Mantar belası

Teşekkür ederim her bünye farkı sanirim

Şimdi kafam karıştı kimi sirkeli su diyo sizde sakın sirkeli su yapma dediniz ne yapsam bilemedim ki
Doktorlar arası da belki görüş farklılığı vardır bilemiyorum olumlu etki görenler de olmuş. Sirke sonucta kötü bir şey değil ama siz yine de doktorunuza danışın nolur nolmaz

Doktorlar arası da fikir mi değişiyor ki acaba. burada kullanabilirsiniz demiş doktor
Bilemedim şimdi. Kimseye de engel olmak istemem belki sifa şikeden gelecektir kimine. Bende kötü etki bıraktı travmatiktir hatta çok canim yanmıştı vaktiyle. Ama bünye ile ilgili de olabilir bana kötü gelen bir başkasına iyi gelebilir

Ben de merhem ve fitil tedavisi bittikten sonra tekrarlanmasın diye kullanıyorum. Yani ilerlemiş bir mantara illaki ilaç tedavisi gerçektir. Sirke tek başına mucize yaratmaz. Zaten konu sahibi de doktora gidecek. Maksat gidene kadar biraz rahatlasın.

Bende ilk basta genital siğil vardı doktor yaktı çok şükür siğil kayboldu sonra bu mantar belası oldu

Verdikleri sey antibiyotik ama..antibiyotik direnci dusuruyor.. direnc dustukce daha cok enfeksyon oluyorsun derken yine antibiyotik aliyoraun yine tekrar ediyor filan..

Verdikleri sey antibiyotik ama..antibiyotik direnci dusuruyor.. direnc dustukce daha cok enfeksyon oluyorsun derken yine antibiyotik aliyoraun yine tekrar ediyor filan..
Bu da aşırı doğru. Antibiyotik kullanımı mantarı tetikleyen unsurlardan biri. Bu nedenle çok çok kötü olmadıkça kullanmamak lazim. Yoksa bir tarafı iyileştirirken diğer taraf hasar görüyor

Oyle mi? Ben antibiyotik diye biliyorum bi kac kez olmustu bende
Antibiyotik bakteriyel kaynaklı enfeksiyonlarda kullanılır. Ama bu mantar başka bir tür. Aslında genel olarak çok yanlış alışkanlıklarımız var. Ben de öncesinde bilmeden çok şeyi yanlış yapıyormuşum. Onun için tekrarlayan mantar sık görülüyor toplumumuzda.

Bende mantar oldugunda sormustu dr um ictede var mi kasinti diye.. yani zamaninda kremle mudahale edince belki geciyordur ama vajinal fitil vermisti arti krem iste.. ya cok kotu Allah kimseye vermesin.

Bende mantar oldugunda sormustu dr um ictede var mi kasinti diye.. yani zamaninda kremle mudahale edince belki geciyordur ama vajinal fitil vermisti arti krem iste.. ya cok kotu Allah kimseye vermesin.
Amin teşekkür ederim

Hayır dış tarafta değil apış aramda vajinaya yakın yerler özellik le çok kasiniyo
Sut kesigi gibi akintiniz var mi? Yoksa mantar degildir o. Eger mantar oldugunu dusunuyorsaniz travazol kremi kasintiyi onlemek icin kullanin korkmayin ama icine surmeyin bence. Bir de probiyotik alimi cok onemli. Ben mantar oldugumda doktorum 2 adet fitil ve probiyotik tablet vermisti. Hemen iyilesti cok sukur. Bazi kosilerde kroniklesiyor bu mantar malesef. Her gun 1 bardak kefir icmekte yarar var.

Akıntı yok kaşıntı var doktor banada vermisdi fitil ve peribiyotik yine gitcem doktora bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…