Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım valla beklemedeyim. Çok net konuştum artık şu sigara vs konularında baya ciddi ve sert çizgili bir konuşma idi o da o konuşmanın üzerine daha aramadı. Sanırım kendisi de düşünüyor bilemiyorum.
Bir de şey dedi konuşurken bizim ev sahibi arapmış ve nişanlım kontrata imza atarken çok morali bozulmuş . Bana dedi yüzüm düştü o an emlakçı da anladı işte arapların ev sahibi olduğu yerde kendi ülkemde ev sahibi olmamışım. Ben de dedim utan , bence de üzül, bu yaşa gelip de ev sahibi olamaman büyük şanssızlık ve hata olmuş . Senin yaşında birinin hele ki bir erkeğin muhakkak o yaşa kadar ev sahibi olması gerekirdi dedim. O da işte sana anlattım ya önceden komünist kafasında düşünüyordum. Parayı yiyordum sonuna kadar mülk edinme hakkındaki düşüncelerim şimdiki gibi değildi. İyi dedim kafanı çekersin şimdi arapların evine imza atmakla. Belki bu laflarım da onu baya kırmıştır. Ben erkek olsam gururum incinirdi çok .
Ceylancım valla erkek olsam hiç de umrumda olmazdı yani bu dediklerin yedim tüm parayı sanane der geçerdim hatta. Arap ev almışmış gururu kırılmış emlakçıyla başlarını eğip önlerine bakmışlar falan komik laflar bunlar. Sen sert konuştum sanıyorsun ama insanlar lafları değil icraatleri dikkate alır. Bak adamın lafları seni ikna etmiyor icraatine bakıyorsun niye böyle diye sorguluyorsun. Adam da aynı şekilde ne kadar konuşursan konuş gitmeyeceğini biliyor. Evliliği zorladığın buradan bile belli yani. Zamanında beğenmedim istemem deyip parasını yaktım ciddi olduğumu bilir dediğin tatil gibi bişeydir muhtemelen, evlilik kararıyla bir mi, onda istemem dersin ama burada diyemiyorsun mesela adam da farkındadır bunun. Seni de senin arzu ettiğin gibi sevmiyor ve bu evliliğe büyük yatırımlar yapmak istemiyor. Üzgünüm dışarıdan görünen durum apaçık ama sen kabullenmek istemiyorsun.

Öte yandan doğruları konuşalım sende de doğru bulmadığım durum kendin elini taşın altına sokmayıp adam beni iyi yaşatsın ısrarın. Tamam adam seni iyi yaşatsın da sen ne vereceksin bu evliliğe, öylece çantanı alıp gidecek misin yani adamın yanına? Yarın bir gün lafını ederse zoruna gitmeyecek mi? İlişki oturmuştur karşılıklı güven olmuştur, karşılıklı rızanız vardır sen çalışmazsın adam evi geçindirir eyvallah da baştan bunların pazarlığını yapmak şirket kurmak gibi geliyor bana.

31 yaşındayım feleğin çemberinden geçmesem de ben de gördüm yaşadım bişeyler, hem maddi hem manevi olarak önce insan kendine yetecek ben bunu bilirim. Hem huzuru mutluluğu hem parayı önce kendi kendine kazanacaksın ki başkasına bağımlı olmayasın. Sonra bunları başkası yine verirse ne ala ama baştan karşıdan beklemek çok çirkin.

Artık şark köşesini havaya kurar artik..
Yer yok çünkü..
Yok canım olmaz bu iş.
Gerçekten olmaz.
Ben yapamam de.
Bu şartlarda evlenirsen mazallah birkaç aya ayrılırsın. Burada bir kaç aya boşanma konunu okuruz.

