Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekişmeli boşanamıyorsun boşamıyorlar. Çevremde kaç kişi çekişeduruyor. Anlaşanlar kuşamını bilmiyorum iki taraf da onay veriyorsa boşarlar sanırım zaten seninki boşamaz.
Düğünde takılan gelinindir para altın dahil. Düğünde o kadar nakit çıkmazsa ne olur sence, şurdan üç bilezik alalım üç çeyrek alalım parayı renkleyelim diyecektir çünkü DÜĞÜN PARASIYLA ödeyeceğini söylemiş. Farkına varamamışsın burun kılları dikkatini dağıtmış olabilir.
ben de evlendim, aylar öncesinden ödedik Kaç salona gidersem gideyim bu şekilde istediler. Sonra ödeyecek kişiye de düğünden önce ödetiyorlar. Kim evlendiyse öyle yaptı. İş bitmeden ödeme alıyorlar yani genelde. Sadece bahşiş düğün günü düğünden önce ödeniyor.

biz bu para altın hesaplara hiç girmediğimiz için yanlış biliyor da olabilirim.

Ziynet geline ait para erkek alabiliyor. Para olarak takılanlardan bahsediyor o. Altınlardan değil. Hatta benim erkek bir arkadaşımın annesi evlenirken oğluna metre metre para takmıştı kıza gitmesin diye herhalde
Insallah cikar dugunun parasi, ben evlenirken kimse para takmamisti, bilmiyorum para olayini

Ay rehin kalcaklar salonda iyi mi

Adam istediği zaman gel-git yapacağı genç bir vajina istiyor. Sevişme diyemiyorum maalesef.
Kadın adamdan iğreniyor ama eğer karşılığında bir residence dairesi verilirse gözlerimi kapar vazifemi yaparım diyor. Zaten 1-2 dakikada adam işini bitirmiş olur. Sevişmek, hayal edilen bir arzu değil nasıl olsa. Bu açıdan da problem yok yani.
Bu şirket karlı bir şirket midir? Evet, gayet karlı. İşin içine hiç bir türde duygu girmezse tıkır tıkır çalışır.
O nedenle 19 gün sonra bence sözleşmeyi imzalayabilirsin. Her iki ortağa da bol kazançlar diliyorum.

Ortaklar için değil ama yapılacak çocuk için üzüldüm sadece. Sevgi, aşk, insan onuru, eş ve aile olma hali, erdem sahibi olma vs vs nedir hiç bir zaman bilmeyecek, bunları yaşamayacak ve başkalarına da yaşatamayacak bir çocuğu dünyaya getirmeyin bari.

Ceyl_an ozur dileyerek soruyorum ama maddi olarak zor bir cocukluk mu gecirdin? Ya da maddi olarak cok yiprandigin bir nisan atma surecin mi oldu? Konu icinde surekli donup dolasip bu iliskiyi bitirirsen maddi olarak senden bir sey istenip istenemeyecegi ekseninde donuyorsun. Bana altta yatan bir travma oldugunu hissettiriyor.

Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba .
Hiç bir adam bunu kabul etmez üzgünüm. Adamı sevmiyorsun, cinsellik istemiyorum diyorsun, ee peki neden evlenmekteki bu ısrar?
Daha önce cinsel birlikteliğin oldu mu? Bu gidişle istemediğin bir adam ile evleneceğin için vajinusmus bile olabilirsin. Ve adam bu konuda anlayış gösterir mi, bilemiyorum?

Sırf yaşadıklarımdan ibret al diye yazıyorum düğün yapmadım parasını almadım. Adam her dediğimi de yapardı bir çok konuda da uyumluyduk. Evlenince araya aile ve adamın egosu girdi. Anlaşmalı bir yılda boşanırım dedim 2 buçuk yılda zor boşandım. Hakim de hemen boşamıyor çocuk oyuncağı değil bu iş. Sevişmeyi hayal etmediğin adamla evlenme. Bu arada benim eski eşim çok zenginmiş ama ailede varmış para. Mahkemede öyle şeyler oldu ki ben para verecektim boşanmak için. Cimri adam hep cimridir.
Avukata da verdim bir sürü para.
Kuzum erkek çok kendine gel mesleğin varsa çalış. Yoksa da düzgün biri ile evlen.
Kendine değer ver kimse üzülmez senin kadar.
Şimdiki aklım olsa emin olana kadar nişanı uzatırdım
Hayat senin biz ne desek boş

Ceylan kirmamisimdir umarim seni.belki biz yaniliriz.belki adam cok iyi cikar seni de kendine uyumlu hale getirir.belki de guzel olur senin icin dua edecegim.ama sunu nolur unutma bu sansa guzel olsa bile hayat boyle bi sey degil.temkinli ol hep.mutlu olmani dilerim

Daha 19 gün var gelin ata binmiş ya nasip demiş belki 19 günden sonra da ağrıtırım burda başınızı

Valla ona şüphemiz yok zaten de ben üşenmedim 70 sayfa okudum halen evlenme olayındaki motivasyonunuzu anlayamadım. Para desen yok, adam düğündeki gelmesi muhtemel takılara kadar düşmüş, ev 1+1 üstüne de adam Yaprak Dökümü Mithat edition. Bilemedim aklım almadı.

Ablacım sen adamı sevmiyorsun. Lütfen evlenme. Ben bu zamana kadar sevgilimin burnuna dikkat bile etmemiştim batmıyor cünkü. Yorumlardan sonra dikkat ettim kulağında da var burnunda da. Saçları da seyreldi hatta cevremden saçları gidici kelleşmiş diyenler bile vardı ama bunlar hiç bana batmadı. Sana batıyor, eğer devam edersen bu adam hasta olur ateşi çıkarsa offf terledin diye söylenirsin ve batar. Bu kötü birşey değil bu arada sevmediğimiz insanların şeyleri pektabii gözümüze batar. Lütfen devam etme. Sana yazık.

Artı olarak benim evim 1+1 Amerikan mutfak. Tek kişiyim ama sevgilimle beraber yaşıyor gibiyiz. Kesinlikle yetmiyor. Sürekli dipdibeyiz adamdan sıkılıp kafamı dinleme şansım yok. Telefonla konusucam en basitinden ama göt göteyiz En azından 2+1 şart bence.

Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.
Hasta misiniz siz? Dugune 2 hafta kalmis, yatmak istemediğimi yavas yavas işliyorum ne demek? Ayrilacaksan delikanli gibi, güçlü bir sekilde ayrıl. Adam senin nazini cekecek biri degil belli ki. Ilk geceden zorlarsa gelir burada ağlarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…