Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben saka yaptiginizi dusunmustum. Ozur dilerim
Konu sahibi eger evlenirse zaten konularinin devami gelecek. Insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz.
Önemli değil. Bizim beynimiz göçüyor burda ama ceylan o hayatın içinde yaşayacak. Onun işi daha zor.

Su adamla ayni yataga girip.sevisicen, sen daha olayin farkina varamadin sanirim, dugundu, evdi, esyaydi belki sana cazip heyecan verici geliyo, ama davulun tokmagi kulaginda patlayinca sesi hosuna gidecek mi hic sanmiyorum, ay daha ne diyim
Ya en beteri de bu.adam bakimsiz evlenince iyice salacak ve bu adamla yatacaksin falan ya berbat adama da yazik kadin igreniyo ondan.ya ceylan etme kizim ayril.

Ya en beteri de bu.adam bakimsiz evlenince iyice salacak ve bu adamla yatacaksin falan ya berbat adama da yazik kadin igreniyo ondan.ya ceylan etme kizim ayril.
Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.

Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.
nikah gecesi, artık eşimsin helalimsin lafları başlayacak, ki öyle.
bu kibarlıkla nasıl kaçacağını merak ediyorum, kendisi vazgeçmeyeceği gibi sadece bu konuya odaklı olacaktır diye tahmin ediyorum
acıdım valla sana, Allah yardımcın olsun

Valla ceylan adamla yatmayacaksan ne evliligi kizim sen deli misin ? Neyi kabul edecek adam? Cantani alip hazir eve geliyorsun bi sey yapmiyorsun.adamla yatmayacaksin.adami begenmiyorsun.adamin senden bi seyi olmasa niye kabul etsin.ya adam saf ya menfaati var. Ya ben evlenmek istemiyorum seninle de ayrol.kim ne derse desin uolina git.git bi is bul calis evin varmis zaten.otur evinde calis senin zorun ne derdin ne?balla son yorumum bu da sana.bu kadarini da ilk defa goruyorum suursuzluk resmen

Eşya dediğimiz de bir şeyi yokki. Arkadaşıma gönderdim evin resimlerini iki bekar oturursunuz diye dalga geçti. Bekar evi gibi bişe. Annem de öyle buldu.

Eşya dediğimiz de bir şeyi yokki. Arkadaşıma gönderdim evin resimlerini iki bekar oturursunuz diye dalga geçti. Bekar evi gibi bişe. Annem de öyle buldu.
Ben bu evde oturmak istemiyorum de ayril.acikca konus ben maddi durumun yerinde oldugu icin evlenmeyi dusunmustum ama sen cimrisin ben seninle yapamam de

Ben bu evde oturmak istemiyorum de ayril.acikca konus ben maddi durumun yerinde oldugu icin evlenmeyi dusunmustum ama sen cimrisin ben seninle yapamam de
Bugün dedim. Ya ben bir şey katmadım diye ezildim bu evliliğin altında. İstemiyorum böyle bir şey dedim. Sırf bu yüzden istemediğim bir eve eşyalara razı geldim dedim. Sen istedin de ben mi yapmadım dedi. Kabul ettin bunu dedi. Dedim ama ben bişi yapamayacağımdan ezilmemek amaçlı kabul ettim dedim . Tamam gel hangi eşyayı istiyorsan alalım dedi. Bişey diyemedim

Ne diyim ceylan adam da normal degil sanirim evlenin.mutluluklar bi yastikta kocayin

Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Ne güzel iş. Ben çalışmayayım mantık evliliği yapayım. Her şeyi o alsın. Tektaşım neden 8 ayar. Evin neden küçük. Siz gerçekten bir gelecek mi düşünüyorsunuz bu insanla yoksa ileride mantık boşanması mı...

Ay duyguyu da gectik ama kim avrupa yakasinda ki gaffurla sevismek ister? En azindan adamin gorsel olarak itici gelmemesi lazim. Herkea asik olup evlenmiyo, ama yatak odasi cok izdiraba donusebilir, haberi mi yok nedir, anlamadim ki ben

Salonu ödettiği gibi hadi parayı altını ver öde diyebilir ya da çalış diye baskı yapar, burnundan getirir bir şey alamazsın. Daha önce sana bu adamın asgari civarda kazandığını düşündüğümü belirtmiştim.
40 yaşındaki adam kendine zarar verirse diye düşündürüyorsa onun mental sağlığı yerinde değildir. 16 olsa belki diyeceğim ama onun da mental sağlığı yerinde değil uzak dur derdim.
Bu düşüncen Türk kadınının aklına çivi gibi çakılan bir düşünce yalnız olduğunu düşünmüyorum.
Fakat sen bu kişiden tiksiniyorsun. Parasının olmadığını öğrenince daha çok tiksindin, eminim o kıllar işk günden beri vardı hayatında. Ya da pandemi muhabbeti adamın kesesini iyice öldürdü maddi problem yaşayan çok insan var, o da kendinde değil.
hata sende ama.İstemezsem hiçbir şey olmaz diye diye istemediğin her şeye olur verdin. Net olmadın. Konuyu açtığında nişanı atsan yaran sarılacaktı. Hala 19 gün sonra atarım, boşanırım falan diyorsun. Evlendikten sonra en az bir sene boşamazlar. Borcu varsa boşanırken sanırım senin de borcun oluyor.
Adam desen o da garip, senin naza çektiğini sanıyor ya da hiç umrunda değilsin ya da ikisi bir arada.
nikah yaparsak sevişirim pazarlığına oturan 40 yaşında herif yani bu, ayıp.
O imzayı atarsan game over resmen. Çocuk yaparsan belki düzelir kim bilir, hem 9 ay sevişmeme bahanen olur. Sonra da beton döker sevişmezsin. Ceylan o senin kocan, kocan. İnanabiliyoe musun burada bin tane bahane bulduğun kişi senin EŞin.
neyse hayırlısı olsun, ayrılacağını düşünmüyorum.
benim ne düşündüğümün önemi yok ama konundan da çıkamıyorum kusura bakma yazmadan duramıyorum. Umarın seni kırmamışımdır, kırdıysam kusura bakma.

Yok ya ertesi günü bile boşananlar oluyor. Bir yıl anlaşmalı boşanma için geçerli. Çekişmeli boşanabiliyorsun. Ki zaten adam anlaşmaya yanaşmasa bir yıl olsa ne on yıl olsa ne.
Kusura bakmıyorum fikrinizi almak için yazdım neticede . Ama ben hala düğünü benim nasıl ödeyeceğimi anlayamadım. Düğünü takı parasıyla ödeyecekmiş. Ben ödemeyeceğim ki

Takilar geline aittir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…