Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zaten zengin değil bence de . Ama biliyorsun ki benim derdim zengin olması da değildi . Geçim sıkıntısı olmadan yaşamak, bana değer verilmesi , sevilmek mutlu edilmekti.
Benim evim , arabam var diye zengin değilim ki. Sadece çalıştım ve yaptım . Gerçekten çok küçük yaşlardan beri çalışıyorum ve ailemi geçindirmek için inanılmaz uğraştım. Buralara çok fazla girmek istemiyorum😑 fakat benim düşüncem evim arabam olmasa hiç çalışmasam da değişmezdi. Ev araba bir kaç pırlanta takı ile de kimse zengin olmaz zaten .

O yaşta bir erkek sağlığı yerindeyse evet evi arabası olmalı kimse bana aksini düşündürtemez. Yoksa da söylerim ona da söyledim başta da söyledim. Evlilik teklifini kabul etmeden önce yani o da bana ne olcak bütün evler bizim demişti. Bir nevi kandırılmış hissediyorum kendimi. Benim kızgınlığım ve şuan bir şey yapamama durumum bu raddeye getirdikten sonra işi belli olması. Nişan olayına girişmeden olsaydı 🤦🏻‍♀️
Eşim 35 yaşında ve olan evimizi satıp başka yatırımlara yöneldik çok daha karlı. Ev almayı da düşünmüyoruz niye o yaştaki birinin evi olmalı illa. Hazır parayı betona gömmek her zaman çok mu mantıklı yani.

Aileniz verdi herhalde onları da.
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 12 yaşımdan bu yana çalıştım yazmışım değil mi ? Ailem verse benim der miyim ? bu konudan tarih olarak çok önce başka konularda ailemin ben küçükken ciddi fakir olduğuna dair mesajlarım bile var ! ya ailem nasıl bana ev verebilir ki 🤷‍♀️ Şükür şuan ki halimizi düzelttik . Allah da bozmasın bir daha .

Eşim 35 yaşında ve olan evimizi satıp başka yatırımlara yöneldik çok daha karlı. Ev almayı da düşünmüyoruz niye o yaştaki birinin evi olmalı illa. Hazır parayı betona gömmek her zaman çok mu mantıklı yani.

Yeni evleneceği karısına en ucuzundan 1+1 ev kiralamaya çalışan adamın demekki evden daha karlı bir yatırımı olmamış. Sizin olmuş maşallah Allah arttırsın.

Evet zaten zengin değil bence de . Ama biliyorsun ki benim derdim zengin olması da değildi . Geçim sıkıntısı olmadan yaşamak, bana değer verilmesi , sevilmek mutlu edilmekti.
Benim evim , arabam var diye zengin değilim ki. Sadece çalıştım ve yaptım . Gerçekten çok küçük yaşlardan beri çalışıyorum ve ailemi geçindirmek için inanılmaz uğraştım. Buralara çok fazla girmek istemiyorum😑 fakat benim düşüncem evim arabam olmasa hiç çalışmasam da değişmezdi. Ev araba bir kaç pırlanta takı ile de kimse zengin olmaz zaten .

O yaşta bir erkek sağlığı yerindeyse evet evi arabası olmalı kimse bana aksini düşündürtemez. Yoksa da söylerim ona da söyledim başta da söyledim. Evlilik teklifini kabul etmeden önce yani o da bana ne olcak bütün evler bizim demişti. Bir nevi kandırılmış hissediyorum kendimi. Benim kızgınlığım ve şuan bir şey yapamama durumum bu raddeye getirdikten sonra işi belli olması. Nişan olayına girişmeden olsaydı 🤦🏻‍♀️
tamam dediklerinle zengin olunmaz ama geçim sıkıntısı da çekilmez, ev var, araba var, pırlantalar var yani zaten sıkıntı çeken biri değilsin en azından. bu adam da zenginlik sunmuyor onu diyorum. en fazla çalışmak istemiyorsan o konuda rahat edersin belki çalışmana gerek kalmaz ama adam onun bile yolunu yapmaya başlamış yanımda çalışırsın diye. bu kadar belirsizliğe rağmen ben evlenemezdim. maddi olarak bakmıyorum olaya ama kendini zenginmiş gibi tanıtıp zengin olmaması da bir aldatmadır. adam baştan dürüst değil, ilerde daha neleri çıkar kimbilir.

