mantarı nasıl pişirsem?

mantarı nasıl pişirsem?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

hammurabla

Papucumun Dünyası
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
258
292
323
kızlar önerileri ve tarifleri acil bekliyorum.eşim evde:37: güzel tavsiyelerinizle yapıp önüne koyuyum ayool

Fırında mantar güzel oluyor,sote yapabilirsin.Benim arkadaşım yapmıştı bir tarif mantarları haşlayıp yumurta ve una batırıp kızartmıştı o da güzel olmuştu.Midye tava tadında oluyor.Sarımsaklı yoğurtla da servis etmişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir soğanı doğra kavur.
Bir domates yarım kaşık salça.
Sonra mantarlar, varsa tavuk minik minik doğra.
Suyunu salacak kendisi pişerken bol kekik, bir çay kaşığı kırmızı biber, bir çay kaşığı kara biber,
tuz. Afiyet olsun nefisss..Olsa da yesek :)

Mantarların saplarını çıkarıp içerisine önce az tereyağı sonra bol rendelenmiş kaşar doldurup fırına atıyorsunuz.

Bir soğanı doğra kavur.
Bir domates yarım kaşık salça.
Sonra mantarlar, varsa tavuk minik minik doğra.
Suyunu salacak kendisi pişerken bol kekik, bir çay kaşığı kırmızı biber, bir çay kaşığı kara biber,
tuz. Afiyet olsun nefisss..Olsa da yesek :)

bunuda canım çekti valla bakalım fikrim olgunlaşınca neticeyi görürüz.

Fırında mantar güzel oluyor,sote yapabilirsin.Benim arkadaşım yapmıştı bir tarif mantarları haşlayıp yumurta ve una batırıp kızartmıştı o da güzel olmuştu.Midye tava tadında oluyor.Sarımsaklı yoğurtla da servis etmişti.

Yaaa çok canım çekti deneyeyim bunu ben, çok değişikmiş kızarmış mantarrrr

Kremalı mantar sote de yapabilirsiniz.

Mantarlar doğranıp az tereyağı ile tavaya konur.
Suyu çekene kadar pişirilir. Tereyağı eklenmesi iyi olur.
Tercihe göre kırmızı yeşil biberler eklenir.
Hepsi pişince karabiber tuz ve bir kaşık krema ekleyip karıştırılır ve altı kapatılır.

ankete göre mantar sote önde eşimde öyle dedi. gidip yapayım barihepinize çok teşekkürler:46:

Afiyet olsuuuuunnnnn😊

Back