Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annene , o benim kardeşim senin çocuğun. Ben ablalık vazifemi yapıyorum. Annelik vazifesi de sende. Demen lazım. Zaten sorumluluğu alıyorsun ama bir de anneninkini alma. Bu kadar sorumluluk fazla..

Umarım herşey gönlünce olur.
Son durumlar Ne?
Gene merak ettim..
Konun dizi gibi oldu. Sürekli soruyorum son durum ne diye.
.:KK23:
Heheheheh eskiden arkası yarın diye bir radyo programı varmış onun gibi 😀

Dün bir acayipti . Sık sık aradı falan. Bir de iki üç kere bir ihtiyacın var mı diye sordu. Sonra gece konuşurken işte istediğin bişi olursa söyle ben sAna kargo ile yolladım dedi. Dedim yok saol. Normalde hiç yapmadığı bir hareketti . Şaşırdım. Belki bendeki soğukluğu ve isyanlarımı farketti 🤷‍♀️ Tabi ev konusu öylece duruyo.

Kesinlikle
150 metrekare öğrenci evleri vardı.
Küçük diye öğrencilere veriyorlarmış oralarda:)
Adam nasıl bir vizyonsuzluk örneği cidden
Hem iyi bir semtte olmasın hem küçük olsun ne var diyor
Aynen doğulular oturamaz küçük evde.
Benim kuzenin evi 200 küsür m2. Ama 3 çocuk var.
Orada çok cocuklularin evleri hep 150 m2 üstü imiş

Adam bence tam bir dengesiz.
Işine gelince villa yaptıracağım işine gelince şark köşesi yapalım işine gelince 1+1iyidir ne olacak..
Tam bir yanar döner insan tipi..:KK12:
Hiç sevmem bu tipleri..

Aynen doğulular oturamaz küçük evde.
Benim kuzenin evi 200 küsür m2. Ama 3 çocuk var.
Orada çok cocuklularin evleri hep 150 m2 üstü imiş.
Adam tam bir dengesiz.
Işine gelince villa yaptıracağım işine gelince şark köşesi yapalım işine gelince 1+1iyidir ne olacak..
Tam bir yanar döner insan tipi..:KK12:
Hiç sevmem bu tipleri..
Ara sayfaları okumadım ama hala adamı çözemedim
Cimri mi?
Borcu mu var?
Kazandığı parayla ilgili yalan mı söylüyor belli değil
Anlaşılan sadece kendi isteklerine cömert

Heheheheh eskiden arkası yarın diye bir radyo programı varmış onun gibi 😀

Dün bir acayipti . Sık sık aradı falan. Bir de iki üç kere bir ihtiyacın var mı diye sordu. Sonra gece konuşurken işte istediğin bişi olursa söyle ben sAna kargo ile yolladım dedi. Dedim yok saol. Normalde hiç yapmadığı bir hareketti . Şaşırdım. Belki bendeki soğukluğu ve isyanlarımı farketti 🤷‍♀️ Tabi ev konusu öylece duruyo.
Su an gerçekten şaşırdım.
Ne oldu da böyle oldu..

Kaybetme korkusu geldi galiba..

Ara sayfaları okumadım ama hala adamı çözemedim
Cimri mi?
Borcu mu var?
Kazandığı parayla ilgili yalan mı söylüyor belli değil
Anlaşılan sadece kendi isteklerine cömert
Vallahi konu sahibi de çözememiş.
Adam pandoranın kutusu gibi..
Umarım içinden felaketler çıkmaz.
Ceyl_an Ceyl_an nişanlını çözdüysen anlat sevabına..

Bak hepimiz meraktayız.. :KK70: :KK48:

Vallahi konu sahibi de çözememiş.
Adam pandoranın kutusu gibi..
Umarım içinden felaketler çıkmaz.
Ceyl_an Ceyl_an nişanlını çözdüysen anlat sevabına..