arayıp sormuyor da, hiç mi merak etmiyor seni gün içinde ne yapıyorsun, neredesin, nasılsın? telefonda bile konuşmuyor aynı evde aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız bu adamla? ev konusunda bile fikrini sormuyor tamamen sürprizli bir evlilik olacak farkında mısın?

tamam dediklerinle zengin olunmaz ama geçim sıkıntısı da çekilmez, ev var, araba var, pırlantalar var yani zaten sıkıntı çeken biri değilsin en azından. bu adam da zenginlik sunmuyor onu diyorum. en fazla çalışmak istemiyorsan o konuda rahat edersin belki çalışmana gerek kalmaz ama adam onun bile yolunu yapmaya başlamış yanımda çalışırsın diye. bu kadar belirsizliğe rağmen ben evlenemezdim. maddi olarak bakmıyorum olaya ama kendini zenginmiş gibi tanıtıp zengin olmaması da bir aldatmadır. adam baştan dürüst değil, ilerde daha neleri çıkar kimbilir.

arayıp sormuyor da, hiç mi merak etmiyor seni gün içinde ne yapıyorsun, neredesin, nasılsın? telefonda bile konuşmuyor aynı evde aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız bu adamla? ev konusunda bile fikrini sormuyor tamamen sürprizli bir evlilik olacak farkında mısın?
Zaten evleneceğim demiyorum ki. Şuan çok kinliyim sinirliyim ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Şimdi uçak moduna alıp baktım telefonu wp den Aşk 💓 yazmış bana iki saat önce . Ama açıp bakmak istemiyorum artık.

Beni bu aşamaya getirtmesine sinirliyim ve o sinirimi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Daha önceden de nişanlarımı biliyordu. Benim için çok daha zor. Bilmesine rağmen bana kötü davrandı. Onu affedemiyorum.

