- 4 Ekim 2012
- 16.359
- 31.971
- 798
- Konu Sahibi artemisten_notlar
-
Anneniz sizden mantıklı. Uzak memleket olması değil de tanımak çok zor böyle bir durumda. Hele sosyal medyadan tanışmalar bana hiç güvenilir gelmez. Kendini istediği gibi tanıtma şansına sahip olur böyle olunca. Madem burçlara inanıyorsun (ben inanmam safsata bence, genel kültür babında biliyorum kendi burcum zaten) aslan burcu sağlam rol yapar haberin olsunİyi de hemen ailesiyle paylaştı, bana da diyor ki ailenle paylaş bu işi bir düzene koyalım. Annemle paylaştım ilk, taa İstanbul'daki adama nasıl güvenebiliyorsun, ben kabul etmiyorum o kasar uzaktaki birini dedi. VS vs
İyi de hemen ailesiyle paylaştı, bana da diyor ki ailenle paylaş bu işi bir düzene koyalım. Annemle paylaştım ilk, taa İstanbul'daki adama nasıl güvenebiliyorsun, ben kabul etmiyorum o kasar uzaktaki birini dedi. VS vs
Biliyorum saçma ama yazıp paylaştıklarından, konuştuğu şeylerden yani insanı duruşu belli eder ya hani, öyle güvenilir, dürüst gibi geldi
Kesinlikle kaaaaaaaac. bu adam çok uyanık ve paracı biri. hiç iyi sinyaller vermiyor anlattıkların. nesi mantıklı ayrıca bu adamın? Çok mu kariyerli? maaşı mı çok? Ailesi çok mu asil? mantık evliliği bu değilKızlar merhabalar.. Lafı hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay kadar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık(Twitter), sonra sohbet bir şekilde ilerledi, birbirimizi gerçekte de tanıma kararı aldık. Ben 28 yaşındayım kendisi 31 yaşında. Fikirleri, paylaştığı şeyler, hayata bakış açısı, konuşma şekli, karakteri filan gözüme iyi geldi. Kendisi geçtiğimiz yıl içerisinde çok güvenilir bir yerden fal baktırdığını, 2021 sonu gibi hayatına sağlıkçı, isminde belli harfler olan bir kız gireceğini söylemiş, sonra benim profilimi görür görmez etkilenmiş, bana açılmak için birkaç kez uygun ortamı aramış, filan.. Yani anlattıkları bunlar. Aslan burcu, ben terazi burcuyum.
Sonra konuşmaya başladık, daha ilk haftadan bana ben şöyle bir evlilik istiyorum, şu şekilde bir insanım diye anlatmaya başladı. Kendisi küçükken çok zorluk çekmiş, mendil satmış, ayakkabı boyamış, çok küçük yaşta zorluklarla büyümüş. Anne babası ayrı yaşıyormuş, baba alkolik ve kumar bağımlısı ama özünde iyi biriymiş, fakat bağları koparmışlar. Annesi de cidden çok iyi tatlı biri ama onun da zamanla psikolojisi bozulmuş ve biriktirme hastalığı varmış (buna psikolojide ne deniliyor bilmiyorum). Sonra dedeleri bakmış bunlara, bir şekilde rahat yaşadım ilerde diyor, sonra memur olmuş işte. Ve para biriktirme gibi bir huyu hiç olmamış, canım ne isterse onu yaptım diyor, en iyi yerlerde yedim, içtim, gezdim. En güzel kıyafetleri, saati acımadan aldım diyor, yani şu an içimde kalan hiçbir şey yok diyor. Bu tutumsuzluğundan dolayı da hiç para biriktirememiş. Sadece annesi her ay biraz para alıp, zorla 3 4 bilezik yapmış ve babasının borçlarını da ödemiş bir yandan.
