Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında cinsel hayat kısmı en düşünmediğim kısım . Ben pek aramam düşkün değilim. Sorunu varsa bile umursamam . Hiç düşünmediğim kısmı o . Diğer kısımlar önemli. Zaten ben cinselliği aramam cinselliğe düşkünler bana denk gelir. İsterim bana harcasın yapsın bu sefer cimriler gelir 😂😂🤦🏻‍♀️
Cinsellik olmadan nasıl olacak?
Evliliğin en önemli basamağı bence..

İstemediğin biriyle yan yana bile oturmak çin işkencesi olmaz mı?

Zaten evet ah o yüzük olayı ah 🤦🏻‍♀️ Diğerleriyle birleşince büyük sorun oldu. Belki sorun tek başına o olsaydı veya yüzük başka türlü olsaydı iş benim beynimde buralara gelmeyebilirdi.

Telefon olayı evet müşterileriyle falan internet üzeri olsun telefon olsun günde yüzlerle ifade edilebilecek konuşma yapıyor telefonda o da etkili olabilir tabiki.

Ama her şey birleşince canım sıkılıyor. Ona hak veriyorum vermiyor değilim ama ince bir ruhunun olmadığını düşünüyorum. Olsa insan kendisi için en özel insana en özel an için o yüzüğü seçmez. Asgari ücretle bile olsa seçmez. Para biriktirir içkisinden kısar sigarasından kısar ailesinden ister bişi yapar ama seçmez.
O da sizin gibi mantıkla yaklaşıyor bu evlilik olayına.
Siz başımda bir kocam olsun, parasıyla yaşayayım diyorsunuz.
O da yaşım geldi, evli olayım diye evleniyor.
Ancak mutlu olur musunuz? Sanmıyorum.

Ama bilemeyiz ki bunu yaşayıp görmeden bilemiyoruz . Daha önce erkek şiddetine uğradınız mı bilmiyorum ama bugün şiddete uğrayan kadınların çoğu da emin olun o erkeklerin şiddet yanlısı olduğunu farketmemişlerdir herşey güzelken. Anlayamazsınız çünkü öyle bir konu değil şiddet konusu.
Dışarda insanlara sesinş yükseltmeyen insanlar evdeki karısını öldüresiye dövebiliyorlar ve bunu aynı eve girmeden kesin olarak an la ya maz sınız ! Beni öldüresiye döven nişanlım bakın gerçekten ölüyordum ben ciddi şiddete uğradım. İki senelik bir ilişkiydi ve ailesinin neredeyse her gün içindeydim , çok iyi tanıdığımj düşünüyordum ve dışarıya karşı öyle beyefendi öyle eğlenceli öyle kibar birini daha tanıyamazdınız. Ama bir gün yaptı işte .
Ben en azından ses tonlamasından cevaplarından az çok tahmin edebildiğimi düşüneceğim için sordum. He kendisinin şiddete karşı tutumunu dışarda az çok biliyorum. Şiddete karşı , efendi birisi. Fakat verdiği cevap bana karşı uygulamayacağının garantisi olmadığını gösterdi. Bunu daha önce neden bu şekilde sormadım bilmiyorum. Belki cesaret bulamadım belki şuan çok doldum bilemiyorum .

Tabi benim için aynı eve girmenin şartı evlenmek değil. 5 yıllık erkek arkadaşımla dönem dönem aynı evde yaşadık. Diğer yorumlarınızı okuyunca da adamı hiç tanımadan böyle bir yola girdiğinizden emin oldum.

Şimdi biraz konulardan bahsettim ilk şiddetten korktuğum için ben biraz şiddet konusunu açtım . Diğer konuları da konuşacaktım ama kapatmak istedi telefonu uzun konuşamadım işi vardı.
Dedim ben biraz kaprisliyim tahammül sınırlarını zorlayacak şekilde davranırsam kendine hakim olamayıp şiddete yönelirmisin ? Buna da güldü. Ya ne saçmalıuorsun böyle şey mi olur . Ben seni çok seviyorum sana kıyar mıyım ? Ama şimdiden ben o an nasıl bir an olur ben ne yaparım o konuda nasıl bir garanti verebilirim ki dedi. Sen şimdiden garanti istiyorsun dedi. Bu cevabından ne anladınız ? Off bu adam acaba bir de şiddet yanlısı mı acaba 🤦🏻‍♀️
Evet. Dövmeyeceğinin garantisi yok.