Yani insanların konularına uyuz uyuz mesaj yazmayı ,konu acani demoralize etmeyi sevmiyorum, kaç gündür de tuttum kendimi ama vallahi dayanamayacagim.
Bu nasıl cümle ya, adam da insan, sen de insansın. Senin bir dikili ağacın var mı bu yaşına kadar?
Okul okumuşsun ama lütfedip calismamissin, hala annenden harclik alıyorsun. Evlenince de anadan terfi edip kocadan harclik alacak, para kazanmanın zorluğunu bilmeden tüketip duracaksın.
Tutmuş adama iktisat dersi veriyorsun. Ve ona bu tarz cümleler kurabiliyorsun.
Yani hiç mi demedi , 'e güzelim,bende ev yok ama sende ne var acaba?' diye??
Bu insanları da anlayamıyorum. Kadın olsun, erkek olsun. Nasıl bu kadar ezdirebiliyorlar ki kendilerini?
Neredeyse bütün mesajları okudum konuda.
Ama mantık veya seven adam göremedim.
Seven bir adam göremiyorum çünkü yok yani, 'cok aşıktı' diyorsunuz ama klasik TC erkeği zaten ilişkinin başında Cook asiktir. Çünkü klasik TC kadını erkeğin aşık olduğuna inanmadan onu hayatına almaz. Öylesine yaşandığı belli ilişkilerinde bile erkeğin bir çabası vardır ki kız kendisini (genlerine işlendiği üzere) 'kullanilmis' hissetmesin. Erkekler de ne yapsın, ortaokul sıralarından beri kızlara yaklaşabilmek için aşık rolü yapa yapa, yapa yapa, inanılmaz bir şekilde evrilmişler. Benim gozlemim bu yönde. Sizinle yaşıt sayılırız. Otuz yıldır kimler geldi kimler geçti hayatınızdan. Hangisi ilişkinin başında 'coooook asik' değildi? Var mıydı böyle biri?
Hiç sanmıyorum.
Sizin konuda da (tamamen okurkenki enerjinizden anladığım) siz güzel bir kadinsiniz, o da çok da yanınıza yakışmayacak bir erkek. Bu erkek sizi nasıl tavlayabilir, bir ilişkiye ikna edebilir? Tabii ki Cook aşık rolleriyle sizi mutlu bir hayat yaşayacağınıza ikna ederek. Eh, azıcık sizi tanimissa maddiyata değer verdiğinizi de anlamıştır. Gözünüzü boyamak için beşyüz altiyuz liraları saciyordur localara. Parası olduğundan mi? Bence hayır, balık ağına düşsün diye.
Benim Rusça kursunda bir arkadaşim vardı. Çocuğun kursa geliş amacı bir Rus kizi tavlamakti,bariz yani. asgari ucretin bir tık ustu kazanabilecegi bir meslegi var. Sana tatilde tanıştığı Rus kızın gözünden bu arkadasimi anlatacağım: "cok güzel bir otelde tatil yapıyor, iPhone son modellerinden kullanıyor, kolunda bilmemne marka saat , gözünde RayBan gözlük var. Tatile uçakla geldiği için arabası yok, ama her yere transfer çağırıyor. Mekana gidince loca kapatıyor, çok klas adam"
Oysa gerçek kesinlikle öyle değil. Adam varını yoğunu tatilde yiyor :) sizin adam da tabii ki asgari üstü almıyor, geliri çok daha yüksektir. Ama işte gozunuzu boyamak için olduğundan birkac tık daha iyi göstermiş kendini, oysa bu filmin en güzel sahnelerinin gösterildiği bir fragman. zannetmissiniz ki film de fragman kalitesinde olacak. Ama malesef genelde ne var ne yok fragmanda anlatıyorlar, filmi boşa izlemiş oluyorsun...
Konudaki adamın yirmi otuz bin kazandığına da inanmadım bu arada. İş yapan insanların eline çok fazla para geçer, doğrudur. Ama geliri kadar gideri de vardır , bazen eline çok para geçer,bazen daha az...yani beyaz yaka çalışan gibi her ay "al sana yirmi bin,akarı kokarı yok, senindir" gibi bir durum yoktur heralde.
Bir diğer konu, adam sana değer vermiyor. Sırf evlenmek için evleniyor. İstemeyi gecistirmis, kendince kılıf bulmuş. Nişanı gecistirmis, evi gecistiriyor. Evlilik iki kişilik bir hayattır ama adam burnunun dibinde karar alıp duruyor. Böyle eşine onaylamadan bireysel kararlar alınan bir şey değildir ki evlilik. Ayrıca sizi merak etmiyor, aramiyor, sormuyor, günaydın demiyor...
Size gelince, siz de adama değer vermiyorsunuz. Adam size çok güzel bir yüzük almis, hemen sertifikasını sorgulayıp kaç para ogrenmissiniz. Gözünüzde para sayacı varmış gibi devamlı bir sayım peşindesiniz (gibi görünüyor sadece konuyu okuyan bir kK üyesinin gözünden. Gerçek hayatta sizi tanımıyorum) beş bin lira bilmemneye verdi,benim yüzümden yaktı, altiyuz liraya hesap ödedi, yedi sekiz dokuz on, şöyle şöyle..
Yani bu kadar para konuşulması normal mi ilişkide? En basiti Ben sevgilimle küçük bir tatile giderken bile gidiş dönüş uçak biletlerimizi almıştım,o iki gün kalacak yerleri ödemisti. Bilemiyorum toplam biletler mi daha pahalliydi yoksa otel mi..hiç konuşması bile geçmez aramızda. Bu kadar para para para lira lira lira, insan konuşurken sıkılır ya.
Ve son olarak sorgulamanız için söylüyorum. Sizce adamın gözünde sizi 'mantikli' kılan tam olarak nedir?
KKya yazdiginiz cümleler; ben calismam, lüksüme düşkünüm, kaprisliyim, haftada iki temizlikçi isterim, seksle aram yoktur /olmasa aramam, evde sigara icirmem kavga çıkartırım, aşık değilim, inatciyim..
Bunların biri bile sevilen-istenen bir kadın özelliği değil ki, sizce bu adam neden arada aşk olmadığı halde ısrarla sizi tercih etsin?
Bence her dediğinize 'heeee heee' diyor gecistiriyor. Ev meselesini gecistirdigi gibi...
Ne diyim, sizin de bu adamla işiniz zor, adamın da sizinle işi zor.
Çok uzun olmuş yengenc😄 başından iki paragraf okudum ama sanki bosa saydırmışsın kadın kendi çalışıp evini arabasını almış 😄

Zaten evleneceğim demiyorum ki. Şuan çok kinliyim sinirliyim ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Şimdi uçak moduna alıp baktım telefonu wp den Aşk 💓 yazmış bana iki saat önce . Ama açıp bakmak istemiyorum artık.

