• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

Canım benim, inan ki doktorun en doğru kararı vermiş, en fazla 1 aya kadar düzeleceğini biliyorum, benimki 1 ay sürmemişti, hemen toparlanmıştım. Hamilelik sonrası sütünü kesmek için hormon bazlı bir ilaç içmemeni, bunun yerine sütü kesmek istiyorsan sıkı iç çamaşırı giyerek veya göğüs kısmını sıkıca bağlayarak sütü geri çektirmeni tavsiye ederim, depresyon geçiren hastalarda hormon ilacı kullanmak bazen atakları tetikliyor, aklında bulunsun.. 1 ay içinde anneliğe daha da alışacaksın ve bebek artık ağladığında neden ağladığını anlayacak, tecrübe edineceksin. Bu da seni rahatlatacak.. Emin ol şu zor günler geçecek, biraz zor geçecek ama sayılı günler elbet geçiyor bir şekilde.. ,bebeğin mamadan kaynaklı gaz sancısı olursa haber ver, ona da bitkisel kaynaklı bir şurup tavsiye ederim, bana dua edersin. Sevgiyle kal sevgili moon...

Canım benim, inan ki doktorun en doğru kararı vermiş, en fazla 1 aya kadar düzeleceğini biliyorum, benimki 1 ay sürmemişti, hemen toparlanmıştım. Hamilelik sonrası sütünü kesmek için hormon bazlı bir ilaç içmemeni, bunun yerine sütü kesmek istiyorsan sıkı iç çamaşırı giyerek veya göğüs kısmını sıkıca bağlayarak sütü geri çektirmeni tavsiye ederim, depresyon geçiren hastalarda hormon ilacı kullanmak bazen atakları tetikliyor, aklında bulunsun.. 1 ay içinde anneliğe daha da alışacaksın ve bebek artık ağladığında neden ağladığını anlayacak, tecrübe edineceksin. Bu da seni rahatlatacak.. Emin ol şu zor günler geçecek, biraz zor geçecekni ama sayılı günler elbet geçiyor bir şekilde.. ,bebeğin mamadan kaynaklı gaz sancısı olursa haber ver, ona da bitkisel kaynaklı bir şurup tavsiye ederim, bana dua edersin. Sevgiyle kal sevgili moon...

Canim cok sagol her sey icin. ilaclarla daha sakinim ama aklimdaki sacmaliklardan bebege bile odaklanamiyorum bazen. surekli sucluyorum kendimi. Ise baslayinca ne yapicam ise donemiycem hic gibi sacma sapan seylere taktim. umarim iyilesirim dedigin gibi. Bu arada sana bir sey danisicam. hangi mamayi kullanmistin. herkes farkli bir sey soyluyor kafam karisti benim de. opuyorum cok

Hepinize merhabalar
Öncelikle bu başlığı açan sevgili bahargünay'a , bu başlık altında yapılan konuşmaları başka bir başlık altında duyurmuş ve benim burada yazılanları okumama vesile olan sevgili ..Nil' e ve cerenseren başta olmak üzere burada paylaştıkları ile yalnız olmadığımı bana fark ettiren ve beni rahatlatıp içimi ferahlatan herkese teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun büyük küçük bütün sıkıntılarınızı gidersin evlatlarınızı size bağışlasin ve çektiğiniz sıkıntılar günahlarınıza keffaret olsun dilerim.

Ben yaklaşık 5 yıldır anksiyete bozuklugu+major depresyon+panik atak teşhisleri konulmuş ancak 4 yıl kadar doğru tedavi ile tanışamamış ve tam iyi edecek ilaçlara kavuştum rahatım derken evliligin ilk ayında biraz da cahillik neticesinde planlamadan hamile kaldıgını öğrenmiş 21 haftalık anne adayı bir kardeşinizim.