Allah korusun..:KK43:
Galiba salon takımı almaktan yırtmaya çalışıyor ya 😂 artık bana iki bakır kap, bakraç falan alır yollarsınız sevabına . şark köşesine çok yakışır😂😂

Ceylancım valla erkek olsam hiç de umrumda olmazdı yani bu dediklerin yedim tüm parayı sanane der geçerdim hatta. Arap ev almışmış gururu kırılmış emlakçıyla başlarını eğip önlerine bakmışlar falan komik laflar bunlar. Sen sert konuştum sanıyorsun ama insanlar lafları değil icraatleri dikkate alır. Bak adamın lafları seni ikna etmiyor icraatine bakıyorsun niye böyle diye sorguluyorsun. Adam da aynı şekilde ne kadar konuşursan konuş gitmeyeceğini biliyor. Evliliği zorladığın buradan bile belli yani. Zamanında beğenmedim istemem deyip parasını yaktım ciddi olduğumu bilir dediğin tatil gibi bişeydir muhtemelen, evlilik kararıyla bir mi, onda istemem dersin ama burada diyemiyorsun mesela adam da farkındadır bunun. Seni de senin arzu ettiğin gibi sevmiyor ve bu evliliğe büyük yatırımlar yapmak istemiyor. Üzgünüm dışarıdan görünen durum apaçık ama sen kabullenmek istemiyorsun.

Öte yandan doğruları konuşalım sende de doğru bulmadığım durum kendin elini taşın altına sokmayıp adam beni iyi yaşatsın ısrarın. Tamam adam seni iyi yaşatsın da sen ne vereceksin bu evliliğe, öylece çantanı alıp gidecek misin yani adamın yanına? Yarın bir gün lafını ederse zoruna gitmeyecek mi? İlişki oturmuştur karşılıklı güven olmuştur, karşılıklı rızanız vardır sen çalışmazsın adam evi geçindirir eyvallah da baştan bunların pazarlığını yapmak şirket kurmak gibi geliyor bana.

31 yaşındayım feleğin çemberinden geçmesem de ben de gördüm yaşadım bişeyler, hem maddi hem manevi olarak önce insan kendine yetecek ben bunu bilirim. Hem huzuru mutluluğu hem parayı önce kendi kendine kazanacaksın ki başkasına bağımlı olmayasın. Sonra bunları başkası yine verirse ne ala ama baştan karşıdan beklemek çok çirkin.
Haklısınız. Ben yalnış olduğunu gördüm maalesef ama biraz geç oldu.

Galiba salon takımı almaktan yırtmaya çalışıyor ya 😂 artık bana iki bakır kap, bakraç falan alır yollarsınız sevabına . şark köşesine çok yakışır😂😂
:KK70::KK70:
Valla canım bak konun 75 sayfa oldu.
Kimbilir belki 100 olacak.
Şunu kabul edelim ki bu evlilik artık mantık evliliği formatında değil.
Aşk evliliği desem değil, mantık evliliği desem değil..

Ne tür bir evlilik dersen, Bence şark köşesi evliliği olabilir ama..:KK70::KK8:

:KK70::KK70:
Valla canım bak konun 75 sayfa oldu.
Kimbilir belki 100 olacak.
Şunu kabul edelim ki bu evlilik artık mantık evliliği formatında değil.
Aşk evliliği desem değil, mantık evliliği desem değil..

Ne tür bir evlilik dersen, Bence şark köşesi evliliği olabilir ama..:KK70::KK8:
Hahahahah ya çok güldüm valla çok yaşa 😍😂😂

Kendisi de doğulu zaten. Ama okumuş etmiş . Hani kro deriz ya bazı kişilere. Bu öyle de görünmemişti bana. Son olaylardan sonra anladım ki içinde fakir bir miran yatıyor. Ya da bir zalım yatıyor olabilir tam bilemedim 😂😂😂

Karsinizdaki kisiyi gercek anlamda sevmediginiz icin herseyi size batiyor ve daha da batacak. En basiti yuzuk olayi. Esim bana evlenme teklif ettiginde tek tasi verir vermez hemen ahh dedim insallah cok pahali degildir. Cunku tek tas benim icin sembolik bir seydi ve cok para vermesine icim yandi. Siz artik herseyi mukayese edeceksiniz cunku ikinizin arasinda gercek bir gonul baglanmasi yok. Ayrica isteme olayinin olmamasina aileniz nasil razi geldi. Isterseniz 10 kere nisanlanin ayrilin. Ne onemi var ki? Bizim bir tanidigimizin kizi evlenip ayrilmisti ve ikinci evliligini yapacakti, oglanin ailesi misler gibi hazirlanmis cicek tatli taki herseyiyle geldiler istemeye. Kendinize bu anlamda deger verin. Ha, isteme vs benim icin onemli seyler degil diyorsaniz o baska. Son soz olarak sunu soylemek isterim. Ben bu evlilik olursa sayet ilerisi icin uzun omurlu olmayacagini dusunuyorum. Mutlu ve uzun omurlu diyeyim. Cunku insan sevdigi adamla bile evlenip ilk zamanlar turlu turlu bocalamalar yasiyor. Hele ki sevmedigin bir adamla.. dusunemiyorum.