Bak hepimiz meraktayız.. :KK70: :KK48:
Vallahi kızlar bende çözemiyorum. Çözsem zaten ya tamam ya devam diyebileceğim de hala araftayım . Ama inanıyorum ki Allah doğru yolu çıkartacak karşıma. Evet bir buçuk ay kadar var düğüne az kaldı farkındayım ama sonuçta zaten olan oldu. Bundan sonra tek ekstra masraf gelinliğin alınması kaldı. O nedenle kasmıyorum kendimi doğru ise o imzayı bir şekilde atarım hakkımda yanlış ise de nikahtan bir gün önce bile olsa bu iş biter. Zaten şuan gireceğim kadar zarara girmiş durumdayım. Bitecekse eğer nikahtan önce olmak koşulu ile Ne zaman biterse bitsin benim için zararın neresinden dönsen kar durumu olacak.
Tek yapmak istemediğim fevri hareket etmemek. Zamanında bunun zararlarını kendim yaşadım. Eğer düzelirse ne ala . Belki benim soğuduğumum farkına vardı belki bir arkadaşı ile konuştu o da ona yaptığı yanlışları anlattı, nasıl davranması gerektiğini anlattı bilemiyorum. Dünden beri değişim var çünkü. Ama bir iki günlük geçici bir işse tabi bu adamdan ne köy olur ne kasaba 🤷‍♀️

Kendini ürün olarak gören herkes son kullanma tarihi taşıdığını da unutmamalı. Süre bitince yenisi gelir.
Erkekler de güzellik pesinde kosuyor ? Ben anlamiyorum siz gibi düşünenleri. Kimi aşk ister kimi para ister. Aşk evliligi yapanlarin cogu mutsuz oluyor çünkü aşk gözünü kör ediyor. Mantik evliliginde geneli mutlu oluyor çünkü olaylara mantikli yaklasiyor. Gercekten pek bi merakliyiz elestirmeye.

Ah canım benim keşke sadece elalem ne der olsaydı keşke ...

O kadar uzun hikaye ki şimdi burada hep kendi hayatımı anlatma noktası devreye giriyor işte. Asıl sorun içinde yaşadığım ev. 25 yaşımdan bu yana sıkıntı içinde kıvranıyorum resmen. Ailemi çok seviyorum ama psikolojimle oynuyor. İşe girerim işimi beğenmez , biriyle görüşürüm onu beğenmez, falan filan. 25 yaşımdan bu yana evlilik aşşağı evlilik yukarı. Birisi ile görüşmeye başladım diyelim daha ikinci ayında ne zaman evleniyorsunuz ? Yok mu ciddi bir adım ? Evlenmiyorsanız ne geziyorsun boş yere gezip duruyorsun harap ettin gençliğini, bedavaya kullandır dur kendini....... uzaaar gider işittiğim lafların haddi hesabı yok. Çok çirkinleştin , yaşlandın. Harcadın kendini. Daha neler neler bunları ciddi , ağır ve incitici olarak söylüyor. Bununla alakalı bir konum da olması lazım hatta . Artık kimse ile görüştüğümü bile söyleyemez dışarı çıkmak isteyemez oldum. Nereye gidiyorsun ? Ne zaman evlilik sorusunu duymamak için. Sevgilim olsa bu yaşta mervelere ders çalışmaya gidiyorum diye çıkıyorum. Sırf evlilik muhabbetini duymamak için. Bu haliyle karşımda sevdiğim birisi bile olsa beni kasıntıya sokuyor ilişkilerimde. Hadi çabuk modundan çıkamıyorum. O kadar işledi ki benliğime delircem 🤦🏻‍♀️

Evden çıkıp kendim bir eve de taşınabilirdim ama yapmak istemedim hiç onları tek başına bırakıp gidecekmişim gibi geldi hayatımı yaşamak için, bencilce geldi. Çünkü öyle aşıladı bana. Ki gitseydim yaptırmayacağı vicdan da kalmazdı. Bunun yanında benim kendi vicdanım da evlenmeden evden ayrılmayı uygun bulmadı özel bir durumu olan kardeşim var. Onu bırakmak istemem açıkçası. Evlensem de elim üstünde olacak. Bunu herkesle başta konuşurum. Ben evimde mutluydum halbuki, evlenmek evden ayrılmak gibi bir düşüncem de yoktu . Neden annemin bu rahatsız edici cümleleri baskısı yüzünden kardeşimden kendimi ayırayım durup dururken . İstemedim.

