Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya tecavüz fln ederse ama ben istemeden. O kadar bekledim fln diye. Mesela bizim bu pandemi zamanıydı ya asıl düğün mayısta. O zamanlar işte yeni nikah günü vermiyorlar fln diye bi dedikodu çıkmıştı. Biz de asıl nikah gününde gidip kıyalım bari napalım düğün sonra olur eve düğünden sonra geçeriz demiştik. O zaman ama nikahtan sonra o iş olur fln demişti.

Neden kendini bu adam ile evlenmek zorunda hissediyorsun neden? 30 yaşındasın, çalışıyorsun. Durduk yere kendini yakacaksın. Hem de durduk yere.

Öyle karaktersiz bir insan değildir diye düşünüyorum. Tanıyorsun sonuçta o senin eşin olacak kaç yaşında adam seni istemesi vs normal tabiki bunu belirtmesi, isteksiz olması anormal olurdu. Sonuçta onunla hiç başbaşa kalmadın belki yanında farklı hissedersin , korkunu tedirginliğini aşarsın şimdiden şartlandırma kendini. En kötü henüz hazır olmadığını belirtirsin belki biraz hayalkırıklığına uğrar ama anlayış gösterecektir

İnşallah çıldırıp hastalanmam düğüne kadar. Aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Sürekli kavga çıkarıyorum zaten. Şimdi okuyunca çok belli olmuyor tabi ama ben ciddi bir sıkıntı içerisindeyim çıkaramıyorum burdan kendimi

Çünkü kendini evlenmeye zorluyorsun.Ve sanırım evleneceksin kendini kurtarmaya cesaretin yok ama ilerleyen yıllarda anlayacaksın ki hayatta en önemli kişi sensin.Yazık değil mi sana ,ne hallere sokuyorsun ,zorluyorsun kendini. En büyük kötülüğü yapan sensin kendine.Dışarda suçlu arama,en büyük suçlu sensin.Gerçi evlensende evlenmesende kendi içinde sorunları çözmedikçe işin çok zor.Ne istediğinin farkında bile değilsin ,bir de üstüne hayatını tamamen etkileyecek bir işe giriyorsun.Hayatindaki bu karmaşaya bir kişiyi daha katarak daha da karmaşık bir hale getiriyorsun .Adama da yazık,mutsuz bir evliliğin içine giriyor. Durumunuz çok üzücü.

Hiç mantık evliliği değil bence canım.Mantık evliliğinde kişiyi aşktan çok zekası,tavırları ve maddi güç etkiler.Tavırları desen kötüymüş maddi olarak ta 20 bin kazanan bir adam neden o kadar pinti olup düşünsün ki ve 1+1 evi neden kabul ettin,yüzüğe bozulduğunda birşey demedin mi?Keşke rahatsız olduğunu belirtseydin

Su adamla ayni yataga girip.sevisicen, sen daha olayin farkina varamadin sanirim, dugundu, evdi, esyaydi belki sana cazip heyecan verici geliyo, ama davulun tokmagi kulaginda patlayinca sesi hosuna gidecek mi hic sanmiyorum, ay daha ne diyim

Ayıp diye düşündüm yüzüğe laf etmeyi. Böyle bir şeyin karatına şusuna busuna laf edemem ki utanırım

Kendim takıyorum da işte karşıdakine söyleyemem
Neyse bacim en azindan burun killarina yapistir bi agda cek cart diye, bi daha uzatmaya cesaret edemesin, sana evlilikle ilgili verecegim tavsiye budur, sana mutluluklar sozum kardesce, at artik imzayi git bir an önce dindindingsffsfa

Neyse bacim en azindan burun killarina yapistir bi agda cek cart diye, bi daha uzatmaya cesaret edemesin, sana evlilikle ilgili verecegim tavsiye budur, sana mutluluklar sozum kardesce, at artik imzayi git bir an önce dindindingsffsfa
Daha 19 gün var gelin ata binmiş ya nasip demiş belki 19 günden sonra da ağrıtırım burda başınızı

bu adam cimri para olsa da yokmuş gibi yaşayacaksın.
Adamla sevişmek de istemezsen evliliğin saçma bir hal alacak.
Ayda 6000 kazanan bekar biri bile 2000 TL kira veriyor.
Kısaca hayat senin iyi düşün evlilik başka bir mecra. Sevgi de olacak mantık da

Teşekkür ederim, sizi de. Ama öyle. Tedavi gördüm yıllarca. Bdv ye takılıyorum,çünkü kaşınıyorum. Var öyle huylarım.

Ben saka yaptiginizi dusunmustum. Ozur dilerim
Konu sahibi eger evlenirse zaten konularinin devami gelecek. Insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…