- 12 Temmuz 2022
- 25.106
- 3
- 89.707
- 528
Valla bilemiyorum hem bu soruda hem farklı sorularda çok önerilmişti de korkmuştum işte yakar diye ama yanmadı öyle çok fazla. Birkaç gün daha kullanıcam ben de cumaya aldım randevu.Bende deyemim mi ne dersiniz ise yarar mi
Teşekkür ederim amin inşallah şifa bulurum burdaki yazilanlardanValla bende çok çektim halınızı çok iyi anlıyorum inşallah Dr a gidene kadar tavsiyeler şifa olsun size
Olsun sizedeValla bilemiyorum hem bu soruda hem farklı sorularda çok önerilmişti de korkmuştum işte yakar diye ama yanmadı öyle çok fazla. Birkaç gün daha kullanıcam ben de cumaya aldım randevu.
Marketten aldığım herhangi bir sirkeyle duştan sonra yıkıyorum. Özellikle doktorum sirkeyle yıka ve durulamadan bırak demişti.Marketten alma sirke mi nasıl yapiyosun tarif edermisin
Bende deneyecem teşekkür ederimMarketten aldığım herhangi bir sirkeyle duştan sonra yıkıyorum. Özellikle doktorum sirkeyle yıka ve durulamadan bırak demişti.
Ha bir de ek bilgi vereyim. Ben günlük ped kullanıyordum. Kullanma demişti. O da çok tetiklermiş.Bende deneyecem teşekkür ederim
Ben günlük ped takmıyorum sadece regli olunca takıyorum o da tetiklermi bilmiyorumHa bir de ek bilgi vereyim. Ben günlük ped kullanıyordum. Kullanma demişti. O da çok tetiklermiş.
Bazı pedler tetikliyor.B
Ben günlük ped takmıyorum sadece regli olunca takıyorum o da tetiklermi bilmiyorum
Doktor bana fitil ve krem vermisti. Gun asiri ic camasiri değiştirmek lazim. Mümkünse pamuklu olsun. Birde dus alirken genital bolgenizi sabunla temizlemeyin sadece su ile temizleyin. Mantar nem sever tuvaletten sonra iyice kurulanin terlememek icin klimanizi mutlaka acik tutunTeşekkür ederim evde iç çamaşırı bile pek giymiyorum kasimasi kolay olsun diye
A 101 den almış dim ucuz diye değiştirmek de fayda var sanirimBazı pedler tetikliyor.
Senelerdir bu konudan müzdarip biri olarak ben sirkeyle çözdüm sorunu. Öncesinde hap, fitil, merhem hepsini kullandım ama 1 ay içinde tekrarladı. Tavsiye eden doktoruma da güveniyorum açıkçası.Ne yaparsan yap asla sirkeli su yapma,yap diyene de inanma. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 8 sene oluyor,hapla iyileştim ama ismini hatırlamıyorum.
Doktor sirkeli su soruma sakınnn diye cevap verdi. Genital bölgenin ph değeri farklı olduğu için asla sirke kullanmamaliymisiz
evet hatırladım banada fitil vermisdi eşim dalga geçtiği için kulllanmadimDoktor bana fitil ve krem vermisti. Gun asiri ic camasiri değiştirmek lazim. Mümkünse pamuklu olsun. Birde dus alirken genital bolgenizi sabunla temizlemeyin sadece su ile temizleyin. Mantar nem sever tuvaletten sonra iyice kurulanin terlememek icin klimanizi mutlaka acik tutun
Doktorlar arası da fikir mi değişiyor ki acaba.Ne yaparsan yap asla sirkeli su yapma,yap diyene de inanma. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 8 sene oluyor,hapla iyileştim ama ismini hatırlamıyorum.
Doktor sirkeli su soruma sakınnn diye cevap verdi. Genital bölgenin ph değeri farklı olduğu için asla sirke kullanmamaliymisiz
Ben durulamıyorum çoğu zaman, öyle kalması daha iyi diye düşünüyorumEvet kap vardı yarısına kadar su koydum göz kararı da sirke döktüm belki 1 fincan kadar falandır. İçine makyaj temizleme pamuğu attım az beklettim sonra tampon hareketlerle kabarcıklı yerlere sürdüm. 1-2 dk sonra da duruladım.
Şimdi kafam karıştı kimi sirkeli su diyo sizde sakın sirkeli su yapma dediniz ne yapsam bilemedim kiNe yaparsan yap asla sirkeli su yapma,yap diyene de inanma. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 8 sene oluyor,hapla iyileştim ama ismini hatırlamıyorum.
Vursaydın ağzına, adamın lafıyla ilaç mı bırakılır. Basur olsun inşallah kocan. Ancak öyle anlar, kremi makatına sıkıncaEvet evet hatırladım banada fitil vermisdi eşim dalga geçtiği için kulllanmadim
Tercih senin, kimse bu konuda ısrarcı olamazŞimdi kafam karıştı kimi sirkeli su diyo sizde sakın sirkeli su yapma dediniz ne yapsam bilemedim ki
İnanın ben de her yolu denedim sirke de dahil. Ama geciremedim mantarı. Hatta sirkeden sonra çok ciddi tahriş durumu oldu. Doktor da bir güzel kızdı. Su dışında hiçbir şey ile yıkanmaz genital bölge diye. Sonra bir hap kullandım o gün bugündür yok şükür ki.Senelerdir bu konudan müzdarip biri olarak ben sirkeyle çözdüm sorunu. Öncesinde hap, fitil, merhem hepsini kullandım ama 1 ay içinde tekrarladı. Tavsiye eden doktoruma da güveniyorum açıkçası.
Vursaydın ağzına, adamın lafıyla ilaç mı bırakılır. Basur olsun inşallah kocan. Ancak öyle anlar, kremi makatına sıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?