Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf isteyebiliyormuş Pisliğine istemese bari
Ama sizin sebebiniz haklı gözüküyor.Nişanın bozulmasında haklı bir sebebin varlığına hâkim karar verecektir. Ancak genel olarak bir tanımlama yapmamız gerekirse bir taraf için evlenmenin beklenemez kılınması, çekilmez hale gelmesi nişanın bozulması için haklı bir sebeptir

Hepsini okuyamadım fakat bu mantık evliliği hiç matıklı değil. Aileyi falan gördünüz mü gerçek mi bu insanlar? 30 bin bandında kazanıp 40 yaşında olan adam bahsettiğiniz şekilde evde oturmak istemez o tarz yerlerde ikinci ev şeklinde kiralanan yerler yoğun olur bilmem anlatabildim mi hem de sakin bi yaşam ister insan günlük koşturmadan sonra. İstanbuljn hangi semti olduğunu bilmiyorum.
Hiç sevmediğin bunjn ötesinde senin fikirlerini gram umursamayan sırf sugar daddy gibi olduğu için biriyle evlenilmez. Gelir yüksekse bile değil gibi yaşayacaksın.
Sen kartları açık oynamışsın (çalışmam, eve yardımcı alırım, bunu yapmam şunu yapmam vs) o He demiş de bence o iş öyle olmayacak. Köprüyü geçene kadar He.

resmen şimdiden dev tereddüt etmenize kaygılar yaşamanıza rağmen bu evliliği gerçekleştirecek misiniz? Boşanmak öyle kolay değil onu da araştırın bence

Son düzenleme:
Nişanın bozulmasının, taraflarda değişik şiddet ve ölçülerde de olsa üzüntü yaratması ve menfaatleri haleldar etmesi doğaldır. Doğal olan bu üzüntü ve menfaat ihlali manevi tazminata esas alınmaz. Bir kere nişanlandıktan sonra tazminat ödeme tehdidi altında bulunmak suretiyle evlenmeyi taraflar için zorunlu hale getirebilecek şekilde manevi tazminata hükmedilemez. Ancak nişanın bozulması nedeni ile fahiş bir zarar doğmuş ve bu nedenle kişilik hakları da saldırıya uğramış ise bu durumun ispatı halinde manevi tazminata hükmedilebilir.
Yani üzüldüm,kalbim kırıldı diye dava açılamıyor. İtibarın zedelenmesi gibi durumlar gerekli haklı olmak için.

sonucu buraya da yaz cok merak ettim ne olacak. Bir de ceylan yanlış anlama ama saf veya polyannaci bir kıza benzemiyorsun. Gayet akli basinda,olgun ve iyi duruyorsun. Nasıl buluyorsun bu tipleri ?

Aslında öyle değil erkekten yana yüzüm hiç gülmedi şu hayatta. Kendimi savunmasız hissettim hep böyle arkamda bir erkek olsun istedim . Ben istedikçe olmadı çünkü. Babasız büyüdüm ben ve baba olmayınca o yokluğu çok derin hissediyorsunuz yerine koyacak bir erkek arıyor da arıyorsunuz. Ne bilim hep prenses olmak istedim işte öyle hissettirdim kendime öyle hissettirsinler istedim. Sonuç hep fiyasko. Hep aşkın peşinden koştum aslında ben son bir seneye kadar..
İlk nişanlıdan öldüresiye dayak yedim. Diğeri beni başkasına korkusuna sattı . Geri kalan ilişkilerimde de hep sırtımdan vuruldum. Bu kez dedim aşk yok okey saygı sevgi göreceğim huzurlu mantıklı bir yuva kurayım. Bu kez aşk diye tutturmayım tutturduğumda hep ağzımın payını aldım çünkü. Sevmeyeni bal olsa unut seveni zehir olsa yut dedim çıktım yola o da yolun asfaltlarını üzerime döktü.

Ben nisanliyken, benim en iyi ve yakin arkadasim da cok hirsla evlenmeye birisini aramaya cikmisti ve evlenmek istedigi Adam cok zengin olacakti, tek istegi buydu. Ben evlendim, 2 cocugumu oldu ve benim bu arkadasim en sonunda 34 yasindayken cok zengin bir ailenin ogluyla tanisti. Ve iliskileri cok cabuk evlilige gitmeye basladi. Onun rüyalari, hemen Anne olmak, büyük bir villada cocuklarini büyütmek, 2 cocuk, 1 kiz, 1 erkek, 1 köpek garajda en azindan 3 araba ve birkac tane hizmetci. Ama adamin rüyalari tamamiyla bambaskaymis. Kocasi Kendinden 14 yas büyüktü, avukatti ve politikada cok taninmis birisiydi. Bunlar evlendiler. Evlendijten sonra ortaya cikti, Adam normal Sex yapamiyormus ve en cok hosuna giden sey, ciplak, kendisi At ve karsi da kirbacla onun üstünde oturup poposunu kirbacliyacakmis. Yalniz daracik siyah bir tulumla. Adam evlenmeyi cok mantikli görmüs, cünkü politikadan tanindigi icin, korkmus, biryere gidip Kendini kirbaclastirmaya, birisi Foto cekip onu zor duruma getirir diye. O yüzden evlenmis. O da bir mantikli evlilik ti. Belki sein gelecek kocandada bir seyler vardir, evlendikten sonra ortaya cikicak.

