Kız sen nerelerdesin, kim olacak tabi ki sensin.. Canım ben de artık hamileyim
ve en başından beri ilacı kullanıyorum cnm 10 luk, aynı ilaçlarımız biliyosun.. Cnm ne olur bağlantımızı koparmayalım sana sormak istediğim birsürü şey var buraya çok fazla giremiyosun sanırım, ama azıcık girmeye çalış ne olur, ya da face adresini ver bana ordanda görüşelim.. Şimdi ilk sormak istediğim aslında çok salakça bi soru olacak ne olur kusuruma bakma öncelikle ama, ben şu an Allah' ın izniyle 11 haftalık oldum, dün kontrol vardı ultrasonla bakıldı gelişimi normal kalp atışı kan akışı bi sorun yoktu çok şükür ama ense kalınlığı ve 2. test için dr. 2 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah onlarda bi sorun çıkmaz ne olur dua et bana da.. Gelelim soruya senin şu dönemlerde mide bulantın vardı ve istifra ediyordun cnm yanlış hatırlamıyorsam dimi, hani şey geldi aklıma ilacı içiyoruz ya çok fazla kana karışmadan çocuğa gitmeden belki kusmayla birlikte ilaçda çıktı gitti, benim iştahsızlığım var bişey yiyemiyorum ama bulantım çok nadir sabahları arada o da, ilacı da öğleden sonra alıyorum.. olduğu gibi gidiyo .. İşte böyle bi şey geldi aklıma cnm.. Sen nasılsın bu arada oğulların nasıl, kendimi anlatmaktan seni soramadım cnm..
Oyyy oy nerelrde olacam, evin içindeyim canım, pehlivanımla uğraşıp duruyorum.. Bebişim biraz huysuz, onunla nete girmem mümkün olmuyor.. Olsada 5 dk. okuyup çıkıyorum.. Tamam canım ben ara ara uğrayıp bakarım, senle bağ kopmaz inşaAllah merak etme..
Bu arada haırlı olsun bebeişin, Rabb'im kollarına almayı da nasip etsin.. İnşaAllah çok kolay bir hamilelik geçirisin canım benim..
MaşaAllah bak, herşey normalmiş.. Canım ben 2. testi de , 3. testi de yaptırmamıştşm, çünkü yanolma payları çok oluyor.. Bana şimdi nbirşey derler 9 ayım zaten kötü geçti, hepten berbat olurdum herhalde.. Ben sadece ayıntılı ultrasonu yaptırmıştım, o da cerrahi bir müdahale gerekirse, erken teşhis amaçlıydı.. İnşaAllah senin testlerin iyi çıkar.. Ama ola ki birşeyler derlerse, hemen takıntı yapma.. Yapacaksan, testleri yaptırma bence..
Evet canım benin bu aylarda bulantım vardı, hemde nasıl.. Ayyy hatırlamak bile istemiyorum.. Ben ayağa bile kalkamıyordum.. Hastanelerde yata yata, serumlarla geçirdim hamileliğimi.. Ama bende aşırı bulantı vardı, kusamıyordum canım yaa.. Kussam biraz rahatlardım ama kusamamak çok kötü.. Benim bulanım gece, gündüz hiç geçmiyordu ve 5. aya kadar sürdü.. O yüzden aşırı açlıktan hep serum verdiler bana, hep yatırdılar..
Kusunca ilaç çıkıyorsa eğer, benimki hiç çıkmadı yani.. :)) Tamamen bende kaldı.
Off takma kafana yaa.. Rabb'ine sığın.. O izin vermez isterse hiçbir şeye.. Biliyorsun.. Rabb'imize emanet bebişlerimiz..
Oğluşlarım iyiler teyzesi.. Ömer Faruğum 6,5 aylık oldu.. Öyyyle bir tosun ki.. kilosu normalin bayağı üstünde ama obez değil.. Çünkü boyuda uzun.. İri bir bebek yani.. Büyük oğlumda yazılılarıyla boğuşuyor.. Bende küçük oğlumla boğuşuyorum işte.. Uyku sıkıntımız var.. Doğduğundan beri uyumayan bir çocuk benimkisi.. Uykusuzluk beni çok zorşuyor.. Hamdolsun onun dışında iyi sayılırım..
Canım dediğim gibi, ara ara uğrarım.. Ama istersen face adresimi de veririm. Bence sıkıntı olmaz.. Kendine iyi bak.. Dualarını esirgeme tamam ömıı?