Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal sartlarda bakarsak evet insan bile bile kendine bunu yapmaz. Ama problem ne bu adam ne baskasi ne ailesi. Problem Ceylan'in icinde. Yani kimle de olsa ayni gelgitleri yasayacak ayni mutsuzluk soru isaretleri yasayacak diye dusunuyorum. Once kendini iyilestir lutfen. Bu kadar gel git iyi degil. Degiskenlik cok normal ama temel noktalarda istikrar onemli. Kendini tanimaya calisip bocaladagin cagini gectin olgun bir kadinsin artik.

Acikcasi ben boyle kaprisli birini cekmezdim ha buyuk ask olur sever sayarsin birbirini tolare edersin bazi konularda ozveride bulunursun o ayri ama sizinki kisa surede evlilige evrilen buyuk ask olmayan bi iliski. Adamin en ufak seyini burada buyute buyute anlatiyosun kendine dert ediniyorsun ama senin haksiz oldugun konularda, ona soyledigin yaptigin seyleri cok sonradan soyluyorsun. Nisanlindan cok seni hatali buluyorum. Cunku o en azindan ev duzmek icin dugun kurmak icin cabaliyor maasi suyu buyu ondan bagimsiz soyluyorum. Belki yarim yamalak belki kor topal. Ama bi seyler yapiyor. Sen onu da yapmiyorsun bitirecem gozuyle bir cop bile almiyorsun. Halbuki insan emek emek buyuttugu sey icin daha da yanar tutusur. Dort gozle o evde yasamayi ceker sevgilisiyle ne hayaller kurar ayni catida yasayacak diye.

Bilmiyorum belki tepki alirim ama ben de evlenip kendisinin gormesi taraftariyim. Sonraki iliskileri mukemmel mi olacak. Kendi degismedikten sonra dunyanin en istenilen erkegini de bulsa yine bir kulplar bulacak. Kafasindaki baska bir profile sokmaya calisacak.
:KK19::KK15:

Kel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için

Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı

Evlenme kızzzzz
Kel Mithat nereye bu adam nereye Mithat kıroydu mıroydu ama bonkordu eşinin gönlünü hoş tutuyordu. Sümsük Şevket bile bu adamdan daha iyi koca olur. Ama konu sahibi ısrarla düşük bütçeli kel Mithat için kendini ateşe atıyor.

Kel Mithat nereye bu adam nereye Mithat kıroydu mıroydu ama bonkordu eşinin gönlünü hoş tutuyordu. Sümsük Şevket bile bu adamdan daha iyi koca olur. Ama konu sahibi ısrarla düşük bütçeli kel Mithat için kendini ateşe atıyor.

Katılıyorum Mithat kıroydu mıroydu ama Ferhunde için gitti evi aldı. Gece klübünde Ferhundenin eski kırığı levent Bey sataşınca da öyle kibarlık mibarlık yapmadı ağız burun daldı :olamaz: Evet öyle kibar bir tip olmayabilir, yakışıklı falan da değil ama hiç değilse erkekti

Son düzenleme:
Katılıyorum Mithat kıroydu mıroydu ama Ferhunde için gitti evi aldı. Gece klübünde Ferhundenin eski kırığı levent Bey sataşınca da öyle kibarlık mibarlık yapmadı ağız burun daldı :olamaz: Evet öyle kibar bir tip olmayabilir, yakışıklı falan da değil ama hiö değilse erkekti
Ahh evet bir de sevdiğini geçmişiyle geleceğiyle kabul eden bir babayiğitti.
Valla konu sahibi iyi düşünsün taşınsin adam kimlerle kiyaslanip sinifta kalıyor 🤷

Niye hala konu sahibini ikna etmeye çalışıyorsunuz hanımlar pek anlamıs değilim 🤷 yüzlerce yorum yapıldı ama başından beri belli evleneceği zaten.

Bu evliliğe biraz emek verseydi bazı şeyler daha zoruna gidecekti ama ne maddi ne manevi hiçbirsey yapmadan evlenip olmazsa boşanirim diye düşünüyor.

