• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivlerde gelin olmak..

Benim de ilk başta sadece hayalimdi inanın. Maldivlere gitmeyi cesaret edene kadar 2 kez balayı turu değiştirdim. Önce yunan adalarına gemi turu ile gidecekken ve ödemesini yapmışken bir anda vazgeçip italya turuna döndük. Onun da ödemesini yapmıştık ama aklımız başından beri hep maldivlerdeydi. Gidebilir miyiz, paraya yazık etmiş mi oluruz vb sorular geçiyordu aklımızdan. Sonra hayatta 1 kez olabilecek bir balayı için değer dedik ve italyayı da iptal ettirip maldivlere yazıldık. Değdi de inanın. Şimdi 1 sene boyunca ödemesini yapacak olsak da, zaten ikimiz de çalıştığımız için ancak 1 sene sonra birdaha tatile çıkabiliriz, o zamana kadar borçlar bitmiş olur nasılsa diyoruz :))

harika ya!!!bu fikir benim neden hiç aklıma gelmedi çok teşekkur ederim bunu kesinlikle düşüneceğim özellikle denizin içindeki son fotona ba yıl dım mutluluklar:)))))

Tek kelimeyle süper çok dogal benimde aklimdan geçmiyor degil dugun sonrasi gelinligimle denize girmek. :9: Mutlulugunuz daim olsun :)
mekan kendi kendine bir rüya zaten bizede nasip olur insallah

Son düzenleme:
eşiniz profesyonel fotoğrafçılara taş çıkarmış! :) farklı ve çok hoş olmuş gerçekten hepsi.Maldivler hep böyle tenha mı balayı için düşünmeye başladım sayenizde :)

eşiniz profesyonel fotoğrafçılara taş çıkarmış! :) farklı ve çok hoş olmuş gerçekten hepsi.Maldivler hep böyle tenha mı balayı için düşünmeye başladım sayenizde :)

Çok teşekkür ederim. Ben onun bu konuda başarılı olduğunu başından beri biliyordum aslında, bu fotograflar da en güzel kanıtı oldu :) Profesyonel olmak tabi o kadar kolay olmuyor ama kendisi de düğün vs çekiyor :)

Maldivlere gelince, her otel kendine ait bir ada üzerinde. Yani her adada yalnızca tek bir otel var. Kumsalda yer alan her bungalov evin önünde kendine özel bir kumsalı var :) Denizin üzerinde olan her bungalovun da kendine özel bir iskelesi var :) Böylece tüm tesis sakinlerine açık olan geniş kumsal boşboş kalıyor :) Muhteşem güzellikte tertemiz ve ışıl ışıl bir kumsalı var. Denizini söylememe zaten gerek yok. Tam bir turkuaz ve balıkların içinde yüzüyorsunuz.

Biz bu çekimi güneşin doğuşuyla birlikte yaptık. Otel temizlik görevlilerinden başka kimse ayakta degildi ama günün her saatinde böyle tenhaydı :) Hayatta belki de 1 kere gidilebilecek biryer. Balayında burayı tercih etmek de ayrı bir güzellik. Bütçeyi biraz zorlayabilecek durumda olan herkese tavsiye ederim. 12 ay boyunca taksidini ödeyecegiz ama gerçekten degdi :) 5-10 yıllık evli olduktan sonra buraya gitmiş olmanın anlamı çok fazla olmayacaktı.

tebrik ederim tüm gelinlikler :) ve fotograflar super hatta kıskandım :17:
mutluluklar dilerimmm

Eşin fotoğrafçılığı ciddiye alsın bence. Modelliğini de sen yaparsın ;)
Değişik yerlere balayına giden çok tanıdım, kendim dahil amaaa gelinliğini götürüp böyle ambiyans yaratmayı akıl edeni görmemiştim. Aklınla bin yaşa arkadaşım.

Eşin fotoğrafçılığı ciddiye alsın bence. Modelliğini de sen yaparsın ;)
Değişik yerlere balayına giden çok tanıdım, kendim dahil amaaa gelinliğini götürüp böyle ambiyans yaratmayı akıl edeni görmemiştim. Aklınla bin yaşa arkadaşım.

Çok teşekkür ederim :) O gayet ciddi bu işte :) Ben de aynen öyle diyorum. "Ben modelin olurummm :))"

merhabaaaa
ben de balayını maldivlerde düşünüyorum,nasıldı memnun musun balayından,bu arada fotolar çok hoş:)

Çok sağolun arkadaşlar :)
Evet balayından memnunum. Gidilebilecek en anlamlı zamanda orada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Balayından sonra birgün gitseydim bu kadar anlamlı olmayabilirdi. Adalar oldukça sessiz. Yani çiftlerin birbirine doyması için düşünülmüş. neredeyse giden bütün insanlar balayı çiftleri, o yüzden resepsiyonda biz balayı çiftiyiz deyince -eee, yani? gibi bir tepkiyle karşılaştık :)) Türkiyede balayı çifti olarak gidilen pek çok oteldeki özel hizmet ve özel hediyeleri pek beklememek lazım yani :) Gerçi belki de her otelde böyle değildir yine de genellemeyeyim. Taksitle bile olsa ödeyebilecek durumda olan herkese tavsiye ediyorum . Durumu olmayıp gidemeyecek arkadaşlarımız vardır onlara da Yunanistandaki Halkidiki adasını araştırmalarını öneririm Hiç gitmedim ama balayı için çok araştırmıştım. Küçük bir Maldiv gibi :) Harika gözüküyor.

Çok sağolun arkadaşlar :)
Evet balayından memnunum. Gidilebilecek en anlamlı zamanda orada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Balayından sonra birgün gitseydim bu kadar anlamlı olmayabilirdi. Adalar oldukça sessiz. Yani çiftlerin birbirine doyması için düşünülmüş. neredeyse giden bütün insanlar balayı çiftleri, o yüzden resepsiyonda biz balayı çiftiyiz deyince -eee, yani? gibi bir tepkiyle karşılaştık :)) Türkiyede balayı çifti olarak gidilen pek çok oteldeki özel hizmet ve özel hediyeleri pek beklememek lazım yani :) Gerçi belki de her otelde böyle değildir yine de genellemeyeyim. Taksitle bile olsa ödeyebilecek durumda olan herkese tavsiye ediyorum . Durumu olmayıp gidemeyecek arkadaşlarımız vardır onlara da Yunanistandaki Halkidiki adasını araştırmalarını öneririm Hiç gitmedim ama balayı için çok araştırmıştım. Küçük bir Maldiv gibi :) Harika gözüküyor.

Hersey cok guzel gorunuyor hep mutlu olun ins.. bizde maldivlere gitmek istiyoruz siz hangi adasina gittiniz? biraz komik ve tuhaf gelebilir ama diger sorum su ki ben de bocek fobisi var bir yere gitmeden once strese giriyorum.. kaldiginiz yerde bocek yengec herhangi birsey var miydi gece rahatsiz edecek?

Back