- Konu Sahibi bahargunay
Canım, geçmiş olsun çok üzüldüm, gerçekten, bir yandan da kızdım biraz doktoruna, bir yanı düzeltip bir yanı bozmak tıpta bu kadar çare varken inan bana doktorluk değil, bana 1998 yılında lityum verildiğine ilk 5. gün sonunda kestik, çünkü olmadı, olmayacaktı, anladı doktorum bunu, kimine olmuyor işte her ilaç.. Ayrıca hamileleiğim boyunca hülya hanıma gitmedim, Prof. dr Kaan Kora'ya gittim ama muayene ücreti çok pahalı maalesef. 1.5 yıl önce 350 vermiştim sanırım, yani her ay her ay veya 2 ayda bir vermek bütçemizi zorlayacağı için bebek doğduktan sonra daha ekonomik olması açısından Hülya Hanımı tercih ettim. Mecburen tabii, ama durumum iyi hamd olsun, eğer Allah göstermesin kontrolden çıkarsam yine paraya kıyıp veririm tabi, sağlık için, çünkü yan tedaviler bir yana ilaç tedavisinin tam ve doğru olması gerekiyor, beynin kimyası iyi olmadıktan sonra, doğru düşünüp mantıklı olmadıktan sonra, diğer rahatlama teknikleri hava cıva oluyor, ağlama krizine giren bir hastaya meditasyon yap diyemezsin, önce ilaç tedavisi ile hastanın normal sınırlar içine çekilmesi gerekiyor, diğer tüm yan tedaviler sonra.. Eğer maddi durumunu ayarlayabilirsen Mehmet Bey'e de gidebilirsin, ben hiç gitmedim ama üçrenkmavi'ciğim çok memnun, demek ki iyi, adam şıp diye değiştirdi ilaçlarını, devlet hastanesi doktorları bir ilaç ezberleyip tüm bipolar hastalara aynı ilacı yazıyor, onun umurunda mı, akşama kadar 30 depresyon hastasına aynı reçeteyi yazmıştır inan, akşama tekrar yazacağım şimdi kapatmam lazım çok öptüm