Beni bu aşamaya getirtmesine sinirliyim ve o sinirimi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Daha önceden de nişanlarımı biliyordu. Benim için çok daha zor. Bilmesine rağmen bana kötü davrandı. Onu affedemiyorum.
Zaten bildiği için öyle davranıyor 🤷🏻‍♀️ çünkü 2 Nisan geçirmiş 3.yu atmaya gözü yemez diye düşünüyor. Bir şey sorucam hazır benim flash bellekli konunun üstüne :KK45: peluş oyuncak dışında özel günlerde nasıl hediyeler alırdı? Hediye konusunda da cimri mi? Yüzük hariç ama

Var benim evim de var arabam da var . Hatta onun bana taktığından daha büyük pırlantalarım da var .
Okudum ama çalışmadım diye bir cümle de konunun hiç bir yerinde kurmadım. Aksine 12 yaşımdan bu yana çalıştım . Son bir senedir çalışamıyorum. Bazı özel sebepler onların konusu değil .
Tatlım niye ısrarla kendini bu kadar olmadığın biri gibi göstermeye çalışıyorsun anlamıyorum ki?

Üstelik önceki beyanlarınla da tutmuyor bu dediklerin?
Hani 3 kişilik ailenle yaşiyordun ?
10000 gelirle senede 3-4 yurtdışı yapiyordun çünkü annen idareli kadındı filan?

Hatırladın mı?
Bunlar ne kadar saçmaysa KENDİ geliri mesleği evi arabası olan bir kadının böyle bir adamla mantik evliliği yapmaya çalışması da o kadar saçma.
Belli ki düşük sosyo ekonomik duzeyden kendini kurtarma derdinde olan vasıfsız bir bacımızsın, ki bunu da aşağılamak için söylemiyorum ama bu ben şöyleyim böyleyim demelerin gerçekten utandırıyor beni senin adına...
Herşey ayan beyan ortada, cin olmadan adam çarpmaya çıkmışsın ama elinde patlar diye uyarıyoruz seni dostça, bizi niye aptal yerine koyuyorsun ki?

Zaten bildiği için öyle davranıyor 🤷🏻‍♀️ çünkü 2 Nisan geçirmiş 3.yu atmaya gözü yemez diye düşünüyor. Bir şey sorucam hazır benim flash bellekli konunun üstüne :KK45: peluş oyuncak dışında özel günlerde nasıl hediyeler alırdı? Hediye konusunda da cimri mi? Yüzük hariç ama
Kiminin pirlantasi küçük kiminin flaşı bomboş herkesin bir derdi var
O çocuğa şans ver lucy bence ben takip ettim ama yazamadim o attığı mesajların ekran görüntüsünü görünce çok üzüldüm yazık becerememiş

Doğum günümde saat almıştı. Yani değerli bir şey değildi ama güzel saatti zevkliydi . Parasını söyleyince kızacaklar ama hediye konusunda cimri miydi dediğin için yazıcam 400 lira değerinde bir saatti. Başka da almadı arada bir iki sefer çiçekle gelmişti bi de annemle tanışma merasiminde fln hepimize çiçek almıştı.

tatlım niye ısrarla kendini bu kadar olmadığın biri gibi göstermeye çalışıyorsun anlamıyorum ki? üstelik önceki beyanlarınla da tutmuyor bu dediklerin? hani 3 kişilik ailenle yaşiyordun ? 10000 gelirle senede 3-4 yurtdışı yapiyordun çünkü annen idareli kadındı filan?hatırladın mı?bunlar ne kadar saçmaysa kendi geliri mesleği evi arabası olan bir kadının böyle bir adamla mantik evliliği yapmaya çalışması da o kadar saçma. Belli ki düşük sosyo ekonomik duzeyden kendini kurtarma derdinde olan vasıfsız bir bacımızsın, ki bunu da aşağılamak için söylemiyorum ama bu ben şöyleyim böyleyim demelerin gerçekten utandırıyor beni senin adına...herşey ayan beyan ortada, cin olmadan adam çarpmaya çıkmışsın ama elinde patlar diye uyarıyoruz seni dostça, bizi niye aptal yerine koyuyorsun ki?
Annemin idareli bir kadın olması benim çalışıp kazanmadığımı mı gösterir 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben evin erkeği gibi çalıştım senelerce ev döndürmesinden de gerçekten anlamam çok. Ama annem iyi bilir. Ben getirdim paramı verdim o saolsun biriktirdi yaptı etti. Şimdi ben ne diyim . Ama inanmak istemiyorsanız da siz bilirsiniz. Konu bunların hiç biri değil. Konu sadece ve sadece bu adam o kadar. Ben zaten evleniyorum da demiyorum. Bir kaç üye soru sormuş ne yaptığımı merak etmiş saolsunlar. Bende onları aydınlattım. Siz kandırıldığınızı düşündüğünüz konuda neden sürekli değerli vaktinizi harcıyorsunuz ki 🤷‍♀️

