Ah canım benim keşke sadece elalem ne der olsaydı keşke ...
O kadar uzun hikaye ki şimdi burada hep kendi hayatımı anlatma noktası devreye giriyor işte. Asıl sorun içinde yaşadığım ev. 25 yaşımdan bu yana sıkıntı içinde kıvranıyorum resmen. Ailemi çok seviyorum ama psikolojimle oynuyor. İşe girerim işimi beğenmez , biriyle görüşürüm onu beğenmez, falan filan. 25 yaşımdan bu yana evlilik aşşağı evlilik yukarı. Birisi ile görüşmeye başladım diyelim daha ikinci ayında ne zaman evleniyorsunuz ? Yok mu ciddi bir adım ? Evlenmiyorsanız ne geziyorsun boş yere gezip duruyorsun harap ettin gençliğini, bedavaya kullandır dur kendini....... uzaaar gider işittiğim lafların haddi hesabı yok. Çok çirkinleştin , yaşlandın. Harcadın kendini. Daha neler neler bunları ciddi , ağır ve incitici olarak söylüyor. Bununla alakalı bir konum da olması lazım hatta . Artık kimse ile görüştüğümü bile söyleyemez dışarı çıkmak isteyemez oldum. Nereye gidiyorsun ? Ne zaman evlilik sorusunu duymamak için. Sevgilim olsa bu yaşta mervelere ders çalışmaya gidiyorum diye çıkıyorum. Sırf evlilik muhabbetini duymamak için. Bu haliyle karşımda sevdiğim birisi bile olsa beni kasıntıya sokuyor ilişkilerimde. Hadi çabuk modundan çıkamıyorum. O kadar işledi ki benliğime delircem
Evden çıkıp kendim bir eve de taşınabilirdim ama yapmak istemedim hiç onları tek başına bırakıp gidecekmişim gibi geldi hayatımı yaşamak için, bencilce geldi. Çünkü öyle aşıladı bana. Ki gitseydim yaptırmayacağı vicdan da kalmazdı. Bunun yanında benim kendi vicdanım da evlenmeden evden ayrılmayı uygun bulmadı özel bir durumu olan kardeşim var. Onu bırakmak istemem açıkçası. Evlensem de elim üstünde olacak. Bunu herkesle başta konuşurum. Ben evimde mutluydum halbuki, evlenmek evden ayrılmak gibi bir düşüncem de yoktu . Neden annemin bu rahatsız edici cümleleri baskısı yüzünden kardeşimden kendimi ayırayım durup dururken . İstemedim.
Bu nişanlımdan ayrılınca neler olacak ben bile tahmin edemiyorum. Anca kaf dağının ardındaki prensin gelip beni bulması lazım. Yoksa kimseye bu psikoloji ile ne vakit ayırabilirim ne özeni gösterip evlilik yolunda bir ilişki oluşturabilirim.
Anlatsam nedenler çoook daha uzar da bana inan ki şuan cehennem gibi bir durumdayım . Çoğu geceler ağlıyorum . Kendimi kapana kısılmış hissediyorum. Benim sınavım da buymuş galiba