Buraya kadar her şey olumsuz gelmiş olabilir, gelelim olumlu taraflarına. Çok net, dürüst, eğriye eğri doğruya doğru diyebiliyor, merhametli, sevmesini iyi biliyor, romantik, güvenilir, milliyetçi, doğru düzgün bir işi var.. Şimdiye kadar karakterinde, duruşunda bir değişim gözlemlemedim. Ama o kadar aceleci davranıyor ki anlatamam, erkek kardeşi evlenmiş çoktan belki onun burukluğunu yaşıyor acele etmek istiyor. Ama ben bu durumdan çok huzursuzum, bana diyor ki bu yıl ben borçlarımı kapatırım, o süreçte birbirimizi tanırız, 2023 te nişan ve düğünü yaparız. Krediyle eşyaları alıp beraber öderiz filan.. Yahu bunlar elbette olabilir ama bunlar bir anda önüme konulunca irrite oldum biraz. Fakat cidden kafa yapısı bana çok uygun, pek çok konuda uyumluyuz ve ben herkesle iyi de anlaşamam. Benimle görüşmek için geldi, öyle aşık oldum kalbim pırpır oldu diyemeyeceğim ama mantıklı biri işte anlarsınız. Şimdi size soruyorum, sizce bu kişiyle bir yola girmek mantıklı mı olur, siz olsanız nasıl davranırdınız? Çünkü artık net bir karar vermek istiyorum.
Aşık değilim ama uzun vadede mantıklı bir karar olabileceğini düşünüyorum. Evlilik için aşk gerekli mi, nasıl olur ne yapmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Bu size gerçekten mantıklı geldi mi?Kendisi geçtiğimiz yıl içerisinde çok güvenilir bir yerden fal baktırdığını, 2021 sonu gibi hayatına sağlıkçı, isminde belli harfler olan bir kız gireceğini söylemiş, sonra benim profilimi görür görmez etkilenmiş,
Kesinlikle katıliyorum. Kötü ihtimal paraya ihtiyacı var düğün vs diye kredi çekip borç ödeyecek, daha kötü ihtimal düz dolandırıcı.Bence bu adam bir an evvel parasını yiyeceği birini bulup evlenmek istiyor. Evlilik öncesinde de ev ve düğün ile ilgili harcamalar yapmayacağını önceden belirtmek amacıyla “annem biriktirme hastası, ben o yüzden hiç para biriktirmedim” falan diye şimdiden yolunu yapıyor.
Fal olayı zaten külliyen yalan, sizi kandırıp evliliğe çekmek istiyor.
Bir de 2 ayda sadece bir iki defa yüz yüze görerek, sanaldan tanıyarak ‘dürüst, güvenilir, duruşu olan biri’ olduğunu anlayamazsınız konu sahibi. Herkes ilişkinin başlarında kendini öyle tanıtır, hele ki sanalda huyunu suyunu gizlemek çok kolay.
Diğer yazan üyelere katılıyorum bence karakterini normalde sevecek biri yok, sizi bulmuşken kaçırmak istemiyor gerçek karakterini görmeden evlenin diye.
Aşık olsaniz neyse de falcı ya giden adamda mantık göremedim.Kızlar merhabalar.. Lafı hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay kadar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık(Twitter), sonra sohbet bir şekilde ilerledi, birbirimizi gerçekte de tanıma kararı aldık. Ben 28 yaşındayım kendisi 31 yaşında. Fikirleri, paylaştığı şeyler, hayata bakış açısı, konuşma şekli, karakteri filan gözüme iyi geldi. Kendisi geçtiğimiz yıl içerisinde çok güvenilir bir yerden fal baktırdığını, 2021 sonu gibi hayatına sağlıkçı, isminde belli harfler olan bir kız gireceğini söylemiş, sonra benim profilimi görür görmez etkilenmiş, bana açılmak için birkaç kez uygun ortamı aramış, filan.. Yani anlattıkları bunlar. Aslan burcu, ben terazi burcuyum.
