Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar süredir birliktesiniz? Evini ailesinin evini vs gordunuz mu? Arabasi varmi? Bana o konuda da yalan söylüyor yada borc bataginda gibi geldi.
Evini görmedim. Aile evini gördüm. Bir kaç tane arabası var. İşi gereği de öyle olması lazım. Bazıları şirket aracı. Bir tane de özel aracı var.

Bu arada nişan bozmak, evlilik bozmakla kıyaslanamacak derece hafif kalır. Kaygınız buysa; nişanı bozamaya çekinen evliliği bozamaya hiç cesaret edemiyor... Tabi gönül isterki anlaşabilin, bozulmasın ama bile bile lades demek de..... ne diyeyim, hayırlısı olsun hakkınızda.

Senin sigara hassasiyetinle resmen dalga geçmiş.
Sakin evlenme.
Sakin.
Bir ilişkide saygı olmazsa olmazdır.
Saygı yoksa hiçbir şey olmaz.
Saygısız biri.
Zerre saygı duymuyor sana.

Evlenme...:stop::stop::stop:
Zaten o andan beri çok sinirliyim. Yaklaşık iki üç saat önce konuşuldu bu konu. Ve moralim çok bozuldu. Diyor ki , evet sigara içen içmeyeni rahatsız etmeden içmeli rahatsız etmeye hakkı yok ama içen de içecek içmesi hakkı. Bir şekilde içicem diyor. Dedim yangın merdiveninde fln iç o zaman. Her seferinde oraya mı çıkım tuvalette içerim diyor iyi mi 😰
Şimdi dediğim yer sigara içmeye hiç uygun bir yer değil yani yatak odası böyle bir paravanla bölünmüş önünde cam var o bölünen yerin. Orası balkon gibi diyor bana. Ya alakası bile yok normal oda balkonsuz bir tane camı olan bir oda sadece ortası paravanla bölünmüş. Orda sigara içilse komple yatak odasında koku. Haksız mıyım ? Cam bile açılsa öyle

• Beğen
Reactions: 000
Calismayacaksiniz ama herşeyin en iyisini istiyorsunuz.
Sevmiyorsunuz ama ilgi alaka istiyorsunuz.
Uzaktan bakınca size bu evlilik mantıklı geliyor mu?
Herkes birşeyler isteyebilir bu çok normal ama mantıklı istekler olduğu sürece.
O sizden yaşça büyük biri öncelikle ne niyetle yaklaştığınızi farkedecek tecrübeye sahip, herşeyin farkindadir bundan emin olun.
Ve böyle bir evlilik sizi mutlu etmeyecektir. Sizden daha genç daha güzelini bulduğu an ilgisi veya parası başka bir kadına yönelecektir. Maddiyata dayalı evliliklerin çoğu böyle devam ediyor. Hayatta tabiki standartlariniz olsun ama hem pastam dursun hem karnım doysun gibi bir hayat yok malesef.

Zaten o andan beri çok sinirliyim. Yaklaşık iki üç saat önce konuşuldu bu konu. Ve moralim çok bozuldu. Diyor ki , evet sigara içen içmeyeni rahatsız etmeden içmeli rahatsız etmeye hakkı yok ama içen de içecek içmesi hakkı. Bir şekilde içicem diyor. Dedim yangın merdiveninde fln iç o zaman. Her seferinde oraya mı çıkım tuvalette içerim diyor iyi mi 😰
Şimdi dediğim yer sigara içmeye hiç uygun bir yer değil yani yatak odası böyle bir paravanla bölünmüş önünde cam var o bölünen yerin. Orası balkon gibi diyor bana. Ya alakası bile yok normal oda balkonsuz bir tane camı olan bir oda sadece ortası paravanla bölünmüş. Orda sigara içilse komple yatak odasında koku. Haksız mıyım ? Cam bile açılsa öyle
Rest çekmen lazım.
Ya en az 2 +1 olur ya da yokum diye.
Nedeni de o sigara tüm yatak odasına sinecek.
Sigara içmeyen biri o kokuyu hemen alır. Igrenir.
Midesi bulanir.

Ayrıca rest çekerek sana zerre saygısı var mı anlaşılır.
Ama bence sana maalesef saygısı yok.
Ve şundan emin gibiyim ki sizi kendine muhtaç gördü ondan şimdiden ezmeye başlamış.

Bir erkeğe ona muhtaç olduğunuz izlenimi verirseniz size hiç saygı duymaz. Bu annemin lafi. Sonuna kadar katılıyorum.
Maalesef o izlenim bir yerde istemeden verilmiş.
Ondan bu saygısızlığı.
Pis pis gülmeleri..
Ya rest çekin ya da bitirin.
Başka yol yok.

Bu arada kir düğünü ne kadara mal oldu?

Merak ettim..