Adamı gömüp duruyoruz ama zaten aklı selim bir adam olsa, konu sahibiyle evlenir mi? Herşeyi kendi yapıyor, sürekli gönül yapmak zorunda, sevilmediğinin gayet farkında, ne diye herşeyin en iyisini yapsın mesela? Ceylanın evlenmek için sebepleri varsa adamın da var belli ki oda öylesine evlenmek istiyor. Bence gayet uygunlar birbirlerine.

Son düzenleme:
İnsankn kendine ettiğini başkası etmiyor. Bu adamla evleneceksin belli. kendini doldurup doldurup şişirme. Üç gün sonra ayrılırım beş gün sonr ayrılırım yok öyle adamla yapamam yok böyle adamla asla derken aranızı iyice gerdin, adamın huyunu da iyice bozdun. Birikimle evlendikten sonra bence sana fena çektirecek.
Düğün salonunu sen ödeyeceksin yeni haberin olmuş bence sen eşyaların- gelinliğin vs ödemelerini de sor tek tek.
adam masraf yaptı peşimi bırakmaz diye düşünürken imzayı atıp boyunduruğu geçirdikten sonra aslında masrafı kendinin yaptığını öğrenip kriz geçirme. Geçirsen bile geçici krizler oluyor kendine zarar veriyorsun, hep onun istediği yol girdin bu güne kadar.
Ayrıca kötüleme artık da, nerdeyse kocan oldu bu adam. Kocan sayılır.
Nasıl ben ödeyeceğim anlayamadım orasını ? Acaba açıklayabilir misiniz ? Öyle bir şey olabilir mi ? Benim üzerime mi bırakacak borçları yani yapabilir mi bunu 😢 gerçekten yardımınıza ihtiyacım var şuan

Yok o dertli degil bizi dert sahibi yapti sag olsun
Yaaa üzgünüm gerçekten böyle bir şeye sebep olduğum için. Zaten bir taraftan nişanlımı bırakırsam kendine zarar verirse, ya çok yıkılırsa benim yüzümden yolda kalmış olacak diye de düşünüp duruyorum. Sonuçta sevmesem de bir insan ben bunlara sebep olmak istemiyorum. Kimse benim yüzümden acı çeksin istemiyorum. Ama benim de elimde değil. O böyle değildi işte değildi. Hiç içim rahat değil.

Yaaa üzgünüm gerçekten böyle bir şeye sebep olduğum için. Zaten bir taraftan nişanlımı bırakırsam kendine zarar verirse, ya çok yıkılırsa benim yüzümden yolda kalmış olacak diye de düşünüp duruyorum. Sonuçta sevmesem de bir insan ben bunlara sebep olmak istemiyorum. Kimse benim yüzümden acı çeksin istemiyorum. Ama benim de elimde değil. O böyle değildi işte değildi. Hiç içim rahat değil.
O da 40 yaşına kadar evlenmemiş bir insan, onda senden çok daha fazla evlilik korkusu olabilir. Saçma davranışlarının nedeni bu olabilir. Onun da hayatı tümüyle değişecek, sorumlulukları artacak, bir insanla beraber yaşamaya başlayacak ve bu süreçte her şeyle yalnız uğraşıyor, psikolojisi bozulmuş olabilir. Sonuç olarak tanıyıp bildiğin biriyle evleneceksin yoldan geçen birini çevirip evlenmiyorsun. Ayrılmak istemediğin için söylüyorum o zaman derin nefes al sakinleş. Sonuçta evleneceksin seni zincirleyip eve hapsetmeyecek. En kötü ihtimal dahi olsa yolunu ayırıp hayatına bakabilirsin, zaten çok masraf olmamış düğünde takılanlar vs de karşılar kimse kimseye borçlu kalmaz seni maddi olarak tehdit ederse de. Aslında en güzeli bu evliliğin gerçekleşmemesi ama geri dönüş yapabileceğini sanmıyorum o yüzden olacaklardan da korkma. Bu stres sıkıntı hasta edecek seni, akışına bırak. En kötü ne olabilir de ve rahatla artık

