Eşyalar bugün tamamlanmış evin son halinin resmini gönderdi birden heyecan hissettim orada gidip yaşamak için. Ama bir yandan da hüzün var. Ben çoğu konuda bireysel anlamda böyleyimdir aslında bir yanım güler bir yanım ağlar. Hep ikizler sanarlar ama doğum haritamda ikizler hiç yok bile. Sebebini bilmiyorum. Hoş etmiyor tabi burun kılları önemli bence daha nişan zamanı salan evlenince kimbiir neler yapar ? Saol canım
Burun kılları sarkmış nişanlı..
Güldürdün beni..
Ooo ne gelişmeler olmuş..
Sen evlenirsin artik..
Tek sorun bir saç sakal ise evlenirsin..
Bu arada benim kardesimin bir kız arkadaşı var.
Erkek arkadaşı ile evlenme kararı aldılar.
Çocuk bunu kuyumcuya götürdü. Aldiği maaş 5 6 bin.
Ona rağmen baktığı yüzük 4 5 bin.
Yani adam sana 30 binlik 1.5 karat yüzük alsın demiyorum ama çok rahat bari 0.50 karat alsaydı.
Tahminen 10 bine gelirdi.
Bari bazı konularda gönlünü hoş edeydi..
Bu yüzük bir örnek. Başka konu da olur. Ama illa bazı konularda daha yapıcı olabilirdi. Artık yaşayıp goreceksin..
Umarım evlilik hayatin daha gönlüne hoş olur canım..
Umarım evlilik sonrası konularını okumam..
Niye evleniyorsunuz bu kadar itici gelen biriyleEşyalar bugün tamamlanmış evin son halinin resmini gönderdi birden heyecan hissettim orada gidip yaşamak için. Ama bir yandan da hüzün var. Ben çoğu konuda bireysel anlamda böyleyimdir aslında bir yanım güler bir yanım ağlar. Hep ikizler sanarlar ama doğum haritamda ikizler hiç yok bile. Sebebini bilmiyorum. Hoş etmiyor tabi burun kılları önemli bence daha nişan zamanı salan evlenince kimbiir neler yapar ? Saol canım
para vardı da biz mi başka eve taşınmadık ?Nasıl yani ? Normal mi 5 kişi 1 odada yaşamak?
Eşyalar bugün tamamlanmış evin son halinin resmini gönderdi birden heyecan hissettim orada gidip yaşamak için. Ama bir yandan da hüzün var. Ben çoğu konuda bireysel anlamda böyleyimdir aslında bir yanım güler bir yanım ağlar. Hep ikizler sanarlar ama doğum haritamda ikizler hiç yok bile. Sebebini bilmiyorum. Hoş etmiyor tabi burun kılları önemli bence daha nişan zamanı salan evlenince kimbiir neler yapar ? Saol canım
Vallahi konunda onlarca mesaj var.Eşyalar bugün tamamlanmış evin son halinin resmini gönderdi birden heyecan hissettim orada gidip yaşamak için. Ama bir yandan da hüzün var. Ben çoğu konuda bireysel anlamda böyleyimdir aslında bir yanım güler bir yanım ağlar. Hep ikizler sanarlar ama doğum haritamda ikizler hiç yok bile. Sebebini bilmiyorum. Hoş etmiyor tabi burun kılları önemli bence daha nişan zamanı salan evlenince kimbiir neler yapar ? Saol canım
Bazen düşünüyorum evet onun da etkisi var galiba kendimde elimde değil sıkışmış hissediyorumBen sizin nisanliniza degil, evlenecek olmaya karsi heyecan hissettiginizi dusunuyorum. Yani kisiyi onemsemiyorsunuz hedef sadece evleniyor olmak. Bu da iki nisan attiktan sonra ele gune karsi govde gosterisi olarak yaptiginiz bir sey olabilir. Umarim mutlu olursunuz.
Ama parası olup da daha büyük eve çıkılmamasını normal gibi yazmışsınız ona istinaden sordum para yoksa tabii ki oturulurpara vardı da biz mi başka eve taşınmadık ?