Merhabalar, konunuzu ve yorumlarınızın bir kısmını okudum. Şahsi düşüncem nisanlınızın bir borcu, harcı var ya da yüklü ödemeleri mevcut. (ev, araba taksidi gbi) Bundan haberiniz yok sanırım. Bunu iyice sormanızı öneriyorum. Bir de haddim olmayarak yanlıs yolda Oldugunuzu söylemek isterim. 30 yaş evlenmek için genc bir yas ayrıca daha önce kac Nisan attınız sadece sizin çevrenizde önemli. Sizi yeni tanıyan, farklı cevreden insanlar için hiçbir önemi yok. İnsanların ne dediği ile cok ilgilenmeyin demem o ki.

Cinsellik olmasın gerek yok falan demissiniz gercekten asık olmadığınız için ya da çok kötü tecrübeleriniz olmus soğumussunuz belli ki. Evliliğin asıl dinamiklerinden biri bence. Bende yeni evlendim, sizinle yasıtım 6 ay olucak ve bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum. Sevilmenin göstergesi sevişmek, ruhunda doyurulması aynı zamanda sadece fiziksel bir algı olarak görmeyin ve bu noktada sadece mantık evliliği yaptıgınız bir insanla ne kadar haz alabilirsiniz onu da düşünmeniz lazım. Keza su an bile mantığınıza uymayan seyler var.

Maddi konularda bu sizin tercihiniz ben ortanın üzeri gelirli biri olmak istiyorum diyebilirsiniz, buna saygı duyarım önceliğim bu olmamasına karsın. Ama sorun şu ki siz ne yapıyorsunuz bu evlilik için? Anladığım kadarıyla cok az ya da hiçbirsey maddi olarak. Bu er ya da gec sizin karsınıza cıkar. Bu noktada adım kadar eminim. Paranız ya da aileniz olmayabilir tamamen sallıyorum, o zaman isteklerinizi azaltacaksınız. 1+1 e tamam diyeceksiniz. Anlatrığınıza göre zaten nisanlınızın sakladığı birseyler var. Yüzük mevzusu da aynı sekilde, sizin gbi bir kadına öle bir yüzük alınmaz. (önemsediğinizi az cok anladım cünkü burada ayrıştırmak için söylemiyorum, ben teklifsiz yüzüksüz evlendim. Siz pırlantayı kafanızda bana cok değer veriyor ki alıyor gbi algılıyorsunuz)

Size olan sevgisini Bi ölçün, tartın derim ben. Karsınızdaki adam sizi çözmüş, ona göre adamlar atıyor. Nacizane tavsiyem bu kafa yapısını değiştirmeniz. Bir erkek bize değer verdiğinde değerli olmayız, biz zaten değerliyiz. Çalısmıyorsak da üretmeliyiz, ugrasmalıyız destek de olmalıyız. Kendi değerinizin farkına varın. Prenses gbi davranılmasını istemeniz cok güzel ama 21.yüzyıldayız kadınlarımız her işi yapıyorlar. Bu onları özel hayatlarında değersiz kılmıyor. Kötü tecrübelerinizin sebebi de aynı enerjiyi Göndermeniz potansiyel sevgili adaylarına. Bu algılarınızı kırmanız lazım diye düşünüyorum. Şu an ben sizin yerinizde olsam bi an evvel bu ilişkiye bir son veririm, kendimi nadasa bırakırım. Sizi elestirmek için yazmadım bu cümleleri farklı bir bakıs acısı sunmak istedim sadece.

Kendinizi "ben çalışmak istemiyorum" diyip sevmediğiniz bir adama maddi olarak emanet ederseniz, ileride bir gün kendinizi kapıda 2 çocukla işsiz güçsüz nafaka kovalarken bulabilirsiniz demedi demeyin. Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, sizden güzeli, sizden akıllısı, sizden daha çok sevgi vereni bulunacaktır her zaman.

Herkes rahat bir yaşam arzulayabilir ama sizinkinin adı mantık evliliği değil bence üzgünüm.