Bu nişanlımdan ayrılınca neler olacak ben bile tahmin edemiyorum. Anca kaf dağının ardındaki prensin gelip beni bulması lazım. Yoksa kimseye bu psikoloji ile ne vakit ayırabilirim ne özeni gösterip evlilik yolunda bir ilişki oluşturabilirim.

Anlatsam nedenler çoook daha uzar da bana inan ki şuan cehennem gibi bir durumdayım . Çoğu geceler ağlıyorum . Kendimi kapana kısılmış hissediyorum. Benim sınavım da buymuş galiba 🤷‍♀️
O kapan diye dusundugun senin beyninde.annen ne derse desin elin adaminin soyledikleri kadar agir gelmez.ayril kes at.bu evliligin oluru yok.sonra saglik sorunun ne bilmiyorum ama calismaya calis derim.o adamla evlenirsen sadece gece aglamazsin gece gunduz aglarsin.cunku adam sana deger vermiyor seni onemsemiyor.zengin de olsa fakir de olsa degersiz goruyor.ayril uzayma artik yoluna bak ceylan

Beklentiniz karşılamıyor mantık evliliği olarak maddiyata belliki biraz önem veriyorsunuz bence beklentinizi karşılamadığı için ayrılmanız ilerde üzülmemeniz açısından daha doğru olur

Baya bi okudum tüm yazılılanladı felan çünkü ben de merak ettim altından ne çıkacak diye.
sonra şunu düşündüm,göremediysem 80 sayfada kusuda bakma. Bu adamı karşına alıp, seni rahatsız eden ve kafanı kurcalayan, cevap beklediğin tüm konuları neden açık açık konuşup sormuyorsun?
belli ki ortada sorunlar var ve kendi kafanda kurarak bunları çözemezsin. Direkt net sorularla çık karşısına? Ama öyle telefonda felan da değil. Bunları yapmazsan ve adamı daha iyi tanımadan evlenirsen evlilikte çok zorlanırsın. Mantık evliliği bana ters gelsede yapanlara saygım sonsuz, ama senin mantığın da okay demiyor ki şuanda. Hem mantık yatmadı hem duygu yok? Bu evlilik tecavüz gibi olur aklında ki konulara açıklık getirmezsen.
lütfen zaman kaybetmeden konuş bu adamla..ama herşeyşiiii a-z’ye kadar. Sonuçta eşiniz olacak, ev arkadaşı değil

Vallahi kızlar bende çözemiyorum. Çözsem zaten ya tamam ya devam diyebileceğim de hala araftayım . Ama inanıyorum ki Allah doğru yolu çıkartacak karşıma. Evet bir buçuk ay kadar var düğüne az kaldı farkındayım ama sonuçta zaten olan oldu. Bundan sonra tek ekstra masraf gelinliğin alınması kaldı. O nedenle kasmıyorum kendimi doğru ise o imzayı bir şekilde atarım hakkımda yanlış ise de nikahtan bir gün önce bile olsa bu iş biter. Zaten şuan gireceğim kadar zarara girmiş durumdayım. Bitecekse eğer nikahtan önce olmak koşulu ile Ne zaman biterse bitsin benim için zararın neresinden dönsen kar durumu olacak.
Tek yapmak istemediğim fevri hareket etmemek. Zamanında bunun zararlarını kendim yaşadım. Eğer düzelirse ne ala . Belki benim soğuduğumum farkına vardı belki bir arkadaşı ile konuştu o da ona yaptığı yanlışları anlattı, nasıl davranması gerektiğini anlattı bilemiyorum. Dünden beri değişim var çünkü. Ama bir iki günlük geçici bir işse tabi bu adamdan ne köy olur ne kasaba 🤷‍♀️

Şu mantığının yanlış olduğunu evli biri olarak söyleyebilirim. Kumar oynuyorsun. Bu eminsizlikle evlenme. İlahi bir güç mü durduracak yanlış adamla evlilikten bir gün önce biter yok imzâ atmadan biter? Nasıl bitecek atacaksın imzayı sonra 3 sene boşansam mı boşanmasam mı diye düşüneceksin

Böyle bir şey olabilir mi ya aklını başına topla.

