Sevmiyor sizi. Boşan geç zaten evli bile değil gibisinizmerhaba kızlar,
Yazdıklarım biraz uzun olabilir ama artık işin içinden çıkamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen 2 yıllık evliyim çok severek evlendim. İnanılmaz iletişim bozukluğu var aramızda, belki de hep böyleydi ama ben görmedim. En büyük sorun Küsüyor konuşmuyor farklı vardiyalarda çalışıyoruz ayın 2 haftası birbirimizi görmüyoruz bazen aramıyor sormuyor. Çalıştığı işten başka işlerde yapıyor çok yoğun olduğunu söylüyor. Annesinden günlerce kaldığı oluyor. Annesiyle farkı yerde yaşıyoruz ve burda mutlu olmadığını annesinin yaşadığı yerde yaşamamızı istiyor. Bazen göremediğim için özlüyorum sarılıp öpeyim diyorum çok yorgunum diyor trip atınca da kavga edicek yer aradığımı söylüyor. Görüşebildiğimiz zamanlar da arkadaşlarınla plan yapıp dışarı çıkıyor gece geç geliyor. Büyük kavgalarımız olmuyor çünkü bana benim yaptığımın yanlış olduğunu empoze etti ve onu dışarıdayken aramamam gerektiğini söylüyor . 6 yıldan beri birlikteyiz mesela daha benden bir kere bile özür dilemedi. Kavga ettiğimiz de sürekli benden kaynaklı olduğunu onun suçu olmadığını o yüzden özür dilemeyeceğini söylüyor. Çok ilgisizsin deyince sen benim ne işler yaptığımı biliyorsun çok saygısızlık yaptığımı söylüyor. İyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum ve Vakit geçiremiyoruz deyince benim çalıştığım iş yüzünden böyle olduğunu söyleyip işten çık ihtiyacın yok zaten diyor. Ama artık gözüm açılmaya başladı manipüle ediyor beni. Ya da psikolojik şiddet başka bişey değil bu. Doğru mu düşünüyorum yardımcı olun lütfen
Aynen dediğiniz gibi. Bunu kendime açıklamam 2 yılımı aldı bu dedikleriniz de iyi geldi.Bakın kaçtır yazıyorum, birini veya bir toplumu manipüle etmek her şeyden önce bir planla ve amaçla olur. Sonra da insanların dikkatlerini başka yöne çekmek, propoganda , toplumu galeyana getirme vb taktiklerle bu iş yapılır.
Sizin konuya geleyim, adam gizli saklı iş yapmıyor, kimseyi kandırmıyor açıkça anamla oturmak istiyorum diyor. Adam süper zeka değil, siz devkolayca kanan bir gerizekalı değilsiniz. Adam bencil ve kendini beğenmiş türden bir dangalak belli ki kendini çok yükseklerde görüyor, kendine toz kondurmuyor. Hata yaptığını kabul etmiyor, özür dileme alışkanlığı yok . Bencil, kibirli, egoist. Bu karakterde biriyle mutlu olabilirim dersem devam edersin olamam dersen de boşanırsın. Ortada kandırmaca falan yok yani elindeki mal bu ister beğen ister beğenme.
Evet evli gibi değiliz.Sevmiyor sizi. Boşan geç zaten evli bile değil gibisiniz
Ben kendimi sürekli nerde yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünürken buluyorum. Bir de insan eşinden korkup çekinmemeli ya, her yaptığıma bir sorun buluyor. Bu psikoloji de ne oluyor bilmiyorum ama ilişki terapistine gitmeyi söyledim kabul etti ama konu orada kapandı. Arkadaşlarım ve ailem de herkes çok uyumlu olduğumu söyler isteyipte anlaşamadığım hiç bir yaş grubu yok tek onunla anlaşmıyorum.Bu ne evlilik, ne de ev arkadaşlığı.
Hayatınızı ziyan etmemelisiniz. Adamın sevgi, saygı ve ilgiye dair hiçbir duygusu yok.
Siz böyle şeyler yazınca benim düşüncelerimin doğru olduğunu anlıyorum. Çünkü her yaptığımda sürekli bir sorun bulduğu için ben suçu hep kendimde aradım. Böyle demeseydim bu olmazdı. Böyle yapmasaydım böyle demezdi gibi. İlgisizlik ve sevgisizlikten tepki verince de ben suçlu çıkıyorum abartı tepki verdiğimi söylüyor. Bu seferdi verdiğim tepkiden dolayı kendini çekiyor.En güzel zamanlarını bu adamla ziyan etme. Yarın öbür gün çocuğun olunca onunla da tek başına ilgilenmek zorunda kalacaksın. O durum daha çok canını yakar. Üstelik o zaman boşanmak da zorlaşır. Ben öyle hemen boşan falan diyen biri değilim ama bu adam seni resmen sindirmiş. Evi otel gibi kullanıyor. Kafasına göre arkadaşlarıyla çıkıyor bi de arama diyor paşam. İki haftadır özledim vakit geçirelim diyeceğine.