Birinin şiddete meyli dışarıdaki kibarlığıyla ölçülmez zaten. Böyle sorularla hiç ölçülmez.
Karşınızdakinin hayata bakışı, kadına bakışı, ilişkiye-evliliğe bakışı, toplumdaki kadın-erkek rolleri konusundaki fikirleri vs bunların hepsini bilerek evlilik kararı almanız gerekirdi.
Bu konulardaki fikirlerini, sinirlendiğinde nasıl bir insan olduğunu, en büyük tartışmanızdaki hareketlerini, ses tonunu, tartışma üslubunu biliyor olmalısınız.
Ben sevgilimle ilgili bunları bildiğim için "bu adam bana el kaldırmaz" diyebiliyorum. Ama oldu ki yanıldım ve hiç beklemediğim şeyi yaptı, o dayağı en fazla bir kez yerim. Gerisi artık onun problemidir.
"Bana şiddet uygular mısın" sorusu çok gereksiz o yüzden.

Daha önce de nişan atmışsınız ve eski konularınızı da hatırlıyorum. Rahat yaşamak konusundaki bu ısrarınıza bir şey diyemem, herkes rahat yaşamak ister.
Ama siz kendiniz için çaba göstermiyorsunuz, bunu anlamıyorum. İstediğiniz hayatı size sunabileceği umuduyla hiç olmayacak, tanımadığınız etmediğiniz adamlarla nişanlanıp evlenmeye kalkıyorsunuz.
Bu şekilde devam ederseniz 5. nişanı da atarsınız, 7. evliliği de yaparsınız.
Hayatı zengin ve yakışıklı adamla evlenip hayatı değişen dizi karakteri tadında yaşıyorsunuz ama Yeşilçam trajedisine sürükleniyorsunuz haberiniz yok.

Sizi aramayan sormayan adam 100 bin kazansa ne olur? Paralı ama bağımlı ve sevgisiz bir evlilik yerine kendi çabanızla 2 bin kazansanız daha mutlu olursunuz.

Aynen, "yeterince tanımıyorsunuz, şiddet uygulayıp uygulamayacağından emin olmadığınız bir insanla nişanlısınız"dan kastım buydu.

Birinin şiddete meyli dışarıdaki kibarlığıyla ölçülmez zaten. Böyle sorularla hiç ölçülmez.
Karşınızdakinin hayata bakışı, kadına bakışı, ilişkiye-evliliğe bakışı, toplumdaki kadın-erkek rolleri konusundaki fikirleri vs bunların hepsini bilerek evlilik kararı almanız gerekirdi.
Bu konulardaki fikirlerini, sinirlendiğinde nasıl bir insan olduğunu, en büyük tartışmanızdaki hareketlerini, ses tonunu, tartışma üslubunu biliyor olmalısınız.
Ben sevgilimle ilgili bunları bildiğim için "bu adam bana el kaldırmaz" diyebiliyorum. Ama oldu ki yanıldım ve hiç beklemediğim şeyi yaptı, o dayağı en fazla bir kez yerim. Gerisi artık onun problemidir.
"Bana şiddet uygular mısın" sorusu çok gereksiz o yüzden.

Daha önce de nişan atmışsınız ve eski konularınızı da hatırlıyorum. Rahat yaşamak konusundaki bu ısrarınıza bir şey diyemem, herkes rahat yaşamak ister.
Ama siz kendiniz için çaba göstermiyorsunuz, bunu anlamıyorum. İstediğiniz hayatı size sunabileceği umuduyla hiç olmayacak, tanımadığınız etmediğiniz adamlarla nişanlanıp evlenmeye kalkıyorsunuz.
Bu şekilde devam ederseniz 5. nişanı da atarsınız, 7. evliliği de yaparsınız.
Hayatı zengin ve yakışıklı adamla evlenip hayatı değişen dizi karakteri tadında yaşıyorsunuz ama Yeşilçam trajedisine sürükleniyorsunuz haberiniz yok.

Sizi aramayan sormayan adam 100 bin kazansa ne olur? Paralı ama bağımlı ve sevgisiz bir evlilik yerine kendi çabanızla 2 bin kazansanız daha mutlu olursunuz.
Haklısınız evet ben genel anlamda hatalarımın farkındayım ilişkiler konusunda. Kendi hatalarımı da kabul ettim . Fakat yorgunum biraz düzeltemiyorum belki de.

Cinsellik olmadan nasıl olacak?
Evliliğin en önemli basamağı bence..

