- 1 Aralık 2020
- 4.344
- 49.540
-
- Konu Sahibi michaellscofield
İnsan kuzenine nasıl aşık olabilir, iğrenç. Kuzen kardeşten ayrılır mı hiç.Oda öylesine evlenmiş sizinle sizi sevmiyor. Akraba olduğunuz için arada bebek olduğu için nasıl desin bunu zaten.Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu burada anlatmak istememin sebebi aslında derin bir yalnızlık çekiyor olmam anlatacak kimsemin olmaması... sizin de bu konudaki fikirlerinizi duymak ve biraz üzerine düşünmek istiyorum çünkü gerçekten yoruldum artık.. konuyu uzunca anlatacak olursam muhtemelen bir kitap olur.O yüzden kısa bir özet geçecek olursam, mantık evliliği yaptım daha doğrusu ben aşıktım eşime ama o bana aşık değildi hiçbirşey hissetmiyordu ama benden önce sadece bir kıza aşık olmuş o da kabul etmemiş arkadaş kalalım demiş. Dahası da biz kuzeniz yani eşim halamın oğlu ama yıllardır görüşmüyordüiuk öyle yakın bir kuzenlik ilişkilerimiz falan yoktu o yüzden. Benimle evlenme fikri de zaten ailesinin fikriydi ben aşık olduğum için benlik bir sorun yoktu direkt kabul ettim o da kabul etti ve ben bana kör kütük aşık olan beni seven erkekleri bir yana bırakıp kendi sevdiğimi seçmeyi tercih etrim ve evlendik. Bana aşık olmadığının faekındaydım ama evlenince belki olur bişeyler değişir umuduyla evlenmiştim ama yanılmışım. Evliliğimizin başlarında bana baya robot gibi davranıyordu aklı fikri sadece telefonda bilgisayarında. İçmiyo çekmiyo gezmiyo tozmuyo ama aşırı umursamaz ve kafaya takmayan bir kişiliği var. Aşık değilim ama seni seviyorum diyor ama bunu hissedemiyorum ben çok acı çektim 2 yıllık evliliğimde sürekli ağladım depresyona girdim beni değersiz hissettirdiğini defalarca söyledim ama ben böyle biriyim elimden gelen bu kadar dedi sadece seni sevdiğimi bil yeter dedi sana hissettiremediğimin farkındayım ama başka bişey gelmiyor elimden hem aşk biyerde biten birşey önemli olan sevgi saygıdır diyor. Ama sevgisini de hissedemiyorum işte.. yada bana pat diye ilk geldiğimde sana aşık değilim dediği içinmi kaldı bu şeyler bende travma gibi bilmiyorum.. yataktan kalkıyo hemen telefona bakıyor ve çıkıyor odadan hiçbişey demeden bilgisayar başında oturuyor arkadaşlarıyla oyun oynuyor yazılım fln çalışıyor gün içinde hiç sohbetimiz olmuyor hiç yakınlaşmıyoruz (cinsellik hariç) buda beni çok üzüyor..aynı konuyu defalarca konuştuk tartıştık ama gelişen birşey yok ve ben onu çok sevdiğim için acı çekiyorum içtrn içe. Aile evimde de hiç sevilmedim çocukluğumu yaşayamadım hep acı çektim geri kafalı olan düşünceden bir ailede büyüdüm kızların ayak altına alındığı ve hapishane gibi bir evde.annemle babamı bu yüzden hiç affetmeyeceğim. Ama orada yaşayamadığım mutlulukları belki evlenince aşık olduğum insanla yaşarım diye umut ediyordum hep. Ama olmadı. Şuan 5 aylık kizim var tek yaşama sebebim o. Onun dışında hayatta hiçbirşey heyecan vermiyor artık.. sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Sizce eşim beni gerçekten seviyor mu? hislerim mi beni yanıltıyor ya da..
Ben kör kütük aşık olmasam evlenmezdim zaten. Çocuğumuz Alalha şükür çok iyi sağlıklı çok mutlu bir minik aileyiz dışarıdan eşim kızımızı ve beni sevdiğini söylüyor ama ben kendimi bitürlü ikna edemedim, o yüzden tüm bu içten içe yaşadıklarım. Ancak yaşayan anlar.
