Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bitmesin ? Hemen şu anda bitirmek zorunda değilim diye düşündüm sadece . Zaten aynı şehirde değilim 10 güne kadar gidicem. Düğüne de bir buçuk ay var. Her şey hazır. Şimdi aleleacele nişanı atıvermemi gerektiren bişi yok. Biraz daha tartıcam yüzyüze de konuşucam ondan sonra . Hem boşanmak istersem boşanırım neden 3 sene düşüneyim ki boşanayım mı boşanmayayım diye? Zaten evlenince derhal çocuk yapma düşüncem yok evlilik oturmasını bekleyeceğim. Sadece bu adama özel değil . Genel olarak çocuk yapmak için evliliğin oturması gerektiğini düşünen bir insanım. Çocuğun hayatına yazık etmek istemem . Belki çok severek çok düzgün biri diye evleneceğim ama evliliği yapamayacağız çocuğun günahına girmeye gerek var mı.? Ya da çocuk için evliliği devam ettirerek kendi günahıma ? Ben elimden geleni yapıp öyle çocuk kararı vermeyi düşünüyorum. Her zaman için .
Ceylan hata yapiyosun ve biz sana bunun hata oldugunu soyluyoruz.evlenme.bosanma.calis,ayaklarinin uzerinde dur.bu adamdan bi cacik olmaz ne yuz yuze ne yuzsuz yuze aklini basina topla kizim annen de mi gormuyo bu durumu durdurmuyo seni ya

Peki aşk evliliği yapanlar aşkın bitmesinden başkasina aşık olmaktan korkmuyor mu ? O yüzden önemli olan aşk değil sevgi ve saygıdır. Karsindakini sevip sayarsan baskasina da aşık olmazsin.
Hmm o da mümkün tabi 🤷‍♀️Örnekleri de var çevremizde. Çok aşkla fedakarlıkla evlenip 20 sene sonra başkasına aşık olup aldatanlar falan.

Kendini mutlu eden birşeyler yaşamıştır.. bir olay bir haber gibi...
Olabilir bak , ona geçen gün diyorum eve gidince bana haber ver . Ama sen bana haber ver demedin ki diyor. Dedim Benim haber ver dememe gerek yok . tamam dedi öyle yaparım. (Yalnız bu 564373928191. Bu işe tamam diyişi) Gene aynı tas aynı hamam dün akşam kahvede miymiş neymiş. Aradım konuştuk. Ve eve gidince bana haber vermedi. Bu saat olmuş haber yok. Sanırım kumar oynuyor bu he. Kahve kahve diye gidiyor. Ne yapıyor ki orada ?

Olabilir bak , ona geçen gün diyorum eve gidince bana haber ver . Ama sen bana haber ver demedin ki diyor. Dedim Benim haber ver dememe gerek yok . tamam dedi öyle yaparım. (Yalnız bu 564373928191. Bu işe tamam diyişi) Gene aynı tas aynı hamam dün akşam kahvede miymiş neymiş. Aradım konuştuk. Ve eve gidince bana haber vermedi. Bu saat olmuş haber yok. Sanırım kumar oynuyor bu he. Kahve kahve diye gidiyor. Ne yapıyor ki orada ?
Kumarda olabilir başka birşey de.. gece alemi vardır belki.. arada bir iki gün ilgili davranıyorsa ya o an birseye mutlu olmuştur yada komple kaybetmemek için arada iyi davranip özüne dönüyordur..bu evliliği bir daha düşün bence.. sen simdi nolmus evlensem de boşanırım diyorsun ama sevgililikte ki kadar kolay değil kanıt bulması dava açması o davanın sureci filan..

80 sayfanın tamamını okumadım ama sizi çözdüm gibi bişi.Bile bile lades diceksiniz.Olmazsa nasılsa boşanırım kafasındasınız..Evlendikten snra da başka şeylerin kafasına girer boşanamazsınız.Kuzenim hep der ki "Evlenceğin kişi kaderine yazılmıştır,hatasını da görsen gözün bağlanır,dilin tutulur gene evlenirsin,aynı kendi anne babanı seçememen gibi aslında eşini de seçemezsin" die ..Normalde dedikleri mantıksız gelir ama sizin benzeri konuları görünce acaba haklı mı die düşünmüyor değilim..

Haaa konu içeriğine de yorum yapayım.Arkadaşlar demiş zaten,sevmiyorsun sevilmek istiyorsun;çalışmıyorsun kocan çok para kazansın istiyorsun..Keşke 24 yaşında gencecik bir kız olarak sırtını dayayacak adam arayacağına kendi ayakların üzerinde dikilecek gücü arasaydın kendinde..Onu geçtim adam cimri adamın teki ve mantık evliliğine bile uymayacak mantıksızlıkta.Ama sen deneyeceksin.İşin ucunda 20-30 bin maaş var.Ya gerçekten kazanıyorsa,riske atmaya değmez.Hadi hayırlısı.

Kumarda olabilir başka birşey de.. gece alemi vardır belki.. arada bir iki gün ilgili davranıyorsa ya o an birseye mutlu olmuştur yada komple kaybetmemek için arada iyi davranip özüne dönüyordur..bu evliliği bir daha düşün bence.. sen simdi nolmus evlensem de boşanırım diyorsun ama sevgililikte ki kadar kolay değil kanıt bulması dava açması o davanın sureci filan..
Evet ya bir de bana dedi ki dün konuşurken dedim kahvede ne yapıyorsun bu saatte saat de 11 buçuk mu neydi . Dedi serin burası esiyor. Ama sesi yankılı bir yerden hali ile kapalı bir yerden geliyordu. Dedim ama sen kapalı bir yerdesin nasıl esiyor ? Sinirlendi dedi güvensizlikle konuşuyorsun sürekli işte burası bir binanın alt katı kapalı yeri de var açık yeri de seninle konuşmak için kapalı yere geçtim. Dedim güvensizlik değil soruyorum sesin yankı yapıyor çünkü. Bu sinirin beni korkutuyor böyle davranma sakın dedim. Kıvırdı mıvırdı . Sen napıyorsun özledim şu bu. Kapadım telefonu.