Püüüüüü benim teklif yüzüğü reklamlarda dönüyo kampanya diye fiyatını da yazmışlar 😂😂 Demekki içim temizmiş ülkeye reklam oldu. Şimdi ona diyebilirim . Bu benim yüzük değil mi ya reklama çıkmış hani özenle seçilmişti en ucuzuymuş bu ? Desem mi 😂

yok kimse kızmasın maddiyatçı olmak itici bir durum tepkileri bir nebze anlıyorum ama benim konumda bile adamın koyduğu eşantiyonlara laf ettiğim için bana maddiyatçı diyen oldu. objektif yorum yapıyorum ben.

şimdi 400 liralık saatin kıymeti biraz göreceli, burada her türlü durumdan insan var farklı farklı fikirler gelmesi normal ama şahsen ben 20 bin lira kazansam müstakbel eşime 400 liralık saat alır mıydım bilmiyorum. öyle değerlendirince ucuz geliyor ama asgari sartlarda geliri olan biri için evet gayet uygun bir saat. yani benim eşantiyoncu alsa öper başıma koyardım öyle özetleyeyim :) ama tabi sadece bu hediye için adama cimri der miydim demezdim. konunun geneline bakınca, 1000 liralık ev ve diğer tüm masraflardan kaçmasıyla birleşince de ya eli sıkı ya da geliri asgari şartların birazcık üstünde diye düşünürdüm.

senin yerinde olsam böyle kendi kendimi yiyeceğime adama açık açık söylerdim. senin bana değer vermediğini hissetmeye başladım ve bu beni evlilik konusunda endişelendiriyor, rahat uyku uyuyamıyorum düşünmekten. özellikle de ''biz gerçekten evliliğe uygun iki insan mıyız sence?'' diye sorardım ona.

Çok da burnundan kıl aldırmayan bir tiptir aslında. Kendisi bana bu soruyu olmasada benzer bir soruyu sormuştu bundan bir ay kadar öncesinde. Benim bu tarz problemlerim yokken. Hatta buraya konu da açmıştım bana cehennemin dibine git dedi diye.

Bir konuda konuşuyorduk O düşüncesini söylüyordu , bende düşüncemi söylüyordum. Pandemi düğün falanla alakalıydı. Sonra ben ona benim fikrimi dinlemiceksen niye konuşuyoruz gibisinden bişi dedim ve bana cehennemin dibine git dedi kapandı telefon. Sonra ertesi gün aradında nasıl anlaşacağız seninle böyle biz falan demeye başladı. Neyse bir şekilde tatlıya bağladık sonrasını ama o zaman senin dediğin cümleye benzer bir cümle o kurmuştu.

Hatırladım ben sizi. Zengin diye kendinizden 30 yaş büyük biriyle evlenmeyi düşünüyordunuz. Yine diğer konularınızdaki farklı kişilerde olduğu gibi maddiyat sorunu baş göstermiş bu ilişkinizde de.

Ben sizi bu yoldan döndürmek için bir yorum yapmaya geldim. Öncesinde oyuncak ayı basliginiza yazmıştım. Benim partnerim 30000 gelire sahip olduğu halde ucuz bir yüzük alsaydı bizim için alacağı eve para ya da yapacağımız düğüne para yetirmeye çalışıyor sanırım diyip bunu mesele etmezdim. Ama çıktığı kirada bile partnerinin fikrini önemsemeyen bir adam bu. Para avcılığı konusunda kimseyi eleştirmek haddimiz değil. Erkek güzellik pesindeyse partnerinin de para peşinde olması makul bı anlaşma. Ama bu hikayede tek kazançlı taraf partneriniz görünüyor.hikayede en azından sizin bir sevginiz olsaydı böyle meseleleri aşardiniz. Sanirim partnerinizin evine hiç gitmemissiniz bu çok garip bir ilişki aileler de yok sayılmış. Güzel bir kadinmissiniz kendinizi bu ilişkiyi ittirmek için zorlamayın. Kadınlar hep kismetsiz kalma korkusuyla bu hataya düşüyor her ilişkiyi zorluyolar. Siz kendinize saygı duyan ya da sevgi olmayan ortamda çekip gidebilicek güçlü bı kadın oldugunuzu gostermediginiz sürece hiçbir erkek size saygı duymaz(güzel bile olsanız) lütfen doğru kararı verin hatta sevgi evliligi yapiyomus gibi endiselerinizle ilgili sevgi dolu konuşun partnerinizle. Olmuyorsa zorlamayin