Neden her şeyiniz para? Çok mu fakirsiniz? Paraya olan bu açlığınız, zaafınız neden?
Konunun en başından beri okudum, para ile başladı, para ile devam ediyor.
Para için evlenecektiniz (ilk sayfada), son sayfalara doğru da para vermemek için evleneceksiniz.
Kendinizden memnun musunuz?

Fena mı kadın bdsm partisi kırbaç başı olmuş? İnsan kocasının hakkında böyle şeyler anlatmamalı üstelik politikacı biriyle evliyse hiç anlatmamalı. Dinlemesi de zor gülünmeyecek gibi değil, gülsen olmaz, gülmesen içine patlar

Arkadaş evlilik bu ya, aa bu adam muhtemelen çok para alıyor hemen evlenmeliyim onunla denecek bir durum degil. Ömür geçireceksin taniyamamissin hala adami bu acele nedir ya? Bir de garip geldi şuan olsun iptal edecek gibisiniz yaptırim varmi diye arastiriyorsunuz. Adam iyi yada kötü yada garip biri farketmez ama onun da bir çevresi var. Kararlarınızı bu kadar ani vermeyin. Çok ilginç gerçekten, dugun salonu tutulmuş ama yeni araştırıyorsunuz adami

O da mantik evliligi yapiyordur.

Minimum masraf en ucuzundan yuzuk, karsiliginda bedava seks, ev islerini yapacak ve cocuk doguracak biri...

Bu adam icin bu kadarsiniz. 30 bin gelirle 1+1 evi size layik gören adamla evlilik nasil bir sey bilemedim. Mantik evliligi diyorsunuz da bu nasil mantik bu konuma koyulmak mi sizin mantiginiz?

Ya yok bu ev olayları olana kadar böyle gözüme batmamıştı . O kadar değil tanıyorum adamı ama yeri geliyor 20 senelik kocası karısından kazancını gizliyor ona ben bir şey yapamam ki. Emin olamadım tabiki kazancından. Ben beraber yaptığımız harcamaları da baz alarak evet yüksek kazancı var diyebiliuordum. Ama iş yeri muhasebesini tutmuyorum ki

Eğer cimriyse Asla mantık evliliği yapma düzelir deme düzelmez

Bi kadın, böyle bir özel hayatını anlatmaz. kocasının bu durumunu niye paylaşsın üstelik tanınmış bir adam. saçma

Ne kadar süredir birliktesiniz? Evini ailesinin evini vs gordunuz mu? Arabasi varmi? Bana o konuda da yalan söylüyor yada borc bataginda gibi geldi.

Üzüldüm yaşadıklarıniza. Karşınıza kötü insanlar çıkmış evet ama bu sürekli tekrarlaniyorsa sizin seçimleriniz de hatalı demektir. Mesela belki size şiddet uygulayan kişi öncesinde şiddete meyilli olduğunu gösteren sinyaller vermiştir ama siz fark etmemiş ya da üstünde durmamış olabilirsiniz. İnsanları gerçekten taniyamiyor musunuz yoksa bir yerden tatmin saglayinca diğer noktaları umursamıyor musunuz? Bunları düşünün analiz edin. Nerde hata yaptığınızı bulun. Acele etmeyin. Mümkünse psikolojik destek alın daha kolay olur. İnşallah bundan sonra sizi mutlu edecek doğru kararlar alırsınız.

Senin sigara hassasiyetinle resmen dalga geçmiş.
Sakin evlenme.
Sakin.
Bir ilişkide saygı olmazsa olmazdır.
Saygı yoksa hiçbir şey olmaz.
Saygısız biri.
Zerre saygı duymuyor sana.

Evlenme...

Yazdıklarınızdan mantığa bakan tek yanın "para" olduğunu anladım. Ve yine yazdıklarınızda ileriye dönük mutluluğa dair bişey olacağını varsayamadım. Dünya malı olsa ne olur eli sıkı olduktan sonra..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…