bugün cesaretlendim ve ağda yaptırmaya karar verdim.jiletten sonra ilk ağdam.kuaförüme gittim ve başladı yapmaya.allahım o nasıl bir acı nasıl bağırdım nasıl ağladım anlatamamkadının eline nasıl vuruyorum acıdan.çalışan erkekler de var kuaförde hepsine rezil oldum.5kez filan yapıştırıp çekti.yeter artık dedim dayanamıcam.yarım yamalak oldu.daha çok acıyo kızlar zonkluyo böyle dayanamıyorum yaa.bide sarışın tenim.kıpkırmızı oldu
ağdanın üzerine tanımam temizlik işinde, bir keresinde eşim jiletle ben temizleyeyim kabul ettim kısa sürede bitti ama ertesi gün kaşıntıdan duramadım iki gün sonra ö sevişme sırasında eşim elini attı okşayacak kıllar eline batmaya başladı onunda hoşuna sen bildiğini yap bundan sonra dedi
evli bayanların işte bu sebebten jilet kullanmamalarını hiç tavsiye etmiyorm. bekar hanımlarda jilet kullanmayın, hem tahriş yapıyor hem kaşıntı hem kökündn almıyor. olduda hastaneye gittiniz nolck yani her türlü hal vr başmzda tertemiz gezelm uğraşmaylm iki gnde bir jiletle vs. agdayla aldınızmı devamlı alşrsnz.:79:bukadar ince ayrıntıya gerek yoktu be güzelim
ben herşeyi denedim en iyisi eldiven üstüne tanımam valla
epilixir demiş biri,büyük boyundan aldım zamanında ilk çıktığında yani
120 yada 150 verdim tam hatırlamıyorum yorumlarımda var zaten ilgili başlıkta
başta işe yarıyor gibiydi ama inanmak istediğimdendi sanırım değişen bişey olmadı boşuna para harcamayın
sir uğraştırıyor ve sevmiyorum ağdayı yapış yapış durumları
eldivene alıştım 7-8 senedir
öncesi hep jiletti
şimdi rahatlığıma diyeck yok
ya bende jiletle alıyorum sert çıkması 2 güne bi almaktan falan bıktım
ilk çıkmaya başladığı zaman annem alıyordu ağda ile ama dayanılacak giib değildi sonradan jilete başladım ama şimdi artık hem görünüm olarak hemde rahatlık açısından rahatsız etmeye başladı beniağdacıya gitmeyede çok korkuyorum ben bide jiletle alınınca haliyle sertleşti daha zor olur napıcam ya
cnmmm biraz daha acarmısın ...nasıl kullanıyorsun ..nasıl uyguluyorsunnn??bende jilet kullanıyrdm snra bu ilacı duydum.ağda mı bu kremle yaptım.mükemmel bişy.ama kremledikten snra küçücük bi yerden bile hava alrsa hiç bi işe yaramıyor.bekletme süresi de önemli tabi.ben 2-2 buçuk saat kadar beklettim.kızlar denemenizi tavsiye ederim... artık kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü kremsizde halledebiliyorum.ama en son ben bunu 1-1 buçuk sene önce almıştm doktor yazıyordu.7 liraya almştm ben... içindeki tüpler serçe parmak büyüklüğünde...
Ben malum bölgemi jiletle aldığımda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor.ama ağda ile aldığımda müthiş acı çekiyorum.çok yakın arkadaşım lazer yaptırdı ama sonuç alamadı.parası da zamanı da umutları da boşa gitti.yanlız banyo jileti değilde eşimin kullandığı çok bıçaklı jiletlerle aldığımda o kadar sivilce çıkmıyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?