Bakin ben mantik evliligi yapani asla kinamam. Kendinize gore sebepleriniz vardir. Ama mantik evliligi boyle olmaz. Adamin standardinin sizden bin defa fazla olmasi gerekir bir kere. Sadece ceyiz almamak icin mantik evliligi mi olur yapmayin lutfen. Mantik evliligi yapanlar araba istiyor kendi uzerlerine ev - yazlik istiyor,dizi dizi mucevher istiyor,bankaya para istiyor. El ustunde tutuluyorlar,bir tatilden donup otekine cikiyorlar. Koca calisiyor karisi sabahtan aksama kadar derneklerde avmlerde alkis topluyor para eziyor. Alin size mantik evliligi. Ac acikta olan bir kadin anca sizin yapacaginiz evliligi yapar onu soyleyeyim ben. Abla tavsiyesi. Yanlis yapiyorsunuz.

agzimizin suyu akti😂 bencede mantik evliligi anca boyle olmalidir net😂

Rest çekmen lazım.
Ya en az 2 +1 olur ya da yokum diye.
Nedeni de o sigara tüm yatak odasına sinecek.
Sigara içmeyen biri o kokuyu hemen alır. Igrenir.
Midesi bulanir.

Ayrıca rest çekerek sana zerre saygısı var mı anlaşılır.
Ama bence sana maalesef saygısı yok.
Ve şundan emin gibiyim ki sizi kendine muhtaç gördü ondan şimdiden ezmeye başlamış.

Bir erkeğe ona muhtaç olduğunuz izlenimi verirsenix size hiç saygı duymaz. Bu annemin lafi. Sonuna kadar katılıyorum.
Maalesef o izlenim bir yerde istemeden verilmiş.
Ondan bu saygısızlığı.
Pis pis gülmeleri..
Ya rest çekin ya da bitirin.
Başka yol yok.

Bu arada kir düğünü ne kadara mal oldu?

Merak ettim..
Şuan annem balkonda sigara içiyor ben odada oturuyorum ve sigara dumanı direk içeride. Nefret ediyorum nefret ! Değil ki yatak odasında içilecek cinnet geçirtir bana . Bunu söyledim adam gülüyor ya terbiyesiz ! Gerçekten sevmediğim bir durum. Ben kendisinin üzerinde sigara kokusu hiç hissetmedim hissetseydim zaten iğrenirdim.
45 bin tuttu .

Şuan annem balkonda sigara içiyor ben odada oturuyorum ve sigara dumanı direk içeride. Nefret ediyorum nefret ! Değil ki yatak odasında içilecek cinnet geçirtir bana . Bunu söyledim adam gülüyor ya terbiyesiz ! Gerçekten sevmediğim bir durum. Ben kendisinin üzerinde sigara kokusu hiç hissetmedim hissetseydim zaten iğrenirdim.
45 bin tuttu .
Bu varyemez adamın 45 bin vermesine çok sasirdim..
Gerçekten inanılmaz.. :KK70:
Ama eve gelince 1000-1500 arası fazla verip 2+1 tutmuyor.

Eğer bu adamla evlenirseniz sinir hastası olursunuz.
Sizin bir kuaför paranızı laf eder.
Ilk nişanlınızla fiziksel şiddet yüzünden bitmiş. Bu adamın yaptığı da ruhsal şiddet..

Bu adam değişmezse evlenmeyin.
Hani çalışmak istemiyorum diyorsun ya ihtiyaçlarını da karşılamaz bu varyemez.
Varlık içinde yokluk çektirir.

Potansiyel masallah (!)..:KK34:

Bu varyemez adamın 45 bin vermesine çok sasirdim..
Gerçekten inanılmaz.. :KK70:
Ama eve gelince 1000-1500 arası fazla verip 2+1 tutmuyor.

Eğer bu adamla evlenirseniz sinir hastası olursunuz.
Sizin bir kuaför paranızı laf eder.
Ilk nişanlınızla fiziksel şiddet yüzünden bitmiş. Bu adamın yaptığı da ruhsal şiddet..

Bu adam değişmezse evlenmeyin.
Hani çalışmak istemiyorum diyorsun ya ihtiyaçlarını da karşılamaz bu varyemez.
Varlık içinde yokluk çektirir.

Potansiyel masallah (!)..:KK34:
kendisi de içmeye falan çok gider. Biz dışarı çıkar güzel para da harcardık. Yani aslında harcıyordu. Eve önem vermemesi bana bekar kafasından çıkamadığını da hissettiriyor. Biraz öyle düşünüyor çünkü sanki

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
E o da mantık evliliği yapıyor demek ki.

Birşey daha yazmak istiyorum önceki sayfalardaki bazı yorumlarini okudum. Sanırım aşk hayatında çok kötü şeylerle karsilasmissin. Ve profilinde sokak hayvanlarına bile yer verecek kadar merhametli birisin aslında. Bu yüzden yazmadan edemedim. Bence kendini bir süre yalnız bırakmalisin hayatına kimseyi alma bence. Bu adam ne idugu belirsiz biri. Yaşın küçük. Piyasada öyle adamlar varki azcik parasıyla holding sahibi gibi dolananlar.. göz boyayanlar. Kiralık araçlarla takılanlar. Şuan büyük bir hataya adım atmak üzere gördüm seni. Bu adamın zannettigin gibi bir kazancı yok bana göre. Haa yok var diye ısrar edersen de o kazançla 1+1 ev tutmaya kalkan bir adam sana istediğin hayatı sunmaz. Bekarken böyle olan evlenince harcar mi bir düşün. Varlık içinde yokluk çekersin . Hiç girme bu topa.