Adetımin geciktigi ilk anda ilaçlarımi (pa..l & zypr..a) bebeğe zarar gelir endişesiyle pat diye bir anda kestim ve tahmin edersiniz ki tepetaklak oldum. Kullandigim ilaclar nörolog tavsiyesi ileydi hemen soluğu yanında aldım ve bana kesinlikle ilaclara devam edemeyecegimi ancak kadın doğum doktoru onay verirse sadece pasflora benzeri alora adlı ilacı kullanabilecegimi söyledi. Ancak ilaç tablet ve benim psikolojik yutkunma güçlügüm vardı bu.nedenle ilacı düzenli kullanamadim hoş kullanabilsem de çok hafif bir ilaç olduğu için bendeki psikolojik kökenli sırt & göğüs ağrılarına, boğulma hissine icimde sürekli beni rahatsız eden bitmek bilmeyen basinca ve gaz sancıma iyi gelecegine hiç inanmadım.

Yapılacak bir şey olmadığı bunu böylece çekmem gerektiğine karar verildi ve ben başıma gelecekleri az çok bildiğim için bebeği aldırmayı kafama koyarak ilk kontrole gittim lakin kalp atışlarini duymamla vazgeçmem bir oldu

Daha sonraki haftalar sıkıntılarımin azitmasi ve dayanilmaz boyutlara gelmesiyle geçti. Yemek yiyemiyorum boguluyorum tıkanıyorum sürekli bebek için almam gereken demir ilaçlarını ve vitaminleri de aynı sebepten alamadım ve gün geçtikçe takatim düştü

Son iki haftadır katlanılmaz boyutlara ulaşan sıkıntımdan artık bir şekilde kurtulmamı şart diye internette araştırma yaparken Allahın izniyle sizin yazdıklarınıza rastladim ve bu sabah itibariyle ilaclarimdan hiç değilse birine yarım doz başlamaya karar verdim Allah büyük tür bebeğime bir şey olmayacak inşallah diyorum

hepiniz Allaha emanet olun dualarıza ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşım.. çok geçmiş olsun.. Bende benzer sorunları yaşadım şuan 23 haftalık hamileyim ve 8. haftamdan beri C grubu bir antidepresan kullanıyorum...
Normalde ilk 3 ayı atlatmanı bekliyorlar antidepresan vermek için sen çoktan atlatmışsın tehlikeli dönemi...
Benimde önümde 2 seçenek vardı ya bebeğimi aldıracaktım yada ilaca başlayacaktım bu arada hastalığımız seninle aynı..
İlaca başladım toparlanmam ayları aldı çok zor günler geçirdim... Neler çektiğini çok iyi anlıyorum ve bu haftaya kadar da dayandığın için seni tebrik ediyorum...
Gerçekten Allah ne derse o oluyor arkadaşım.. Ne dikkat eden insanlar gördüm çocuklarında sorun olan çevremde çok örneği var..
Rabbim onu sana sağ sağlim kavuşturacaksa ne olursa olsun kavuşuyorsun.. O yüzden tevekkül etmek şart sanırım..
Keşke kullanmasak ama düşünsene kalp, böbrek, sara hastası olan insanlar var onlar çocuk sahibi olamayacaklarmı ilaç kullandıkları için...
Doktorlar bence psikolojik rahatsızlıkları basite alıyorlar işte buna çok üzülüyorum...Hele ki depresyon-anksiyete türü hastalıkları Halbuki Dayanabilmek çok zor bazen imkansız..
İnşallah buradan güzel haberlerimizi paylaşırız aramıza hoşgeldin...

