çocuk olduktan sonra, fakirleşme olamaz mı ? iflas etmiş olamaz mıyız? beyninin neresi çalışıyor5 kişi denilen anne-baba ve 3 çocuksa eğer, para yokken o kadar çocuğu yapmayacaklar o zaman.
E yaktı işte , psikolojim bozuldu, her gece kabuslarla uyanıyorum, saçlarıma beyazlar düşü, bir kez daha nişanlanmış aynı evlilik stresini yaşamış oldum, erkeklere güvenim tamamen bitti, geleceğimi göremiyorum, sevgi duygularım alındı sanki, erkek mi aman aman diyorum artık düşüncesi bile felakete dönüştü benim için vs vs . Yetmez mi
Vardı işte o yok etti. Ama böyle olmasını sinirim kaldırmıyor . Yediremiyorum hazmedemiyorum. Biliyordu daha önce nişan attığımı neden tekrar beni o külfete soktu neden. Ah şimdi onu nikah masasında bıraksam ona müstehak gibi geliyorsevgi vb duygularınızın olmadığı adam ile nasıl birlikte olacaksınız, tiksinmeyecek misiniz size dokunmasından?
Ben hep aşktan zannettim değilmiş, aşık olmadan denedim armudun sapı üzümün çöpü demedim. Gene olmadı . Neden ? Sorun nerede bilmiyorum. Bu da biterse uzun bir süre belki de hiç bir birliktelik kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü tükendim , bittim. Aşktan da değilmiş .
Kel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için
Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı
Evlenme kızzzzz
Hehhehe burnu kıllıKel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için
Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı
Evlenme kızzzzz
Hehhehe burnu kıllıay ama öyle böyle değil ya bıyık kısmına uzamış resmen sert sert kıllar. Hani arada bi tane çıkar farketmemiştir veya başını kaldırır görünür fln öyle değil. Baya burnundan dışarı uzamış Ve 3. Gelişinde de öyle görünce patladım artık bu ne dedim ya. Bana biraz iyi görünme çabası da yok. Seyrek saçları aşırı seyrek kel gibi bişi onları da uzatmış mı iyice tuhaf olmuş.
Yüzüğe fısıldamışlar '' Sen altınsın. '' diye.Altıni yuzuge koklatmislar
Terbiyenizi takının. Yıllarca yazan sizsiniz, demek ki çocuktan sonra değil.çocuk olduktan sonra, fakirleşme olamaz mı ? iflas etmiş olamaz mıyız? beyninin neresi çalışıyor
Hehhehe burnu kıllıay ama öyle böyle değil ya bıyık kısmına uzamış resmen sert sert kıllar. Hani arada bi tane çıkar farketmemiştir veya başını kaldırır görünür fln öyle değil. Baya burnundan dışarı uzamış Ve 3. Gelişinde de öyle görünce patladım artık bu ne dedim ya. Bana biraz iyi görünme çabası da yok. Seyrek saçları aşırı seyrek kel gibi bişi onları da uzatmış mı iyice tuhaf olmuş.
Ayrılmamış.Sanırım ayrılmışsın çokta iyi etmişsin
Ömür geçmezdi bu dangozla
Sen nişanlını peluş hikaye konunu açınca üniversitedeki sevgilinden bahsediyorsun sandım. 40 yaşlarında koca adam çıktı konudan
Aşk desen yok sevgi saygı desen yok mantık desen oda yok
Bu kadar çok kadının aynı fikirde olması çok nadirdir burada
Şu an kendini dinlenmeye al
Bol bol gez eğlen
1 ay olmuş, şu an ne düşünüyorsunuz bilmem ama o temiz kız sizi çaresiz görmüş. Bulup bulabileceğiniz en iyi adamın bu pintoş olduğunu düşünüyor. İyi niyetle bile dese kırıcı.Aslında gerçekten çok iyi çok temiz bir kız. Epeydir tanıyorum. Melek gibidir. Bu yorumuna çook şaşırdım