• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

Millet o yaptığınız işlemle kireç-yağ çözüyor, çıldırdınız mı siz, çamaşır suyu ile temizlenmekten farkı yok, kimyasal yanığa sebep olursunuz. Açıklayamazsınız da doktorlara

Ay kadının giymediği iç çamaşırından size ne, bunu eleştirmeye ne gerek var. Temizleniyordur elbet bir şekilde.
Fokurduyor demiş bi de iyi bi şeymiş gibi 🤦🏿‍♀️

Millet o yaptığınız işlemle kireç-yağ çözüyor, çıldırdınız mı siz, çamaşır suyu ile temizlenmekten farkı yok, kimyasal yanığa sebep olursunuz. Açıklayamazsınız da doktorlara

Ay kadının giymediği iç çamaşırından size ne, bunu eleştirmeye ne gerek var. Temizleniyordur elbet bir şekilde.
Sizde hanim19 u elestirmissiniz onun nasıl temizlediğinden size neee

Pardonda neyi aciklicam doktora bana iyi gelen birseyi karbonat cilt uzerinde kullaniliyor sirkede mantar temizlik olarak kullaniliyor ben yaptim aninda kasintim gecti yillarca cekmektense birkez dener belki onada fayda eder

Sizde hanim19 u elestirmissiniz onun nasıl temizlediğinden size neee
Ay sen de dene madem, don giymemekle karbonat sirke karışımı aynı şey çünkü
Pardonda neyi aciklicam doktora bana iyi gelen birseyi karbonat cilt uzerinde kullaniliyor sirkede mantar temizlik olarak kullaniliyor ben yaptim aninda kasintim gecti yillarca cekmektense birkez dener belki onada fayda eder
Yaptığınız kimseye tavsiye edilemeyecek kadar riskli.
Sanane battimi biryerine battiysa soyle gelim cikarayim benim seyim degilmi istedigimi yaparim sanami kaldi elestirmek
Rahmmin alınma aşamasına gelirse doktora da böyle söylersin.

Ay sen de dene madem, don giymemekle karbonat sirke karışımı aynı şey çünkü

Yaptığınız kimseye tavsiye edilemeyecek kadar riskli.

Rahmmin alınma aşamasına gelirse doktora da böyle söylersin.
Ne rahimi ne alinmasi Allah askina dis dudaklar uyguladim tutupta ic kisma yapmadim benim vajinam degil dis dudaklarimda vardi uyguladim gecti sukur

İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
Banada kedimden bulaştı normalde bende yoktu bu mantar için en güçlü krem travazolmuş onu getirdi arkadaşım kullandım geçti çok şükür tabi bir haftayı buldu şimdi izi kaldı biraz. Yarın cildiye randevum var tekrar yazdırıcam. Onun dışında evde denemediğim yöntem kalmamıştı önce mantar olduğunu bilmiyordum ben ilk defa böyle bi şey yaşadım etrafı su toplayıp vücudumun çoğu yerinde aynı şekilde çıkınca şüphelendim dediğiniz gibi çılgınlar gibi kaşınıyor normalde yara eder kolonya sürersem en azından kaşıntı kalmazdı sinek ısırığında bu öyle değil yarası bile kaşınıyor. Allah kimseye böyle hastalıklar vermesin. Size de geçmiş olsun. Bu söylediğim kremi deneyin derim eğer yoksa.

Banada kedimden bulaştı normalde bende yoktu bu mantar için en güçlü krem travazolmuş onu getirdi arkadaşım kullandım geçti çok şükür tabi bir haftayı buldu şimdi izi kaldı biraz. Yarın cildiye randevum var tekrar yazdırıcam. Onun dışında evde denemediğim yöntem kalmamıştı önce mantar olduğunu bilmiyordum ben ilk defa böyle bi şey yaşadım etrafı su toplayıp vücudumun çoğu yerinde aynı şekilde çıkınca şüphelendim dediğiniz gibi çılgınlar gibi kaşınıyor normalde yara eder kolonya sürersem en azından kaşıntı kalmazdı sinek ısırığında bu öyle değil yarası bile kaşınıyor. Allah kimseye böyle hastalıklar vermesin. Size de geçmiş olsun. Bu söylediğim kremi deneyin derim eğer yoksa.
Denedim bende pek işe yaramadı yada ben çok az kullandım ben gittim doktora iki tane krem verdi kullandım şimdilik geçti sizede çok geçmiş olsun

kızlar genital siğil yaktıranlar aynı gün işe devam edebildi mi ya da günlük hayatına devam edebiliyor mu izin alma durumum yok izin alıp işe geri dönücem cünkü yaktırmak için.

kızlar genital siğil yaktıranlar aynı gün işe devam edebildi mi ya da günlük hayatına devam edebiliyor mu izin alma durumum yok izin alıp işe geri dönücem cünkü yaktırmak için.
Evet siğil yaktirdim bende günlük hayatına devam edebilir sin bı sorun olmuyo

Kızlar merhaba, genital siğilimi 4 gün ara ile iki kez yaktırdım 3.seansa çağırdı 4 gün sonraya, tedavi olan var mı bu şekilde genelde kaç seansta bitti. Bana 1 ay boyunca sıkı gözlemde olucağını söyledi Turgay Bey. Yaptıranlar varsa bana süreci paylaşabilir mi?

Ben de de bu mantar illeti sürekli tekrarlıyor.Hele ki biraz şekerli ürünleri fazla kaçırayım yandım.En son gittiğim doktor verdiği ilacı haftada bir kez almaya devam et dedi.Tamamen geçmesi için uzun kullan dedi ama ne kadar uzun bilmiyorum.Ben de 6 hafta devam ettireceğim.Bu tedavide üçüncü haftam.3 hafta daha kullanacağım.Hatta ilacı da söyleyeyim Zolax 100 lük verdi ilk hafta 3 günde bir 2 tane kullanıp (yani pazartesi-perşembe-pazar) ardından haftada bir 2 tane kullan dedi.Uzın süre kullan dedi
Geçti mi acaba mantarınız

Back