canım benim, daha iyi olmana sevindim, tabii hemen toparlanacaksın inşallah daha iyi olacaksın ama kötü düşünceleri aklından uzak tut, emzirmeden de oğlunu topaç gibi olduğunu gördükçe için daha da ferahlayacak, annelik yolunda her konuda yanındayım ve elimden geldiğince inşallah sana yardımcı olacağım.. Şu anda hangi mamayla besliyorsun bilemiyorum ama doktor muhtemelen milupa Aptamil vermiştir ki bize de onunla başladı, ama oğlumda bir gaz, bir kusma, anlatamam, 2 ay ne çektik, sonra doktor gaz ilacı verdi, Sab simplex, Metsil damla vs.. hepsi fasa fiso.. Sonra da probiyotik toz kullandık desteklemek için, ama bir fayda göremedik. Sonra ben bir cesaret gösterdim her zamanki gibi :)) Ve ÜLker Hero Baby'ye başladım, o gün bugündür BİM ve tüm marketlerde kolaylıkla bulabileceğin 500 gramlık Ülker Hero Baby'ye başladım, o gün bugündür oğlumda gaz problemi hiç olmadı, hiç gaz yüzünden ağlamadı, kusmadı, kilosu 12 aylık 10 kilo 250 gram yani çok iyi, gerçekten tavsiye ederim, sen eğer başlamak istersen 1 numaradan başlayacaksın, herkes birşey söyler, piyasada mama zenginliği var, eğer oğlunda süt allerjisi yoksa, kilosu 2500 gramın üstünde ise, yani prematüre değil ise, gönül rahatlığı ile Ülker Hero Baby'ye başlayabilirsin, inan Milupa Aptamil ve Hipp organik devam sütünün ağır ve kötü kokusu yok, oğlumda resmen mide bulantısı yapıyordu o ağır koku, bende kokladım gerçekten içilecek gibi de değil... İnşallah yardımcı olmuşumdur... Oğluşuna afiyet olsun diyorum canım benim..

ARAMIZA HOŞGELDİN ÜZÜMYERKEN, yaşasın bir bebek daha geliyor.. Giderek kalabalık bir aile oluyoruz kızlar. İnşallah sağlıklı bir bebek daha doğacak, ve hepimiz seni kutlayacağız. Çok şükür gebeliğin ilk dönemini geçirmişsin, yani bebeğin hayati organları çoktan oluşmuş ki, ben bu tehlikeli ilk 3 ayda bile 4 ilaç kullanmıştım, çok şükür ki bir sorun çıkmadı. Sen bu dönemi çoktan atlatmışsın. İnşallah kalan 4 ayı da huzur ve sağlıkla geçirecek, yaz ayında tombişini kucaklayacaksın, içimden bebeğin cinsiyeti oğlan diye geçiyor, sanırım yazmamıştın. Bakalım tutacak mı, hamileliğin boyunca umarım hiç karşılaşmazsın ama olursa tüm sıkıntılarında yanında olacağız, bu arada Nil'ciğime çok selamlar, nasıllar iyiler mi, bebek yaramaz mı, Nil'ciğimi yoruyor herhalde, ilk zamanlar çok zor oluyor, sonra alışıyorsun, bu sefer de hareketleniyor, yine zorluklar başlıyor.. Anneliğin her anı zorlukla dolu yani.. Ama güzel..
Yeniden düşük dozda olsa ilaca başlamışsın, inşallah en kısa zamanda toparlarsın, mecburen bıraktın tabii, ne yapacaksın, hiçbir doktor yüzde 1 bile risk olsa, ilacını iç hemde doğur diyemiyor, bana da demediler, daha da kötü senaryolarla çıkıp geliyorlar insanın karşısına, moraller bozuluyor, ama Allah'ın izniyle birşey olmayacak, mucizeler ve güzellikler sizinle olsun, biz artık atlattık, şimdi yeni yürüyenlere ışık tutuyoruz oğlumla :))
İlaca tekrar başlayalı kaç gün oldu? Biraz düzelmen için 10 gün kadar geçmesi gerekli biliyorsun değil mi? Sakın hemen moralini bozma, bizler yanındayız, tüm sıkıntılarını yazabilirsin. Sakın kendini yalnız hissetme, buraya yazanlar ya senin yaşadıkları daha önce yaşadı, ya da yaşıyorlar.. Bunu bilmek bile insanı rahatlatır biliyorum. Herşey gönlünce olsun, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.. Allah'a emanet olun inşallah..

