Manipülasyon mu?

Eşiniz bir narsist. Sakın işinizi falan bırakmayın. Birikim yapıp boşanın

Ben hemen açtım davanı boşanman için o kadar yani. İçim sıkıldı, fenalık geldi. Böyle evlilik olmaz, yıllarını heba etme . Boşanmak ölüm değil, burada boşanan bir sürü kadın hayatına daha mutlu devam ediyor, buna ben de dahilim.

Adamın sizi sevmediğini hatta sizden nefret ettiğini ne zaman idrak edeceksiniz? Çalışıyormuşsunuz bir de, yazık ediyorsunuz kendinize.

Birkaç defa bu konuyu açtığımda onun benimle ilgili bir sorunu olmadığını benim sorun çıkarttığımı söylüyor birkaç gün herşey iyi güzelken sonra gene aynı yere geliyoruz. Konuşmadığı paylaşmadığı için sorun çözülmemiş oluyor ve üzerine katlanıyor.

Eşini evde bırakıp 5 gün boyunca köye giymekte ne oluyor? Böyle evlilik olmaz. zamanına yazık.

Aslında hiç bir kazancım yok boşanmak için gerekli cesaretim yok galiba

Eşini evde bırakıp 5 gün boyunca köye giymekte ne oluyor? Böyle evlilik olmaz. zamanına yazık.
Bunu normalize ediyorlar işte. İşlerim var anlamıyorsun beni diyo. Sende gel o zaman diyo ama ben zaten hafta içi yoğun çalışıyorum dinlenmek istiyorum evimde bir sürü işlerim oluyor. Gittiğimde eve gelince evlenmek başıma uğraşıyorum yardımda etmiyor. Bunu neden yıkamadın bunu neden ütülemedin diyo. Her türlü olan gene bana oluyor

Aslında hiç bir kazancım yok boşanmak için gerekli cesaretim yok galiba
Kendinize dürüst olup sevilmediginizi kabul edin. Ne kadar boş bir evlilik içinde olduğunuzu gördüğünüzde farkında olmadan zihniniz sizi boşanmaya hazırlar.

Kendinize dürüst olup sevilmediginizi kabul edin. Ne kadar boş bir evlilik içinde olduğunuzu gördüğünüzde farkında olmadan zihniniz sizi boşanmaya hazırlar.
Buraya yazma amacım da buydu. Ben mi böyle düşünüyorum acaba diye. Çünkü yanlış yaptığımı ve böyle düşünmemem gerektiğini böyle davranıyorsa bana benim yüzümden olduğunu söylüyor. Ama anlıyorum ki beni mapipüle ediyor.

Ay evin işi konusunda da yardım etmiyormuş tamamen boş yatırım. Bu adam sizi problem olmak dışında başka bir şeye yaramıyor.

Ee! Siz izin vermiyorsunuz. Başka bir kadın bu durumu kabul etmez, zaten oda yapamaz.

Niye bu adamı çekiyorsunuz?????adam bu değişmez bile bile başınızı yakmış ,değer bilmez adamın elinde ömrünüzü yemiş kendi hakkıniza girmişsiniz.Kendinizden çok değer verdiğiniz bu adamın dediğini yapın anasının yanına taşının hiç degilse bir hikayede en çok mutlu o olsun Siz kendiniz için bir şey yapacak duruşta değilsiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…