Teşekkür ederim her bünye farkı sanirimİnanın ben de her yolu denedim sirke de dahil. Ama geciremedim mantarı. Hatta sirkeden sonra çok ciddi tahriş durumu oldu. Doktor da bir güzel kızdı. Su dışında hiçbir şey ile yıkanmaz genital bölge diye. Sonra bir hap kullandım o gün bugündür yok şükür ki.
Belki de benim bünyeme ters gelmiştir
Doktorlar arası da belki görüş farklılığı vardır bilemiyorum olumlu etki görenler de olmuş. Sirke sonucta kötü bir şey değil ama siz yine de doktorunuza danışın nolur nolmazŞimdi kafam karıştı kimi sirkeli su diyo sizde sakın sirkeli su yapma dediniz ne yapsam bilemedim ki
Bilemedim şimdi. Kimseye de engel olmak istemem belki sifa şikeden gelecektir kimine. Bende kötü etki bıraktı travmatiktir hatta çok canim yanmıştı vaktiyle. Ama bünye ile ilgili de olabilir bana kötü gelen bir başkasına iyi gelebilirDoktorlar arası da fikir mi değişiyor ki acaba.burada kullanabilirsiniz demiş doktor
Ben de merhem ve fitil tedavisi bittikten sonra tekrarlanmasın diye kullanıyorum. Yani ilerlemiş bir mantara illaki ilaç tedavisi gerçektir. Sirke tek başına mucize yaratmaz. Zaten konu sahibi de doktora gidecek. Maksat gidene kadar biraz rahatlasın.İnanın ben de her yolu denedim sirke de dahil. Ama geciremedim mantarı. Hatta sirkeden sonra çok ciddi tahriş durumu oldu. Doktor da bir güzel kızdı. Su dışında hiçbir şey ile yıkanmaz genital bölge diye. Sonra bir hap kullandım o gün bugündür yok şükür ki.
Belki de benim bünyeme ters gelmiştir
Yogurt kuru uygula canim, umarim faydasi olur.İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
Verdikleri sey antibiyotik ama..antibiyotik direnci dusuruyor.. direnc dustukce daha cok enfeksyon oluyorsun derken yine antibiyotik aliyoraun yine tekrar ediyor filan..Ben de merhem ve fitil tedavisi bittikten sonra tekrarlanmasın diye kullanıyorum. Yani ilerlemiş bir mantara illaki ilaç tedavisi gerçektir. Sirke tek başına mucize yaratmaz. Zaten konu sahibi de doktora gidecek. Maksat gidene kadar biraz rahatlasın.
Mantar tedavisinde antibiyotik değil antifungal kullanılıyor.Verdikleri sey antibiyotik ama..antibiyotik direnci dusuruyor.. direnc dustukce daha cok enfeksyon oluyorsun derken yine antibiyotik aliyoraun yine tekrar ediyor filan..
Bu da aşırı doğru. Antibiyotik kullanımı mantarı tetikleyen unsurlardan biri. Bu nedenle çok çok kötü olmadıkça kullanmamak lazim. Yoksa bir tarafı iyileştirirken diğer taraf hasar görüyorVerdikleri sey antibiyotik ama..antibiyotik direnci dusuruyor.. direnc dustukce daha cok enfeksyon oluyorsun derken yine antibiyotik aliyoraun yine tekrar ediyor filan..
Oyle mi? Ben antibiyotik diye biliyorum bi kac kez olmustu bendeMantar tedavisinde antibiyotik değil antifungal kullanılıyor.
Antibiyotik bakteriyel kaynaklı enfeksiyonlarda kullanılır. Ama bu mantar başka bir tür. Aslında genel olarak çok yanlış alışkanlıklarımız var. Ben de öncesinde bilmeden çok şeyi yanlış yapıyormuşum. Onun için tekrarlayan mantar sık görülüyor toplumumuzda.Oyle mi? Ben antibiyotik diye biliyorum bi kac kez olmustu bende
Ha bir de şu var. Üst solunum yolları enfeksiyonunda çok sık reçete edilen bir kaç antibiyotik var. Yan etkisi mantar oluşumu. Antibiyotik bu şekilde mantarı tetiklermiş oluyor.Oyle mi? Ben antibiyotik diye biliyorum bi kac kez olmustu bende
Bende mantar oldugunda sormustu dr um ictede var mi kasinti diye.. yani zamaninda kremle mudahale edince belki geciyordur ama vajinal fitil vermisti arti krem iste.. ya cok kotu Allah kimseye vermesin.Antibiyotik bakteriyel kaynaklı enfeksiyonlarda kullanılır. Ama bu mantar başka bir tür. Aslında genel olarak çok yanlış alışkanlıklarımız var. Ben de öncesinde bilmeden çok şeyi yanlış yapıyormuşum. Onun için tekrarlayan mantar sık görülüyor toplumumuzda.
Amin teşekkür ederimBende mantar oldugunda sormustu dr um ictede var mi kasinti diye.. yani zamaninda kremle mudahale edince belki geciyordur ama vajinal fitil vermisti arti krem iste.. ya cok kotu Allah kimseye vermesin.
Geçecek elbet doktora gitcem teşekkür ederimBence kabullenip biraz dayan, geçecektir
Sizin diğer konuara verdiğiniz cevapti bu, ironi içerdiGeçecek elbet doktora gitcem teşekkür ederim
Teşekkür ederimSizin diğer konuara verdiğiniz cevapti bu, ironi içerdi
Sut kesigi gibi akintiniz var mi? Yoksa mantar degildir o. Eger mantar oldugunu dusunuyorsaniz travazol kremi kasintiyi onlemek icin kullanin korkmayin ama icine surmeyin bence. Bir de probiyotik alimi cok onemli. Ben mantar oldugumda doktorum 2 adet fitil ve probiyotik tablet vermisti. Hemen iyilesti cok sukur. Bazi kosilerde kroniklesiyor bu mantar malesef. Her gun 1 bardak kefir icmekte yarar var.Hayır dış tarafta değil apış aramda vajinaya yakın yerler özellik le çok kasiniyo
Akıntı yok kaşıntı var doktor banada vermisdi fitil ve peribiyotik yine gitcem doktora bakalım ne diyecekSut kesigi gibi akintiniz var mi? Yoksa mantar degildir o. Eger mantar oldugunu dusunuyorsaniz travazol kremi kasintiyi onlemek icin kullanin korkmayin ama icine surmeyin bence. Bir de probiyotik alimi cok onemli. Ben mantar oldugumda doktorum 2 adet fitil ve probiyotik tablet vermisti. Hemen iyilesti cok sukur. Bazi kosilerde kroniklesiyor bu mantar malesef. Her gun 1 bardak kefir icmekte yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?