Evet ya bir de bana dedi ki dün konuşurken dedim kahvede ne yapıyorsun bu saatte saat de 11 buçuk mu neydi . Dedi serin burası esiyor. Ama sesi yankılı bir yerden hali ile kapalı bir yerden geliyordu. Dedim ama sen kapalı bir yerdesin nasıl esiyor ? Sinirlendi dedi güvensizlikle konuşuyorsun sürekli işte burası bir binanın alt katı kapalı yeri de var açık yeri de seninle konuşmak için kapalı yere geçtim. Dedim güvensizlik değil soruyorum sesin yankı yapıyor çünkü. Bu sinirin beni korkutuyor böyle davranma sakın dedim. Kıvırdı mıvırdı . Sen napıyorsun özledim şu bu. Kapadım telefonu.
Işte dha iyi anlarsın kahve de mı kumarda mı eğlence de mı filan.. hakkinda hayırlısı olsun ama bence bir daha düşün evlilik konusunu ya da ayirlmicam dersen nikah tarihini erteleyip biraz daha sevgili olarak devam et biraz daha tanımaya çalış

Dünya parası olsun kumarcıysa cebinde beş kuruşu kalmaz.
Çok yakışıklı olsun evli olun, bi zaman sonra gözü seni görmüyorsa eve gittiği belli geldiği belli değilse maalesef bu da bir işe yaramıyor.
Boşanmak basit değil yorucu ve yıpratıcı bir süreç.

Işte dha iyi anlarsın kahve de mı kumarda mı eğlence de mı filan.. hakkinda hayırlısı olsun ama bence bir daha düşün evlilik konusunu ya da ayirlmicam dersen nikah tarihini erteleyip biraz daha sevgili olarak devam et biraz daha tanımaya çalış
Nikah tarihini uzatmak gibi bir şansım yok. Tekrar başvurmamız gerekecek uzatırsam . Zaten uzatılmış hali bu normalde mayısta olacaktı. Ya tamam ya devam yani . O da istemez bende istemem uzatmayı yani bu zamana kadar ne gördüm de bundan sonra ne farkını görücem. Adama ne desem ne yapsam aynı değişmiyor ki. İyi değilse iyi değildir benim için. Uzatmanın manası bana zaman kaybettirir sadece .

Dünya parası olsun kumarcıysa cebinde beş kuruşu kalmaz.
Çok yakışıklı olsun evli olun, bi zaman sonra gözü seni görmüyorsa eve gittiği belli geldiği belli değilse maalesef bu da bir işe yaramıyor.
Boşanmak basit değil yorucu ve yıpratıcı bir süreç.
Acaba pavyon vs mi takılıyor diye de geçiyor aklımdan. Çünkü genelde geç yatıp geç uyanan birisi. Kahvede o kadar oturulmaz ki zaten kumar fln yoksa. Bildiğim kadarı ile bazı kahvelerde gece belli bir saat sonrası kumar oynanıyor. İçime öyle bir his doğdu. Bazen evet bana dediği kadar kazanmadığını düşünüyorum ev mevzuları , yüzük ve diğer mevzulardan ötürü. Fakat düşününce de biz dışarı çıkarken hesabı ödediğinde göz ucuyla bakardım masa altında böyle tomarla para çıkardığını görüyordum. Bana göstermezdi tabi. Kredi kartı da hiç kullanmaz. Acaba kumarda mı yiyor parayı bu ?

Acaba pavyon vs mi takılıyor diye de geçiyor aklımdan. Çünkü genelde geç yatıp geç uyanan birisi. Kahvede o kadar oturulmaz ki zaten kumar fln yoksa. Bildiğim kadarı ile bazı kahvelerde gece belli bir saat sonrası kumar oynanıyor. İçime öyle bir his doğdu. Bazen evet bana dediği kadar kazanmadığını düşünüyorum ev mevzuları , yüzük ve diğer mevzulardan ötürü. Fakat düşününce de biz dışarı çıkarken hesabı ödediğinde göz ucuyla bakardım masa altında böyle tomarla para çıkardığını görüyordum. Bana göstermezdi tabi. Kredi kartı da hiç kullanmaz. Acaba kumarda mı yiyor parayı bu ?
Ne güzel düşünceler mutluluklar o zaman ...

Nikah tarihini uzatmak gibi bir şansım yok. Tekrar başvurmamız gerekecek uzatırsam . Zaten uzatılmış hali bu normalde mayısta olacaktı. Ya tamam ya devam yani . O da istemez bende istemem uzatmayı yani bu zamana kadar ne gördüm de bundan sonra ne farkını görücem. Adama ne desem ne yapsam aynı değişmiyor ki. İyi değilse iyi değildir benim için. Uzatmanın manası bana zaman kaybettirir sadece .
O zaman ayrıl.. iyi değil ama ayrılamam dediğin için nikâhı ertele dedim.. seçenekler bunlar.. ya evlencen ya ayrılcan yada ayrılmak istemiyorsan ama evlilik konusunda da şüphedeysen nikâhı erteleyecen. Iliski iyi değil ama evlencen bi saçmalık yani..

Evlenmene 1.5 ay var ve adam hakkında doğru düzgün bir bilgiye sahip değilsin farkında mısın?:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X