ben açgözlülük olduğunu düşünüyorum. Daha yeni evliler, çocuk yok. Her şeyi adam ödemiş, ne gerek var önemli olan huzur değil mi... Eğer çok istiyorsa onu da kendi almalıAma parası olup da daha büyük eve çıkılmamasını normal gibi yazmışsınız ona istinaden sordum para yoksa tabii ki oturulur
5 kişi denilen anne-baba ve 3 çocuksa eğer, para yokken o kadar çocuğu yapmayacaklar o zaman.iyi bir e
iyi bir evde oturmak istiyorsanız, kendi paranızla alın. Çocuk yok bişey yok? biz 5kişi senelerdir 1 odalı evde oturduk. Kusura bakmayın ama bana çok paraya düşkün biri gibi geldiniz
Size göre öyle olabilir de herkesin kendi tercihi , herkes standartlarını kendisi belirler. Kimseye bu konuda kızma hakkımız yokki . Dediğim şey de en azından 2 artı 1 normal bir ev. Buradaki kadınlara evlenirlerken 1 artı 1 de oturacaksın deseler kaçı mutsuz olmazdı acaba ? Çok sıradan bişi temel , minimum bişey bu. Siz standartlarınızı o kadar düşürebiliyorsanız bu bir istisnadır. En temel minimumda düzgün bir yaşam alanını dahi es geçebiliyorsanız kendi fikriniz ben geçemiyorum.ben açgözlülük olduğunu düşünüyorum. Daha yeni evliler, çocuk yok. Her şeyi adam ödemiş, ne gerek var önemli olan huzur değil mi... Eğer çok istiyorsa onu da kendi almalı
Onun büyük etkisi var galiba yaSevmediğiniz biri ile 3. kez nişan atmış olmamak adına evleniyorsunuz farkında mısınız?
Zaten o boşanma olayları da strese sokuyor beni. Ya boşanmak zorunda kalırsam ya boşamazsa şu bu ... her gece kabus kabus . Nişanı atınca ayrı dert boşansam ayrı. Nerden düştüm bu işeKonuyu en başından beri takip ediyorum. Başta size yardımcı olma isteğim varken artık sadece kızıyorum. Göz göre göre ateşe atıyorsunuz kendinizi. Ve bunu müthiş bilinçli bir şekilde yapıyorsunuz. 3. Kez nişan atmakla evlenip boşanmanın zorluğu arasındaki muhakemeyi yapamayacak kapasitede olduğunuzu düşünmüyorum çünkü. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim ben size. Her şeye rağmen evleneceksiniz çünkü. Sonra şikayetlere devam.
Ya böyle evlilik mi olur Allah aşkına? Evlenmeden nasıl boşanırım diye düşünüyorsunuz. Konu başkasına ait olsa neler yazabileceğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Kendinize gelince basiretiniz bağlandı herhalde. Hayretler içinde okuyorum artık yorumlarınızı. Yani kusura bakmayın ama her şeye rağmen evlenip de evlendikten sonra ahlanıp vahlanmaya, şikayet etmeye hiç hakkınız yok gerçekten. Ki sonunun nasıl olacağını hepimiz biliyoruz zaten bu evliliğin.Zaten o boşanma olayları da strese sokuyor beni. Ya boşanmak zorunda kalırsam ya boşamazsa şu bu ... her gece kabus kabus . Nişanı atınca ayrı dert boşansam ayrı. Nerden düştüm bu işe
Evlenmeden boşanmayı düşünmek de bir tuhaf.Zaten o boşanma olayları da strese sokuyor beni. Ya boşanmak zorunda kalırsam ya boşamazsa şu bu ... her gece kabus kabus . Nişanı atınca ayrı dert boşansam ayrı. Nerden düştüm bu işe
Yazdım yazdım sildim göndermedim. Neyse çok herşeyi anlatmak istemiyorum daha fazla .Ya böyle evlilik mi olur Allah aşkına? Evlenmeden nasıl boşanırım diye düşünüyorsunuz. Konu başkasına ait olsa neler yazabileceğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Kendinize gelince basiretiniz bağlandı herhalde. Hayretler içinde okuyorum artık yorumlarınızı. Yani kusura bakmayın ama her şeye rağmen evlenip de evlendikten sonra ahlanıp vahlanmaya, şikayet etmeye hiç hakkınız yok gerçekten. Ki sonunun nasıl olacağını hepimiz biliyoruz zaten bu evliliğin.
Madem boşanacaksınız takıları vermeyin.He bir de size unuttum söylemeyi de düğün parasının nasıl ödeneceğini de konuşmuştuk. Daha doğrusu konuşmadık da benim sormamla öğrendim diyelim
O günlerdeki sinir harbinden onu buraya yazamadım. Dedim salon parasını ödedin dimi sen . (Ben tamamen ödedi sanıyordum ) yoo dedi kaporasını verdim ya.
Dedim peki ne zaman ödeyeceksin. Düğün günü ödeniyormuş düğün salonu parası dedi. Dedim düğün günü nasıl ödeyeceksin ki? Yanında parayla mı geleceksin? ( bakın herşeyi tek tek sormak zorunda kalıyorum) yok dedi düğünde takılan takı parasıyla ödeniyormuş düğün parası .
Bana sormadan düğünde takılacak nakitlerle düğün salonunu ödemeyi planlamış bile inanılır gibi değil. Gerçekten fikrimin hiç bir önemi yoktu bu adam gözünde .