Evet işim gerçekten iyi ve ondan da fazla kazanıyorum. Belki bunu da kaldıramıyor. Ailesi o kadar üzerine düşmüş ki suyu bile önüne geliyor kendi kalkıp almıyor. Ben de çalışan bir kadın olduğum için genellikle herşeye yetişemiyorum en çok bundan rahatsız. Evde yemek bile yemiyoruz diye söyleniyor aslında yemek yapıyorum ama ısıtamazmış yemeği ısıtmayı bilmiyorAy sürekli böyle arıza çıkarıp hayatı zindan edenle hayat mı geçer yaadam komple evde yok
İşini sakın ama sakın bırakma. Bir de işini bırakacakmışsın ha? Anası çok mu güzelmiş paşamızın
Size şöyle bi örnek vereyim benim eşim çok nadir arkadaşlarıyla çıkar. Ben de açıkçası rahat rahat takılsın diye mecbur kalmadıkça aramam. Ama kendisi bana bi kere bile arama demedi. Dese inadına arardım. İkinize özel alan açmadığı gibi kendi özeline sizi sokmak da istemiyor. Çok rahatsız edici. Evlenmeseydi o zaman. Siz o istediği zaman geleceği bi bitki değilsiniz. Lütfen yanlış anlamayın üzmek için demiyorum ama hakettiğiniz bu değil.Siz böyle şeyler yazınca benim düşüncelerimin doğru olduğunu anlıyorum. Çünkü her yaptığımda sürekli bir sorun bulduğu için ben suçu hep kendimde aradım. Böyle demeseydim bu olmazdı. Böyle yapmasaydım böyle demezdi gibi. İlgisizlik ve sevgisizlikten tepki verince de ben suçlu çıkıyorum abartı tepki verdiğimi söylüyor. Bu seferdi verdiğim tepkiden dolayı kendini çekiyor.
Benim eşimin annesi de hiç iş yaptırmamış. Temizlik hastası ve asla bi şeyi elletmemiş evde. Şimdi eşim benimle temizlik yapar. Hadi bugün yemekler benden olsun der mutfağa dalar. Böyle anlatınca eşim mükemmel sanılmasın tabi bizim de kendi çapımızda sıkıntılarımız oluyorEvet işim gerçekten iyi ve ondan da fazla kazanıyorum. Belki bunu da kaldıramıyor. Ailesi o kadar üzerine düşmüş ki suyu bile önüne geliyor kendi kalkıp almıyor. Ben de çalışan bir kadın olduğum için genellikle herşeye yetişemiyorum en çok bundan rahatsız. Evde yemek bile yemiyoruz diye söyleniyor aslında yemek yapıyorum ama ısıtamazmış yemeği ısıtmayı bilmiyor
Paravan bir evlilik yaşıyor olabilir misin ?merhaba kızlar,
Yazdıklarım biraz uzun olabilir ama artık işin içinden çıkamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen 2 yıllık evliyim çok severek evlendim. İnanılmaz iletişim bozukluğu var aramızda, belki de hep böyleydi ama ben görmedim. En büyük sorun Küsüyor konuşmuyor farklı vardiyalarda çalışıyoruz ayın 2 haftası birbirimizi görmüyoruz bazen aramıyor sormuyor. Çalıştığı işten başka işlerde yapıyor çok yoğun olduğunu söylüyor. Annesinden günlerce kaldığı oluyor. Annesiyle farkı yerde yaşıyoruz ve burda mutlu olmadığını annesinin yaşadığı yerde yaşamamızı istiyor. Bazen göremediğim için özlüyorum sarılıp öpeyim diyorum çok yorgunum diyor trip atınca da kavga edicek yer aradığımı söylüyor. Görüşebildiğimiz zamanlar da arkadaşlarınla plan yapıp dışarı çıkıyor gece geç geliyor. Büyük kavgalarımız olmuyor çünkü bana benim yaptığımın yanlış olduğunu empoze etti ve onu dışarıdayken aramamam gerektiğini söylüyor . 6 yıldan beri birlikteyiz mesela daha benden bir kere bile özür dilemedi. Kavga ettiğimiz de sürekli benden kaynaklı olduğunu onun suçu olmadığını o yüzden özür dilemeyeceğini söylüyor. Çok ilgisizsin deyince sen benim ne işler yaptığımı biliyorsun çok saygısızlık yaptığımı söylüyor. İyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum ve Vakit geçiremiyoruz deyince benim çalıştığım iş yüzünden böyle olduğunu söyleyip işten çık ihtiyacın yok zaten diyor. Ama artık gözüm açılmaya başladı manipüle ediyor beni. Ya da psikolojik şiddet başka bişey değil bu. Doğru mu düşünüyorum yardımcı olun lütfen