kandıramiyosun ki işte , sıkıntı orda :-) belli ki eli yüzü duzgün içi temiz bir kızsın, yoksul da olsan varlıklı da olsan bir şekilde geleceğini kurtarmaya çalısman çok anlaşılır bir şey, ama belli ki hem olmadığın gibi görünmeyi beceremiyorsun hem de olmadığı gibi görünen adamların ağına düşüyorsun...yapma diyorum kardesçe, yakma kendini

Kiminin pirlantasi küçük kiminin flaşı bomboş herkesin bir derdi var
O çocuğa şans ver lucy bence ben takip ettim ama yazamadim o attığı mesajların ekran görüntüsünü görünce çok üzüldüm yazık becerememiş
kuzum bunlara acımaya gelmiyor detayları da biliyorsundur, evlendi boşandı vs. arada bir ton şey yaşandı adam resmen ciddiye almamış işte. becermek için kafa da yormamış baksana hala nato kafa nato mermer. bakma onun yazdıklarına duygu sömürüsü yapıyor hep öyleydi o

Çok uzun olmuş yengenc😄 başından iki paragraf okudum ama sanki bosa saydırmışsın kadın kendi çalışıp evini arabasını almış 😄
Aslinda sadece ilk iki paragrafta saydirmistim :KK49: :KK49: sonra sakinlestim:)
Valla bana mantikli gelmedi açıkçası sonradan söyledikleri.
12 yaşından itibaren çalışıyordur, doğrudur. Babasız evde büyümek zor. Ama o yaşlarda, çalışan evini döndürebilmek için çalışır. Keza üniversite okurken, aileye yük olmamak için calisir. Manken oyuncu değilse de eve katkı yapacak kadar anca kazanır,o yaşta eğitimsiz ve kucuk bir kiz.
Üniversiteden sonra hemen harika iş bile bulsa bir zamanlama hatası var. son birkac yıldır çalışmayan , daha otuz olmamış gencecik kadın konu sahibi. hangi ara o birkaç senelik parayla ev ve araba alacak? O arada da yaşamaya vakit bulup yilda birkaç defa tatile gidecek??
Şöyle olabilir, kazandığını annesine vermiştir, ailecek bir ev almislardir. Ama bu konu sahibinin evi değil, annesinin evi oluyor.
ha , olay doğruysa ve gerçekten konu sahibinin kendisine ait bir evi varsa bu adama minnet etmek yerine diyemiyor mu , "benim kira gelirimden yediyuz lirayı da ekleyelim,hiç yoktan iki artı bir evde oturalım" diye?? Sonuçta yaşayacağı ev kendisinin de evi.
bilmiyorum, çok ilginç geldi konu

Doğum günümde saat almıştı. Yani değerli bir şey değildi ama güzel saatti zevkliydi . Parasını söyleyince kızacaklar ama hediye konusunda cimri miydi dediğin için yazıcam 400 lira değerinde bir saatti. Başka da almadı arada bir iki sefer çiçekle gelmişti bi de annemle tanışma merasiminde fln hepimize çiçek almıştı.
yok kimse kızmasın maddiyatçı olmak itici bir durum tepkileri bir nebze anlıyorum ama benim konumda bile adamın koyduğu eşantiyonlara laf ettiğim için bana maddiyatçı diyen oldu. objektif yorum yapıyorum ben.

