Manipülasyon mu?

Bende çok anlamaya çalışıyorum rahatsız etmiyim kafa dağıtsın diyorum. Ama olay bunları aşıyor saygısızlığa giriyor artık. Ve şöylede düşünün görebildiğim tek gün o gün geç geliyor geldiği gibi uyuyor sabahta kalkıp köye gidiyor gece 1 de geliyor ben onu 5 gün daha göremicem hafta sonuna kadar. Ay anlatırken bile içim daralıyor

Onu da denedim. Denemediğim bişey kalmadı. Delirtiyor sonra delirdi diyo bu arada gerçekten böyle diyo, ne oluyor sana kafayı mı yedin sen falan.
Böyle bir olay yaşıyoruz sonra atıyorum 10 gün hiç konuşmuyoruz o geliyor ben uyumuş oluyorum. Görmüyoruz birbirimizi uzun süreler

Ay evlenmeyip sevgili olarak kalsaydı o zaman ya. İnsan sevgilisini de bu kadar görüyo haftada. İyice bilendim. Sürekli olumsuz konuşmak istemiyorum gıcık adam

Paravan bir evlilik yaşıyor olabilir misin ?
Anlamını bildiğim kadarıyla paravan evlilik değil sevgililik nişanlılık dönemi çok güzeldi böyle değildi eğleniyorduk konuşabiliyorduk. açıkçası şöyle diyim evin tek oğlu babasını kaybedince annesinin yalnız kaldığını düşünüyor. O yüzden 2 yere de yetmeye çalıştığının farkındayım ama şöyle bir algı yaratıyor bende onu orda Kopartmışım ait olduğu yer orasıymış gibi.

Ben eşimle aileseinden kaynaklanan konulardan dolayı baya sıkıntı yaşamıştım. O kadar saçma kavgalar ettik ki artık gözüm döndü. Boşanmak istediğimi söyledim. İtiraf ediyorum gerçekten istemiyodum ama boşanmayı göze de almıştım. Çünkü o şekilde yaşamak da istemiyodum. Eşim o zaman aydınlandı. Şimdi de arada oluyo sorunlar ama tavrı ciddi ölçüde değişti. Ha ama şöyle bi şey var neticede adam kabul de edebilir. Yani iki ihtimali de düşünerek böyle bi hamle yapsanız?

Ay evlenmeyip sevgili olarak kalsaydı o zaman ya. İnsan sevgilisini de bu kadar görüyo haftada. İyice bilendim. Sürekli olumsuz konuşmak istemiyorum gıcık adam
Bazen şey gibi hissediyorum hani evli adamlar metresine ev açar ya arada bir gelirler falan onun gibi bişey benimde yaşadığım

Evet tek bu kaldı. Kabul ederse hayırlısı derim çünkü benim ailemde böyle bir ilişkim olduğunu bilmiyor. Bilseler dakika tutmazlar burada beni

Evet tek bu kaldı. Kabul ederse hayırlısı derim çünkü benim ailemde böyle bir ilişkim olduğunu bilmiyor. Bilseler dakika tutmazlar burada beni
Bunu iyice düşün ama. Yani öyle bi anda yapma. Gerçekten boşanmak da seni mutsuz etmeyecekse uygula. Ama naçizane tavsiyem bu sırada çocuk düşünme.

Öyle deme çok üzüldüm sana nasıl böyle hissettirir ya.
gerçekten böyle hissediyorum ve 2 kere hamile kaldım düşük yaptım Allah büyük var bir bildiği demek ki

Bunu iyice düşün ama. Yani öyle bi anda yapma. Gerçekten boşanmak da seni mutsuz etmeyecekse uygula. Ama naçizane tavsiyem bu sırada çocuk düşünme.
Bunu düşündüğüm içinburaya yazdım aslında. Kimseye anlatamıyorum çünkü yanlış mı yaparım doğru mu yaparım tamam derse nasıl hissederim. Boşanırsam daha mı mutlu olurum sürekli kafamda aynı şeyler.

Çok iyi anlıyorum. Benim bi de bebeğim vardı ama artık gözü karartmıştım. Kendi kendime planımı bile kurmuştum. Naparız nasıl yaşarız bebeğimle diye. Sizin çocuk olmadığı için biraz daha kolay olur. Ha bi bakmışsın eşin hatasını anlar. Bilmiyorum ya. Bi yuva kolay kurulmuyor ama tüm bi hayat da böyle sorunlarla geçmiyo. Zaten hayat yeterince zor bi de bunlar eklenince çekilmiyor gerçekten. Sizin için en hayırlısı en güzeli neyse o olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin

Allah bağışlasın kesinlikle düşünüp hareket edeceğim. Düşünceleriniz için teşekkürler

Manüpüle etmıyor bıldıgın kocanız sıze değer vermıyor. Ve bolesı insanlar degısmez. Sen yorulursun. Hasta olursun. Gerek yok bence. 6 yıldır mı böyleydi? Evlenınce duzelır mı dedınız?

Sizi bu evlilikte tutan nedir?
Ortada bir evlilik, bir eş yok,
evini, eşini, evliligini benimseyememiş bir erkek var.
resmen kağıt üstünde evlilik gibi

Eşinizin size saygisi yok sevgiyi bilmiyorum. Sadece arama konusunda eşiniz haklı ben her iki tarafında kendi arkadaş çevresi olması gerektiğini evlilik dışında da ayrı çıkılıp deşarj olması gerektiğini düşünürüm. Eşimde arkadaşlarımla çıktığımda beni arasa çok sinir olurum. Çünkü zaten haberi vardır arama nedeni eve gelmem için baskı oluşturmak gibi anlarım. Ama eşiniz sizinle vakit geçirmek için alan yaratmıyor bu çok çok büyük bir eksi arkadaşları ile değil sizinle evli ilk olanı sizle yapmalı mesela haftada bir gün yemek yemeğe birlikte gidelim ertesi gün vakit olursa sen arkadaşlarınla cikk bende arkadaşlarımla gibi. Birde arkadaşlarla bir olan yaparken önce eşe sorulmalı birlikte bir planımız var mı diye. Yemek konusunda ısıtmıyor da disaridan yesin artık ev yemekleri bile sıcak geliyor çok da zor değil en azından mutfak da dağılmaz. İşten ayrılmak gibi bir hatayı asla yapmayın o zaman söz söyleme hakkı bile vermez size. Çift terapisi iyi olabilir ama ben gitmedim hiç ama geçen arkadaş geldi 2 aydır gidiyoruz ve çok iyi ilerleme kaydettik dedi

Eşin koç burcu mu? Aynı ama birebir aynı benim eşimi anlatıyorsun.Okurken şok geçirdim

Bu ne yaa, evli değilsiniz siz, bekar annesiniz.
Adam ailesine parasını yemelik uzantı almış ve göbek bağına sıkı sıkıya tutunuyor.
Böyle adamlara nasıl saygı duyup bir de üstüne onunla yaşamanın yolunu bulmaya çalışıyorsunuz?
Şu ilişkiden ne kazancınız var Allah aşkına?
Bu adam size tam olarak ne katıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…