maaşallah kilosu çok iyi. ek gıdalarıda iştahla yer umarım.
ben keçi sütüylede ineklede yapıyorum. ikiside karton kutu.bizim dr umuz farketmeyeceğini söyledi.sütü kaynatıp biraz soğutuyorum.küçük parmağımı daldırdığımda 7 ye kadar sayabileceğim (dayanabilecek)sıcaklıkta.maya yoğurt miktarı kullandığım kavanoza göre göz kararı. mesala kavanoz mamalarının şişesine yapıyosam silme 1 tatlı kaşığı.sütün birazı kavanoza,birazı yoğurdun üstüne ekleyip eziyorum.aşağıdan yukarıya doğru hafif karıştırarak bir uçtan yavaşca yoğurdu kavanoza boşaltıyorum. ağzını kapatıp içinde 1 parmak sıcak su bulunan daha büyük bi kavanozun içine bırakıyorum.yine ağzı kapalı.3 saat sonra açtığımda buzdolabında ağzı kapalı biraz bekletiyorum..böyle hep kıvamında oluyo benimki şükür.
derya yınede sen kecı sutu yada gunluk sıse sutu kulllan kutulardakı daha farklı dr bana ozeçllılle öle dedı ben ozellıkle norologuma guvenıyorum cok bılgılı
canım kecı sutu zaten kutularda tazesını yok .........kay marka cıkarıyo guvenılır bı marka dr kecı sutu mutlaka dedı cok faydalı mukemmel bı sey dedı ben cok alıyorum mayalıyorum muhallebı yapıyorıum bulamazsanm sıse sutu alıyorum hepsude guzel ama kutu nıormal sutlerı almıyorum ....saglıklı gunler bebeklere ...........
kızlar bugün balkabağı çorbası yaptım tatlımsı olduğu için beğendi tarifi yazıyorum belki yaparsınız taze balkabağı aldım pazardan onu soyup küp küp doğranıyor bir kase kabak bir orta patates bir halka soğanı suda kaynatıyoruz sebzeler yumuşayınca alın 90 cc de mama ekledim sütde olur sonra tel süzgeçten veya blendırdan geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?