Hosbuldum güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler paylaşırız

Bahar Hanımcım bebeğin cinsiyeti için net bişey soylemedi doktorumuz ama kıza benziyor dedi küçüğümün bacakları kapalıydı. İlaçlarıma baslayali henuz 3 gün oldu inşallah 1 hafta sonra daha iyi hissederim diye umuyorum. Yalnız ilaç almaya başladıktan beri sanki bebeğim daha az hareket ediyor yahut ben evham yapıyorum bilmiyorum :(

Nil Hanımı ve bebeğini bana sordunuz sanırım ama ben kendisini sahsen tanimiyorum sizin gibi burdan tanidim ancak umarım o da iyidir

Bu arada yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim ilaç kullanmaya yeni başladığım için muhtemelen anormal bir şey yok denecek ama bundan sonrası için bebeğime ilaçların zarar verip vermedigini nasıl kontrol edeceğim bundan nasıl emin olacagim bilmiyorum..

canım benim, inşallah ayrıntılı ultrasondan hayırlı haberlerle dönersin, haberlerini bekliyoruz canım benim.. bebeğin organları oluşmuş olduğu için, oluşmuş bir organın gelişme yani büyüme döneminde etkilenmesi çok ama çok düşük bir olasılık.. ama eğer istersen gebeliğin ilerleyen döneminde yani bundan 2 ay sönra tekrar bir ayrıntılı ultrason çektirebilirsin, ama dediğim gibi organlar ilk 3 ayda oluştuğu için büyüme sürecine geçildiğinde bir risk oluşmaz, birde kullandığın ilaçları bir daha yazarsan memnun olurum.. sakın aklına kötü birşey getirme, ultrasondan sevine sevine dönersin inşallah. ayrıca ilaç kullandığın için bebeğin hareketlerinde azalma olacağını hiç sanmıyorum, azalmanın neden olduğunu sana söyle açıklayayım, ilk 4 ay içinde bebeğin kilosu az olduğu için rahimde hareket edebileceği bol bol yer var, o nedenle bebiş içeride fıldır fıldır dönebiliyor, ama kilosu arttıkça yer daralıyor ve dolayısı ile hareketler azalıyor, ayrıca ultrasona girmeden 1 saat önce çikolata yersen veya tatlı yersen cinsiyetini öğrenirsin, gerçekten çok etkili oluyor.. sanırım bu açıklamam senin içini ferahlatmıştır yani ilaç ve bebeğin hareketleri konusunda. bu konuda hiç endişe etme.. sağlıcakla kal bebeğim.. görüşmek üzere..

meleğim, nasılsın iyimisiniz, yaramaz kızın ne yapıyor.. sağlığın iyimi, kızın tekme atıyor mu, hissediyormusun, yoksa henüz gaz dolanır gibi mi.. yakında kasıklarına doğru baskılar artarsa meraklanma ve telaşlanma olur mu.. topiği takip ettiğini biliyorum, ve seni çok öpüyorum canım.. Allah'a emanet olun..

selam kızlar..bende bipolarım memnun oldum:3:yazın majör depresyondan kliniğe yatırıldım 1 ay kadar sonrasında bipolar olduğumu öğrendim..yaşadıklarıma,anormal düşüncelerime,dengesiz hareketlerime ozaman anlam verdim.dedim yandığımın resmidir.ben bipolar olduğumu şimdiye kadar biliyomuydum bilmiyodum.evlendimde,çocuğumda oldu. tamam ozamnki hallerimi şimdi anlıyorum ama bu bipolar benim yeniden çocuk doğurmama engel olmamalı..bende çocuk istiyorum tekrar ama nasıl bırakıcam,bıraktırıcak dktorum ilaçlarımı bilmiyorum..
klinikte yatarken sabah 4te pat diye gözlerim açılırdı.bekçiden bile erken kalkar güneşin doğuşunu izlerdim.12 kilo vermiştim 40lara düşmüştüm ama umrumda bile değildi.depresyondan manik atağa geçmişim meğersem haberim yok :ssz:bana olduğum durum öyle komik geliyorki şimdi.uçuyodum resmen :32:nerdee o intihar eden krizlerde iğneler fayda etmeyen kadın.. kendimi bağımsız heyecanlı çok mutlu hissederdim.kimseyi görmezdi gözüm dinlemezdim bana gören delirmişsin diyodu.:31:meğer bipolarmışımmm..aman bişey değişmedi çocukta doğururum,klinik bile olsa sonu razıyım.ben hayatımı yaşarım arkadaş:51:

selam kızlar..bende bipolarım memnun oldum:3:yazın majör depresyondan kliniğe yatırıldım 1 ay kadar sonrasında bipolar olduğumu öğrendim..yaşadıklarıma,anormal düşüncelerime,dengesiz hareketlerime ozaman anlam verdim.dedim yandığımın resmidir.ben bipolar olduğumu şimdiye kadar biliyomuydum bilmiyodum.evlendimde,çocuğumda oldu. tamam ozamnki hallerimi şimdi anlıyorum ama bu bipolar benim yeniden çocuk doğurmama engel olmamalı..bende çocuk istiyorum tekrar ama nasıl bırakıcam,bıraktırıcak dktorum ilaçlarımı bilmiyorum..
klinikte yatarken sabah 4te pat diye gözlerim açılırdı.bekçiden bile erken kalkar güneşin doğuşunu izlerdim.12 kilo vermiştim 40lara düşmüştüm ama umrumda bile değildi.depresyondan manik atağa geçmişim meğersem haberim yok :ssz:bana olduğum durum öyle komik geliyorki şimdi.uçuyodum resmen :32:nerdee o intihar eden krizlerde iğneler fayda etmeyen kadın.. kendimi bağımsız heyecanlı çok mutlu hissederdim.kimseyi görmezdi gözüm dinlemezdim bana gören delirmişsin diyodu.:31:meğer bipolarmışımmm..aman bişey değişmedi çocukta doğururum,klinik bile olsa sonu razıyım.ben hayatımı yaşarım arkadaş:51:

Tam olarak neler yaşıyor bipolar hastaları?
Belirtiler neler oluyor, biraz bahseder misin?
Konuyu okumadım ama bende de majör depresyon var. Merak ettim.

Tam olarak neler yaşıyor bipolar hastaları?
Belirtiler neler oluyor, biraz bahseder misin?
Konuyu okumadım ama bende de majör depresyon var. Merak ettim.
bipolar =iki uçlu duygu durum bozukluğu..iki ucun biri depresyon iken ,diğeri aşırı hareketlilik mutluluk,hiperaktivitelik hali. bu iki uç arasında gideeeer gelirsin.artık bu ataklar arası nekadar sürer o hastaya bağlıdır.ben majör depresyondan kliniğe yatırılmışken; sürekli uyumak istemek,hayattan soğumak ölmek istemek,intihar girişimleri,ağlama krizleri vs vs bunları yaşarken.klinikte manik atağa geçiş yaptım;gece geç uyumama rağmen sabah 4 te uyanıp gün boyu hiç uyku isteği gelmedi.uyku ilaçlarıda fayda etmedi.iştahsızlık kilo kaybı(12 kg)mutluluk enerji hayata bakış açının değiştiğini yenilendiğini hissetme,dışa dönük çok yönlü girişimler(birden fazla işlerle uğraşma).bunları yaşadığın an seni gözlemleyen doktorun bipolar olduğunu söyler zaten.majör depresyon geçicidir belli evreden sonra atlatırsın ve geçer normal hayatına dönersin.belki 1 yıl belki 2,3 yıl ilaç kullandıktan sonra.ama bipolar hastasında depresyon sadece onun bir ucudur.diğer ucuysa manik.bu ikisi arasında gider gelirsin bunada manik depresif derler,diğer adıyla bipolar

Son düzenleme:
bugün doktorumun yanındaydım..hamile kalmayı planladığımda nasıl olacağını sordum.vnegis 150 mg(antidepresan) 1 sene daha kullanacağımızı.navarnide(bipolar için) bebek düşündüğümüz an kesinlikle kesmemiz gerektiğini söyledi.önemli olan antidepresanı bırakacak durumda olmak.bu senin iyi olduğunu gösterir dedi.ama şuan değil.1,2 yıl sonra yani.hamilelikte zaten duygu değişimi olduğunda irtibatta olmamız gerektiğini ona göre davranacağımızı söyledi.benim için hamilelik ve emzirme nereden baksanız 2.5..3 yıl hiçbir ilaç yok inş.. sonu depresyon olmaz allahıma sığınıcam artık ve çevremdekilerden de anlayş ve hoşgörü beklicem..aman kızlar sizde öyle yapın.klinikte bir ablamız vardı hamileydi ilaçları kullanması gerekiyordu ve çok zor durumdaydı..birkaç hafta kaldı sadece antidepresan ve uyku ilaçlarıyla geçirdi.iyi olduğuna kanaat getirildi çıktı.ve 4 gün sonra doktorun kapısında gördük ağlarken..çok zor bu durumda hamilelik geçirmek yaşayanlara rabbim sabır versin
bu arada kan tahlili yaptırıyoruz 2 aydır..navrn için.doktorum tekdozla tedavi gören ender hastalardansın dedi.sanırım iyi bir durum..