İstemediğin biriyle yan yana bile oturmak çin işkencesi olmaz mı?
Evet cinsellik biraz beni yoruyor. Sevmek evet önemli sevmediğinle daha kötü tabiki ama ben genel anlamda kendi bakış açımı söylemek istedim kişiden bağımsız olarak.
Benim genelinde ilişkilerim benden yaşça büyüklerle oldu. Bilemiyorum belki de bilinçaltımda onların cinsellikten çok şevkatle seveceğini düşündüğümdendi bilemiyorum .
Mesela sarılmak öpüşmek hoşuma giderken cinsel ilişki yük gibi geliyor bana .

Ben de troll olduğuna karar verdim.
2020 gelinleri topicine 3 aydır yazıyorum hanımefendi!

Böyle sorunlarım yoktu. Pandemi yüzünden evlenememe düğün hazırlıklarımızı konuşuyorduk.

Şuan bir sorunum çıktı derdimi anlatmaya geldim !

Kendinize garip gelen davranışları, sorunları ve tutumları olan insanlara hemen trol yakıştırması yapmayı ne zaman bırakacaksınız. Kaç senedir bu forumdayım binlerce mesajım var.

Makinamıyız biz ? Herkes her soruna aynı mı tepki verecek ? Herkes aynı mantık çerçevesin de mi olayları yaşayacak ?

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Bence siz mantık evliliği yapıyorsunuz ama nişanlınız çok mantıksız bir evlilik yapıyor olacak. Zira ekonomiye katkısı olmayacak ama nazlanmak sevilmek isteyecek ama kendisini çok da sevmeyen biriyle evlenmiş olacak. Tek taraflı mantık evliliği olmaz bunu karşıdakinin de biliyor olması gerekir. Çok üzgünüm ama 10 yıllık evli biri olarak söyleyebilirim ki evlilik bu değil zaten evlenirseniz siz de görmüş olacaksınız👍🏻

Merhabalar, konunuzu ve yorumlarınızın bir kısmını okudum. Şahsi düşüncem nisanlınızın bir borcu, harcı var ya da yüklü ödemeleri mevcut. (ev, araba taksidi gbi) Bundan haberiniz yok sanırım. Bunu iyice sormanızı öneriyorum. Bir de haddim olmayarak yanlıs yolda Oldugunuzu söylemek isterim. 30 yaş evlenmek için genc bir yas ayrıca daha önce kac Nisan attınız sadece sizin çevrenizde önemli. Sizi yeni tanıyan, farklı cevreden insanlar için hiçbir önemi yok. İnsanların ne dediği ile cok ilgilenmeyin demem o ki.

Cinsellik olmasın gerek yok falan demissiniz gercekten asık olmadığınız için ya da çok kötü tecrübeleriniz olmus soğumussunuz belli ki. Evliliğin asıl dinamiklerinden biri bence. Bende yeni evlendim, sizinle yasıtım 6 ay olucak ve bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum. Sevilmenin göstergesi sevişmek, ruhunda doyurulması aynı zamanda sadece fiziksel bir algı olarak görmeyin ve bu noktada sadece mantık evliliği yaptıgınız bir insanla ne kadar haz alabilirsiniz onu da düşünmeniz lazım. Keza su an bile mantığınıza uymayan seyler var.

Maddi konularda bu sizin tercihiniz ben ortanın üzeri gelirli biri olmak istiyorum diyebilirsiniz, buna saygı duyarım önceliğim bu olmamasına karsın. Ama sorun şu ki siz ne yapıyorsunuz bu evlilik için? Anladığım kadarıyla cok az ya da hiçbirsey maddi olarak. Bu er ya da gec sizin karsınıza cıkar. Bu noktada adım kadar eminim. Paranız ya da aileniz olmayabilir tamamen sallıyorum, o zaman isteklerinizi azaltacaksınız. 1+1 e tamam diyeceksiniz. Anlatrığınıza göre zaten nisanlınızın sakladığı birseyler var. Yüzük mevzusu da aynı sekilde, sizin gbi bir kadına öle bir yüzük alınmaz. (önemsediğinizi az cok anladım cünkü burada ayrıştırmak için söylemiyorum, ben teklifsiz yüzüksüz evlendim. Siz pırlantayı kafanızda bana cok değer veriyor ki alıyor gbi algılıyorsunuz)