Annem hep sevdiğini değil seni sevene gideceksin der. Bence de haklılar. Biz kadınlar zaten el üstünde tutulmaya bize aşık bir erkeğe dayanamıyoruz az veya cok duygumuz kabarıyor. Kadın her şekilde his geliştiriyor ama erkek öyle değil malesefErkek sevdiği kadınla,kadın onu seven erkekle evlenmeli diyordu ananem. Haklı galiba. Aşık erkek hiç bir şeye üşenmez heyecanını belli eder
Çünkü doğamız gereği biz cinsel tatminden çok duygusal tatmin istiyoruz. Erkekse fiziksel tatmin istiyor. O yüzden erkek aşık olmalı kadın sevilmeli,aşık olunmalıAnnem hep sevdiğini değil seni sevene gideceksin der. Bence de haklılar. Biz kadınlar zaten el üstünde tutulmaya bize aşık bir erkeğe dayanamıyoruz az veya cok duygumuz kabarıyor. Kadın her şekilde his geliştiriyor ama erkek öyle değil malesef
'' Kadın, erkeği tarafından arzu nesnesi olmayı diler'' diyor takip edip bilgisine güvendiğim bir psikolog. Kesinlikle bir erkeğin ilgisi ve odağı olmak bize cok iyi geliyor. Işığı değişiyor insanın.Çünkü doğamız gereği biz cinsel tatminden çok duygusal tatmin istiyoruz. Erkekse fiziksel tatmin istiyor. O yüzden erkek aşık olmalı kadın sevilmeli,aşık olunmalı
Bu konuda bile erkekler kârlı çıkıyor ha.Erkek sevdiği kadınla,kadın onu seven erkekle evlenmeli diyordu ananem. Haklı galiba. Aşık erkek hiç bir şeye üşenmez heyecanını belli eder
Evet işte “ışık” gerçekten doğru benzetme. Işığı parlatmak ya da söndürmek tüm mesele'' Kadın, erkeği tarafından arzu nesnesi olmayı diler'' diyor takip edip bilgisine güvendiğim bir psikolog. Kesinlikle bir erkeğin ilgisi ve odağı olmak bize cok iyi geliyor. Işığı değişiyor insanın.
Aslında öyle de değil duygusal tatmin yaşadığın biriyle cinsel hayatda çok etkili ama onu unutmaBu konuda bile erkekler kârlı çıkıyor ha.
Dünya erkekler zevk alsın diye var sanırım.
Neye ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi adam zaten sizi sevmeyerek evlenmiş, siz de bunu en başından kabul etmişsiniz. Şuan ısrarla kabul etmediğiniz, kendinizi ikna etmeye çalıştığınız konu nedir? Yalandan seviyorum diyor işte ne yapsın aynı evin içindesiniz geçiştiriyor sizi. Cinsellik için de görev gibi yapmıyor beni o anlamda istediğini hissediyorum yazmışsınız kusura bakmayın ama bu konuda erkeğe nefes alsın yeter. Aynı evin içindesiniz normal yani.
Birincisi kuzeninizle evlenmişsiniz en büyük yanlış bu bana göre. Siz kardeş sayılırsınız, adam sizi kardeşi gibi görüyor belki de. İkincisi de sizi sevmeyen bir insandan çocuk yapmışsınız. Çocuk yaparak aslında çoğalmamışsınız, daha da azalmışsınız.
Kadın ilgi ister, anlaşılmak ister, şefkat ister. İlgiyle beslenir, iki güzel sözle çiçeklenir mutlu olur, mutlu oldukça da güzelleşir. Siz kendinizi sevmeyen bir adama mahkum etmişsiniz. İçinizdeki boşluk bu adamla hiçbir zaman dolmayacak.
Benim sevmediğim biri dünyayı ayağıma serse umrumda olmuyor. Yeterince istemediğim insanın ilgisinden hiç mutlu olmuyorum. Bende bir terslik var sanırım.Aslında öyle de değil duygusal tatmin yaşadığın biriyle cinsel hayatda çok etkili ama onu unutma
O çok mutlu. Ben halimden ve ailemizden memnunum diyor. Bence sende bu kafanda kurduğun düşüncelerini bırakıp mutlu olmaya odaklanmılısın diyorAdama daha çok üzüldüm sevmediği biriyle mecburen evliliğe devam ediyor azap gibi geçiyordur günleri
Çok haklısınızÇünkü doğamız gereği biz cinsel tatminden çok duygusal tatmin istiyoruz. Erkekse fiziksel tatmin istiyor. O yüzden erkek aşık olmalı kadın sevilmeli,aşık olunmalı
Ya bu zaten senin asla ilgi duymadığın biri için geçerli değil ki. Mesele seni sevmeyen birine sever umuduyla bağlanmakBenim sevmediğim biri dünyayı ayağıma serse umrumda olmuyor. Yeterince istemediğim insanın ilgisinden hiç mutlu olmuyorum. Bende bir terslik var sanırım.
Çok saçma bir laf. Herkes karşılıklı olarak sevdiği insanla evlenmeli. Kimse sevmediği kişiyle sırf karşıdaki kişi kendisini seviyor diye mutlu olamaz.Erkek sevdiği kadınla,kadın onu seven erkekle evlenmeli diyordu ananem. Haklı galiba. Aşık erkek hiç bir şeye üşenmez heyecanını belli eder
İnanın çok haklsınız bu söylediklerinizde. Deneyeceğim bunu. Hatta şuan bile denemeye çalışıyorum. Çok sağolun fikriniz içinErkek aşık olmayınca evlilik işleri zor. Çok peşine düşmeyin. Kendinizi ağırdan satın artık. Sosyalleşin, kendinize bakın. Ama onun için değil kendiniz için yapın bunu. Zaten bir süre sonra sizin onsuz da çok güzel bir hayatınız olabileceğini anladığında, size olan ilgisi kendiliğinden artar diye düşünüyorum. Sürekli peşinden koşarsanız, üzerine düşerseniz iyice kendini çeker. Bir de sürekli aynı şeyleri söylemeyin laf bir kere söylenir, söyleyin çekilin. Sürekli söylenince değersizleşiyor maalesef.