• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

Teşekkür ederim evde iç çamaşırı bile pek giymiyorum kasimasi kolay olsun diye:KK66:
Doktor bana fitil ve krem vermisti. Gun asiri ic camasiri değiştirmek lazim. Mümkünse pamuklu olsun. Birde dus alirken genital bolgenizi sabunla temizlemeyin sadece su ile temizleyin. Mantar nem sever tuvaletten sonra iyice kurulanin terlememek icin klimanizi mutlaka acik tutun

Ne yaparsan yap asla sirkeli su yapma,yap diyene de inanma. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 8 sene oluyor,hapla iyileştim ama ismini hatırlamıyorum.
Doktor sirkeli su soruma sakınnn diye cevap verdi. Genital bölgenin ph değeri farklı olduğu için asla sirke kullanmamaliymisiz

Ne yaparsan yap asla sirkeli su yapma,yap diyene de inanma. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 8 sene oluyor,hapla iyileştim ama ismini hatırlamıyorum.
Doktor sirkeli su soruma sakınnn diye cevap verdi. Genital bölgenin ph değeri farklı olduğu için asla sirke kullanmamaliymisiz
Senelerdir bu konudan müzdarip biri olarak ben sirkeyle çözdüm sorunu. Öncesinde hap, fitil, merhem hepsini kullandım ama 1 ay içinde tekrarladı. Tavsiye eden doktoruma da güveniyorum açıkçası.

Evet
Doktor bana fitil ve krem vermisti. Gun asiri ic camasiri değiştirmek lazim. Mümkünse pamuklu olsun. Birde dus alirken genital bolgenizi sabunla temizlemeyin sadece su ile temizleyin. Mantar nem sever tuvaletten sonra iyice kurulanin terlememek icin klimanizi mutlaka acik tutun
evet hatırladım banada fitil vermisdi eşim dalga geçtiği için kulllanmadim

Doktorlar arası da fikir mi değişiyor ki acaba. burada kullanabilirsiniz demiş doktor

Evet kap vardı yarısına kadar su koydum göz kararı da sirke döktüm belki 1 fincan kadar falandır. İçine makyaj temizleme pamuğu attım az beklettim sonra tampon hareketlerle kabarcıklı yerlere sürdüm. 1-2 dk sonra da duruladım.
Ben durulamıyorum çoğu zaman, öyle kalması daha iyi diye düşünüyorum

Şimdi kafam karıştı kimi sirkeli su diyo sizde sakın sirkeli su yapma dediniz ne yapsam bilemedim ki

Senelerdir bu konudan müzdarip biri olarak ben sirkeyle çözdüm sorunu. Öncesinde hap, fitil, merhem hepsini kullandım ama 1 ay içinde tekrarladı. Tavsiye eden doktoruma da güveniyorum açıkçası.
İnanın ben de her yolu denedim sirke de dahil. Ama geciremedim mantarı. Hatta sirkeden sonra çok ciddi tahriş durumu oldu. Doktor da bir güzel kızdı. Su dışında hiçbir şey ile yıkanmaz genital bölge diye. Sonra bir hap kullandım o gün bugündür yok şükür ki.
Belki de benim bünyeme ters gelmiştir

Back