Size olan sevgisini Bi ölçün, tartın derim ben. Karsınızdaki adam sizi çözmüş, ona göre adamlar atıyor. Nacizane tavsiyem bu kafa yapısını değiştirmeniz. Bir erkek bize değer verdiğinde değerli olmayız, biz zaten değerliyiz. Çalısmıyorsak da üretmeliyiz, ugrasmalıyız destek de olmalıyız. Kendi değerinizin farkına varın. Prenses gbi davranılmasını istemeniz cok güzel ama 21.yüzyıldayız kadınlarımız her işi yapıyorlar. Bu onları özel hayatlarında değersiz kılmıyor. Kötü tecrübelerinizin sebebi de aynı enerjiyi Göndermeniz potansiyel sevgili adaylarına. Bu algılarınızı kırmanız lazım diye düşünüyorum. Şu an ben sizin yerinizde olsam bi an evvel bu ilişkiye bir son veririm, kendimi nadasa bırakırım. Sizi elestirmek için yazmadım bu cümleleri farklı bir bakıs acısı sunmak istedim sadece.
Teşekkür ederim cesaretlendirmeleriniz için 🙏 Evet ben aslında zor şeyleri başarmış bir insandım tek başıma . Ama sonra çok sular aktı köprü altından kariyer hayatım gelişemedi geliştiremedim. Hep bir destek yol arkadaşı aradım. Çünkü çok desteksiz yaşadım ve bu beni inanılmaz yordu. Acındırmak değil kesinlikle ama sahipsizlik özellikle bir kadın için zor. Gidip bir çok yanlış ilişkinin içine düştüm. Tabi ileri gitmek isterken daha da geri gittim. Bir eşim olsa sırtımı dayayacağım bir ağacım olsa o zaman başarırım gibi geldi.
Fakat işte olmuyor öyle. Hemen fevri bir karar vermek istemiyorum bu nişanlımla ilgili ama iyi kötü bir zamanım var henüz düğüne iyice düşüneceğim 🙏💞

2020 gelinleri topicine 3 aydır yazıyorum hanımefendi!

Böyle sorunlarım yoktu. Pandemi yüzünden evlenememe düğün hazırlıklarımızı konuşuyorduk.

Şuan bir sorunum çıktı derdimi anlatmaya geldim !

Kendinize garip gelen davranışları, sorunları ve tutumları olan insanlara hemen trol yakıştırması yapmayı ne zaman bırakacaksınız. Kaç senedir bu forumdayım binlerce mesajım var.

Makinamıyız biz ? Herkes her soruna aynı mı tepki verecek ? Herkes aynı mantık çerçevesin de mi olayları yaşayacak ?

Allah aşkına bir gün ev tutuluyor bir şey demeyip sonra olmadı nikah günü ayrılırım ya ,diyorsunuz .Ertesi gün evlenince bana şiddet uygular mısın , diyorsunuz. Sanki evleniyor değil de bir arkadaşınızla eve çıkıyor gibisiniz.Elbette bu kadar tutarsızlıga troll oldugunuzdan şüpheleneceğim ki ben karıştırdığınız diger üyeler gibi aa cinsellik sorusu hemen troll demeliyim kafasında bir insan değilim ama kac sayfadır okuyorum fazlasıyla celiskilisiniz .

Allah aşkına bir gün ev tutuluyor bir şey demeyip sonra olmadı nikah günü ayrılırım ya ,diyorsunuz .Ertesi gün evlenince bana şiddet uygular mısın , diyorsunuz. Sanki evleniyor değil de bir arkadaşınızla eve çıkıyor gibisiniz.Elbette bu kadar tutarsızlıga troll oldugunuzdan şüpheleneceğim ki ben karıştırdığınız diger üyeler gibi aa cinsellik sorusu hemen troll demeliyim kafasında bir insan değilim ama kac sayfadır okuyorum fazlasıyla celiskilisiniz .
Çünkü kafam çok karışık. Konuda da belirtiyorum sürekli bunu. Zor durumda hissediyorum , sıkışmış hissediyorum. Çok sağlıklı düşünemediğimi biliyorum. Dün biraz daha sakinleştim. Gerçekten doğru kararı vermek istiyorum. O yüzden konuyu açtım. Her ayrıntısını paylaşıyorum. Üstünkörü anlatmıyorum.

