Premature Bebekler Mamadan bıktııı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
pırınc unu mısır unu ırmık bugday unu hepsını nesıt karıstır kullan kavurmak cok gereklı degıl zayten sakıncalı olabılır ama bu sekıldede cok faydalşı mısrda cok vıtamın var ben haftanın bı gunu böle yaopıyorum normöelde sade pırınç unu hazır olanlardan gıoglı nın bazen elmalı muzlusundanda yapıyorum ...........

derya yınede sen kecı sutu yada gunluk sıse sutu kulllan kutulardakı daha farklı dr bana ozeçllılle öle dedı ben ozellıkle norologuma guvenıyorum cok bılgılı

sutlerın paketlenme bıcımlerı farklı ............en ıyısı gunluk sut ama bı yasından sonra cok farketmez bencede sımdı kuçukler cok daha onemlı aztebn tadları bıle cok farklı

slm kızlar maşallah cnm bebeişinin kilosu iyiymiş biz 1 aydır kilo alamadık malesef hala 7-7.5 kiloda geziyoruz onada şükür kızlar bende deneyim mısır unu falan bugün akşam bizle oturdu patates yemeği yapmıştım kendimize biraz biraz yedi yanındada ayran içti çok güldüm haline:)) benimki meyveyi çok yemiyor üzlüyorum eline muzu verirsem ancak onuda boğazına kaçacak diye çok vermiyorum ekmeği falan elinde yiyor artık çorba falan idare ediyoruz doktora sorucam yarın neden kilo alamıyor diye(

hıram bazen kılo alımı dururmus merak etme bırden baslar almaya .....muhallebı yap belkı yedırıyorum dıyosun ya ne kadar yedıgını anlamıyosundur senınle yıyınce ..mıktarı ıyı belırle sıksık yedır saglıklı olsunda ..........benımkılerde öle yedı kıloya yaklastılar.......bakalım dr ne dıııcek haftaya gıderız ınşş

Teşekkür ederim yağmurlu... Şişe sütü bulamamış eşim, yarın tekrar bakacak... En kısa zamanda deneyecem tarifini...

derya yınede sen kecı sutu yada gunluk sıse sutu kulllan kutulardakı daha farklı dr bana ozeçllılle öle dedı ben ozellıkle norologuma guvenıyorum cok bılgılı

Keçi sütünü taze bulabilirmiyim bilmiyorum, araştırıyorum.. Kutu keçi sütü almış eşim, onu da bebeğime vermek istemiyorum, doktorumuz kesinlikle şişe sütü kullanmamı söyledi... Taze keçi sütü buluruz inşallah, bakcaz artık...

canım kecı sutu zaten kutularda tazesını yok .........kay marka cıkarıyo guvenılır bı marka dr kecı sutu mutlaka dedı cok faydalı mukemmel bı sey dedı ben cok alıyorum mayalıyorum muhallebı yapıyorıum bulamazsanm sıse sutu alıyorum hepsude guzel ama kutu nıormal sutlerı almıyorum ....saglıklı gunler bebeklere ...........

Arkadaşlar bugün elma püresi yedirdim kızıma. Çay tabağının yarısı kadar yedi:) Çok da keyifli yemedi ama yine de yedi... öğlene de sebze çorbası yapmayı düşünüyorum... Sizce hızlı mı gidiyorum? Kahvaltıya ne zaman başladınız? Biz kahvaltı yaparken ağzına peyniri ezerek veriyordum, yiyordu. Pekmez de ekleyim diyorum erken mi sizce? Anneme kalsa geç bile kaldım:bbo:Beni sadece siz anlarsınız. Lütfen yardımmmm....

Evde var bu keçi sütünden, bugün deneyim arkadaşımm.. Teşekkürler...

bıraz yavas gıt her gun bı cesıt tadtur kahvaltıyıda azar azar basla pekmez ko bı cay kasgı ıule basla corbatyıda once az az ver yedıkce zaten aluıcak benımkıler cok sukur herseyden aldılar sevecektır merak etmee

Bende kay marka keçi sütü aldım ancak bundan nasıl yoğurt yada muhallebi yapılır bilmiyorum yani ölçüsü,tarifi nedir sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız minettar olurum,teşekkürler şimdiden.

kızlar bugün balkabağı çorbası yaptım tatlımsı olduğu için beğendi tarifi yazıyorum belki yaparsınız taze balkabağı aldım pazardan onu soyup küp küp doğranıyor bir kase kabak bir orta patates bir halka soğanı suda kaynatıyoruz sebzeler yumuşayınca alın 90 cc de mama ekledim sütde olur sonra tel süzgeçten veya blendırdan geçirin

nıhal normal yogurt mayalar gıbı mayala muhallebu ıçınde yarı su olçu ko artık ben hepsını sut kullanıyorum

keçi sütünden yoğurt yapmayı ben beceremedim. sütten değildir belki, benden kaynaklanmıştır sorun... bugün yoğurt makinesi aldık. Hiç değilse garanti olur, yoğurt tuttumu tutmadı mı diye düşünmek zorunda kalmam. balkabağı, patates, havuç, siyah kabaktan küçük parçalar halinde rendeleyerek ilk sebze çorbasını yaptım. İçine 60 cc Aptamil ekledim, az da zeytinyağı. İlk gün severek yemedi. Ama bugün aptamil eklemediğim halde küçük bir kase dolusu yedi kızım.:)) şimdi makineyi deneyecem, keçi sütüyle... inşallah tutar...

derya ınş olur yogurdun benumkıler cok sukur ya cok guzel oluyoo sut soguga degıl sıcahga yakın olsun..........ve ıyı sar.............zaten kecı sutun mayalanıca azcık sulu oluyo normaşll yogurda gore tedırgın olmayın..........ben corbalara devam sutu koymuyorum zaten alıyolar gerkınce...........afıyet ols corbanız bende alım pazardan bugun kabakk

tarifi çok anlayamadım,sebzeler yumuşayınca alın yazmışsın ama sade suyunu kullanmıyoruz patatsi soğanı kabağı blendırlıyoruz değil mi?
bende tam da bugün buraya soğanı ne zaman vermeye başlıycaz yazacaktım..sağol hiram

cnm benim ben blendır kullanmıyorum tel süzgeçten geçmesi içinde yumuşak olması gerek blendır kullanacaksan 15 dk kaynaması yeter tabi ben soğanı az az çorbalarına katıyorum

yoğurt makinesini denedim, keçi sütüyle de şişe sütüyle de çok güzel yoğurtlar oldu. Her ikisini de yedi kızım, sevdi de. domates de rendelesek olur mu çorbaya, mevsimi geçmeden.. Tariflerinizde domates yazmamışsınız, kaç aylıkken verecez acaba... un tarhanası yediren oldu mu içinizde, erken mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…