• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

Do
Bir kaç gün kremi her sürdüğümde kaşınıyor, sonra kaşıntı geçiyor yavaş yavaş. Bende öyle oluyor yani. Ama böyle oşmadan geçiren bir lrem varsa adını ben de alayım, kaşıntı kısmı sıkıntı çünkü
doktora gidince verdiği krem iyi gelirse söylerim size

Bir kaç gün kremi her sürdüğümde kaşınıyor, sonra kaşıntı geçiyor yavaş yavaş. Bende öyle oluyor yani. Ama böyle oşmadan geçiren bir lrem varsa adını ben de alayım, kaşıntı kısmı sıkıntı çünkü
Kaşınıyor diye işe yaramıyor sanmıştım (bendeki kremin adı farklı ama sanırım aynı kremin farklı versiyonu imiş) yine bi şey öğrendim 🤦🏿‍♀️ Sürmesem mi diyordum devam o zaman.

Ne kadar çok mantar olan varmış yalnız değilmişim

Kaşınıyor diye işe yaramıyor sanmıştım (bendeki kremin adı farklı ama sanırım aynı kremin farklı versiyonu imiş) yine bi şey öğrendim 🤦🏿‍♀️ Sürmesem mi diyordum devam o zaman.
Mantar vücudun ürettiği bir şey olduğundan müdahale edildiğinde cilt de tepki veriyor. Kaşıntı o yüzden. Vajina phı hassas bir şey, ben geçenlerde liflenmek yerine direk duş jeli döktüm duşta üst üste bir kaç gün, öyşe içine falan kaçtığını da sanmıyorum. Hemen mantara çevirdi. Ben alıştım artık, doktora bile gitmiyorum. Çözüm belli sirkeli suyla vajinal duş ve travazol.

Mantar vücudun ürettiği bir şey olduğundan müdahale edildiğinde cilt de tepki veriyor. Kaşıntı o yüzden. Vajina phı hassas bir şey, ben geçenlerde liflenmek yerine direk duş jeli döktüm duşta üst üste bir kaç gün, öyşe içine falan kaçtığını da sanmıyorum. Hemen mantara çevirdi. Ben alıştım artık, doktora bile gitmiyorum. Çözüm belli sirkeli suyla vajinal duş ve travazol.
Siz işi çözmüş sünüz;)

Aslında kaşındığında kaşıdığım için yanıyor fark ettim onu kaşımadığımda su değince yanma olmuyor. Ama kaşıyıp hemen suya koşunca öldürmüyor süründürüyor namıssız. Üzüm de olur mu?
Ay çok iyi anlıyorum. Valla ben çaresizlikten üzüm denedim hiç sıkıntı olmadı🤣 zaten 1 yemek kaşığı kadar dökmek yetiyor

Ay çok iyi anlıyorum. Valla ben çaresizlikten üzüm denedim hiç sıkıntı olmadı🤣 zaten 1 yemek kaşığı kadar dökmek yetiyor
Denedim şimdi. Duruladım sonra kremi sürdüm. Biraz bekletmek gerekmezdi herhalde sirkeyi dimi ıslak bırakmaktan iyice korkuyorum artık.

Evet kap vardı yarısına kadar su koydum göz kararı da sirke döktüm belki 1 fincan kadar falandır. İçine makyaj temizleme pamuğu attım az beklettim sonra tampon hareketlerle kabarcıklı yerlere sürdüm. 1-2 dk sonra da duruladım.
Bende deyemim mi ne dersiniz ise yarar mi

Back