Teşekkür ederim cesaretlendirmeleriniz için 🙏 Evet ben aslında zor şeyleri başarmış bir insandım tek başıma . Ama sonra çok sular aktı köprü altından kariyer hayatım gelişemedi geliştiremedim. Hep bir destek yol arkadaşı aradım. Çünkü çok desteksiz yaşadım ve bu beni inanılmaz yordu. Acındırmak değil kesinlikle ama sahipsizlik özellikle bir kadın için zor. Gidip bir çok yanlış ilişkinin içine düştüm. Tabi ileri gitmek isterken daha da geri gittim. Bir eşim olsa sırtımı dayayacağım bir ağacım olsa o zaman başarırım gibi geldi.
Fakat işte olmuyor öyle. Hemen fevri bir karar vermek istemiyorum bu nişanlımla ilgili ama iyi kötü bir zamanım var henüz düğüne iyice düşüneceğim 🙏💞
Kariyer için bu sekilde düşünmeyin, bende ara verdim bazı sorunlardan dolayı su anda da en dipten baslamaya hazırım ama malum korona günleri cok zor olucak, herneyse bunu niye dedim evliyim, keyfim yerinde denebilir belki maddi acıdan ama kendimi körelmiş hissediyorum mesela. Belki sizde böyle hissediceksiniz. Tabiki fevri karar vermeyin, düşünün, tasının ve sorun. Buradaki hanımlar gayet akıllılar sizde dikkate alıyorsunuz zaten 😊

30 sayfayi baştan sona okudum, son sayfalara da atlayarak bir göz gezdirdim. Babasız büyümüş bir kız olarak ben seni anladım ceylancim. Hem de hiç baba eksikliğini hissettirmeyen bir anne tarafından büyütülmüş bir kız olarak, zaman zaman senin gibi mantık evliliği yönelimlerim oldu iş ciddiye binecekken senin gibi kurcalamaya başlayıp vazgeçtiğim. Dipnot ikizler burcuyum sen de öylesin gibi geldi.

Maddiyat kismini da kimse eleştirmesin. Aşktan ağzı yanan bir kadın gayet tabi mantık evliliği yapmak isteyebilir. Amaç hem rahat geçinmek hem de el üstünde tutulmak. Çünkü aile ne kadar hissettirmemeye calissa da içindeki baba özlemi, o sevgi eksikliği dolmuyor hanımlar bunu 30 yaşımda anladım ben de. Bu yüzden güçlü bir erkek arama eğilimine girmis ceylan da.

Yakın zamanda bu tip bir şeye girişip doğum günümde çoğunluğu çalıştığı şirketin promosyonlarindan oluşan inanılmaz basit ve bana dair neredeyse bir şey olmayan bir paketle karşılaşıp soğumuş biriyim aynı zamanda. Maddesel şeyler sana verilen değeri de gösteriyor. Yani demiyorum ki ucuz şeyler almış ama ben cimriyim diye bağırıyor işte ve cimrilik bir insanda tahammül edemediğim 3 şeyden biri. Ben cebimdeki son parayla alırım, borca girer alırım da o paketi getirmem sıradan bir arkadaşıma bile. Altının 8 ayar olması, evin 1000 liralık ucuzundan olması, beklentiye sokup gelen peluş ayıcik. Bunlar gayet de verilen değeri gösterir birbirkmizi kandırmayalım burada, tabi -durumu olan bir erkek için- bu dediklerim. Yoksa bir kuru güle de razı oluruz hepimiz ama varken esirgemesini hiçbir kadın kabul edemez bence.

Neyse adama gelince seni deniyor gibi geldi bana peluşlu konuda da öyle düşünmüştüm ama bu bile çirkin hiç sevmediğim şeyler bir erkekte. Ben olsam zarf atardım. Ne diye her dediğine son umudunmus gibi tamam diyosun? Öyle bile olsa farklı bir imaj çizmelisin. İstemediğin bir şey görünce bırakıp gidebileceğin havayı yaratmalisin. Senin yerinde olsam balkonsuz bir eve asla tamam demem. Mis gibi bahane işte. 1+1 olabilir sorun değil ama balkonsuz ev istemiyorum diyeceksin. Ayrıca ev bakmaya birlikte gidilir neden o gidip karar veriyor parasını o ödeyecek diye? Senin yerinde olsam evlenince çalışmam falan da demem. Çalışıcam derim ki şu aşamalarda laf söyleyecek yüzüm olsun bari. Çünkü adam da doğru söylemiyor sana emin ol.