Şu mantığının yanlış olduğunu evli biri olarak söyleyebilirim. Kumar oynuyorsun. Bu eminsizlikle evlenme. İlahi bir güç mü durduracak yanlış adamla evlilikten bir gün önce biter yok imzâ atmadan biter? Nasıl bitecek atacaksın imzayı sonra 3 sene boşansam mı boşanmasam mı diye düşüneceksin

Böyle bir şey olabilir mi ya aklını başına topla.
Neden bitmesin ? Hemen şu anda bitirmek zorunda değilim diye düşündüm sadece . Zaten aynı şehirde değilim 10 güne kadar gidicem. Düğüne de bir buçuk ay var. Her şey hazır. Şimdi aleleacele nişanı atıvermemi gerektiren bişi yok. Biraz daha tartıcam yüzyüze de konuşucam ondan sonra . Hem boşanmak istersem boşanırım neden 3 sene düşüneyim ki boşanayım mı boşanmayayım diye? Zaten evlenince derhal çocuk yapma düşüncem yok evlilik oturmasını bekleyeceğim. Sadece bu adama özel değil . Genel olarak çocuk yapmak için evliliğin oturması gerektiğini düşünen bir insanım. Çocuğun hayatına yazık etmek istemem . Belki çok severek çok düzgün biri diye evleneceğim ama evliliği yapamayacağız çocuğun günahına girmeye gerek var mı.? Ya da çocuk için evliliği devam ettirerek kendi günahıma ? Ben elimden geleni yapıp öyle çocuk kararı vermeyi düşünüyorum. Her zaman için .

Baya bi okudum tüm yazılılanladı felan çünkü ben de merak ettim altından ne çıkacak diye.
sonra şunu düşündüm,göremediysem 80 sayfada kusuda bakma. Bu adamı karşına alıp, seni rahatsız eden ve kafanı kurcalayan, cevap beklediğin tüm konuları neden açık açık konuşup sormuyorsun?
belli ki ortada sorunlar var ve kendi kafanda kurarak bunları çözemezsin. Direkt net sorularla çık karşısına? Ama öyle telefonda felan da değil. Bunları yapmazsan ve adamı daha iyi tanımadan evlenirsen evlilikte çok zorlanırsın. Mantık evliliği bana ters gelsede yapanlara saygım sonsuz, ama senin mantığın da okay demiyor ki şuanda. Hem mantık yatmadı hem duygu yok? Bu evlilik tecavüz gibi olur aklında ki konulara açıklık getirmezsen.
lütfen zaman kaybetmeden konuş bu adamla..ama herşeyşiiii a-z’ye kadar. Sonuçta eşiniz olacak, ev arkadaşı değil
Konuşucam da aynı şehre geçmeyi bekliyorum. İki gün iyiydi yine değişti .

Ben bir şeyi merak ediyorum..
Böyle "mantik(!)" evliliği yapanlar hiç korkmuyor mu günün birinde birine aşık olmaktan.. en büyük zenginlik bakınca içini titreten biriyle yaşamak bence..
Ben derinden sevmedigim biriyle aynı hayati aynı yatağı ayni yolu paylaşmayı son derece mantıksız buluyorum. Hani saraylarda yaşasanız gene mutsuz olursunuz.. o da yok zaten.. gidip 1+1 evde yasayacaksıniz..

Böyle "mantik(!)" evliliği yapanlar hiç korkmuyor mu günün birinde birine aşık olmaktan.. en büyük zenginlik bakınca içini titreten biriyle yaşamak bence..
Ben derinden sevmedigim biriyle aynı hayati aynı yatağı ayni yolu paylaşmayı son derece mantıksız buluyorum. Hani saraylarda yaşasanız gene mutsuz olursunuz.. o da yok zaten.. gidip 1+1 evde yasayacaksıniz..
Kesinlikle öyle haklısınız hem de çok. Benim de en çok istediğim şeylerin başında çok aşık olarak evlenmek geliyor. Sevdiğim adamla 1+1 de de olsa çok tatlı bir hayat yaşamak , baktıkça benim ona onun bana içim titresin isterim. Kısmet ...

Peki aşk evliliği yapanlar aşkın bitmesinden başkasina aşık olmaktan korkmuyor mu ? O yüzden önemli olan aşk değil sevgi ve saygıdır. Karsindakini sevip sayarsan baskasina da aşık olmazsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X