• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir hastası edecek ust komşu😩

Gece 1.3 da halı yıkadığında polis çağırın tutanak tutturun ,mahkemeye verin ses ölçer takıyorlar o evini satar gider ,o deliyse siz zır deli olun ,
Ben üst komşum yüzünden tavana bass müzik sistemi monte ettim ,en ufak şeyde açıyordum kaçırdım pişman değilim

Böyle insanların yüzünden asosyal oldum inanın ki sinirimden hüngür hüngür ağladığımı bilirim kucağımda çocukla kırk kere kapısına gittim dedim bak bu bebeğin bile hakkına giriyorsun ama kadında bir gün pişmanlık ve merhamet emaresi göremedim 7 sene devam etti dile kolay gece 2 de çamaşır makinesi çalıştırıyordu kaç kere yataktan zıplayarak uyandık hiç saymadım onuda başkasının üzerine iftira attı biliyor musunuz o yapıyormuş alt komşum yapıyormuş 😭😭😭
Terbiyesiz ve cahille ugrasmak cok zor

Yanlış bilinen bir şey var, eve ses ölçer falan takılmıyor. iyi bir memur gelecek dinleyecek evet bu rahatsız edici bir gürültü diyecek. cezası da 153 tl. ama bunu kapınıza gelecek memur bile bilmiyordur. ben de sizin komşunun öğretmen versiyonu var. allah kahretsin hepsini!

Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden 😞😞😞

Voov çok iyi
E bir şey demedi mi

Benimde üst komşum beş para etmez.
Sitede kedilerimiz var ,apartmanın dış kapı girişine mama,su kabi koyduk,geçerken bırakıyoruz hepimiz ama üst komşum güya kedi besliyor eline ne geçerse,evde ne artarsa atıveriyor camdan aşağı. cama gelmiş,pervaza gelmiş umurunda olmaz.
Silkeleme huyu zaten bezdirdi. Çarşaf serer benim balkon camıma kadar sarkar o çamaşırlar,rüzgarda çat çat çarpar,söylerim ama temiz der,ben senin çarşaf manzarani görmek zorundamıyım yahu.
En son yastık süngerini boşalttı camdan silekeleye silekeleye ve pervazlara yapıştı süngerler. O gün fotoğrafını çekip apartman görevlisini gönderdim.
Geçen gün yine tepemden birşeyler atıyordu aşağıya,çıktım bağırdım,sünger olayını da söyledim, gözümle gördüğüm halde ben yapmadım dedi daha da delirdim,elimde boy boy fotoğrafların var,hadi devam et tepemden birşeyler silkeleyip ,abuk subuk yemek artıklarını atmaya nasıl şikayet ediyorum gör dedim. Cezasinı ödeyince aklın başına gelir diye de ekledim. Atmıyor artık,silkelemesine de denk gelmedim, ben yokken yapiyorsa bilemem tabi ama işe yaradı gibi.
Selam dahi vermiyorum artık. cidden apartman kültürü olmayan gitsin müstakil evde yaşasın. Kendi evimden soğudum sayelerinde.

kocaman bir sitede oturuyorum. nufusi kucuk bir kasaba kadar. 2 cocugum var haliyle gurultu oluyor. gider ozur dilerdim eskiden. sonra ogrendim ki dedikodumu yapip duruyormus ona buna. cocuklarimin sesinden baska bisey yok o da bazi geceler agliyorlar daha kucukler ve ben her bu olay oldugunda ozur dilemeye giderdim. okadar sevimli onemli degil derdi ki valla ben de gurultuden degil sirf bu dedikodudan evi satmaya karar verdim ama baska bir borca takatimiz yok...

