Mantık evliliği mi aşk evliliği mi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz sizden mantıklı. Uzak memleket olması değil de tanımak çok zor böyle bir durumda. Hele sosyal medyadan tanışmalar bana hiç güvenilir gelmez. Kendini istediği gibi tanıtma şansına sahip olur böyle olunca. Madem burçlara inanıyorsun (ben inanmam safsata bence, genel kültür babında biliyorum kendi burcum zaten) aslan burcu sağlam rol yapar haberin olsun

Doğru demiş, aklın yolu bir. kendin tanımadığın adamı nasıl kefil olup ailene tanıtıyorsun? Anne bak paylaşımlarını çok beğendim bence şahane diyince anne mavi ekran dhdfssf

Biliyorum saçma ama yazıp paylaştıklarından, konuştuğu şeylerden yani insanı duruşu belli eder ya hani, öyle güvenilir, dürüst gibi geldi

Adam sana falci diyor, sen halen dürüst diyorsun!

Bu adam senin şimdilik egonu tatmin ediyor. Ancak evlenirsen, o ego balon gibi söner,benden söylemesi.

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak cevap veriyorum: evlenmek icin illa asik olman sart dedil fakat uyum ve cekimin olmasi sart. Bi kac ay önce bi beyle tanışmıştım, iyidi hoştu fakat cekim yoktu, ikincisinde de olmadigi icin bitirdim. Yok, olmyinca olmuyor yani. Ask tanidikca da gelişebilir fakat arada çekim yoksa bu sonradan oluşmaz. Kaldı ki birde baştan beri evlilik muhabbeti yapiyor, hayirdir? Sen tamam desen yarin gelcek basacak nikahi. Var böyle tipler, benim tanistiklarim çabuk yanıp çabuk söndü o yüzden bu tipler pek tekin gelmez bana. Bi tani, bir kac kez daha buluş ve bol bol gözetle derim ben.

Ben de aynı ikilemde kaldım mantığım ağır basarak evlendim çok aşık değildim. ama ben bu insanı tanıyordum zaman da geçirdim sevdim. Siz internetten tanışmışsınız daha birbiriniz tanımıyorsunuz bile. aşık değilim diyorsunuz. Biraz daha zaman geçirmeniz lazım birbirinizi tanımalısınız. Bir de hemen evlenelim diyen tipler gerçekten sıkıntılı

Ben aşık olmadığım adamla bir olup kredi ödeyemem her şeyi tam olsun isterim ama aşık olduğum adamla sonuna kadar giderim. Aşk insanın gözünü kör eder, duymazsın kafandakileri sadece kalbinle bakarsın ama mantıkla yapacaksan bu evliliği aşık olmadığın birine katlanmak daha zordur.

Kesinlikle kaaaaaaaac. bu adam çok uyanık ve paracı biri. hiç iyi sinyaller vermiyor anlattıkların. nesi mantıklı ayrıca bu adamın? Çok mu kariyerli? maaşı mı çok? Ailesi çok mu asil? mantık evliliği bu değil

Bu size gerçekten mantıklı geldi mi?

Bence bu adam bir an evvel parasını yiyeceği birini bulup evlenmek istiyor. Evlilik öncesinde de ev ve düğün ile ilgili harcamalar yapmayacağını önceden belirtmek amacıyla “annem biriktirme hastası, ben o yüzden hiç para biriktirmedim” falan diye şimdiden yolunu yapıyor.

Fal olayı zaten külliyen yalan, sizi kandırıp evliliğe çekmek istiyor.

Bir de 2 ayda sadece bir iki defa yüz yüze görerek, sanaldan tanıyarak ‘dürüst, güvenilir, duruşu olan biri’ olduğunu anlayamazsınız konu sahibi. Herkes ilişkinin başlarında kendini öyle tanıtır, hele ki sanalda huyunu suyunu gizlemek çok kolay.

Diğer yazan üyelere katılıyorum bence karakterini normalde sevecek biri yok, sizi bulmuşken kaçırmak istemiyor gerçek karakterini görmeden evlenin diye.

Kesinlikle katıliyorum. Kötü ihtimal paraya ihtiyacı var düğün vs diye kredi çekip borç ödeyecek, daha kötü ihtimal düz dolandırıcı.

Adamın babası alkolik annesi istifçi ve siz buna mantık evliliği diyorsunuz

Aşık olsaniz neyse de falcı ya giden adamda mantık göremedim.
Acelete etmesi cidden irite edici. Çok iyi referansları olmalı ki iki ayda evlenin. İnternette tanısı p iki ayda evlenme muhabbeti çok sıkıntıli. Daha bir kez gorusmussunuz.

Konunun diğer kısmına cevap olarak bence aşk şart. Çünkü evlilik sadece aşkla çekilebilecek bir kurum kendi adıma.

Böyle bir aileye gelin olmak mantıklı diye düşünmüş genç arkadaşımız

Bu dürüst ,falında bile seni arayan damat adayımızın bu güne kadar "herşeyin en kalitelisini" aldığı için birikim yapamadığının yalan olduğunu ben mi söyleyeyim yoksa düğün takılarını satıp yine de ödeyemediği borçları yüzünden evinize haciz geldiğinde kendin mi görmek istersin?

Sevse de sevmese de kendini o girdaptan çıkarıp kendine yuva arıyor bence hiçde mantıklı bir ilişki değil zamanı gelince annesini yanınıza isterse görürsünüz mantığı, baba da zaten ne üdüğü belirsizin teki ne olur belli olmaz. Unutun bence siz bu işi.

Kaççç. Adam uydurukçunun teki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…