Son düzenleme:
Baharcım çok şükür çok daha iyiyim.. Bebeğimde iyidir umarım hareketlerini net şekilde hissediyorum az hareket etse panik oluyorum :)
Cumartesi günü kontrolümüz var.. Sizlere de inşallah güzel haberleri yazacağım..
Burada yazılanları hastalıkla ilgili olanları fazla okuyamıyorum çok etkileniyorum :(
Bugünlerime binlerce kez şükürler olsun.. Hamilelik ve bu hastalık gerçekten zor çok gelgitler yaşıyorum..
Şuan tek istediğim yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek artık hep onu düşünüyorum...
Sizlerde iyisinizdir umarım.. Hepinizi çok çok öpüyorum...

Herkese merhaba.. Ayy bugün bir fırsat buldum, size bir bakayım dedim, ne çok adım geçmiş.. Unutulmamışım sevindin vallaa..
Baharım, benim bebeğimmin cesaret annesi... Canım benim, nasılsın..
Ve diğerleri, melek, üzüm yerken..
Offf ne zor söyleniyor ismin üzüm yaa... Ama hoşgeldin diyeyeim önce..
Caqnım benim, yazdılarını okuyunca üzüldüm, zira, benimde bu hastalığa ilk yakalandığım günlerde, sıvı hiçbirşeyi yutamama gibi bir sorunum vardı.. Boğulacağım sanırdım.. Ne zor günlerdi canım yaa.. Allah'ım senide kurtarsın inşaAllah... Benimki zamanla geçti ama öyle yazdığım gibi kolay ve çabuk değil tabii. Neler çektim bende.. İnşaAllah seninkide geçecek canım, korkma gerçekten geçiyor, bunu bilmek bile sana destek olacaktır eminim.. İlaç kıullanma konusunda hiç korkma derim.. Aklına hiçbirşey getirme.. Hepimiz ilaç kullanarak doğurduk canım.. Hatta bende baharcığım gibi ilacımı hiiiç bırakmadım.. Hamilelik öncesinde başladım, bak doğurdum hala kullanıyorum.. Hiç bırakmadım.. Bizim gbi hastalar için ilaç bırakmak çok zor.. Hele hamilelik çok zor bir süreç, asla bırakmayı düşünemezdim ben..
MaşaAllah nur topu gibi bebeklerimiz oldu.. İnşaAllah sizlerinde olacak.. Rabb'im merhamet edicidir.. Tevekkül et, Rabbe sığın, bebeğinide O'na emanet et, gerisini boşver..

Baharım, benim bebeğim çok huysuz, abisi gibi oldu buda.. Geceleri sabahlıyoruz.. Gündüzleri sallamaktan ne ayak kalıyor bende ne bel.. Boş olan bir anım yok.. Hamdediyorum yinede, ne yapalım.. Herşey imtihan.. 2 çocuk büyütmeye denk bir oğlum var.. Aman diyorum, sağlıklı olsunda.. Ama bu hamilelilk ve doğum beni sanki 10 yaş yaşlandırdı.. Geçecek inşaAllah.. Oğlum büyüdükçe rahatlayacağım diye düşünüp kendimi ferahlatmaya çalışıyorum..

Melekçiğim, maşaAllah sana.. Bak kaç aylık oldun.. İLk tanıştığımız günü hatırladım şimdi.. Bebeğimi yarın aldırmaya gideceğim demiştin.. Bende sana sakın yapma demiştim.. Bak yarıyı bile geçtin annesi.. İnşaAllah senin gibi güzeeel bir kızın olacak.. Bıdır bıdır konuşup seni kendine aşık edecek.. Ohh mis kokuluyu görünce unutacaksın zaten herşeyi.. Şanslısın kızın olacakmış.. Git alışveriş yap dur.. Kızlar için zaten çarşı pazar...