İnanın üzülmüyorum çok iyi geliyor aydınlanıyorumSize şöyle bi örnek vereyim benim eşim çok nadir arkadaşlarıyla çıkar. Ben de açıkçası rahat rahat takılsın diye mecbur kalmadıkça aramam. Ama kendisi bana bi kere bile arama demedi. Dese inadına arardım. İkinize özel alan açmadığı gibi kendi özeline sizi sokmak da istemiyor. Çok rahatsız edici. Evlenmeseydi o zaman. Siz o istediği zaman geleceği bi bitki değilsiniz. Lütfen yanlış anlamayın üzmek için demiyorum ama hakettiğiniz bu değil.
Buram buram kompleks kokuyor zaten bu adamEvet işim gerçekten iyi ve ondan da fazla kazanıyorum. Belki bunu da kaldıramıyor. Ailesi o kadar üzerine düşmüş ki suyu bile önüne geliyor kendi kalkıp almıyor. Ben de çalışan bir kadın olduğum için genellikle herşeye yetişemiyorum en çok bundan rahatsız. Evde yemek bile yemiyoruz diye söyleniyor aslında yemek yapıyorum ama ısıtamazmış yemeği ısıtmayı bilmiyor
Geçen eşim arkadaşlarıyla okeye gitti. Birinin karısı sürekli aramış. Biraz komik duruma düşmüş. Eve gelince anlattı. Heralde eşinden zor izin almıştı rahat bırakmadı falan diyeİnanın üzülmüyorum çok iyi geliyor aydınlanıyorumbenim dediğim zamanlar her hafta sonu cumartesi ve 2 den sonra ararım genellikle yolda gelirken bişey mi oldu diye merak ettiğim için. Açıklaması da arkadaşlarımın hepsi evli hiç birinin eşi aramıyor ben arayınca onu rezil ediyormuşum
Hep böyle mutlu olunBenim eşimin annesi de hiç iş yaptırmamış. Temizlik hastası ve asla bi şeyi elletmemiş evde. Şimdi eşim benimle temizlik yapar. Hadi bugün yemekler benden olsun der mutfağa dalar. Böyle anlatınca eşim mükemmel sanılmasın tabi bizim de kendi çapımızda sıkıntılarımız oluyorailesinden kaynaklanan konularda eşim biraz pasif kalıyor ama bi şekilde idare edilebilecek gibi. Sizinki duygusal olarak çok kırmış. Ben burdan bile hissettim. Yalnızlaştırmış sizi ve bunun normal olduğunu düşünmenizi istiyor.
Ataerkil bir aile de büyümenin kadınlara verdiği zararlar.Buram buram kompleks kokuyor zaten bu adamevde yemek yoksa kalksın yapsın bir zahmet dicem de hepimiz yaptık bu hataları, inan iyi bir şey çıkmıyor bunlardan. Evlilik gerçekten zor bir kurum, tutsak gibi oluyorsun biraz ve gitgide daha fazla şeye tahammül etmek zorunda gibi hissediyorsun, siz bu tuzağa düşmeyin.
Demek yemek ısıtamıyormuş arkadaş sakatsa aramızda para toplayalım? Ki engelliler bile gayet güzel bir sürü işini görüyor
Maşallah ne güzel bi ailede büyümüşsünüzHep böyle mutlu olunher aile de oluyor tabikide olacakta sıkıntılar. Ama duygusal olarak yalnızlık çok zor. Ben kavga yapmaya da okeyim kavga bile yapmıyoruz. Bunları şımarıklık olarak görüyor ve ailem tarafından çok sevgiyle büyüdüm öperek koklanarak sarılarak şimdi kurduğum aile de bunları yaşayamayınca beni büyük bir depresyona sürüklüyor.