Ne iş yapıyor bu adam?

30 sayfayi baştan sona okudum, son sayfalara da atlayarak bir göz gezdirdim. Babasız büyümüş bir kız olarak ben seni anladım ceylancim. Hem de hiç baba eksikliğini hissettirmeyen bir anne tarafından büyütülmüş bir kız olarak, zaman zaman senin gibi mantık evliliği yönelimlerim oldu iş ciddiye binecekken senin gibi kurcalamaya başlayıp vazgeçtiğim. Dipnot ikizler burcuyum sen de öylesin gibi geldi.

Maddiyat kismini da kimse eleştirmesin. Aşktan ağzı yanan bir kadın gayet tabi mantık evliliği yapmak isteyebilir. Amaç hem rahat geçinmek hem de el üstünde tutulmak. Çünkü aile ne kadar hissettirmemeye calissa da içindeki baba özlemi, o sevgi eksikliği dolmuyor hanımlar bunu 30 yaşımda anladım ben de. Bu yüzden güçlü bir erkek arama eğilimine girmis ceylan da.

Yakın zamanda bu tip bir şeye girişip doğum günümde çoğunluğu çalıştığı şirketin promosyonlarindan oluşan inanılmaz basit ve bana dair neredeyse bir şey olmayan bir paketle karşılaşıp soğumuş biriyim aynı zamanda. Maddesel şeyler sana verilen değeri de gösteriyor. Yani demiyorum ki ucuz şeyler almış ama ben cimriyim diye bağırıyor işte ve cimrilik bir insanda tahammül edemediğim 3 şeyden biri. Ben cebimdeki son parayla alırım, borca girer alırım da o paketi getirmem sıradan bir arkadaşıma bile. Altının 8 ayar olması, evin 1000 liralık ucuzundan olması, beklentiye sokup gelen peluş ayıcik. Bunlar gayet de verilen değeri gösterir birbirkmizi kandırmayalım burada, tabi -durumu olan bir erkek için- bu dediklerim. Yoksa bir kuru güle de razı oluruz hepimiz ama varken esirgemesini hiçbir kadın kabul edemez bence.

Neyse adama gelince seni deniyor gibi geldi bana peluşlu konuda da öyle düşünmüştüm ama bu bile çirkin hiç sevmediğim şeyler bir erkekte. Ben olsam zarf atardım. Ne diye her dediğine son umudunmus gibi tamam diyosun? Öyle bile olsa farklı bir imaj çizmelisin. İstemediğin bir şey görünce bırakıp gidebileceğin havayı yaratmalisin. Senin yerinde olsam balkonsuz bir eve asla tamam demem. Mis gibi bahane işte. 1+1 olabilir sorun değil ama balkonsuz ev istemiyorum diyeceksin. Ayrıca ev bakmaya birlikte gidilir neden o gidip karar veriyor parasını o ödeyecek diye? Senin yerinde olsam evlenince çalışmam falan da demem. Çalışıcam derim ki şu aşamalarda laf söyleyecek yüzüm olsun bari. Çünkü adam da doğru söylemiyor sana emin ol.

Ne iş yapıyor bu adam?

Ah 60 sayfada anlatamadığımı bir postta anlatmışsınız 😍
Tam olarak duygu ve düşüncelerimi dile getirmişsiniz , demek istediğim her şeyi özet olarak anlatmışsınız çok teşekkür ederim. 🙏

İkizler değilim ama genelde insanlar ikizler burcu olduğumu düşünür evet, halbuki bir toprak grubu insanıyım.

Eve tek başına bakma nedeni biraz da benim yüzümden ben şuan farklı bir şehirdeyim ay sonundan önce de gidemicem o da bir an evvel ev tutulsun artık istiyordu , çünkü düğüne az kaldı . Sorun benim evi birebir görmem görmemem değil zaten o konuyu videoyla halledebiliyoruz. Ama benim gönderdiğim hiç bir evi fiyatından dolayı değerlendirmeye almadı. Fiyatı dediğim de 2 bin civarı . Öyle 5 6 binlik bir ev istemedim hani.