Hatırladım ben sizi. Zengin diye kendinizden 30 yaş büyük biriyle evlenmeyi düşünüyordunuz. Yine diğer konularınızdaki farklı kişilerde olduğu gibi maddiyat sorunu baş göstermiş bu ilişkinizde de.
zengin adam diye de gidip gidip bu çulsuz barzoları sariyor başına garibim, girip bi işe calışsa,asgari ucretli de olsa kendi dengi biriyle aşk yaşasa daha mutlu olacak ama anlatamiyoruz

zengin adam diye de gidip gidip bu çulsuz barzoları sariyor başına garibim, girip bi işe calışsa,asgari ucretli de olsa kendi dengi biriyle aşk yaşasa daha mutlu olacak ama anlatamiyoruz
Kendini ürün olarak gören herkes son kullanma tarihi taşıdığını da unutmamalı. Süre bitince yenisi gelir.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ O adam da zengin değildi ki . Durumu iyiydi biraz. Ki o adamla görüşmedim bile ne evlilik ne nişan ne sevgililik hiç ama hiç bir şey yaşamadım. Sadece kendisinden böyle bir düşünce geldi. O anki duygu durumumdan bir an aklımdan geçti sordum. O kadar bir olay. De o adam sayılmasın yani görüşmediğim birisi. Bize her bir şeyler teklif edeni hayatımıza girmiş çıkmış saymak gibi bir durum olur bu. Yaptığım bir eylem değil aklımdan geçen bir düşünce idi o kadar.

Bir de neden eski konularımla da yargılanıyorum anlayamadım. Eski sevgilinizden ayrılınca eski sevgilinizle yaşadığınız şeyler yeni ilişkinizde önünüze getirilse hoşlanır mıydınız ? Adı üstünde eskiii...

Benim dengime bırakın da ben karar vereyim . Beni tanımadan dengime karar vermeniz hiç hoş değil.

Kendini ürün olarak gören herkes son kullanma tarihi taşıdığını da unutmamalı. Süre bitince yenisi gelir.
hahasghjgds ayrıca konu sahibi ürün pazarlama konusunda da becerikli degil, boyle giderse insan olarak değer görmeyi bırak ürün olarak bile satış zaiyatı sayılacak haberi yok

hahasghjgds ayrıca konu sahibi ürün pazarlama konusunda da becerikli degil, boyle giderse insan olarak değer görmeyi bırak ürün olarak bile satış zaiyatı sayılacak haberi yok

🤬🤬🤬 haddinizi aşmayınız .

Benim dengime bırakın da ben karar vereyim . Beni tanımadan dengime karar vermeniz hiç hoş değil.
eh be ceylan, 70 sayfadir yazıyorsun anlatiyorsun işte, eski konularin da çıkıyor ortaya onlar da hep aynı, burdaki kadinlar da mağaradan çıkma değil herkesin bir deneyimi var insan konusunda hatta aralarında uzmanlıgı psikoloji olanlar bile olabilir, seni senden iyi çözmüş olabilirler belki..hala seni tanimadığımizı mi söyluyorsun?

Hahahahah ya çok güldüm valla çok yaşa 😍😂😂

Kendisi de doğulu zaten. Ama okumuş etmiş . Hani kro deriz ya bazı kişilere. Bu öyle de görünmemişti bana. Son olaylardan sonra anladım ki içinde fakir bir miran yatıyor. Ya da bir zalım yatıyor olabilir tam bilemedim 😂😂😂
Nasıl doğulu yahu..
Doğulular böyle hap gibi evler sevmezler.
Benim kuzen antepli biriyle evli.
Orada evler 140 m2 den küçük olunca oturamazlarmış. Ee malum bir de çok çocuk var.
Mutfaklar ve salonları çok büyük olur.
Doğuda evler yayla gibidir.

