- 19 Mayıs 2020
- 46.107
- 205.884
Önemli değil.Ben saka yaptiginizi dusunmustum. Ozur dilerim
Konu sahibi eger evlenirse zaten konularinin devami gelecek. Insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz.
Ya en beteri de bu.adam bakimsiz evlenince iyice salacak ve bu adamla yatacaksin falan ya berbat adama da yazik kadin igreniyo ondan.ya ceylan etme kizim ayril.Su adamla ayni yataga girip.sevisicen, sen daha olayin farkina varamadin sanirim, dugundu, evdi, esyaydi belki sana cazip heyecan verici geliyo, ama davulun tokmagi kulaginda patlayinca sesi hosuna gidecek mi hic sanmiyorum, ay daha ne diyim
Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.Ya en beteri de bu.adam bakimsiz evlenince iyice salacak ve bu adamla yatacaksin falan ya berbat adama da yazik kadin igreniyo ondan.ya ceylan etme kizim ayril.
nikah gecesi, artık eşimsin helalimsin lafları başlayacak, ki öyle.Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.
Valla ceylan adamla yatmayacaksan ne evliligi kizim sen deli misin ? Neyi kabul edecek adam? Cantani alip hazir eve geliyorsun bi sey yapmiyorsun.adamla yatmayacaksin.adami begenmiyorsun.adamin senden bi seyi olmasa niye kabul etsin.ya adam saf ya menfaati var. Ya ben evlenmek istemiyorum seninle de ayrol.kim ne derse desin uolina git.git bi is bul calis evin varmis zaten.otur evinde calis senin zorun ne derdin ne?balla son yorumum bu da sana.bu kadarini da ilk defa goruyorum suursuzluk resmenYa ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.
Eşya dediğimiz de bir şeyi yokki. Arkadaşıma gönderdim evin resimlerini iki bekar oturursunuz diye dalga geçti. Bekar evi gibi bişe. Annem de öyle buldu.Valla ceylan adamla yatmayacaksan ne evliligi kizim sen deli misin ? Neyi kabul edecek adam? Cantani alip hazir eve geliyorsun bi sey yapmiyorsun.adamla yatmayacaksin.adami begenmiyorsun.adamin senden bi seyi olmasa niye kabul etsin.ya adam saf ya menfaati var. Ya ben evlenmek istemiyorum seninle de ayrol.kim ne derse desin uolina git.git bi is bul calis evin varmis zaten.otur evinde calis senin zorun ne derdin ne?balla son yorumum bu da sana.bu kadarini da ilk defa goruyorum suursuzluk resmen
Ben bu evde oturmak istemiyorum de ayril.acikca konus ben maddi durumun yerinde oldugu icin evlenmeyi dusunmustum ama sen cimrisin ben seninle yapamam deEşya dediğimiz de bir şeyi yokki. Arkadaşıma gönderdim evin resimlerini iki bekar oturursunuz diye dalga geçti. Bekar evi gibi bişe. Annem de öyle buldu.
Eşya dediğimiz de bir şeyi yokki. Arkadaşıma gönderdim evin resimlerini iki bekar oturursunuz diye dalga geçti. Bekar evi gibi bişe. Annem de öyle buldu.
Bugün dedim. Ya ben bir şey katmadım diye ezildim bu evliliğin altında. İstemiyorum böyle bir şey dedim. Sırf bu yüzden istemediğim bir eve eşyalara razı geldim dedim. Sen istedin de ben mi yapmadım dedi. Kabul ettin bunu dedi. Dedim ama ben bişi yapamayacağımdan ezilmemek amaçlı kabul ettim dedim . Tamam gel hangi eşyayı istiyorsan alalım dedi. Bişey diyemedimBen bu evde oturmak istemiyorum de ayril.acikca konus ben maddi durumun yerinde oldugu icin evlenmeyi dusunmustum ama sen cimrisin ben seninle yapamam de
Ne diyim ceylan adam da normal degil sanirim evlenin.mutluluklarBugün dedim. Ya ben bir şey katmadım diye ezildim bu evliliğin altında. İstemiyorum böyle bir şey dedim. Sırf bu yüzden istemediğim bir eve eşyalara razı geldim dedim. Sen istedin de ben mi yapmadım dedi. Kabul ettin bunu dedi. Dedim ama ben bişi yapamayacağımdan ezilmemek amaçlı kabul ettim dedim . Tamam gel hangi eşyayı istiyorsan alalım dedi. Bişey diyemedim
Ne güzel iş. Ben çalışmayayım mantık evliliği yapayım. Her şeyi o alsın. Tektaşım neden 8 ayar. Evin neden küçük. Siz gerçekten bir gelecek mi düşünüyorsunuz bu insanla yoksa ileride mantık boşanması mı...Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
HayırHer şeyi bir kenara bırakıp, ama her şeyi toplumu vs söyler misin sen bu adamla evlenmek istiyor musun?
O zaman evlenme aşık olup sevdiğimiz adamlar öküz çıkıyor kaçacak delik arıyoruz iyi düşün sonra boşanmak da evlilik de zor olur.
Ay duyguyu da gectik ama kim avrupa yakasinda ki gaffurla sevismek ister? En azindan adamin gorsel olarak itici gelmemesi lazim. Herkea asik olup evlenmiyo, ama yatak odasi cok izdiraba donusebilir, haberi mi yok nedir, anlamadim ki benEn kibarı bile yatakta başka oluyor senin psikoloji iyice gidecek kendine acı bence sonra sen uğraşacaksın. Sevdiğin arzuladığın adamla sevişmek başka. Kadınların bir çoğu duygusal sevişiyor haberin olsun. Fiziksel bir olay aslında ama biz duygu katıyoruz illa.