şimdi 400 liralık saatin kıymeti biraz göreceli, burada her türlü durumdan insan var farklı farklı fikirler gelmesi normal ama şahsen ben 20 bin lira kazansam müstakbel eşime 400 liralık saat alır mıydım bilmiyorum. öyle değerlendirince ucuz geliyor ama asgari sartlarda geliri olan biri için evet gayet uygun bir saat. yani benim eşantiyoncu alsa öper başıma koyardım öyle özetleyeyim :) ama tabi sadece bu hediye için adama cimri der miydim demezdim. konunun geneline bakınca, 1000 liralık ev ve diğer tüm masraflardan kaçmasıyla birleşince de ya eli sıkı ya da geliri asgari şartların birazcık üstünde diye düşünürdüm.

senin yerinde olsam böyle kendi kendimi yiyeceğime adama açık açık söylerdim. senin bana değer vermediğini hissetmeye başladım ve bu beni evlilik konusunda endişelendiriyor, rahat uyku uyuyamıyorum düşünmekten. özellikle de ''biz gerçekten evliliğe uygun iki insan mıyız sence?'' diye sorardım ona.

Umarım bu adamla evlenip kendinize yazık etmezsiniz.Ben aşk evliliklerinde de kadının ne olursa olsun çalışmasından yanayım.Kaldı ki sizde aşk evliliği olmayacak,bir süre sonra adam sizin çalışmanızı isteyebilir.O zaman ama biz böyle konuşmamıştık dersiniz,zaten adam şu anda bile sizi dinlemiyor.Evim,arabam,pırlantalarım var sözünüze doğrusu inanmadım.Bunlara sahip olmam zenginlik mi demişsiniz ama günümüz koşullarında tam olarak zenginlik.Bunlara sahip olan kişi adamın sağlayacağı bu kadar alt koşulları kabul etmez,tenezzül dahi etmez.Yerinizde olsam kendi ayaklarım üzerinde durmanın yoluna bakardım.Belkide bu adamla evlenerek cidden size değer verebilecek,sizi seven bir kişiyi kaçıracaksınız.Unutmayın ki her seçim bir vazgeçiştir.

Söyledim dedim ben evde olucam tabi sen değil. Bu sefer dedi ki belki sen de çalışırsın şirkette bana yardım edersin. Ben de dedim seninle çalışmam sen cimrisin bana para vermezsin. Ee zaten para mı verecektim kazandığımız ikimizin dedi. Hahaha dedim güldüm senin yanında bedavaya çalışmam ikimizin diyorsun da sen sigaranı alırsın ben bir krem istesem laf edersin . Olur mu öyle şey falan dedi.
Dedim iyi beni bu eve sokuyorsun bende çıkar gezerim. Sonra akşam neden yemek yok fln demezsin inşallah dedim yine güldü. Ciddiye mi almıyor beni nedir ?

Arama konusu da arıyorum hayatım o aramayınca ama arayasım gelmiyor ki günde bir kez arayan mesaj yazmayan adamı. Ben böyle bir iletişim şekline alışkın değilim. Sevgililik zamanında erkekler ararlar yani bu böyledir. Hadi aramadı okey aramaktan hoşlanmıyor diyelim telefonda çok konuşuyor anlarım ama yazışmıyoruz da yazışmamız lazım değil mi ?
Geç saatelere kadar uyur akşam 6 falan ararım ararım duymaz sonra açar uykulu ses. Benimde bu nedenlerle arayasım inan hiç gelmiyor. Bu bana özel değil hangi kadın olsa eminim arayası gelmezdi. Bunu ona söylüyorum yüzde 80 ben arıyorum zaten diyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bir mesaj yaz dimi iki güzel söz söyle yok günde bir kez araması yüzde 80 onun araması oluyor
Canım sizin ilişki normal değil.
Mesela ben erkek arkadaşımı teklifsiz ararım.
Bazen ilk o arar bazen ben. Bazen ilk o sabah mesaj yazar bazen ben. Mesela öğle aramda ben ararım.
Yani demek istediğim her çiftin bir rutini vardır. Sizinde olmalıydı. Sizinki düpedüz iletişimsizlik.

Burada birkaç üye yazmış. Adam evlenene kadar idare ediyor. Sonra gerçek yüzünü gösterecek diye. Ona katılıyorum. Bu adam şu an nikâha kadar seni ikna etmenin pesinde.