Suan oturdugum dairenin altı otopark, ust katım boş. Kışın biraz soguk ama dualar ediyorum ust kata kimse gelmesin diye.cok zor cunku. Bundan onceki kendi evimde cift daireliydi. Alttan,ustten,caprazdan her yerden ses gelirdi uyuyamazdik. Bebegim uyanirdi falan ustelik kpnin kiracilariydi ustumdeki ve yanimdakiler

@ wsra1 wsra1 , dava da açsanız, arsız insanlar çözümü ben eğitimliyim, ben kültürlüyüm diyip inkar ederek buluyor. Yaşadım bunu. Düşünün ben polis çağırıyorum ve adam bende bundan şikayetçiyim kapıma polis getiriyor, savcılığa vereceğim diyor:)) Bazı insanlar hayal edemeyeceğiz kadar arsız. KOnyada bir kız gürültü nedeniyle şikayet ettiği komşusu tarafından dövülmüştü. İzleyebilirsiniz. O kadın ceza alsa bunu yapar mıydı? Öğretmenmiş bir de.

Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlar
Öyle nifak öyle dedikoducular ki. Apartmanla ilgili kendileri bozsa bile bir şeyi yaptirmiyorlar. Nefret ediyorum hepsinden. Gelim gidim zaten yok. Olanlarda birbirinin öyle konusuyor ki arkasindan sasarsin. Merdivenlere kiyafet asiyorlar ya korkuluklara kurusun diye. MerdivenlereHali bile asiyorlar Tiksiniyorum derken cok ciddiydim:KK61:

Merdivenlere halı, camasır asmakta nedir ya? Ben balkonlara asilan camasirlara bile karsiyim. Görüntü kirliligi resmen. Evim bahceli oldugu halde camasirlarimi bahceye degil, odaya asarim. Bahceye asacagim camasir 1 saatde kuruyacakken ben 2 gunde kurumasini goze alarak az isik alan arka odaya asmayi tercih ediyorum. Kimse kimsenin donunu, atletini gormek zorunda degil. Sizin komşular level atlamislar valla. Boyle anlayissiz insanlar birakin da sizinle gidis gelis yapmasinlar zaten..

Merdivenlere halı, camasır asmakta nedir ya? Ben balkonlara asilan camasirlara bile karsiyim. Görüntü kirliligi resmen. Evim bahceli oldugu halde camasirlarimi bahceye degil, odaya asarim. Bahceye asacagim camasir 1 saatde kuruyacakken ben 2 gunde kurumasini goze alarak az isik alan arka odaya asmayi tercih ediyorum. Kimse kimsenin donunu, atletini gormek zorunda degil. Sizin komşular level atlamislar valla. Boyle anlayissiz insanlar birakin da sizinle gidis gelis yapmasinlar zaten..
Aynen öyle hiç umursamiyorum. Bana balkona asilsa sorun yok. Sadece toplu yasama alanlarinda olan pervasizca hareketlere sinir oluyorum.

Bizim üst kattaki yüzünden şu saatte ayaktayım, evin icinde topuklu ayakkabilarla yürüyor. Ama sabah 6dan beri. Bir gün sabah 6da ev süpürmeye başladı, ardindan çamaşır astı (cam balkon açılıp kapanınca felaket ses çıkıyor. Ya geceden açık kalsın yada lütfen sabah açma dedik herkes rahatsiz ama dinlemiyor) çıktım bağırdım bu ne terbiyesizlik sabahın köründe evmi mi süpürülür diye. Terbiyesiz ben oldum 😁 kırıntılar varmış öyle bırakıp gidemezmiş ne kadar anlayışsızmişım. O çalışıyor diye saygi ve anlayış göstermem gerekirmiş sesine! Saat gece 3 de dolap çekiyor. 6da hazirlanip ayakkabilarini giyip iş yapiyor. Her gun böyle yemin ederim biktim ya. Sanki benim için çalışıyor haspam. Burdan taşınacağım günü 4 gözle bekliyorum. Çünkü arsızlar

