Herkese merhaba.. Ayy bugün bir fırsat buldum, size bir bakayım dedim, ne çok adım geçmiş.. Unutulmamışım sevindin vallaa..
Baharım, benim bebeğimmin cesaret annesi... Canım benim, nasılsın..
Ve diğerleri, melek, üzüm yerken..
Offf ne zor söyleniyor ismin üzüm yaa... Ama hoşgeldin diyeyeim önce..
Caqnım benim, yazdılarını okuyunca üzüldüm, zira, benimde bu hastalığa ilk yakalandığım günlerde, sıvı hiçbirşeyi yutamama gibi bir sorunum vardı.. Boğulacağım sanırdım.. Ne zor günlerdi canım yaa.. Allah'ım senide kurtarsın inşaAllah... Benimki zamanla geçti ama öyle yazdığım gibi kolay ve çabuk değil tabii. Neler çektim bende.. İnşaAllah seninkide geçecek canım, korkma gerçekten geçiyor, bunu bilmek bile sana destek olacaktır eminim.. İlaç kıullanma konusunda hiç korkma derim.. Aklına hiçbirşey getirme.. Hepimiz ilaç kullanarak doğurduk canım.. Hatta bende baharcığım gibi ilacımı hiiiç bırakmadım.. Hamilelik öncesinde başladım, bak doğurdum hala kullanıyorum.. Hiç bırakmadım.. Bizim gbi hastalar için ilaç bırakmak çok zor.. Hele hamilelik çok zor bir süreç, asla bırakmayı düşünemezdim ben..
MaşaAllah nur topu gibi bebeklerimiz oldu.. İnşaAllah sizlerinde olacak.. Rabb'im merhamet edicidir.. Tevekkül et, Rabbe sığın, bebeğinide O'na emanet et, gerisini boşver..
Baharım, benim bebeğim çok huysuz, abisi gibi oldu buda.. Geceleri sabahlıyoruz.. Gündüzleri sallamaktan ne ayak kalıyor bende ne bel.. Boş olan bir anım yok.. Hamdediyorum yinede, ne yapalım.. Herşey imtihan.. 2 çocuk büyütmeye denk bir oğlum var.. Aman diyorum, sağlıklı olsunda.. Ama bu hamilelilk ve doğum beni sanki 10 yaş yaşlandırdı.. Geçecek inşaAllah.. Oğlum büyüdükçe rahatlayacağım diye düşünüp kendimi ferahlatmaya çalışıyorum..
Melekçiğim, maşaAllah sana.. Bak kaç aylık oldun.. İLk tanıştığımız günü hatırladım şimdi.. Bebeğimi yarın aldırmaya gideceğim demiştin.. Bende sana sakın yapma demiştim.. Bak yarıyı bile geçtin annesi.. İnşaAllah senin gibi güzeeel bir kızın olacak.. Bıdır bıdır konuşup seni kendine aşık edecek.. Ohh mis kokuluyu görünce unutacaksın zaten herşeyi.. Şanslısın kızın olacakmış.. Git alışveriş yap dur.. Kızlar için zaten çarşı pazar...
Ayyy bende arasıra gelip muhabbet etmeyi çok istiyorum ama imkanım yok.. Özledim yaa.. Aranıza geleceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.. Bu arada, beni sakın unutmayın haa... Hepinizi çoook öpüyorum.. Dualaşalım inşaAllah.... Sağlığımız sıhhatimiz için dua edelim birbirimize tamam mı...