Birşey daha yazmak istiyorum önceki sayfalardaki bazı yorumlarini okudum. Sanırım aşk hayatında çok kötü şeylerle karsilasmissin. Ve profilinde sokak hayvanlarına bile yer verecek kadar merhametli birisin aslında. Bu yüzden yazmadan edemedim. Bence kendini bir süre yalnız bırakmalisin hayatına kimseyi alma bence. Bu adam ne idugu belirsiz biri. Yaşın küçük. Piyasada öyle adamlar varki azcik parasıyla holding sahibi gibi dolananlar.. göz boyayanlar. Kiralık araçlarla takılanlar. Şuan büyük bir hataya adım atmak üzere gördüm seni. Bu adamın zannettigin gibi bir kazancı yok bana göre. Haa yok var diye ısrar edersen de o kazançla 1+1 ev tutmaya kalkan bir adam sana istediğin hayatı sunmaz. Bekarken böyle olan evlenince harcar mi bir düşün. Varlık içinde yokluk çekersin . Hiç girme bu topa.
Haklısınız . Ben zaten kazancı konusunda da net olamadığımı yazdım konuya. Aklımdaki soru işaretleri herşeyi kapsıyordu. Kazancı doğru mu ? Doğru ise cimri mi ? Veya bana değer mi vermiyor ? Sevmiyor mu ? Bekar kafasından mı çıkamamış? Oldu bittiye mi getirmeye çalışıyor gibi gibi çok soru işaretlerim olduğundan açmıştım konuyu zaten .

kendisi de içmeye falan çok gider. Biz dışarı çıkar güzel para da harcardık. Yani aslında harcıyordu. Eve önem vermemesi bana bekar kafasından çıkamadığını da hissettiriyor. Biraz öyle düşünüyor çünkü sanki
Bence öyle değil.
Gereksiz kısıyor.
Bekar evi olmayacak. 2 kişi yaşayacaksınız tek kişi değil.
1+1evler çok küçük olur. En azından 2+1olmali.

Iliskiniz esnasında çok para muhabbeti yaptin Mı?

Acaba ondan mi parasını sakınıyor?

Bence öyle değil.
Gereksiz kısıyor.
Bekar evi olmayacak. 2 kişi yaşayacaksınız tek kişi değil.
1+1evler çok küçük olur. En azından 2+1olmali.

Iliskiniz esnasında çok para muhabbeti yaptin Mı?

Acaba ondan mi parasını sakınıyor?
Yok yapmadım ben. Ev sahibi olmak veya kirada oturmanın önemli olmadığını söylemiştim hatta. Ama böyle bir kira da çok üzücü

• Beğen
Haklısınız . Ben zaten kazancı konusunda da net olamadığımı yazdım konuya. Aklımdaki soru işaretleri herşeyi kapsıyordu. Kazancı doğru mu ? Doğru ise cimri mi ? Veya bana değer mi vermiyor ? Sevmiyor mu ? Bekar kafasından mı çıkamamış? Oldu bittiye mi getirmeye çalışıyor gibi gibi çok soru işaretlerim olduğundan açmıştım konuyu zaten .
Ben olsam araştırmadan asla evlenmezdim. İnan bana çevremde cok hikaye duydum kendini zengin gibi tanıtıp da sonradan foyasi ortaya çıkan . Bilmediğin bir denize sakin atlama. Ağırdan al, arastir, onu bazen dene. TC kimlik nosunu çaktırmadan al. Araclari varmış mesela plakası kimin adına kayıtlı arastir. Ben birinden duymuştum. Çocuğun biri kendini zengin diye tanıtıp kızı villaya götürüyor . Sonradan ortaya çıkıyor ki çocuk orda çalışan. Vs vs yaşın küçük kandirilmaya müsait olan yaslar bunlar aman dikkatli ol.

Yok yapmadım ben. Ev sahibi olmak veya kirada oturmanın önemli olmadığını söylemiştim hatta. Ama böyle bir kira da çok üzücü
Yok haklısın.
1+1evler bekar evidir. Tek kişi yaşanır.
Iki kişiye küçüktür.

Dediğim gibi ya rest çekeceksin ya da tez zamanda bitireceksin.
Ama böyle huylu biriyle evlenilmez.

Çok yorucu..

Yok haklısın.
1+1evler bekar evidir. Tek kişi yaşanır.
Iki kişiye küçüktür.

Dediğim gibi ya rest çekeceksin ya da tez zamanda bitireceksin.
Ama böyle huylu biriyle evlenilmez.

Çok yorucu..
Artık gerçekten bu kadar bu süreçleri yaşamış olmak beni yordu ki ... bunu sonlandırırsam herhalde uzun bir süre görüşemem kimse ile . İçime fenalık geldi.

• Üzgünüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X