Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka bi ev bulup link atın
O bana sormuştu sende bak diye buluyorum en uygun bulduğum kendimce 2 bin civarı oluyordu. Neyse aidatı da 500 civarı bu evlerin . Aidatla beraber 2 buçuk diyor hiç benim beğendiklerime ses etmiyordu. Ben bulucam ben bulucam diyordu. Yani bulsam ne olacak.? Ben 2 bin civarında bulabiliuorum en uygun. Kendi beğendiklerim öyle yani

Benim kadar hassas değilsiniz belki de, eski görüştüklerimden biri içiyordu, ben nefret ederim. Küllük yalamışım gibi oluyordu. Bir de evin içinde her sigaradan sonra dişlerini falan fırçalayamaz sonuçta, balkonda içse bile sizi rahatsız eder gibi geldi bana aynı evin içinde.

Israrla beğendiğinizi ben bunu istiyorum deyin

He yok benim daha önce sigara içen sevgilim oldu iyi bakarsa rahatsız etmiyordu. Ama dumanı beni çok rahatsız ediyor nefesim tıkanıyor sanki.

Bu bana dedi ya işte dün yarın sözleşmeyi yapabilirim diye o onu yeterli görüyordur. Aksi ya
Benim teee ne zaman once ayni yaslarda bir sevgilim vardi. Yas farki bizim aramizda tabi daha fazlaydi. Onun da maddi durumu iyiydi gayet, evlenmek istiyordu benle. Evi filan da var gayet iyi muhitte, koskocaman. Eve tadilat yaptirmak istedi. Gelgelelim bu adam koskoca tadilati benim tek bir fikrimi bile almadan kafasina gore yaptirdi bitirdi. Evlenmek istiyor, o evde benle yasamak istiyor kendi cani ne isterse onu yapiyor. Anca 2 ay sonra son halini gormustum evin.
Bunu niye anlattim, cunku cani ne isterse onu yapacak, bekar hayat kafasi. Evi oyle olsun mu istiyor, gider tutar. Koltuk mu alinacak? Kendi alir gelir. Baska bir davranis beklenmez yani.

benim fikirlerime önem vermiyorsun isteklerime gülüp geçiyorsun (ne olumsuzluk olduysa saygıyla alakalı şeyler) hepsini söyleyin, evlenmek istemiyorsun ve beni vazgeçirmeye çalışıyorsun vs diye düşünmeye başladığınızı belirtin ve bunları kaydedin. İstediklerinizi yapmadığını kabul eder şekilde üste çıkın. Bunları sakin ve soğukkanlı şekilde yapın.

Ah gün geçmiyor ki başka başka şoke olmayayım !
Biliyorsunuz çevreden gelen baskı ve alaycı tavırlar nedeniyle ben bu sorunları hiç bir arkadaşımla paylaşmadım paylaşmak da istemiyordum. Fakat dayanamayarak samimiyetine ve iyiniyetine gerçekten inandığım çok da sevdiğim bir arkadaşımla bu durumu paylaştım bugün. Kendisi de evli bu arada .
Sorunları anlattıktan sonra bana şöyle dedi. “ Artık evlen! Bunca zamanlık kısır döngünü , bu şanssızlığı kır. Hem insanlar aynı eve girince değişiyor. Belki iyi olur, belki senin evi gerçekten beğenmediğini anlayınca evden bile taşınır. Bir şans ver olmazsa boşanırsın . Biraz zaman tanıyın birbirinize .” Dedi. Bende ya iyide öyle şey mi olur? Ben evlenip bir kaç hafta bakayım sonra ayrılayım nasıl olacak bir de cinsellik yaşamış olucam adamla. Ben böyle bir şey istemem . Ev arkadaşlığı olsa deneyelim. Ama adamın koynuna girmek var işin ucunda dedim. Hadi diyelim ben cinsellik yaşamak istemedim böyle böyle ısınmak istedim biraz , bir gidişata bakmak istedim diyelim ya adam şiddet uygular veya başka bir şey yaparsa ? Bu riski nasıl göze alayım ben ?
“Onu ayarlarsın bir şekilde adet oldum de zaten kafadan bir haftan var bir bak , o bir haftada ne olduğu az çok ortaya çıkar aynı evde olmazsa çeker gidersin dedi “ böyle kolay mı cidden ? Tekrar söylüyorum kendisi evli.
Sanırım bir nişanlıdan ayrılmanın bonusunda bir de arkadaşsız kalacağım. En güvendiklerimden biri bile böyle yaparsa

1. Sen mantık evliliği yapıyosun, o da belki öyle yapıyordur o yüzden delice aşık hareketleri yoktur.

2. Sevdiğimle değil sevenimle evleneyim diye düşünüyorsn, e oda tutmuyor.

3. İlk iki madde artı yaşlarını artı söylediklerinin hiç biri mantığa uygun değil.

1+2+3= bu evlilik olamaz

Yok artık. Allahım başımıza taş yağacak. Evlen olmadı boşanırsın. Cinselliği takma atlatrısn. Ne demek bunlar ya. Bekara karı boşamak kolay derler ama bu arkadaşın evli olduğu halde söylüyor bunları.

Arkadaşım sen mantıkla hareket eden bi insanım diyorsun ama ne arkadaşın ne de sevgilin mantıklı değil. Yazık etme kendine. İkisinden de arkana bakmadan kaç

Sizin arkadaş (!) çok değişikmiş..
Böyle kadınlara ifrit oluyorum..
Dediğini dinleme sakin.
Öyle şey olur mu?
Ayrılacaksan şimdi ayrılmak çok daha mantıklı..

Nişanlın evi tutmuş mu?

Cok merak ettim..

Yok canım bir bilgim yok aramıyor ki . Al bak bu saat oldu valla sizle ondan daha çok konuştum gerçi onla hiç konuşmadım daha çok bile sayılmaz

Ay saka mi boyle arkadas mi olur pesss ne kafasinda yasiyor bu insanlar ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…