Sonra konuşmaya başladık, daha ilk haftadan bana ben şöyle bir evlilik istiyorum, şu şekilde bir insanım diye anlatmaya başladı. Kendisi küçükken çok zorluk çekmiş, mendil satmış, ayakkabı boyamış, çok küçük yaşta zorluklarla büyümüş. Anne babası ayrı yaşıyormuş, baba alkolik ve kumar bağımlısı ama özünde iyi biriymiş, fakat bağları koparmışlar. Annesi de cidden çok iyi tatlı biri ama onun da zamanla psikolojisi bozulmuş ve biriktirme hastalığı varmış (buna psikolojide ne deniliyor bilmiyorum). Sonra dedeleri bakmış bunlara, bir şekilde rahat yaşadım ilerde diyor, sonra memur olmuş işte. Ve para biriktirme gibi bir huyu hiç olmamış, canım ne isterse onu yaptım diyor, en iyi yerlerde yedim, içtim, gezdim. En güzel kıyafetleri, saati acımadan aldım diyor, yani şu an içimde kalan hiçbir şey yok diyor. Bu tutumsuzluğundan dolayı da hiç para biriktirememiş. Sadece annesi her ay biraz para alıp, zorla 3 4 bilezik yapmış ve babasının borçlarını da ödemiş bir yandan.
Buraya kadar her şey olumsuz gelmiş olabilir, gelelim olumlu taraflarına. Çok net, dürüst, eğriye eğri doğruya doğru diyebiliyor, merhametli, sevmesini iyi biliyor, romantik, güvenilir, milliyetçi, doğru düzgün bir işi var.. Şimdiye kadar karakterinde, duruşunda bir değişim gözlemlemedim. Ama o kadar aceleci davranıyor ki anlatamam, erkek kardeşi evlenmiş çoktan belki onun burukluğunu yaşıyor acele etmek istiyor. Ama ben bu durumdan çok huzursuzum, bana diyor ki bu yıl ben borçlarımı kapatırım, o süreçte birbirimizi tanırız, 2023 te nişan ve düğünü yaparız. Krediyle eşyaları alıp beraber öderiz filan.. Yahu bunlar elbette olabilir ama bunlar bir anda önüme konulunca irrite oldum biraz. Fakat cidden kafa yapısı bana çok uygun, pek çok konuda uyumluyuz ve ben herkesle iyi de anlaşamam. Benimle görüşmek için geldi, öyle aşık oldum kalbim pırpır oldu diyemeyeceğim ama mantıklı biri işte anlarsınız. Şimdi size soruyorum, sizce bu kişiyle bir yola girmek mantıklı mı olur, siz olsanız nasıl davranırdınız? Çünkü artık net bir karar vermek istiyorum.
Aşık değilim ama uzun vadede mantıklı bir karar olabileceğini düşünüyorum. Evlilik için aşk gerekli mi, nasıl olur ne yapmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Böyle bir aileye gelin olmak mantıklı diye düşünmüş genç arkadaşımızKesinlikle katıliyorum. Kötü ihtimal paraya ihtiyacı var düğün vs diye kredi çekip borç ödeyecek, daha kötü ihtimal düz dolandırıcı.
Adamın babası alkolik annesi istifçi ve siz buna mantık evliliği diyorsunuz
Kaççç. Adam uydurukçunun teki.Kızlar merhabalar.. Lafı hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay kadar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık(Twitter), sonra sohbet bir şekilde ilerledi, birbirimizi gerçekte de tanıma kararı aldık. Ben 28 yaşındayım kendisi 31 yaşında. Fikirleri, paylaştığı şeyler, hayata bakış açısı, konuşma şekli, karakteri filan gözüme iyi geldi. Kendisi geçtiğimiz yıl içerisinde çok güvenilir bir yerden fal baktırdığını, 2021 sonu gibi hayatına sağlıkçı, isminde belli harfler olan bir kız gireceğini söylemiş, sonra benim profilimi görür görmez etkilenmiş, bana açılmak için birkaç kez uygun ortamı aramış, filan.. Yani anlattıkları bunlar. Aslan burcu, ben terazi burcuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?