Işine gelince doğulu bence.. :KK48: ( Bkz. Şark köşesi)

Ben sizi bu yoldan döndürmek için bir yorum yapmaya geldim. Öncesinde oyuncak ayı basliginiza yazmıştım. Benim partnerim 30000 gelire sahip olduğu halde ucuz bir yüzük alsaydı bizim için alacağı eve para ya da yapacağımız düğüne para yetirmeye çalışıyor sanırım diyip bunu mesele etmezdim. Ama çıktığı kirada bile partnerinin fikrini önemsemeyen bir adam bu. Para avcılığı konusunda kimseyi eleştirmek haddimiz değil. Erkek güzellik pesindeyse partnerinin de para peşinde olması makul bı anlaşma. Ama bu hikayede tek kazançlı taraf partneriniz görünüyor.hikayede en azından sizin bir sevginiz olsaydı böyle meseleleri aşardiniz. Sanirim partnerinizin evine hiç gitmemissiniz bu çok garip bir ilişki aileler de yok sayılmış. Güzel bir kadinmissiniz kendinizi bu ilişkiyi ittirmek için zorlamayın. Kadınlar hep kismetsiz kalma korkusuyla bu hataya düşüyor her ilişkiyi zorluyolar. Siz kendinize saygı duyan ya da sevgi olmayan ortamda çekip gidebilicek güçlü bı kadın oldugunuzu gostermediginiz sürece hiçbir erkek size saygı duymaz(güzel bile olsanız) lütfen doğru kararı verin hatta sevgi evliligi yapiyomus gibi endiselerinizle ilgili sevgi dolu konuşun partnerinizle. Olmuyorsa zorlamayin
Haklısınız yazdıklarınızda. Birden kesip atabilseydim hiç bu konuyu da açmazdım. Beni birileriyle düşünmeye iten bana özel durumlarım oldu. Keşke keşke mutlu olacağım bir evlilik yapabilsem bunu bende çok isterim. Herkes ister . O kadar üzülüyorum ki bu işlerin içinde kaldığıma anlatamam. Çok üzüldüm çok. tek Allahın kulu ile konuşamıyorum sıkıntımı çatlıcam . Ben burada tepkileri alacağımı da biliyordum ama anlatmak gözümdeki karanlığı bir nebze de olsa aydınlatmak umudu ile yazdım işte buraya.

Yalnız şunu belirteyim yine ben hiç bir yerde güzelim de demedim 😞 hani ben öyle demişim gibi olmuş gene ama o da arkadaşların tahmini 🤷‍♀️ Benim öyle bir iddiam yok.

Haklısınız yazdıklarınızda. Birden kesip atabilseydim hiç bu konuyu da açmazdım. Beni birileriyle düşünmeye iten bana özel durumlarım oldu. Keşke keşke mutlu olacağım bir evlilik yapabilsem bunu bende çok isterim. Herkes ister . O kadar üzülüyorum ki bu işlerin içinde kaldığıma anlatamam. Çok üzüldüm çok. tek Allahın kulu ile konuşamıyorum sıkıntımı çatlıcam . Ben burada tepkileri alacağımı da biliyordum ama anlatmak gözümdeki karanlığı bir nebze de olsa aydınlatmak umudu ile yazdım işte buraya.

Yalnız şunu belirteyim yine ben hiç bir yerde güzelim de demedim 😞 hani ben öyle demişim gibi olmuş gene ama o da arkadaşların tahmini 🤷‍♀️ Benim öyle bir iddiam yok.
Niyetiniz bir sevgiye sahip olmaksa

Derdiniz sevgi ve normal geçimli bı yasamsa, aldığınız hediyelerin fiyatlarına bakmayı bırakmanız ve sevgi göstermeye başlamanız gerekiyor. Kim sevgi görmediği bir insanin nazını ya da isteklerini önemser ki? Birkaç gün siz arayın konuşun "beni hiç aramıyorum ama ben seni çok özlüyorum ki" diyin sevimlilik yapın. Taslanicam bu önerilerle biliyorum ama ben sevginin de öğrenilebilir bir duygu olduğunu çokça gördüm. Siz bu adama hicbirsey vermeden sevgi almak ya da harcamalarında biraz çaba görmek istiyorsanız sevgi göstermelisiniz araniza sevgiyi koymalisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X