Salonu ödettiği gibi hadi parayı altını ver öde diyebilir ya da çalış diye baskı yapar, burnundan getirir bir şey alamazsın. Daha önce sana bu adamın asgari civarda kazandığını düşündüğümü belirtmiştim.Nasıl ben ödeyeceğim anlayamadım orasını ? Acaba açıklayabilir misiniz ? Öyle bir şey olabilir mi ? Benim üzerime mi bırakacak borçları yani yapabilir mi bunugerçekten yardımınıza ihtiyacım var şuan
40 yaşındaki adam kendine zarar verirse diye düşündürüyorsa onun mental sağlığı yerinde değildir. 16 olsa belki diyeceğim ama onun da mental sağlığı yerinde değil uzak dur derdim.Yaaa üzgünüm gerçekten böyle bir şeye sebep olduğum için. Zaten bir taraftan nişanlımı bırakırsam kendine zarar verirse, ya çok yıkılırsa benim yüzümden yolda kalmış olacak diye de düşünüp duruyorum. Sonuçta sevmesem de bir insan ben bunlara sebep olmak istemiyorum. Kimse benim yüzümden acı çeksin istemiyorum. Ama benim de elimde değil. O böyle değildi işte değildi. Hiç içim rahat değil.
Bu düşüncen Türk kadınının aklına çivi gibi çakılan bir düşünce yalnız olduğunu düşünmüyorum.Teşekkür ederim biraz içime su serpildi doğrusu. Ama ben manyak manyak şeyler düşünüyorum işte biliyorum abartıyorum farkındayım ama elimde değil.
Biraz da cinsel fobi var aslında bende korkumun çoğunluğu ondan kaynaklanıyor. Ben bir kadın hastalığı geçirdim zor günlerdi. Bekar bir kadın olarak daha da zordu. Aslında evlenmeyi bu yüzden de çok istedim. Ama şimdi yeni birisi ile cinsel beraberlik kocam dahi olsa bana korkunç hisler veriyor. Kendimi kirlenecekmişim gibi namusum elden gidecek gibi hissediyorum. Ya biliyorum komik ama öyle. Bu kız da manyak mı ne demeyin bana nolur . Farkındayım saçma sapan ama bastıramıyorum bu düşünceyi.
Yok ya ertesi günü bile boşananlar oluyor. Bir yıl anlaşmalı boşanma için geçerli. Çekişmeli boşanabiliyorsun. Ki zaten adam anlaşmaya yanaşmasa bir yıl olsa ne on yıl olsa ne.Salonu ödettiği gibi hadi parayı altını ver öde diyebilir ya da çalış diye baskı yapar, burnundan getirir bir şey alamazsın. Daha önce sana bu adamın asgari civarda kazandığını düşündüğümü belirtmiştim.
40 yaşındaki adam kendine zarar verirse diye düşündürüyorsa onun mental sağlığı yerinde değildir. 16 olsa belki diyeceğim ama onun da mental sağlığı yerinde değil uzak dur derdim.
Bu düşüncen Türk kadınının aklına çivi gibi çakılan bir düşünce yalnız olduğunu düşünmüyorum.
Fakat sen bu kişiden tiksiniyorsun. Parasının olmadığını öğrenince daha çok tiksindin, eminim o kıllar işk günden beri vardı hayatında. Ya da pandemi muhabbeti adamın kesesini iyice öldürdü maddi problem yaşayan çok insan var, o da kendinde değil.
hata sende ama.İstemezsem hiçbir şey olmaz diye diye istemediğin her şeye olur verdin. Net olmadın. Konuyu açtığında nişanı atsan yaran sarılacaktı. Hala 19 gün sonra atarım, boşanırım falan diyorsun. Evlendikten sonra en az bir sene boşamazlar. Borcu varsa boşanırken sanırım senin de borcun oluyor.
Adam desen o da garip, senin naza çektiğini sanıyor ya da hiç umrunda değilsin ya da ikisi bir arada.
nikah yaparsak sevişirim pazarlığına oturan 40 yaşında herif yani bu, ayıp.
O imzayı atarsan game over resmen. Çocuk yaparsan belki düzelir kim bilir, hem 9 ay sevişmeme bahanen olur. Sonra da beton döker sevişmezsin. Ceylan o senin kocan, kocan. İnanabiliyoe musun burada bin tane bahane bulduğun kişi senin EŞin.
neyse hayırlısı olsun, ayrılacağını düşünmüyorum.
benim ne düşündüğümün önemi yok ama konundan da çıkamıyorum kusura bakma yazmadan duramıyorum. Umarın seni kırmamışımdır, kırdıysam kusura bakma.
Takilar geline aittir.Yok ya ertesi günü bile boşananlar oluyor. Bir yıl anlaşmalı boşanma için geçerli. Çekişmeli boşanabiliyorsun. Ki zaten adam anlaşmaya yanaşmasa bir yıl olsa ne on yıl olsa ne.
Kusura bakmıyorum fikrinizi almak için yazdım neticede . Ama ben hala düğünü benim nasıl ödeyeceğimi anlayamadım. Düğünü takı parasıyla ödeyecekmiş. Ben ödemeyeceğim ki
Ziynet geline ait para erkek alabiliyor. Para olarak takılanlardan bahsediyor o. Altınlardan değil. Hatta benim erkek bir arkadaşımın annesi evlenirken oğluna metre metre para takmıştı kıza gitmesin diye herhaldeTakilar geline aittir.