- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyesiz ve cahille ugrasmak cok zorBöyle insanların yüzünden asosyal oldum inanın ki sinirimden hüngür hüngür ağladığımı bilirim kucağımda çocukla kırk kere kapısına gittim dedim bak bu bebeğin bile hakkına giriyorsun ama kadında bir gün pişmanlık ve merhamet emaresi göremedim 7 sene devam etti dile kolay gece 2 de çamaşır makinesi çalıştırıyordu kaç kere yataktan zıplayarak uyandık hiç saymadım onuda başkasının üzerine iftira attı biliyor musunuz o yapıyormuş alt komşum yapıyormuş
Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden
Malesef sadece ağladı ama arkamdan gelen kiracıya da yapıyormuş duydum eski komşularımdan, yani timsah gözyaşıymış onun kiVoov çok iyi
E bir şey demedi mi
Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlar
Öyle nifak öyle dedikoducular ki. Apartmanla ilgili kendileri bozsa bile bir şeyi yaptirmiyorlar. Nefret ediyorum hepsinden. Gelim gidim zaten yok. Olanlarda birbirinin öyle konusuyor ki arkasindan sasarsin. Merdivenlere kiyafet asiyorlar ya korkuluklara kurusun diye. MerdivenlereHali bile asiyorlar Tiksiniyorum derken cok ciddiydim
Aynen öyle hiç umursamiyorum. Bana balkona asilsa sorun yok. Sadece toplu yasama alanlarinda olan pervasizca hareketlere sinir oluyorum.Merdivenlere halı, camasır asmakta nedir ya? Ben balkonlara asilan camasirlara bile karsiyim. Görüntü kirliligi resmen. Evim bahceli oldugu halde camasirlarimi bahceye degil, odaya asarim. Bahceye asacagim camasir 1 saatde kuruyacakken ben 2 gunde kurumasini goze alarak az isik alan arka odaya asmayi tercih ediyorum. Kimse kimsenin donunu, atletini gormek zorunda degil. Sizin komşular level atlamislar valla. Boyle anlayissiz insanlar birakin da sizinle gidis gelis yapmasinlar zaten..
çok zor yaaaBizim üst kattaki yüzünden şu saatte ayaktayım, evin icinde topuklu ayakkabilarla yürüyor. Ama sabah 6dan beri. Bir gün sabah 6da ev süpürmeye başladı, ardindan çamaşır astı (cam balkon açılıp kapanınca felaket ses çıkıyor. Ya geceden açık kalsın yada lütfen sabah açma dedik herkes rahatsiz ama dinlemiyor) çıktım bağırdım bu ne terbiyesizlik sabahın köründe evmi mi süpürülür diye. Terbiyesiz ben oldum kırıntılar varmış öyle bırakıp gidemezmiş ne kadar anlayışsızmişım. O çalışıyor diye saygi ve anlayış göstermem gerekirmiş sesine! Saat gece 3 de dolap çekiyor. 6da hazirlanip ayakkabilarini giyip iş yapiyor. Her gun böyle yemin ederim biktim ya. Sanki benim için çalışıyor haspam. Burdan taşınacağım günü 4 gözle bekliyorum. Çünkü arsızlar
Ahhh hemde nasıl ev alma komşu al dedikleri çok doğru inanin gunduz sabah 8.30 olsun, işe gitsinde bi rahat uyuyum diyorum. Sabır kalmadı artıkçok zor yaaa
Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlar
Öyle nifak öyle dedikoducular ki. Apartmanla ilgili kendileri bozsa bile bir şeyi yaptirmiyorlar. Nefret ediyorum hepsinden. Gelim gidim zaten yok. Olanlarda birbirinin öyle konusuyor ki arkasindan sasarsin. Merdivenlere kiyafet asiyorlar ya korkuluklara kurusun diye. MerdivenlereHali bile asiyorlar Tiksiniyorum derken cok ciddiydim
Kapılarına birden fazla kez kavga ugruna gittim bence de çok çirkin asmiyorlar şuan umarim asmazlar da. Çünkü dayanilir bir şey değil. Oraya onu asan zaten hijyen namina sıfır benim gözümde. O yüzden onlara onlar temiz bile geliyordur tam hodukler ya anlatilacak gibi değil yaşamak lazım. Ama Allah yasatmasinGörüntü kirliligini, rahatsizligini gectim bu cok igrenc birsey ya. Merdivenlere kiyafet asmak nasil bir pisliliktir ya. Bosuna yikayip kurulayip giymesinler, igrenc ya. Allah yardimciniz olsun.