• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

Probiyotik eksikliği yapar mı bana sanki doktor yazmisdi demekki ondan yazdi

Mantar hastalığını abim tan 23 sene boyunca çekti. Yurtdışundan ilaç getirtti ancak düzeldi fakat derisinde izleri halen mevcut.

Allah korusun mantar olmam inşallah illaki üst açık seks yapıyoruz üst kapalı seks mi olur:KK66:)

4 Ağustos’taki konudaki mesajın mantar olursunuz yazmışlar :işsiz:

İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz

Ardından çok geçmemiş mantar konusu açmışsın az tükürün de mantarın geçsin :süslü:

arkadaşlar merhaba, bakire iken genital siğili olan var mı?
⬆️
Olabilir çoklu iliskide oluyormuş doktor söylemiş di
⬆️
Ne var ki yorumda doktorun dediğini söyledim kendim uydurmadim
➖En üstteki yorumu iyice okudunuz mu
➖Yakamoz üye BAKİRELİK yani BEKAR hiç ilişkiye girmemiş demek genital siğil olan varmı diye sormuş
⬆️
➖Senin cevabın ÇOKLU ilişkide oluyor doktor söyledi yazmışsın :işsiz:

➖Bana vereceğin cevap aaa bakirelik yazmış ben yakamozun yazdığını tam anlamamışım yanlış anlamışım olmalıydı :KK58::KK58:

Umarım anlamışsındır :bicak:

Merhaba travazol krem denediniz mi hic bendede sabunla yikadiktan sonra kasinti basladi mantarmi alerjimi bilemiyorum ama ben karbonat surup ardindan sirke dokup orayi temizlemesini sagladim fokurduyor cildin uzerinde cok rahatlatiyor dun aksamda travazol krem aldim kasintim azaldi gecerse size tamamen yazarim

Ya kizlar kafayı yemek üzereyim. Hayatımda ilk kez oluyorum. Doktora gittim bir hap ve krem verdi. Hap zaten iki tane, birini içtim.kremi de düzenli sürmene rağmen bana mısın demiyor. Dün aldım bunları ama kasintida azalma hiç hiç yok. Buz kompres yapıyorum artık. Bu nasıl bir şey :KK43:( doktorun kremleri de gecirmiyorsa ne geçirecek bunu. İnanılmaz bir kaşıntı, gerçekten çıldıracağım.
Merhaba, bende geçen sene hsg sonrasi akıntı şikayetiyle doktora gittim. Antibiyotik ve fitil verdi kullandım ama antibiyotigin saatlerini hep aksattim. Bazen unuttum. Geçti gibi oldu sonra bir iki ay sonra tekrarladı. Önceki kadar yoktu ama başka bir durumdan ötürü jinekolojiye gitmiştim. Doktor mantar olduğunu yayildigini söyledi. Batikonla vajina içine pansuman yaptırmama söyledi ve fitil antibiyotik yazdırdı. Uzun oldu biraz ama. Batikon acayip iyi geldi. İçin tertemiz oluyor. İlaçlarını da düzenli kullanırsın. Hicbiseyin kalmaz. Tavsiyem doktordan batikonla pansuman iste

Valla bende de mantar mı var pişik mi anlamadım öldürüyor kaç gündür :KK43: Hametan rahatlatıyor ama yağlı olduğu için emin olamadım çok kullanmamaya çalışıyorum. Trosyd krem önerdi eczacı arkadaşım onu aldım 2 gündür kullanıyorum bakalım etki edecek mi :KK43:
Mantar miymissin ve hangi bolgede

Merhaba travazol krem denediniz mi hic bendede sabunla yikadiktan sonra kasinti basladi mantarmi alerjimi bilemiyorum ama ben karbonat surup ardindan sirke dokup orayi temizlemesini sagladim fokurduyor cildin uzerinde cok rahatlatiyor dun aksamda travazol krem aldim kasintim azaldi gecerse size tamamen yazarim
Karbonat sirkeyi ben lavabo temizliğinde kullanıyorum, bu kadar abartmayın bence. Seyreltilmiş sirke yeterli olur.

Millet o yaptığınız işlemle kireç-yağ çözüyor, çıldırdınız mı siz, çamaşır suyu ile temizlenmekten farkı yok, kimyasal yanığa sebep olursunuz. Açıklayamazsınız da doktorlara
Nasıl giymezsin ya
Vajinal akintin olur nereye akacak o kıyafetine mi iyy.

Çamaşır giyip günlük ped takman lazım, annen ogretmedi mi
Ay kadının giymediği iç çamaşırından size ne, bunu eleştirmeye ne gerek var. Temizleniyordur elbet bir şekilde.

Back