Ayyy bende arasıra gelip muhabbet etmeyi çok istiyorum ama imkanım yok.. Özledim yaa.. Aranıza geleceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.. Bu arada, beni sakın unutmayın haa... Hepinizi çoook öpüyorum.. Dualaşalım inşaAllah.... Sağlığımız sıhhatimiz için dua edelim birbirimize tamam mı...:54::54::54:

Bu arada oğlum 2 dk. uyudu.. Bende hızlı hızlı yazarken ne çok yanlış yazmışım..

Eee benim kusuruma bakmayacaksınız artık, di mi...:54:

İlaç kullanmaya başlayalı tam 10 gün oldu ama ne yazık ki durumumda iyileşme yok :(
İsimleri paxil ve zyprexa bahar hanım
Ayrıntılı ultrason sonuçları iyi fakat kalp ritminde sorun var gibi dedi endişe edilecek bir şey yok fakat yine de 4 boyutlu ultrasonla bakılmasında fayda varmış
boguluyorum çok mutsuzum

İlaç kullanmaya başlayalı tam 10 gün oldu ama ne yazık ki durumumda iyileşme yok :(
İsimleri paxil ve zyprexa bahar hanım
Ayrıntılı ultrason sonuçları iyi fakat kalp ritminde sorun var gibi dedi endişe edilecek bir şey yok fakat yine de 4 boyutlu ultrasonla bakılmasında fayda varmış
boguluyorum çok mutsuzum

Canım 10 gün çok erken etki göstermesi için ilaçların 3 haftayı buluyor rahatlaman..
İnşallah bir an önce iyi olursun.. :(
Nasıl zordur yaşadığın çok iyi anlıyorumm

Canım 10 gün çok erken etki göstermesi için ilaçların 3 haftayı buluyor rahatlaman..
İnşallah bir an önce iyi olursun.. :(
Nasıl zordur yaşadığın çok iyi anlıyorumm

bakıyorumda hemen unutulmuşum :( baharcım melekcim ve dieğer arkadaşlar yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyeyim ve benim neler yaşadığğımdan bahsetmek istiorum biraz tabi merak eden olursaaa ....
ben ve kızım boğaz intihabına yakalandık ama ağır bir şekilde kızım çok ateşlendi biliysun baharcım ilacın birini kesmiştim diğeride yarım içiyordum kendi rahatsızlığım kızımın ateşlenmeleri felan baya morelimi bozdu neyse paxile başladım sıkıntılarım olmaya başladı mide bulantılarım kzımı iğneye götürürken arabayı direğe vurdum geri giderken ona üzülürken babamdan haber geldi düşmüş kolunu kırmış ama ne kırık dirsek parçalanmış ameliyat hastane acil felan derken ben tekrar kendimi acilde buldum psikiyatride yanii
paxil 20 mg remeron 30 mg. ve o kadar sıkıntım ve mide bulantım vardıki evde dört dönüyordum araya hafta sonu girdi çok zor 4-5 gün geçirdim pazartesi gittim paxile alışmam ve faydasını görmem için çok erken sıkıntı azaltmak için günde 3 kez trankobuskas verdi 2 gün pek etki etmedi sonra biraz biraz toparlanmaya başladım baharcım çok berbat oldum tekrar başa vede fazlasına döndüm paxili de 1,5 ua yükseldi neyseki mide bulantılarım ve sıkıntılarım geçti iştahım açılmadı ama yemek yapmak ve yemek işkence gibi geliyor benim için dua edin arkadaşlarım tekrar başa dönmekten nefret ediyorum bebek hayalim şu an uzun bir süre belkide tamamen rafa kalktı rabbime şükrediyorum inşallah zamanında kızımı dünyaya getirmem için bana şans vermiş rabim olmayanlara versin inşallah ...
işde böyle toparlanmaya çalışıyorum ........................

Back