimdi çok pahalı düşün kiraladım yani almadım bile. 4500 e ucuz bile diyebiliriz şuan için asıl kiraladıkları fiyat 5500 dü bin lira indirtti 😂
2007de abim evlendi dedigin gibi yine 2 bindi. Bilmem kiralamak aslinda mantikli neticede bir kere giyiliyor ama yine de ben hatira olarak saklamak isterim. Simdi dugunden sonra dis cekim yapiyorlar gelinlikle denize falan giriyorlar :KK70:

Calismiyorsunuz calismayacaksiniz ama evin luxunu pirlantanin hasini istiyorsunuz. Sevmiyorsunuz ama sevilmek istiyorsunuz.
Evlilikten cekinceniz var cunku adam soyledigi kadar zengin olmayabilirm

Sizin acinizi bilmemde adamin acisindan evlilik asiri mantiksiz. Ben olsam kacarak uzaklasirim sizden.
Bu yorumun alnı olsa öperdim.

2007de abim evlendi dedigin gibi yine 2 bindi. Bilmem kiralamak aslinda mantikli neticede bir kere giyiliyor ama yine de ben hatira olarak saklamak isterim. Simdi dugunden sonra dis cekim yapiyorlar gelinlikle denize falan giriyorlar :KK70:
Dış çekim fln da istemiyorum ya zaten düğün yeterince külfet geliyor şuan bana bir de saatlerce üstümde gelinlikle poz vermeyle uğraşamam. Düğünde çektikleri yeter bana. Telefonla daha güzel çekerim zaten 😂

Aynen bende düşünmüyorum oynayacağımı. Neyse ankaranın bağları aslında sözleri çok acıklı olan bir şarkı. Dertlenebilirim 😂
Sen zaten dertlisin ceylancim..
Burada espriler yapiyorsun ama ben mutlu olduğunu düşünmüyorum maalesef:KK43:

Dış çekim fln da istemiyorum ya zaten düğün yeterince külfet geliyor şuan bana bir de saatlerce üstümde gelinlikle poz vermeyle uğraşamam. Düğünde çektikleri yeter bana. Telefonla daha güzel çekerim zaten 😂
Dış çekimsiz olmaz.. ben isterdim..

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Sen belli ki adamın maaşına vurulmuş hayallerini yüksek tutmuşsun.Ama 40 yaşındaki adam yer mi?Sana para yedirmeyecek belli ki.Sen başka durumu iyi olan bir adam kovala.Yoksa hayallerin suya düşecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X