Bir de çok kendi başına karar veriyor.
Ben daha evlilik sürecine girmedim. Sadece ailem erkek arkadaşımla tanıştı. Şu an bile mobilya konusu açılırsa ben karışmam senin zevkin alırsın diyor. Kendisi de beyaz eşyaya karar verebilirmiş istersem. Makineden anlıyor.
Yani fikrimi soruyor. Bu senin nişanlın yok şark köşesi yok bilmem ne.. Adam resmen şark kurnazı..:KK62:

Bir de 1+1 evin resmini gördüm. O ev çok küçük ya. Resmen bekar evi. Asla sığmazsınız. Hadi salon büyük olur. Kare olur ferah olur anlarım. Yok evin salonu koridor gibi. O evde oturulmaz. Tahminen residence. Onun yerine mahalle kültüründe oturun ama ev 2+1 olsun biraz geniş olsun..

Canım bu evlilikte mutsuz olacaksın gibi görünüyor.

Yapma bunu. Adam çok bencil. Birlikte de karar vermiyorsunuz. Herseye adam karar veriyor. Bu şekilde olmaz. :KK43:

Canım sizin ilişki normal değil.
Mesela ben erkek arkadaşımı teklifsiz ararım.
Bazen ilk o arar bazen ben. Bazen ilk o sabah mesaj yazar bazen ben. Mesela öğle aramda ben ararım.
Yani demek istediğim her çiftin bir rutini vardır. Sizinde olmalıydı. Sizinki düpedüz iletişimsizlik.

Burada birkaç üye yazmış. Adam evlenene kadar idare ediyor. Sonra gerçek yüzünü gösterecek diye. Ona katılıyorum. Bu adam şu an nikâha kadar seni ikna etmenin pesinde.

Bir de çok kendi başına karar veriyor.
Ben daha evlilik sürecine girmedim. Sadece ailem erkek arkadaşımla tanıştı. Şu an bile mobilya konusu açılırsa ben karışmam senin zevkin alırsın diyor. Kendisi de beyaz eşyaya karar verebilirmiş istersem. Makineden anlıyor.
Yani fikrimi soruyor. Bu senin nişanlın yok şark köşesi yok bilmem ne.. Adam resmen şark kurnazı..:KK62:

Bir de 1+1 evin resmini gördüm. O ev çok küçük ya. Resmen bekar evi. Asla sığmazsınız. Hadi salon büyük olur. Kare olur ferah olur anlarım. Yok evin salonu koridor gibi. O evde oturulmaz. Tahminen residence. Onun yerine mahalle kültüründe oturun ama ev 2+1 olsun biraz geniş olsun..

Canım bu evlilikte mutsuz olacaksın gibi görünüyor.

Yapma bunu. Adam çok bencil. Birlikte de karar vermiyorsunuz. Herseye adam karar veriyor. Bu şekilde olmaz. :KK43:
Kendisi o salon için büyük diyor. İnanabiliyor musunuz ? Bir de şark köşesi yapacakmış . Hala aklıma geldikçe deliriyorum. Evin neresine oturtacak beni acaba 🧐

Mahalle de sorun değildi bu sefer saydığı muhitler çok kötü . Oralarda oturacağıma kötünün iyisi oluyor bu ev. Aynı şekilde bir de yatak odası var. O salonda kolon gibi şey var ya ortasındaki ondan yatak odasında da var oraya böyle paravan gibi bir şey çekilmiş camdan bir sürgü kapı diyelim orada içecekmiş sigayı da 🤦🏻‍♀️

Kendisi o salon için büyük diyor. İnanabiliyor musunuz ? Bir de şark köşesi yapacakmış . Hala aklıma geldikçe deliriyorum. Evin neresine oturtacak beni acaba 🧐

Mahalle de sorun değildi bu sefer saydığı muhitler çok kötü . Oralarda oturacağıma kötünün iyisi oluyor bu ev. Aynı şekilde bir de yatak odası var. O salonda kolon gibi şey var ya ortasındaki ondan yatak odasında da var oraya böyle paravan gibi bir şey çekilmiş camdan bir sürgü kapı diyelim orada içecekmiş sigayı da 🤦🏻‍♀️
Artık şark köşesini havaya kurar artik..
Yer yok çünkü..
Yok canım olmaz bu iş.
Gerçekten olmaz.
Ben yapamam de.
Bu şartlarda evlenirsen mazallah birkaç aya ayrılırsın. Burada bir kaç aya boşanma konunu okuruz.