Şimdi tutulan ev bahşeşehirde merkezde. Ben diyorum ki 2 artı bir veya 3 artı bir daha aileye yönelik olan evleri bahçeşehir merkezde bile en kötü ihtimalle 2 , 2500 aşşağısında zaten bulamazsın. O bana diyor ki yooo istanbulda bin lira civarında çok ev var 2 artı 1 3 artı bir . Nerde bunlar diyorum . Bana sayıyor , esenyurt, bağcılar , yakuplu, yenibosnanın bilmem neresi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ya dedim Allahını seversen bunları sayma. Ben kendimi oraya layık görmüyorum sende görme dedim. Görüyorsan da bu kadar çok boşuna çalışıyorsun bence bu kadar kasma zaten yine gidip bağcılarda oturursun o zaman dedim. Ben istanbulun merkezi bir semtinde oturuyorum yani attan inip eşşeğe mi bineyim dedim. Hadi bahçeşehir de merkeze uzak ama bir derece yani .

Ben aslında nişanlıma ona mecburmuş imajı çizmedim. Daha önce aramızda bir olay oldu buna benzer. Ben onun ısrarla teklif ettiği şeyi beğenmedim. Bak dedim ben burayı beğenmem paran yanar. O da dedi tamam sorun değil beğenmezsen başka yer mi yok ben seni açıkta bırakmam. O tabi benim çekip gidebileceğime ihtimal vermemişti. O yüzden rahattı. Neyse dediği oldu ve gittik. Ben tabi beğenmedim. Ve bütün parası yandı. Hiç tolerans göstermedim. Kavga da ettim. İstemediğimi asla kabul etmedim. O bunu tecrübe etmesine rağmen evi içine girince beğenmezsem o eve gitmeyeceğimi tecrübe ile biliyor. Daha önce ondan ayrıldım da hemde rahat bir şekilde ama kendisi geri döndü.

Çok ilginç gerçekten çözemedim bu adamı. Hadi cimri desek cimrilik değil bence bu çünkü yemeye içmeye deli gibi harcıyor diyorsun birebir görmüşsün bunu. Ciddi ciddi deniyor gibi diycem ama öyle uber zengin de değil ki ama sıkıntı çekmeyecek rahat yasanacak bir geliri var.

İstanbul'da 1000 liraya ev kısmına şaşırıyorum ben bursada yaşıyorum ve 1000 liraya ev görmedim. Anca öğrenci ilçelerinde 1+1 evler bulunur. Adamın amacı mi başka acaba ya gerçekten bi şey var bu işte. Evlenmiş olmak için evlenip kısa sürede boşanma niyeti olabilir mi? Ya da çocuk için paravan evlilik yapip yine sonra boşanmayi düşünüyor olabilir mi? Çünkü bu gelir düzeyinde ve özellikle maddiyat konusunda bu kadar ince hesap yapan birinin birikim yapmamış olması en önemlisi bir ev almamış olması bana mantıksız geliyor. Sanki boşanma halinde kendini korumaya çalışır gibi.

Düğüne de az kalmış ama ne bir isteme ne bir söz, ne Nişan bunlar olmaması. Aslına bakarsan ben de senin kafanda biriyim kına vs gereksiz buluyorum takilmam bunlara ama sana seçme sansi verilmiyor belki çok istiyordun, belki ailen adetler yerine gelsin istiyor. Yüzüğü de en ucuzunu almış. Normalde düğüne gelene kadar bir sürü masraf yapacaktı 1+1 eve zaten ne eşya alınacak ki. Çeyiz getirme demesi de bundan zaten karisliginda sen de ondan nişan söz vs isteme diye.

Düğüne 45 bin yatırmış ama oradan gelecek altinlarla çıkaracağını düşünüyor olabilir bunun hesabını yapmıştır mutlaka. İsterse son gün olsun bir şekilde netlestirip öyle evlen. Bu korona muhabbeti belki de senin şansın olmuştur düğünün ertelenmesi açısından. Her şeyde vardır hayır. Benim annem elalem ne der diye Nişan atmamış 10 yıl sonra boşanmış. Elalemin çok umrunda olacaktı sanki, 2 gün konuşurlar 3.gün herkes kendi hayatına döner.

Adamın belki bir borcu olabilir şimdi nişan atmak zor geliyor ama evlenip bırakmak daha zor olur.

Bir de sormayı unuttum ne kadar zamandır tanisiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X