Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşrapanın yarısından biraz fazlasına 1 yemek kaşığı sirke döküp yavaş yavaş yıkıyorumNasıl yapiyosunuz biraz tarif edermisiniz
Yoo yoo ben bekletmeye gerek yok yıkamak yeterli oluyorDenedim şimdi. Duruladım sonra kremi sürdüm. Biraz bekletmek gerekmezdi herhalde sirkeyi dimi ıslak bırakmaktan iyice korkuyorum artık.
Canım bu arada intern bi arkadaşıma sordum. Sirke evde bi şey yoksa kullanılabilir ama sen krem de sürüyorsun tahriş edebilir dedi. Yine farklı doktor fikirleriSirkeli su biraz hafifletti bakalim ne olacak
Travazol krem dış genitale uygulayın kaşıntıyı keser. Ped kullanmayın su ile önden arkaya yıkayın her tuvalet sonrası , beyaz akıntı varsa peynir kesiği gibi vajinal fitiller var ondan kullanmanız lazım bir dönem çok çektim bende bu illetten..İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
Ben bilmiyorum o hastalığı. Madem akşama doktora gidiyorsun başka müdahalede bulunmaKızlar herpes olabilir mi peki ya? Akşam doktora gideceğim ben içim rahat etmedi hem de herpes olup mantar ilacı kullanan bi üye daha çok yayıldı demiş. Geçiren var mı?
Krem sürdüm yine yoksa yanma çok oluyor krem alıyor o yanmayı en azından başka ellemem ama yine de. İntern arkadaşım böyle gelsen ben mantarı düşünürdüm dedi, başka bi arkadaşım ben aynısını yaşadım herpes dedi. Öf.Ben bilmiyorum o hastalığı. Madem akşama doktora gidiyorsun başka müdahalede bulunma
Nette fotoğraflarını inceledin mi benziyor mu, ben baktım da dudak uçuğu gibi baloncuk baloncuk bir şey oKrem sürdüm yine yoksa yanma çok oluyor krem alıyor o yanmayı en azından başka ellemem ama yine de. İntern arkadaşım böyle gelsen ben mantarı düşünürdüm dedi, başka bi arkadaşım ben aynısını yaşadım herpes dedi. Öf.
Valla diyorum ya görmediğim vajina popo kalmadı Herpese benziyor gibi ama bende içi dolu bi baloncuk değil sönük patlamış sivilce gibi bazı yerler. Bazı yerler direkt uçlu sivilce gibi. Ama baloncuk yok asla. Sanki mantara daha çok benziyor. Eşim de alınganlık yaptı iyice sen taşıyıcı olabilirsin önceden geçirmişsin dediğim için. Mantar diyor doktor arkadaşın ne diye diğer arkadaşının aklına uyuyorsun falan demeye başladıNette fotoğraflarını inceledin mi benziyor mu, ben baktım da dudak uçuğu gibi baloncuk baloncuk bir şey o
Uçuk virüsü bildiğim kadarıyla vücuttan tamamen atılmıyor. Her şey olmuş olabilir eğer herpesse ama teşhis konmadan eşine bir şey söylemesen iyi olurmuş, erkekler fazla alıngan oluyorValla diyorum ya görmediğim vajina popo kalmadı Herpese benziyor gibi ama bende içi dolu bi baloncuk değil sönük patlamış sivilce gibi bazı yerler. Bazı yerler direkt uçlu sivilce gibi. Ama baloncuk yok asla. Sanki mantara daha çok benziyor. Eşim de alınganlık yaptı iyice sen taşıyıcı olabilirsin önceden geçirmişsin dediğim için. Mantar diyor doktor arkadaşın ne diye diğer arkadaşının aklına uyuyorsun falan demeye başladı
Ya zaten önceden bi cybe geçirmiş. Ben de öyle diyorum vücutta kalıyor bunlar bi şekilde bulaşmıştır dert değil olabilir diye. Ama alındı işte söylemeseymişim keşke doğruUçuk virüsü bildiğim kadarıyla vücuttan tamamen atılmıyor. Her şey olmuş olabilir eğer herpesse ama teşhis konmadan eşine bir şey söylemesen iyi olurmuş, erkekler fazla alıngan oluyor
Çok geçmiş olsun, çabucak tedavi olsun inşallahHerpes çıktı bende şüphelendiğim gibi.
Fitil bana da vermisdi doktor önceki gittiğimde şimdi duruyordu kullandim biraz kaşintim hafifledi gibiBu arada ben de vajinal kist için tedavi olmuştum antibiyotikle, bu gün kontrolüm vardı hafif de kaşıntım var. Doktora söyledim fitil ve hap dayadı antibiyotik mantarı tetiklemiş olabilirmiş.
Bizim memlekette "karılık maskaralıktır" derler. Hakikaten hiç bitmiyor derdimiz.