• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
Sirkeli suyla taharetlen.(bir bardak kaynayıp soğumuş suya yarım çay bardağı ev sirkesi mümkünse elma sirkesi) ben bununla vajinal duş da yapıyorum ama sen onu başarabilirmisin bilemiyorum

Son düzenleme:
Rica ederim. Ölçü olarak bir maşrapa suya yarım çay bardağı elma sirkesi dökün hafif yaksada hemen geçiyor yakma sebebi de kaşıyarak tahriş etmeniz. Hatta yapabilirseniz. Ev yoğurdunun suyunuda alıp o bölgeyi yıkayabilirsiniz. Yararlı bakterilerin artmasına yarar.
Teşekkür ederim deneyecem

Ben de daha önce mantar geçirdim ama şu an genital bölge ve makat bölgesinde kabarcıklar var. O zaman yoktu ondan emin olamıyorum :( Sizde var mı?
Sizinki vajinit olabilir, iç. Dudakların içinde sönük sönük kırmızı sivilceler olmuştu bende, resmen yanıyordu

Bahsedilen vajinal mantar yanlis anlamadiysam Yazinsana ne mantari oldugunu yahu 1e 10 oraninda sirkeli su yap, icinr şu bebek temizleme pamuklari var ya ondan atiyorum ben, 8-10 tane kadar. Yani 1 gun kullanilacak kadar. Tuvalettrn sonra onunla temizlen. 2 gun surmeden geciyor. Harika bir sey

Sizinki vajinit olabilir, iç. Dudakların içinde sönük sönük kırmızı sivilceler olmuştu bende, resmen yanıyordu
Valla 2-3 gündür her türlü genital organ fotoğrafı gördüm araştırmaktan. Bi ara cybe falan düşündüm bazı fotoğraflar benziyor ama imkan vermedim pek :( Tüylerimi jiletle almıştım üstüne regl oldum ped uzun süre kaldı değiştiremedim uzun yola gittiğim için ve nemsiz bi şehirden nemli şehre gittim. Hepsi üst üste binince pişik ya da mantar diyorum ama dediğiniz de olabilir :(

Geçen ay bende oldum.. probiyotik olarak yoğurt sürdüm ben çok rahatlattı beni..Deneyebilirsiniz

Doktorum bol bol su içip soğuk ve arada sirkeli suyla yıkayıp, bol ve pamuklu çamaşır giymemi tavsiye etmişti. 2 hap 1 krem vermişti bir de yanında.
Ben de bir de kist varmış, o ıslaklık yaparmış. Onu tedavi etmezsek mantar kalıcı olarak geçmez dedi. 🤷🏻‍♀️

Bahsedilen vajinal mantar yanlis anlamadiysam Yazinsana ne mantari oldugunu yahu 1e 10 oraninda sirkeli su yap, icinr şu bebek temizleme pamuklari var ya ondan atiyorum ben, 8-10 tane kadar. Yani 1 gun kullanilacak kadar. Tuvalettrn sonra onunla temizlen. 2 gun surmeden geciyor. Harika bir sey
Vajinal mantar evet teşekkür ederim tavsiyeniz icin

Hayır hayır asla yakma olmuyor. O kaşıntı vs çekmektense sirkeli suyun yakmasını tercih ederim kiiii dediğim gibi assla yanma vs olmuyor.
Aslında kaşındığında kaşıdığım için yanıyor fark ettim onu kaşımadığımda su değince yanma olmuyor. Ama kaşıyıp hemen suya koşunca öldürmüyor süründürüyor namıssız. Üzüm de olur mu?

Back