- Konu Sahibi bahargunay
-
Kızlar merhaba...
Bahsettiğim gibi prof. gittim.. nerdeyse 1 saat inceledi baktı çok çok şükür ki bebekte bir sorun yok
Aynı şekilde kordonda tek arter bulunduğunu söyledi.. Ama bu en fazla bebeğin biraz düşük kiloda olabileceğini söyledi
Şuanda çok şükür gelişimi iyi gidiyor.. Ama benim yaşadığım stres beni psikolojimi mahvetti..
Birde rahimde tek tarafta çentik var dedi.. Buda ilerleyen zamanlarda yüksek tansiyona neden olabilir dedi
Raporunda preeklamsi riski olabileceğini yazmış ilerleyen haftalarda.. Ve ben bunu ne olduğunu biliyorum Gebelik zehirlenmesi
Kafamda sürekli ölücem korkusu var şimdi.. Doktorum önemli değil olursa da önlemini alırız dedi..
Bu arada kadın doğumcumu da değiştirdim.. Eski doktorum ve bana söylenmemesi gereken şeyleri daha iyi biliyor..
Bu arada bu çentik olayını daha önce 3 doktor baktı hepsi rahimde kan akışı gayet iyi dedi son gittiğim prof çentik var falan dedi
Oofff ooooff kızlar beynimi rahatlatmak için nasıl mücadele ediyorum.. Çok stresli psikolojik olarak zor bir hamilelk yaşıyorum..
Doktorlar da her zaman en son söylemesi gerekeni ilk önce söylüyorlar..
Günlerim saatlerim zor geçiyor senaryolar kuruyorum sürekli kafamda..
Benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız?
Canım iyi olmana sevindim, özledim kız seni, merak ta ediyordum hani, havalar güzelleşsin gelmek isteyen herkesi Çengelköy'e bekliyorum, doktoruma da götürürüm, bize de bekleriz efendim, nasıl isterseniz... Bu aralar oğlumun büyüdüğüne şahit oluyorum kızlar, artık akşamları benim yanıma televizyonun karşısına yatıyor, ben saçlarıyla oynarken televizyonun karşısında uyuyor, ayakta sallanmayı 4 gecedir bıraktık :)) Tosbağam büyüyor teyzeleri, ve ben sizi çok seviyorum...
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun, ömrü uzun talihi açık olsun bebeğin.. Sana da geçmiş olsun.. Annelik yolunda kolaylıklar dilerim. Sevgili Moon, ilaçlarına başlaman iyi olmuş, sonuçta annelik yolu çok uzun ve bebeğin sana ihtiyacı var, bende hiç emzirmedim ve inan hep mama ile büyüdü, çünkü bebeğin karnı bir şekilde doyuyor ama anne ilgi ve sevgisinin yerini hiç kimse dolduramıyor, senin ayakta durmaya ihtiyacın var, ve ne şekilde daha sağlam durabileceksen o şekilde dur ama yeter ki dur... Anne sütü kesilen bebekler ne yapıyor ya da hiç olmayan? Ben de aynı duyguları yaşadım, ama bir arkadaşım vardı, göğüs kısmında mantar olmuştu, mecburen emziremedi yani şartlarımız eşitti, mama ile beslenen bebeklerde bir eksiklik olmuyor, ben yaşadım gördüm, kendimden tecrübeliyim, sezaryen sonrası doktor ilaçlarımı kesince çok kötü olmuştum, sinir krizi geçirip 24 saat saat sonra hemşireleri odadan kovdum, sonra başladık, kestiler de ne oldu, bebek aç mı kaldı, dediğim o ki, insanın karnı bir şekilde doyuyor, şahane mamalar var, sen iyileş ki oğluna sevgi şefkat ve ilgi verebilesin, onunla ilgilenebilesin.. Herşey geçecek ve sen iyileştiğinde doktorun kararının ne iyi ne doğru olduğunu anlayacaksın... Tekrar hayırlı uğurlu olsun..
Arkadaslar merhaba. yaklasik 9 gun once dunya tatlisi bir oglum oldu. sezeryandan 2 gun once ilaci kesmistim. simdi de onun masum yuzune baktikca icmek istemiyorum doktor zoruyla basladik ama cok dusuk doz. kafamda surekli kurgular var. bebekle ilgilenemiyorum benim mi diye dusunuyorum bazen kafayi siyiricam cok uzuluyorum ogluma ben onu haketmiyorum cunku. aklimda surekli aldigim ilaclarin sutume gectigi var. takintilarim cooook artti. destek ve tecrubelerinizi bekliyorum
Arkadaslar merhaba. yaklasik 9 gun once dunya tatlisi bir oglum oldu. sezeryandan 2 gun once ilaci kesmistim. simdi de onun masum yuzune baktikca icmek istemiyorum doktor zoruyla basladik ama cok dusuk doz. kafamda surekli kurgular var. bebekle ilgilenemiyorum benim mi diye dusunuyorum bazen kafayi siyiricam cok uzuluyorum ogluma ben onu haketmiyorum cunku. aklimda surekli aldigim ilaclarin sutume gectigi var. takintilarim cooook artti. destek ve tecrubelerinizi bekliyorum
Canım ne yaptın, gittinmi doktora, bir gelişme varmı.. İnan bana 3. gün hastaneden eve geldiğimizde duşa girdim suyun altında 20 dakika "Allah'ım yardım et aklımı kaçırmayayım, oğlumun bana ihtiyacı var diye yalvardım" deli gibiydim, 1 yılda ancak kendime gelebildim, her işimi görüyor, çocuğa bakabiliryorum, henüz annelik yolunda çok yenisin ya bocaladın biraz tabii, hele 3 ay bir geçsin, süper anne olacak, bebeğin her dilinden anlayacaksın.. İlk 21 gün tv bile açamadım, 4.5 ay haber seyretmedim, söylemesi ayıp aylarca epilasyon yapamadım, bunların hepsi normal, 6 ay- 1 yıl süre tano kendine, sudan çıkmış balık gibisin şimdi, ama hepsi geçecek ve sen yeni düzene alışacaksın bebeğim.. Annelik yolunda ve hayat yolunda yanındayız, sen yeterki ilaçlarını kesme.. Bebişini öpüyorum annesi.. Adını ne koydunuz, benimkinin adı Yiğit Hasan.
Gittim baharcim. emzirmeyi kestik. ilaclari artirdi. gun icinde bazen oyle bir sikinti geliyorki dusunceler beynimde ucusuyor. ben nasil iyi olup hem ona bakip hem ise gidicem. yalniz kaldigimda oglumla ne yapicam hep kurguluyorum su an. bi sure sonra ilaclardan sanirim sakinlesiyorum. ama cok zormus cidden. bu arada oglunu allah bagislasin. opuyorum ikinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?