Bizim üst kattaki yüzünden şu saatte ayaktayım, evin icinde topuklu ayakkabilarla yürüyor. Ama sabah 6dan beri. Bir gün sabah 6da ev süpürmeye başladı, ardindan çamaşır astı (cam balkon açılıp kapanınca felaket ses çıkıyor. Ya geceden açık kalsın yada lütfen sabah açma dedik herkes rahatsiz ama dinlemiyor) çıktım bağırdım bu ne terbiyesizlik sabahın köründe evmi mi süpürülür diye. Terbiyesiz ben oldum 😁 kırıntılar varmış öyle bırakıp gidemezmiş ne kadar anlayışsızmişım. O çalışıyor diye saygi ve anlayış göstermem gerekirmiş sesine! Saat gece 3 de dolap çekiyor. 6da hazirlanip ayakkabilarini giyip iş yapiyor. Her gun böyle yemin ederim biktim ya. Sanki benim için çalışıyor haspam. Burdan taşınacağım günü 4 gözle bekliyorum. Çünkü arsızlar
çok zor yaaa:(

Siz abartıyorsunuz diye demiyorum ama bende de tam tersi söz konusu. 4 yıldır oturduğum evimin alt katına 1.5 sene evvel genç bir çift taşındı. Benim saat 19-20 arası süpürge makinasiyla evi süpürmemi, standart türk ev terliği ile (topuksuz!) evde yürümemi, yine saat 19-20 arası çamaşır makinasını çalıştırmamı, bende olmayan çocuk ve köpek seslerini bahane edip beni tehdit ettiler, bu yetmiyormuş gibi polise şikayet ettiler. Polis memurları kapıma dayandı - derdimi anlattıktan, yan komşumun da olaya dahil oluo beni savunmasından sonra memurlarla sohbet edip aşağıdakileri ayıpladık.
Başka işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar resmen.
Yani demem o ki - bazen bu durumlar komşular arasında abartılabiliyor.

Bu arada normalinde gerçekten ses yapmamaya özen gösteren birisi olarak bu şikayetlerden sonra dikkat etmeyi kestim. Bazen özellikle ses yapıyorum! Yanlarına bırakmamak için! Herkes haddini bilecek!

Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlar
Öyle nifak öyle dedikoducular ki. Apartmanla ilgili kendileri bozsa bile bir şeyi yaptirmiyorlar. Nefret ediyorum hepsinden. Gelim gidim zaten yok. Olanlarda birbirinin öyle konusuyor ki arkasindan sasarsin. Merdivenlere kiyafet asiyorlar ya korkuluklara kurusun diye. MerdivenlereHali bile asiyorlar Tiksiniyorum derken cok ciddiydim:KK61:

Görüntü kirliligini, rahatsizligini gectim bu cok igrenc birsey ya. Merdivenlere kiyafet asmak nasil bir pisliliktir ya. Bosuna yikayip kurulayip giymesinler, igrenc ya. Allah yardimciniz olsun.

Oturduğum ev kışın ısınmıyor malesef,kışları çok sıkıntı yaşıyorum. Duvarlarından su akıyor resmen. Ayrıca asansör yok ve bebek arabasını indir çıkar özellikle çok yoruyor. Ama işte bu durumdan korktuğum için taşınamıyorum. Konşularımın hepsi melek gibi, aile gibi, o kdar düşünceli ve fedakarlar ki cesaret edemedim🤷🏻‍♀️

Görüntü kirliligini, rahatsizligini gectim bu cok igrenc birsey ya. Merdivenlere kiyafet asmak nasil bir pisliliktir ya. Bosuna yikayip kurulayip giymesinler, igrenc ya. Allah yardimciniz olsun.
Kapılarına birden fazla kez kavga ugruna gittim bence de çok çirkin asmiyorlar şuan umarim asmazlar da. Çünkü dayanilir bir şey değil. Oraya onu asan zaten hijyen namina sıfır benim gözümde. O yüzden onlara onlar temiz bile geliyordur😀 tam hodukler ya anlatilacak gibi değil yaşamak lazım. Ama Allah yasatmasin😃

Back