- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
- Konu Sahibi artemisten_notlar
-
İlk başta evlilik konuşan erkek iticiliği diye bir şey var.
Ben mantık evliliği yaptım , aşık değildim ama anladım ki evlilik mantıklı bir şey değilmiş zjjsjsjjs
Enemm okumamışımBen söyledim onubaşka bir şey bul eheheheh
Nasıl bir anda böyle bir karar verdiniz ? Yani dürüst, güvenilir falan diye. Valla kusura bakmayın sizinki mantık evliliği değil , evlenmek için evlenmek gibi geldi bana.Tek mantıklı yanı dürüst, güvenilir, sahiplenici bir duruşu olması aslında. Öteki türlü ben başka şehirde yaşıyorum, bana dedi ki senin tayin hakkın olana kadar ben senin yanında yaşarım 2 yıl boyunca ama çok küçük bir şehir orda yapamam sürekli, sen de uygun görürsen her ay düzenli İstanbul'a gideriz, 2 yıl sonra ise tası tarağı toplayıp oraya taşınırız diyor. Memur maaşıyla İstanbulda geçinebilecek miyiz, nasıl olacak VS.. O kadar aceleci davranıyor ki ama bunu da sevgisine bağlıyorum, aşık olmuş gibi sanki. Sizce mantıklı mı?
İşte evlilik böyle mantığı alıp götürüyor ehehe.Enemm okumamışım
Bebeğimi sallıyorummantık devre dışı
Ben söyledim onubaşka bir şey bul eheheheh
Tek mantıklı yanı dürüst, güvenilir, sahiplenici bir duruşu olması aslında. Öteki türlü ben başka şehirde yaşıyorum, bana dedi ki senin tayin hakkın olana kadar ben senin yanında yaşarım 2 yıl boyunca ama çok küçük bir şehir orda yapamam sürekli, sen de uygun görürsen her ay düzenli İstanbul'a gideriz, 2 yıl sonra ise tası tarağı toplayıp oraya taşınırız diyor. Memur maaşıyla İstanbulda geçinebilecek miyiz, nasıl olacak VS.. O kadar aceleci davranıyor ki ama bunu da sevgisine bağlıyorum, aşık olmuş gibi sanki. Sizce mantıklı mı?
Bebekten sonra ne evlilik kaldı ne mantık ne meme ne göt ne başİşte evlilik böyle mantığı alıp götürüyor ehehe.
AA bebe evliliği düzeltmiyor muydu ya. Bir kurtarıcı olarak bebek yapmakBebekten sonra ne evlilik kaldı ne mantık ne meme ne göt ne başyine bi cinnet anındayım beybi
Biliyorum saçma ama yazıp paylaştıklarından, konuştuğu şeylerden yani insanı duruşu belli eder ya hani, öyle güvenilir, dürüst gibi geldiNasıl bir anda böyle bir karar verdiniz ? Yani dürüst, güvenilir falan diye. Valla kusura bakmayın sizinki mantık evliliği değil , evlenmek için evlenmek gibi geldi bana.
Onu diyenin ….AA bebe evliliği düzeltmiyor muydu ya. Bir kurtarıcı olarak bebek yapmak
dürüst güvenilir olduğunu nerden biliyorsun ki? Daha 2 aydır tanıyorsun. Üstelik adam akıllı yüzyüze bile görüşmemişsiniz. Ayrıca bu kadar kısa sürede bu kadar ayrıntıyı konuşmanız da bi acayip.Tek mantıklı yanı dürüst, güvenilir, sahiplenici bir duruşu olması aslında. Öteki türlü ben başka şehirde yaşıyorum, bana dedi ki senin tayin hakkın olana kadar ben senin yanında yaşarım 2 yıl boyunca ama çok küçük bir şehir orda yapamam sürekli, sen de uygun görürsen her ay düzenli İstanbul'a gideriz, 2 yıl sonra ise tası tarağı toplayıp oraya taşınırız diyor. Memur maaşıyla İstanbulda geçinebilecek miyiz, nasıl olacak VS.. O kadar aceleci davranıyor ki ama bunu da sevgisine bağlıyorum, aşık olmuş gibi sanki. Sizce mantıklı mı?
Konular karıştıAA bebe evliliği düzeltmiyor muydu ya. Bir kurtarıcı olarak bebek yapmak
6 ay evli kalıp boşandım, evlendiğim kişiyle lisede aynı okuldaydık, birbirimizi tanıyorduk sadece o kadar. Lise bitti 15 sene geçti, bana mesaj gçnderdi görüşmek istiyorum diye, daha hiç yüz yüze buluşmamıştık, sadece 1 haftadır mesajlaşıyorduk ve benimle evlenmek istediğini söylemişti, daha sonra evlendik ve boşanırken anladım ki, onun amacı evlilikti sadece, ben olduğum için değil, evlenmek istediği için benimle evlenmişti. Şuan 1buçuk yıldır devam eden ilişkim var, gayet ciddiyiz, ailelerimiz tanıştı fln ama sizin konuştuğunuz kadar ilerisini , ince ayrıntısını konuşmuyoruz.Tek mantıklı yanı dürüst, güvenilir, sahiplenici bir duruşu olması aslında. Öteki türlü ben başka şehirde yaşıyorum, bana dedi ki senin tayin hakkın olana kadar ben senin yanında yaşarım 2 yıl boyunca ama çok küçük bir şehir orda yapamam sürekli, sen de uygun görürsen her ay düzenli İstanbul'a gideriz, 2 yıl sonra ise tası tarağı toplayıp oraya taşınırız diyor. Memur maaşıyla İstanbulda geçinebilecek miyiz, nasıl olacak VS.. O kadar aceleci davranıyor ki ama bunu da sevgisine bağlıyorum, aşık olmuş gibi sanki. Sizce mantıklı mı?
Ah canım bende eskiden neler yazardım netteBiliyorum saçma ama yazıp paylaştıklarından, konuştuğu şeylerden yani insanı duruşu belli eder ya hani, öyle güvenilir, dürüst gibi geldi
İyi de hemen ailesiyle paylaştı, bana da diyor ki ailenle paylaş bu işi bir düzene koyalım. Annemle paylaştım ilk, taa İstanbul'daki adama nasıl güvenebiliyorsun, ben kabul etmiyorum o kasar uzaktaki birini dedi. VS vs6 ay evli kalıp boşandım, evlendiğim kişiyle lisede aynı okuldaydık, birbirimizi tanıyorduk sadece o kadar. Lise bitti 15 sene geçti, bana mesaj gçnderdi görüşmek istiyorum diye, daha hiç yüz yüze buluşmamıştık, sadece 1 haftadır mesajlaşıyorduk ve benimle evlenmek istediğini söylemişti, daha sonra evlendik ve boşanırken anladım ki, onun amacı evlilikti sadece, ben olduğum için değil, evlenmek istediği için benimle evlenmişti. Şuan 1buçuk yıldır devam eden ilişkim var, gayet ciddiyiz, ailelerimiz tanıştı fln ama sizin konuştuğunuz kadar ilerisini , ince ayrıntısını konuşmuyoruz.
Hemen evlenelim dememiş , 2023 demiş, o zamana kadar yüz yüze mümkün olduğu kadar çok görüşüp tanıyın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?