O da 40 yaşına kadar evlenmemiş bir insan, onda senden çok daha fazla evlilik korkusu olabilir. Saçma davranışlarının nedeni bu olabilir. Onun da hayatı tümüyle değişecek, sorumlulukları artacak, bir insanla beraber yaşamaya başlayacak ve bu süreçte her şeyle yalnız uğraşıyor, psikolojisi bozulmuş olabilir. Sonuç olarak tanıyıp bildiğin biriyle evleneceksin yoldan geçen birini çevirip evlenmiyorsun. Ayrılmak istemediğin için söylüyorum o zaman derin nefes al sakinleş. Sonuçta evleneceksin seni zincirleyip eve hapsetmeyecek. En kötü ihtimal dahi olsa yolunu ayırıp hayatına bakabilirsin, zaten çok masraf olmamış düğünde takılanlar vs de karşılar kimse kimseye borçlu kalmaz seni maddi olarak tehdit ederse de. Aslında en güzeli bu evliliğin gerçekleşmemesi ama geri dönüş yapabileceğini sanmıyorum o yüzden olacaklardan da korkma. Bu stres sıkıntı hasta edecek seni, akışına bırak. En kötü ne olabilir de ve rahatla artık
Teşekkür ederim biraz içime su serpildi doğrusu. Ama ben manyak manyak şeyler düşünüyorum işte biliyorum abartıyorum farkındayım ama elimde değil.
Biraz da cinsel fobi var aslında bende korkumun çoğunluğu ondan kaynaklanıyor. Ben bir kadın hastalığı geçirdim zor günlerdi. Bekar bir kadın olarak daha da zordu. Aslında evlenmeyi bu yüzden de çok istedim. Ama şimdi yeni birisi ile cinsel beraberlik kocam dahi olsa bana korkunç hisler veriyor. Kendimi kirlenecekmişim gibi namusum elden gidecek gibi hissediyorum. Ya biliyorum komik ama öyle. Bu kız da manyak mı ne demeyin bana nolur . Farkındayım saçma sapan ama bastıramıyorum bu düşünceyi.

Teşekkür ederim biraz içime su serpildi doğrusu. Ama ben manyak manyak şeyler düşünüyorum işte biliyorum abartıyorum farkındayım ama elimde değil.
Biraz da cinsel fobi var aslında bende korkumun çoğunluğu ondan kaynaklanıyor. Ben bir kadın hastalığı geçirdim zor günlerdi. Bekar bir kadın olarak daha da zordu. Aslında evlenmeyi bu yüzden de çok istedim. Ama şimdi yeni birisi ile cinsel beraberlik kocam dahi olsa bana korkunç hisler veriyor. Kendimi kirlenecekmişim gibi namusum elden gidecek gibi hissediyorum. Ya biliyorum komik ama öyle. Bu kız da manyak mı ne demeyin bana nolur . Farkındayım saçma sapan ama bastıramıyorum bu düşünceyi.
Bunun için psikolojik destek almalısın , eşine de kabaca anlatırsın sorununu o da destekler seni, yavaş yavaş aşarsın bu hissi. Gerçekten istemediğin bir şeyi de kocam diye görev gibi yapma zaten çok travmatik olur ama profesyonel destek alıp çöz mutlaka

Şimdiden karşılıklı bu kadar ilgisiz, hevessiz oluşunuza şaşırdım.Mantık evliliği derken, iki tarafta sanki zorla evlendiriliyormuş gibi bir duruma gelmiş.
Karşılıklı olarak, çok sevmediğiniz,yokluğunuzda veya birbirinizi görmediğiniz zamanlar özlemediğiniz, arayıp, sormadığınız biriyle hangi mantıkla bu evliliği yürüteceksiniz bilemiyorum.Hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X