Offf isteyebiliyormuşSizin icin arastirdimDüğün Salonu Sözleşmesi İptali, Feshi Ve Cayma | Topo Hukuk Bürosu
Düğün salonu sözleşmesi nasıl yapılır? Düğün salonu sözleşmesi iptali, feshi ve cayma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.www.topo.av.tr
Ama sizin sebebiniz haklı gözüküyor.Nişanın bozulmasında haklı bir sebebin varlığına hâkim karar verecektir. Ancak genel olarak bir tanımlama yapmamız gerekirse bir taraf için evlenmenin beklenemez kılınması, çekilmez hale gelmesi nişanın bozulması için haklı bir sebeptirOfff isteyebiliyormuşPisliğine istemese bari
Aslında öyle değil erkekten yana yüzüm hiç gülmedi şu hayatta. Kendimi savunmasız hissettim hep böyle arkamda bir erkek olsun istedim . Ben istedikçe olmadı çünkü. Babasız büyüdüm ben ve baba olmayınca o yokluğu çok derin hissediyorsunuz yerine koyacak bir erkek arıyor da arıyorsunuz. Ne bilim hep prenses olmak istedim işte öyle hissettirdim kendime öyle hissettirsinler istedim. Sonuç hep fiyasko. Hep aşkın peşinden koştum aslında ben son bir seneye kadar..Ah ah...sizi başka bir konunuzdan hatırlıyorum. Ben prensesim nişanlım beni el üstünde tutmalı diyordunuz. Nişanlınız size hiç de prenses gibi hissettirmiyor belli ki.
İğnelemek için söylemiyorum bunu. Gerçekten üzüldüm çıkmazda hissetmenize. Kendi mutluluğunuzu düşünün lütfen elalemin sözünü değil.
Şimdiye kadar çıkar ilişkisini ön planda tutmuşsunuz belli ki ama bakın olmuyor işte. Siz böyle hesap kitap yaparsanız karşınıza da böylesi çıkıyor. Bunu bir düşünün bence. Prenses değilsiniz ama değerlisiniz. Bu tür hesap kitaplarla değerinizi düşürmeyin derim. Size gerçekten değer veren biriyle olun. Ama böyle biri de ancak siz de ona değer verirseniz sizinle olur.
Neden her şeyiniz para? Çok mu fakirsiniz? Paraya olan bu açlığınız, zaafınız neden?Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .
Fena mı kadın bdsm partisi kırbaç başı olmuş? İnsan kocasının hakkında böyle şeyler anlatmamalı üstelik politikacı biriyle evliyse hiç anlatmamalı. Dinlemesi de zor gülünmeyecek gibi değil, gülsen olmaz, gülmesen içine patlarBen nisanliyken, benim en iyi ve yakin arkadasim da cok hirsla evlenmeye birisini aramaya cikmisti ve evlenmek istedigi Adam cok zengin olacakti, tek istegi buydu. Ben evlendim, 2 cocugumu oldu ve benim bu arkadasim en sonunda 34 yasindayken cok zengin bir ailenin ogluyla tanisti. Ve iliskileri cok cabuk evlilige gitmeye basladi. Onun rüyalari, hemen Anne olmak, büyük bir villada cocuklarini büyütmek, 2 cocuk, 1 kiz, 1 erkek, 1 köpek garajda en azindan 3 araba ve birkac tane hizmetci. Ama adamin rüyalari tamamiyla bambaskaymis. Kocasi Kendinden 14 yas büyüktü, avukatti ve politikada cok taninmis birisiydi. Bunlar evlendiler. Evlendijten sonra ortaya cikti, Adam normal Sex yapamiyormus ve en cok hosuna giden sey, ciplak, kendisi At ve karsi da kirbacla onun üstünde oturup poposunu kirbacliyacakmis. Yalniz daracik siyah bir tulumla. Adam evlenmeyi cok mantikli görmüs, cünkü politikadan tanindigi icin, korkmus, biryere gidip Kendini kirbaclastirmaya, birisi Foto cekip onu zor duruma getirir diye. O yüzden evlenmis. O da bir mantikli evlilik ti. Belki sein gelecek kocandada bir seyler vardir, evlendikten sonra ortaya cikicak.
Ya yok bu ev olayları olana kadar böyle gözüme batmamıştı . O kadar değil tanıyorum adamı ama yeri geliyor 20 senelik kocası karısından kazancını gizliyor ona ben bir şey yapamam ki. Emin olamadım tabiki kazancından. Ben beraber yaptığımız harcamaları da baz alarak evet yüksek kazancı var diyebiliuordum. Ama iş yeri muhasebesini tutmuyorum kiArkadaş evlilik bu ya, aa bu adam muhtemelen çok para alıyor hemen evlenmeliyim onunla denecek bir durum degil. Ömür geçireceksin taniyamamissin hala adami bu acele nedir ya? Bir de garip geldi şuan olsun iptal edecek gibisiniz yaptırim varmi diye arastiriyorsunuz. Adam iyi yada kötü yada garip biri farketmez ama onun da bir çevresi var. Kararlarınızı bu kadar ani vermeyin. Çok ilginç gerçekten, dugun salonu tutulmuş ama yeni araştırıyorsunuz adami
Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.
Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.
Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.
En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.
Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk
Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim
Bi kadın, böyle bir özel hayatını anlatmaz. kocasının bu durumunu niye paylaşsın üstelik tanınmış bir adam. saçmaBen nisanliyken, benim en iyi ve yakin arkadasim da cok hirsla evlenmeye birisini aramaya cikmisti ve evlenmek istedigi Adam cok zengin olacakti, tek istegi buydu. Ben evlendim, 2 cocugumu oldu ve benim bu arkadasim en sonunda 34 yasindayken cok zengin bir ailenin ogluyla tanisti. Ve iliskileri cok cabuk evlilige gitmeye basladi. Onun rüyalari, hemen Anne olmak, büyük bir villada cocuklarini büyütmek, 2 cocuk, 1 kiz, 1 erkek, 1 köpek garajda en azindan 3 araba ve birkac tane hizmetci. Ama adamin rüyalari tamamiyla bambaskaymis. Kocasi Kendinden 14 yas büyüktü, avukatti ve politikada cok taninmis birisiydi. Bunlar evlendiler. Evlendijten sonra ortaya cikti, Adam normal Sex yapamiyormus ve en cok hosuna giden sey, ciplak, kendisi At ve karsi da kirbacla onun üstünde oturup poposunu kirbacliyacakmis. Yalniz daracik siyah bir tulumla. Adam evlenmeyi cok mantikli görmüs, cünkü politikadan tanindigi icin, korkmus, biryere gidip Kendini kirbaclastirmaya, birisi Foto cekip onu zor duruma getirir diye. O yüzden evlenmis. O da bir mantikli evlilik ti. Belki sein gelecek kocandada bir seyler vardir, evlendikten sonra ortaya cikicak.
Ne kadar süredir birliktesiniz? Evini ailesinin evini vs gordunuz mu? Arabasi varmi? Bana o konuda da yalan söylüyor yada borc bataginda gibi geldi.Ya yok bu ev olayları olana kadar böyle gözüme batmamıştı . O kadar değil tanıyorum adamı ama yeri geliyor 20 senelik kocası karısından kazancını gizliyor ona ben bir şey yapamam ki. Emin olamadım tabiki kazancından. Ben beraber yaptığımız harcamaları da baz alarak evet yüksek kazancı var diyebiliuordum. Ama iş yeri muhasebesini tutmuyorum ki
Üzüldüm yaşadıklarıniza. Karşınıza kötü insanlar çıkmış evet ama bu sürekli tekrarlaniyorsa sizin seçimleriniz de hatalı demektir. Mesela belki size şiddet uygulayan kişi öncesinde şiddete meyilli olduğunu gösteren sinyaller vermiştir ama siz fark etmemiş ya da üstünde durmamış olabilirsiniz. İnsanları gerçekten taniyamiyor musunuz yoksa bir yerden tatmin saglayinca diğer noktaları umursamıyor musunuz? Bunları düşünün analiz edin. Nerde hata yaptığınızı bulun. Acele etmeyin. Mümkünse psikolojik destek alın daha kolay olur. İnşallah bundan sonra sizi mutlu edecek doğru kararlar alırsınız.Aslında öyle değil erkekten yana yüzüm hiç gülmedi şu hayatta. Kendimi savunmasız hissettim hep böyle arkamda bir erkek olsun istedim . Ben istedikçe olmadı çünkü. Babasız büyüdüm ben ve baba olmayınca o yokluğu çok derin hissediyorsunuz yerine koyacak bir erkek arıyor da arıyorsunuz. Ne bilim hep prenses olmak istedim işte öyle hissettirdim kendime öyle hissettirsinler istedim. Sonuç hep fiyasko. Hep aşkın peşinden koştum aslında ben son bir seneye kadar..
İlk nişanlıdan öldüresiye dayak yedim. Diğeri beni başkasına korkusuna sattı . Geri kalan ilişkilerimde de hep sırtımdan vuruldum. Bu kez dedim aşk yok okey saygı sevgi göreceğim huzurlu mantıklı bir yuva kurayım. Bu kez aşk diye tutturmayım tutturduğumda hep ağzımın payını aldım çünkü. Sevmeyeni bal olsa unut seveni zehir olsa yut dedim çıktım yola o da yolun asfaltlarını üzerime döktü.
Yaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!