Allah korusun..:KK43:

Aslinda sadece ilk iki paragrafta saydirmistim :KK49: :KK49: sonra sakinlestim:)
Valla bana mantikli gelmedi açıkçası sonradan söyledikleri.
12 yaşından itibaren çalışıyordur, doğrudur. Babasız evde büyümek zor. Ama o yaşlarda, çalışan evini döndürebilmek için çalışır. Keza üniversite okurken, aileye yük olmamak için calisir. Manken oyuncu değilse de eve katkı yapacak kadar anca kazanır,o yaşta eğitimsiz ve kucuk bir kiz.
Üniversiteden sonra hemen harika iş bile bulsa bir zamanlama hatası var. son birkac yıldır çalışmayan , daha otuz olmamış gencecik kadın konu sahibi. hangi ara o birkaç senelik parayla ev ve araba alacak? O arada da yaşamaya vakit bulup yilda birkaç defa tatile gidecek??
Şöyle olabilir, kazandığını annesine vermiştir, ailecek bir ev almislardir. Ama bu konu sahibinin evi değil, annesinin evi oluyor.
ha , olay doğruysa ve gerçekten konu sahibinin kendisine ait bir evi varsa bu adama minnet etmek yerine diyemiyor mu , "benim kira gelirimden yediyuz lirayı da ekleyelim,hiç yoktan iki artı bir evde oturalım" diye?? Sonuçta yaşayacağı ev kendisinin de evi.
bilmiyorum, çok ilginç geldi konu
Benim kişisel hayatım hakkında konuda hiç söylemediğim anlatmadığım, anlatmaya gerek duymadığım konular üzerinden yargıya varılıyor. Belki anlattıklarımdan ötürü çıkarım yapıyorsunuz öyleyse şöyledir diye bilemiyorum.
Sonra ben sizin yalnış anladığınızı düzeltiyorum bu sefer ona da inanmıyorsunuz. Tamam. Ama bakınız ben kimse bana soru yöneltmeden kendi yaşantımı durup dururken anlatmadım çünkü konu bu değil ben ister karun kadar zengin olayım ister çok fakir konu benim kişisel maddi durumun hiç hiç hiç değil. Konu da da söylediğim gibi zengin koca değildi derdim. Ben komple bir mantık çerçevesine oturtmaya çalışmıştım. Diyelim ki çok zenginim ama adama aşık değilim fakat bir sevgi oluştu onun da beni çok sevdiğine inandım ve kendimi seven bir erkeğin mutlu edeceğini düşünerek onunla evlenmeyi seçtim. Olabilirdi . Benim düşüncemde bu olmayacak bir iş değil. Çok fakir de olabilirim yukarıda saydığım yine değişmez. İki koşulda da böyle bir evlilik isteyebilir insan. Konumuzdaki er kişi çok zengin olduğu iddia edilen biri değil ortalama iyi geliri var dedim. Konunun her yerinde defalarca bende zengin olduğunu düşünmüyorum zaten dedim. Ben nişanlım zengin değil mi yoksa ? Diye bir cümle de kurmadım. Anlattığı maddi durumu gerçek değil mi acaba ? Dedim. Bunu 5 bin lira gelirim var dese idi de sorgulayabilirdim. Geliri doğru mu değil mi ?

Fakat konuda öyle yorumlar yapılıyor ki ben defalarca üstüne basa basa söylememe bu adam zengin değik zaten sadece geliri gerçek mi diye sorguluyorum gelirine inanmıyorum dememe rağmen 👉işte zengin koca arayan kız bu ! Modunda çoğu yorum. He öyle de olabilirdim. Zengin bir kocam olsun isterdim evet neden saklayım ki. Hiç de utanmam bunu derken. Ama konu ile alakası yok. Konudaki sorunum bambaşkaaaaa söylenenler bambaşka.

Ben şimdi kendi durumumla alakalı diğer akıl yürütmelerine cevap vermicem bundan sonra. Olay sorunda çıkıp benim kendi durumuma döndü. İsteyen nasıl isterse öyle inanabilir. Ben çok vasıfsız , parasız bir dikili ağacı olmayan eli yüzü düzgün bir kızım . Karşımdaki erkeğin de maddi durumunun sıkıntıya düşürmeden rahat geçindirmesini bekliyorum. Adamın özelliklerini anlattım. Adam yalancı mı doğru mu değil mi? Konu sadece bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X